|
لیست جهیزیه
|
|
۱۵-دي-۱۳۹۱, ۰۸:۰۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-دي-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ عصر توسط m@hta.)
|
||||
|
||||
|
RE: لیست جهیزیه
دوستان من لیست جهیزیه م رو دسته بندی کردم و به نظرم فقط چیزای ضروری رو نوشتم اما اگه یه سری موارد توش اضافی هست و دوست ندارید حذفش کنید چون به نظر من کامل کامل هستش
این لیست لوازم برقی لپ تاپ/کامپیوتر چراغ اضطراری جارو برقی یخچال فریزر پلوپز زودپز چرخ گوشت گاز سولادروم غذاساز ماشین لباسشویی سرخ کن تلوزیون دستگاه دی وی دی آرام پز/بخارپز ساندویچ ساز یا میکر ماشین ظرفشویی اتو اینا لیست لوازم آشپزخونه م که اکثرش رو تهیه کردم(بازم توش اضافی هست و کاملاً سلیقه ای) سرویس کفگیر و ملاقه چوبی سرویس کفگیرو ملاقه سرویس قاشق، چنگال مهمان سرویس قاشق، چنگال دم دستی سرویس چاقو چاقو و چنگال میوه خوری سرویس ظروف 6 نفره مهمان سرویس ظروف 6 نفره دم دستی سرویس پارچ و لیوان سرویس قابلمه چدن سرویس قابلمه روح سرویس غذا نگه دار سرویس ظروف پیرکس داخل فر سرویس پیرکس در دار کاسه بزرگ آبگوشت خوری سرویس صبحانه سرویس قهوه خوری سرویس لیوان دسته دار(مهمان) سرویس لیوان دم دستی سرویس لیوان ریز لیوان بزرگ زیرلیوانی ماست خوری سماور سینی و کاسه و پارچ سماور ظروف پاسماوری (قندوچای و شکر) کتری و قوری پیرکس بستنی خوری میوه خوری دم دستی میوه خوری آجیل خوری شکلات خوری سینی شیرینی شراب خوری بستنی خوری پیتزا خوری سوفله خوری اردر خوری ظرف شیش تیکه فانتزی ظروف حبوبات سطل برنج و قند و شکر ظروف مخصوص روغن زیتون،سرکه،آبلیمو ظرف سس ظروف کوچک ادویه قالب پیتزا،کیک قالب کتلکت قالب تخم مرغ قالب ژله قالب شیرینی سرویس آبکش آشپزخانه سرویس کاسه پلاستیک تخته گوشت جای سبزی سبد سبزی جدا کننده قاشق چنگال پوست کن میوه قاشق اسکوپ وردنه گوشت کوب دربازکن چنگال سالاد چای صافکن پیتزا بر چاقو تیز کن سیر خورد کن قند شکن کیک بری ،پیتزا بری سیخ کباب فلزی سیخ کباب چوبی کباب پز رنده سرویس نلبعکی زیر قاشقی کنار گاز فندک آشپزخانه کبریت شعله پخش کن اسفنددودکن هاونگ جای کارد و چنگال میوه خوری جای قاشق و چنگال غذا خوری جای شیر ظرف یخ ظرف دردار مربا خوری خرد کن دستی پایه تخم مرغ آبپز سینی گرد شیشه ای سینی بزرگ،کوچک سینی استیل بزرگ و کوچیک سینی سیلور شکرپاش قندان سرویس نمکدان کلمن کوچیک سفره مهمان دستمال سفره ابر نظافت دستمال نظافت آشپزخانه حوله آشپزخونه دستکش ظرفشویی کیسه زباله کیسه فریزر کیسه فریزر زیپ دار سرویس دمکن جای سیب زمینی و پیاز جانونی کتاب آشپزی سطل زباله آشپزخانه سبد زباله برای ظرفشویی جای اسکاچ و مایع ظرفشویی آویز لیوان جا قاشقی برای آبچکون قیف فرچه یقه جارو دستی سبد لباس مگنت رو یخچال فلاسک چای چایی ساز شیشه آب میزناهارخوری میز بار رو کابینت پرده آشپزخونه لوستر ترازو دیجیتالی اینام لیست خرید اتاق خواب سرویس خواب و دراور و آینه تشک تخت رویا(سوپر آرام،آسمان) سرویس کامل رو تختی(بازار) پتو گلبافت 2 نفره تشک(مهمان) پتو(مهمان) بالش(مهمان) پتو مسافرتی ساعت دیواری سطل زباله و جای دستمال کاغذی فرش پرز یا برجسته لوستر چراغ خواب/آباژور سشوار، اتو مو برس جای برس مجسمه برای دکور تخت چوب لباسی فلزی چوب رختی پشت در اینم لیست وسایل سرویس های بهداشتی حوله دستشویی جاحوله ای آینه برای دستشویی لوازم دستشویی (فرچه ومایع وسطل زباله) پادری داخل دستشویی مسواک و خمیر دندون بوگیر دمپایی دستشویی چاه بست جای دستمال برای دستشویی استیل سبد زباله حمام سنگپا/لیف/کیسه شامپو و صابون جای لوازم حمام چهار پایه و تشت آب و لگن کوچک حوله حمام آینه حموم اینا لیست خریدای متفرقه من هستش گلدان بلند زمینی میزاتو دستمال کاغذی زیرانداز سجاده نماز چمدان قرآن مجسمه آدمک کریستال تزیینی جارو و خاک انداز قیچی و جعبه سوزن و نخ و سنجاق قفلی تابلو جعبه ابزار شمع جای خودکار پادری ورودی تلمبه جای عود و عود رخت پهن کن گیره شلف حوله دست صورت محافظ یخچال سه راه برق لوازم تحریر چسب شیشه ای،چسب 123 چتر ست ناخن گیر اینا لیست وسایل پذیرایی مبل راحتی وکوسن بوفه(استند) جاکلیدی دیواری جاکفشی و جالباسی آینه دار پرده پذیرایی بخاری آباژور زمینی/لوستر ساعت دیواری سالن میز تلوزیون فرش میز گرد حریر روی میز تلفن بی سیم اینم آخرین لیست که شامل خریدهای آرایش و بهداشتی و خوراکی میشه نسکافه چایی برنج روغن نمک شکر قند ماکارونی لازانیا تن ماهی رشته سوپ رشته پلویی جو آرد سوخاری اسپند آبغوره رب آبلیمو سس ژله لوبیا سبزی قرمه/کوکو/سوپ/آش گوشت خورشتی مرغ ماهی لوبیا کنسرو نخود فرنگی کنسرو ذرت کنسرو سبزیجات پنیر خامه کره مربا تن ماهی تخم مرغ زرشک سن ایچ عسل سیب زمینی پیاز صاف وایتکس پودر رخت شویی رایت مایع ظرفشویی مشکین تاژ نرم کننده لباس cif رخشا اسکاچ،سیم ظرفشویی تی به به بوگیر دست شویی واکس و برس ژیلت دستمال کاغذی شامپو صابون استون گوش پاک کن دستمال دست شویی در آخر باید ذکر کنم دوستای عزیزم زیاد به خودتون و خانواده تون فشار نیارید جهیزیه تضمین کننده زندگی نیست با حداقل ها هم میشه زندگی کرد! اینا فقط مختص خرید عروس خانمها نمیشه و خیلی از مورادش رو میتونه آقا داماد تهیه کنه و من یه لیست کلی تهیه کردم از وسایل مورد نیاز منزل! حرف اخر: برای همتون آرزوی پیروزی و خوشبختی و سلامتی در کنار همسرانتون و علی الخصوص در سایه خانواده هاتون دارم ✿◕ ‿ ◕✿دلمـــ حضور مردانــہ می خواهد نـہ اینکــہ مــــرد باشــــــد نــہ! مــردانــہ باشـد حرفـــــــشــ.قُولـــــــشْــــ.نگاهــشـ. قلـبشــ.آنقدر مردانــہ کــہ بتوانــد تا بینهایتــ دنیا بـــہ او اعتماد کـرد تکیــہ کــرد.✿◕ ‿ ◕✿ |
||||
|
|
۱۶-دي-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ صبح
|
||||
|
||||
|
سلام من تازه به جمع شما ملحق شدم و هیچی نمیدونم کمک کنید
|
||||
|
|
۱۶-دي-۱۳۹۱, ۰۵:۱۱ عصر
|
||||
|
||||
|
Estres gereftam!!!
