|
مارک کرم پودر
|
|
۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ عصر توسط noonoor chi.)
|
||||
|
||||
|
RE: مارک کرم پودر
سمیرا جون اشتباه کردم خواهر من 60 خریده بود دو ماه پیش دیورو از دبی
البته اگر باز هم اشتباه نکم....خنگم اما یه رژ دیور خریده بود قرمز محشر بود اونو مطمینم 60 خریده بود (۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ عصر)poopak نوشته است: بورژا یه مدل داره که عالیه و حدودا 30 تومن قیمت پایین ترم اورئال و فلورمار ...اورئال حدود 16 فلورمارم 13 دیور من چند وقت پیش فکر کنم 70 گرفتم خوبه میشه از خوصوصیات بورژوا بگی؟ ماندگاریش پوشانندگیش رنگ بندیش مناسب برای چه پوستی و اگر مبتونی نوعشو دقیق بگو مرسی خانومم (۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۱۷ عصر)poopak نوشته است: بورژا یه مدل داره که عالیه و حدودا 30 تومن قیمت پایین ترم اورئال و فلورمار ...اورئال حدود 16 فلورمارم 13 دیور من چند وقت پیش فکر کنم 70 گرفتم خوبه میشه از خوصوصیات بورژوا بگی؟ ماندگاریش پوشانندگیش رنگ بندیش مناسب برای چه پوستی و اگر مبتونی نوعشو دقیق بگو مرسی خانومم مارک استی لودر هم سایه اشو استفاده کردم عالیه اگر چند روز صبر کنید خواهر من بیاد ایران من ازش مارکه لوازم آرایششو یپرسم...همیشه لوازم آرایشش عالیه مثلا شنل داره ولی گرونه خوب....اهل آرایش نیست واسه همین دیر هم تموم میشه!!!!!!!!!!!!! همان غاري كه از وارد شدن به آن واهمه داريد، مي تواند سرچشمه هاي آن گنجي باشد كه به دنبالش مي گشته ايد... |
||||
|
|
۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۴۰ عصر
|
||||
|
||||
(۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر)samira- s.m نوشته است: مرسسی از این همه نظری که دادید. شرمنده نکنید........ هههههههههههههههههههه سمیرا جون منظورت از گریم بدن چیه عزیزم؟ خالی شده خونه از حس تنهایی آرامش محضه وقتی تو اینجایی
|
||||
|
|
۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۴۲ عصر
|
||||
|
||||
|
بورژوا بیو اش واسه من خوب بوده.
لکورت هم خوبه.دو هفته پیش خواهر شوشو 26 خرید.این هفته که خودم رفتم بخرم شده 38. ایروشه هم عالیه. اکتی پور گیاهیه.دکتر پوستم داده.الان 24 شده. اونم خیلی خوبه ولی فقط واسه استفاده روزانه. درد را از هر سو نوشتم درد بود |
||||
|
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۱۲:۱۷ صبح توسط samira- s.m.)
|
||||
|
||||
|
آتنا جون گریم بدن و نمیدونم. منظورم این بود که برای پوشانندگی اینجور چیز ها یا کاور بدن هست که دقیق نمیدونم چیه فقط شنیدم. یا جاهایی که لک داره رو باید گریم کرد. من ازش خیلی اطلاعی ندارم. فکر میکنم آرایشگرا خودشون این کار و انجام بدن.
من خودم همیشه ماکس فاکتور استفاده میکنم. از این مدلش. خیلی خوبه. اما دیروز رفتم باز ازش بخرم همه جا گفتن نیست...... فعلا نمیاد..... خیلی ناراحت شدم. کسی میدونه محصولات ماکس فاکتور و از کجا میشه خرید؟؟؟؟؟؟ ![]() از این مدل اورال چی؟؟ کسی استفاده کرده؟؟؟؟؟ خشک نیست؟؟؟؟ سخت روی پوست کشیده نمیشه؟؟؟؟؟
|
||||
|
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۲۱ صبح
|
||||
|
||||
|
من كرم پودر exuviance استفاده ميكنم و خيلي راضيم. البته فقط واسه پوست چربه. قيمتشم آخرين بار كه خريدم 30 بود.
|
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۱۲:۲۱ صبح)betsabeh نوشته است: من كرم پودر exuviance استفاده ميكنم و خيلي راضيم. البته فقط واسه پوست چربه. قيمتشم آخرين بار كه خريدم 30 بود. اره این کرم هم عالیه.و دیگه نیازی به کانسیلر هم واسه زیر چشم نیس درد را از هر سو نوشتم درد بود |
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۱:۴۰ صبح
|
||||
|
||||
|
من FILLER استفاده میکنم.ایتالیایه.آخرین باری که خریدم 21 بود.برای من که عالیه چون صورتم به خیلی از کرما حساسیت نشون داد.اما با این هیچ مشکلی پیدا نکردم.پوشانندگیش هم خوبه.یعنی خیلی رو صورت واضح نیست اما پوست رو صاف نشون میده.برای یه مهمونی چند ساعته جواب میده
|
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰ صبح
|
||||
|
||||
(۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ عصر)aphroditangel نوشته است: سلام عزیزم منم پوستم چربه خیلی .جوشم میزنم.واسه همین بیشتر پنکک استفاده میکنم که سبک تره.ولی این مارک actipurکه چفتی دکترت داده،فاقد چربیه؟؟؟پوشانندگیش چجوریه؟؟از کجا بخرم این مارکو؟؟؟؟ببخشید زیاد شد سوالام |
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۰۱:۵۰ صبح)mahdis نوشته است:(۱۶-اسفند-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ عصر)aphroditangel نوشته است: سلام همه داروخانه ها دارن پوشانندگیش برای استفاده روزانه خوبه مثلان جاهایی که جوشیه میزنی روش میری سرکار خیلی لطیفو پوستو نرم میکنه من باهاش راحتم آره فاقد چربیم هست روش نوشته خواهش میکنم
|
||||
|
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ صبح توسط شری.)
|
||||
|
||||
|
سلام بیوتی لیفت نیوآ هم خوبه 16-17تومن هم سبکه هم پوشانندگیش خوبه فقط ایرادی که داره اینه که بسختی پاک میشه
25 خرداد عروس شدم
|
||||
|
|
|

چوق: 

![[تصویر: y3absem5ztb1su3ep8id.jpg]](http://www.imgiran.com/images/y3absem5ztb1su3ep8id.jpg)
![[تصویر: o81v2pjb8xgdt8yqeooy.jpg]](http://www.imgiran.com/images/o81v2pjb8xgdt8yqeooy.jpg)