|
مارک کرم پودر
|
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۴:۵۵ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: مارک کرم پودر
کرم پودر ایوروشه و vov برای پوست خشک مناسبه؟؟؟؟؟ کسی استفاده کرده؟؟؟؟
|
||||
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۰۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ عصر توسط نازگل.)
|
||||
|
||||
|
بله من استفاده کردم ، یه مدل کاسه ای داره که فوق العاده خوشرنگه و خوب می خوابه اما برای پوستهای خشک مناسبه من چون پوستم چربه جوش می زدم
این توضیحاتی که دادم در مورد ایو روشه بودا D: |
||||
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
|
دبورا عالیه به نظر من. 35-40 تومن نیست. من حدود 2 3 هفته پیش خریدم 29 تومن از پاساژ بوستان تو پونک
|
||||
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۲۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر توسط ترانه.)
|
||||
|
||||
|
ممنون نازگل خانوم
قیمتش تازگی ها چند شده؟؟؟؟ ایوروشه |
||||
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۳۵ عصر
|
||||
|
||||
|
نمی دونم گلم ولی فکر کنم حدود 30 باشه
|
||||
|
۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ عصر توسط M@ry.)
|
||||
|
||||
|
کرم پودر کلارینس گرونتر از ایوسن لورن هست
کلارنس الان شده 100 نمایندگیش دیدم (۲۳-فروردين-۱۳۹۱ ۰۹:۱۶ عصر)نفسک نوشته است: من دنبال آرایشگاه که می گشتم یه جا گفت ما از کرم پودر ... (اسمش یادم نمونده بامزه بود) استفاده می کنیم که حرف اول رو در دنیا می زنه و توش خاویار داره و کرم پودر اول دنیاست. گفت خودتون حتماً می دونید دیگه. منم گفتم بله بله. عزیزم اون کرم پودر لاپرری هست یه مدل داره قیمتش 1 میلیون تومنه |
||||
|
۲۹-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۴:۵۳ صبح
|
||||
|
||||
|
من oteee استفاده میکنم واقعا راضیم واسه پوست های خشکه وقتی میزنم اگه دستمال نزنم تا 2 روز روی صورتم میمونه هرچیم میمونه بهتر میشه...قبلا پنکیک فلورانس مزدم ارزون بود(20) اما اونم خوب بود هرجا میرفتم میگفتن چی زدی که اینقدر پوستت صاف شده
خواهرم mac میزنه خیلی راضیه منهتن هم میزدم اما چون پوستم خشک بود واسه من مناسب نبود کلاسیک هم خوب بود واسم دعا کنيد تا اول مرداد بشم 60 کيلو
|
||||
|
۲۹-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۳۳ عصر
|
||||
|
||||
(۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر)نازگل نوشته است:(۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ عصر)وینی نوشته است: یه چیزی در مورد کرم پودرها بگم که شاید خیلی ها بدونن . مارکهایی مثل مک و چنل و استیلودر و ... برای مصرف روزانه نباید استفاده بشه بدلیل غلظت بالایی که دارن و در صورت استفاده طولانی مدت پوست به سرعت افتادگی پیدا می کنه و حالا بیا و درستش کن !! عزیزم اینها تخصصی هستند و از خود مشاور فروش اگه وارد باشه و دکتر پوست بپرسی که کرم پودرهایی که پیگمنت هاشون بالاست و توش خاویار هم هست می گن که افتادگی پوست میاره برای مصارف روزانه ، بعدش باید بری کلی هزینه کنی برای درمان افتادگی پوست . بهترین کرم پودر روزانه ضد آفتابهای کرم پودری هستن که از پوست هم در برابر نور مراقبت می کنن . -گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۲۵ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها ضد آفتاب کرم پودری برای پوستای چرب و حساس که زود جوش میزنه چی توصیه میکنید؟ خوش زنگ هم باشه
|
||||
|
۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۳۴ صبح
|
||||
|
||||
| RE: مارک کرم پودر | ||||
|
|
|

چوق: 

حالا اصلاً اسمش به گوشم هم نخورده. اومدم اینجا ببینم کسی همچین چیزی می دونه چیه؟ حالا اگه نفهمیدم هم البته ضرری به دنیا و آخرتم نمی خوره.