|
||||
|
۱۷-دي-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-دي-۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ عصر توسط parmida.)
|
||||
|
||||
|
دوستان يه كمك !!!!!!من سرويس چيني مهمانم 24 نفره هست و سرويس اركوپاله دم دستيم 12 نفره كه پارچ و ليوان هم داره حالا بنظرتون بايد پارچ و ليوان مهمون هم به اندازه چينيام بخرم ؟ يعني 24 نفره؟
|
||||
|
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۴۱ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-دي-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ عصر)parmida نوشته است: دوستان يه كمك !!!!!!من سرويس چيني مهمانم 24 نفره هست و سرويس اركوپاله دم دستيم 12 نفره كه پارچ و ليوان هم داره حالا بنظرتون بايد پارچ و ليوان مهمون هم به اندازه چينيام بخرم ؟ يعني 24 نفره؟ بله 6 تا پارچ ئ 24 تا لیوان که وقتی سفره مینداری شیک . قشنگ بشه خدابا حس خوشبختی همیشه با من و عشقم باشه تاریخ عروسی وتولدم 19شهریور 92 دعا کنید به خوبی و خوشی باشه
|
||||
|
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۳:۵۵ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-دي-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ عصر)parmida نوشته است: دوستان يه كمك !!!!!!من سرويس چيني مهمانم 24 نفره هست و سرويس اركوپاله دم دستيم 12 نفره كه پارچ و ليوان هم داره حالا بنظرتون بايد پارچ و ليوان مهمون هم به اندازه چينيام بخرم ؟ يعني 24 نفره؟ نه عزیزم هیچ الزامی نیست! اصلا سرویس 24 نفره خودش خیییلی بیش از حده! مطمئن باش هیچوقت 24نفر یکجا مهمون خونت نمیشن!! حالا دیگه پارچ و لیوانش که دیگه جای خود!! چه خبره 6تا پارچ رضوان جون!!!!!!!! یعنی واسه هر 4نفر، 1پارچ!!! واااااای!! ![]() ![]() عزیزم حداکثر تعداد پارچی که توی یک خونه لازم بشه 3 تا 4تا پارچه!! اونم حداکثر!! بابا خونه مامانامونم اینقدر مهمون باهم نمیان! انقدر چیزای الکی نخرید بچه ها! فقط یه لحظه فرض کنید: 6تا پارچ، 24تا لیوان، بعلاوه اون 12تا لیوان و پارچ های سرویس دم دستیت، بعلاوه لیوانها و فنجونای دم دستی خودمون، تازه اگه به غیر از اینا بازم ازین چیزا نخریده باشی ==> اینجوری باید 2تا از کابینت هامون رو فقط لیوان بچینیم توش!!! ![]() ![]() نکنید اینکارارو بعدا پشیمون میشید دوست جونااا
خدا جونم شُـکرت بخاطر همه مهربونیـــــــــــات... منم شدم عروس پنجشنبه، 13 تیرماه 92!! برام کلی انرژی مثبت بفرستید به اون روز!! انشالله یه عروس فوق العاده ناز وخوشگل و ملوس بشم! ![]() ------------------ بچه ها خیلی محتاج دعاتون هستم! کلی کار مونده!! انشالله همه چیز بموقع انجام بشه و امتحانامم عالی بدم! |
||||
|
|
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۰۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-دي-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ عصر توسط رضوان.)
