|
مارک کرم پودر
|
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: مارک کرم پودر
دوستان تا جائیکه می دونم گریماس محصول حرفه ای هست برای گریم و میکاپ مجلسی .
هر چند سالن دارها بدلیل اینکه کیفیتش نتونسته با مارکهایه دیگه رقابت کنه چندان ازش استفاده نمی کنند ولی در کل برند مخصوص کار حرفه ای هست و استفاده زیاد از اون برای پوست مفید نیست و اگر به پوستتون ساخته فقط برای مهمونی یا جایه خاص استفاده کنید .من پالت سایشو داشتم که بخشیدم ! -گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۱۵ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها من می بی لاین خریدم عالیییییییییییییییییییییییییییییههههههه......
اوضاع خیلی خوبه خدا جون ممنونم بابت همه چی..... دوست دارم خدا جونی
|
||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۱۷ عصر
|
||||
|
||||
|
فون خشک رو که با پد نم دار به پوست می زنن بدلیل ساختاری که داره پوست رو خشک می کنه ولی کاربرد اصلی این فون برای گریم تئاتر و گریم سیاهی لشکرها در فیلم هاست و استفاده زیاد از اون هم ضرر داره برای پوست .
-گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها مارک Geo هم خوبه برای پوست چرب ............ جوش نمیزنه
تمام ناتمام من با تو تمام می شود
|
||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام دوست جونیا، من از کرم پودر گاش استفاده میکنم و خیلی راضیم.
|
||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ عصر
|
||||
|
||||
| RE: مارک کرم پودر | ||||
|
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
کرم پودر فقط مارک بی یوBEYU فوق العادس از همه جهت کلیه لوازمش حرف نداره
|
||||
|
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۳۲ صبح
|
||||
|
||||
|
کسانی که جوش میزنن کرم پودری بوده استفاده کرده باشن راضی باشن
من ضدافتاب سان سیف میزنم رنگش عسلی برنز برای سر کار و اینا ولی خودم رنگ روشن دوست دارم وو گرفتم فاقد چربی زده واتر بیس ولی باهاش جوش میزنم غیر از اگزویانس اگر مارک بهتری میشناسید که تو ایران پیدا بشه معرفی کنین آیا از صبح تا شب در فیس بوك و کلوب و اینترنت الاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهاى دیگر است؟ آیا هیچ پیشرفتى ندارید؟ .. . . ماهیچ پیشنهادى براى شما نداریم!! به خدا ما هم مثل شماییم )) ما تونستیم ترک کنیم مواظب خودتون باشین
|
||||
|
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۱ صبح
|
||||
|
||||
|
من مک استفاده می کنم.البته من پوست نازک و روشن دارم ولی برای کسانی که پوست ضخیم و تیره دارن به نظرم سبکه البته همه رنگی داره.
از میان همه مردان دنیا...فقط کافی است پای تو در میان باشد! نمی دانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد.
|
||||
|
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۳۳ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها من به تازگی مارک کرم پودرمو از بورژوا به ایوروشه تغیر دادم و خیلی هم راضیم.
ایوروشه تمام محصولاتش گیاهیه و هیچ اسیبی به پوست نمیرسونه. یکمم نسبت به بقیه ی مخصولات گرونتره که خب ارزششو داره.... دوستان عزیز; هرگونه ارسال غیر عکس در تاپیک عکس اسپمه و ممنوع. برای تشکر , قدر دانی, تبریک, از کلید تشکر استفاده کنید. عکس های خارجی بدنشون سانسور بشه و عکس های ایرانی علاوه بر بدن چهره هم سانسور بشه. در صورت مشاهده ی هر پست خلاف قوانین یا غیر اخلاقی لطفا با زدن کلید !! مورد رو به یکی از مدیران گزارش بدین.
|
||||
|
|
|

چوق: