|
متخصص زنان
|
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: متخصص زنان
منم دنبالِ ی دکتر زنان خیلییییییییی خوب توو ساری هستم
![]() کسی از نوعروسای مازنی دکتر خوب میشناسه!؟
پروردگــــــــــارا داده هایــــتـــــــــ رو شُکــــــر ک نعمت است نداده هایــــتــــــــ رو شُکــــــر ک حکمت است + خدایــــــــــا مامانم زودتر خوب شه + خدایــــــــا همه مریضارو شفا بده |
||||
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۵۷ صبح
|
||||
|
||||
|
دوستان گلم من یه دکتر خوب غرب تهران میخوام کسی میتونه معرفی کنه؟تست پاپ اسمیر هم میخوام انجام بدم برای اینکار کلنیک خاصی باید برم یا دکترم معرفی میکنه؟
سعادت نه در گذشته است و نه در آینده. سعادت در لحظه ی فعلی ماست و برخورد ما با این لحظه... |
||||
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۵:۵۵ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۵۷ صبح)ثمر نوشته است: دوستان گلم من یه دکتر خوب غرب تهران میخوام کسی میتونه معرفی کنه؟تست پاپ اسمیر هم میخوام انجام بدم برای اینکار کلنیک خاصی باید برم یا دکترم معرفی میکنه؟ ثمر جون دکتر فاطمه قرشی متخصص زنان خانواده ما همگی مریض ایشون هستن. فوق العاده هم از کارشون راضی هستن. از چک اپ گرفته تا زایمان. دکتر با تجربه و خوش اخلاقی هستن. تلفن مطب ۶۶۰۳۴۱۸۲ مطبشون خیابان بهبودی هست. ادرس دقیق رو میتونی از منشی بگیری تست پاپ اسمیر هم خودشون میگیرن |
||||
|
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۲۷ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ صبح)zohi نوشته است: منم دنبالِ ی دکتر زنان خیلییییییییی خوب توو ساری هستمعزيزم دكتر اميني بهترين هست اما مرده اگر زن مي خواي دكتر ملاصالحي بهترين هست دوباره تو قلب مني شيرينم خوشي هام رو فقط توي نگات ميبينم بي تو من شادي هام رو از دست ميدم نفسام رو از عطر تنت ميگيرم |
||||
|
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۱۹ صبح
|
||||
|
||||
|
سلام
نيازبه كمك دارم هفته پيش رفتم پيش ماما براي اقدامات پيش از بارداري نمونه برداري تست پاپ اسمير كرد بدون جواب ازمايش گفت عفونت داري بهم قرص وژل مترونيدازول وداكسي ساكلين داد 5روزه ژلواستفاده ميكنم اما ديشب 1ساعت بعدازاستفاده ژل ديدم لخته هاي قهوه اي و تيكه هاي گوشت ازمن اومد خيلي ترسيدم چون 4 شب قبل فقط ترشحات سفيد پنيري بود ميدونيد دليل لخته هاي گوشتي ديشب من چيه؟ لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه |
||||
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۴۰ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-آبان-۱۳۹۱ ۱۰:۱۹ صبح)babanem نوشته است: سلام دوست عزيز اين مسئله اي نيست كه به راهنمايي چند نفر اينجا بسنده كني برو دكتر تا بررسيت كنه
سعي كن آنقدر كامل باشي كه بزرگترين تنبيه تو براي ديگران گرفتن خودت از آنها باشد.(پائولو كوئيلو) |
||||
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
|
||||
|
||||
|
حتما ممنون دوستم
نگرانيم بابت لخته هاي گوشتي هست |
||||
|
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
نیلو من تاحالا نرفتممم
ولی طبیعتا دردو داره..باید تحمل کرد...
صبح روز عروسی جلوی آینه ارایشگاه چشامو باز میکنم.خدایااین که تو آینه مثل عروسک متحرک داره پلک میزنه منم؟محشرتر ازین نمیشد.خدایا شکرت.چه ناز شدم.چه خوش بگذره امشب.ایشالا بچه ها نزدیک عروسیمه.دعا کنین مشکلم رفع شه |
||||
|
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
(۱۷-آبان-۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ صبح)tir89 نوشته است:(۱۷-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۲۸ صبح)zohi نوشته است: منم دنبالِ ی دکتر زنان خیلییییییییی خوب توو ساری هستمعزيزم دكتر اميني بهترين هست اما مرده ممنون خانومی ![]() ملاصالحی ک گفتی متخصص زنانه ؟؟ میشه اگه آدرس یا شماره ای ازش داری بم بدی ؟ ممنون میشم
پروردگــــــــــارا داده هایــــتـــــــــ رو شُکــــــر ک نعمت است نداده هایــــتــــــــ رو شُکــــــر ک حکمت است + خدایــــــــــا مامانم زودتر خوب شه + خدایــــــــا همه مریضارو شفا بده |
||||
|
۷-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶ عصر
|
||||
|
||||
|
دوست جونا خواهشا منو راهنمايي كنيد من 28شهريور پري شدم وماه بعد 4 مهر پري شدم و آبان 29 پري شدم وحالا رگه هايقهوه اي روي لباس زير ميبينم وتا حالا كه 7/9/91 هست ديگه پري نشدم خواهشا كمك كنيد
|
||||
|
|

چوق: 
دکتر خوب میشناسه!؟