|
||||
|
||||
(۱۹-دي-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح)DarlinG نوشته است:(۱۷-دي-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ عصر)parmida نوشته است: دوستان يه كمك !!!!!!من سرويس چيني مهمانم 24 نفره هست و سرويس اركوپاله دم دستيم 12 نفره كه پارچ و ليوان هم داره حالا بنظرتون بايد پارچ و ليوان مهمون هم به اندازه چينيام بخرم ؟ يعني 24 نفره؟ عزیزم من فقط 6 تا پارچ برداشتم حساب کردم اگه بخوام مثلا خواهر برادرای خودم و همسری بگم با مامان اینا 25 تا میشیم پارچ هم بالاخره میخوای مثلا دوغ و اب و نوشابه بذاری نه اینکه هر 4 تا یکی هر کسی هم که باید یه لیوان داشته باشه خدابا حس خوشبختی همیشه با من و عشقم باشه تاریخ عروسی وتولدم 19شهریور 92 دعا کنید به خوبی و خوشی باشه
|
||||
|
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۳:۵۳ عصر
|
||||
|
||||
|
دوست جونا گفتم شايد به غير از ليست جهاز اين مواد غذايي و بهداشتي ها هم به دردتون بخوره
مواد غذايي داخل يخچال : 1-پنير 2- كره 3-خامه 4-شكلات صبحانه 5-شير 6-انواع مربا 7-دوغ/نوشابه 8-ماست 9-كشك 10-انواع شربت 11-انواع آب ميوه 12-آبليمو / آبغوره / سركه 13-رب انار 14-تخم مرغ 15- سس مايونز / قرمز / فرانسوي 16-ميوه 17-سبزيجات 18-شكلات 19-سوسيس و كالباس 20-قارچ 21-زرشك 22-كشمش 23-آلو خورشتي 24-خرما 25-رب گوجه فرنگي مواد غذايي داخل فريزر: 1-گوشت گوسفند / گوساله 2-گوشت چرخ كرده 3-مرغ 4-ماهي 5-سبزي پلو / كوكو 6-سبزي قرمه سبزي 7-سبزي آش 8-كرفس 9-نخود فرنگي 10-باقالي تازه 11-لوبيا 12-لوبيا و هويج 13-گردو چرخ شده 14-هويج سرخ شده 15-همبرگر 16-ناگت / مرغ/ ميگو 17-پنير پيتزا 18-بستني 19-اسفناج ليست مواد غذايي داخل كابينت: 1-نخود و لوبيا سفيد 2- لوبيا چيتي 3- لوبيا قرمز 4-لوبيا چشم بلبلي 5- عدس 6-لپه 7-ليمو اماني 8- زردچوبه 9- ادويه 10-نمك 11-فلفل سياه 12- فلفل قرمز 13- آويشن 14- سماق 15-دارچين 16-زيره 17-نبات 18-نعنا خشك 19- شويد خشك 20-سبزيجات معطر 21-زعفران 22- پودر سوخاري 23-ماكاروني 24-لازانيا 25-برنج 26-قند 27-شكر 28-روغن مايع/جامد 29-سويا 30-رشته آش /سوپ/پولو 35-كبريت 36-پودر ژله / كارامل 37- گلاب و عرق هل / نعنا 38-نشاسته 39-كنجد (خشكبار) 40-پودر نارگيل-خلال بادام-پسته 41-چاي ساده و عطر دار 42- بلغور و جو پرك مواد شوينده: 1-صابون 2-مايع ظرفشويي 3-مايع دستشويي 4-پودر لباسشويي 5-پودر ماشين ظرفشويي 6-واكتس 7-رخشا 8-جرم گير 9-شيشه پاك كن 10-مشكين تاژ 11-نرم كننده لباس 12-شامپو 13-شامپو بدن 14-شامپو نرم كننده 15-شامپو فرش 16- الكل/طبي/صنعتي 17-خمير دندان 18-دهانشويه 19-مسواك / نخ دندان 20-كرم مرطوب كننده 21-حشره كش 22-اسپري خوشبو كننده |
||||
|
|
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۱۹ عصر
|
||||
|
||||
|
من کمترازیکماهه دیگه جهازبرونمه ازمتلکو نیشامیترسم چون خونم ۶۰متره یه فرش فانتزی و گلیم فرش ۶متری گرفتم که دلم نسوزه و زود به زود عوض کنم اخه محل سکونتم ثابت نیست امادرعوض گازو لباسشووییم بوش هستش بقیه ی وسایلمم فیلیپس اگه واسه فرشام چیزی گفتن چی بگم من؟؟؟
|
||||
|
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-بهمن-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ عصر توسط دینا.)
|
||||
|
||||
|
قشنگ تو روشون بمون بگو دوس داشتم یادم نبود از شما سوال کنم
هرکس خونشو طبق میل خودش میچینه به کسی اصلا ربط نداره کی ما رفتیم مهمونی به صاحب خونه گفتیم چرا فرشت اینه؟مبلت اونه؟ خیلی دلم گرفته
|
||||
|
|
|

چوق: 

تاریخ عروسی وتولدم 19شهریور 92 دعا کنید به خوبی و خوشی باشه

.gif)