|
لیزر موهای زائد
|
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-خرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ عصر توسط Shaghayegh.)
|
||||
|
||||
|
RE: لیزر موهای زائد
یه نکته ای بگم من؟ تجربه ی دوستامه
لیزر موهای زائد به رنگ دونه های مو حساس هستش. مثلا برای یکی از دوستام که رنگ پوستش روشنه کاملا کاربرد داره و خیلی راضیه اما که پارسال دوست دیگه ام که رنگ پوستش تیره هست بنده خدا برای عروسیش رفت برای بغلش اما خوب کل پوست اون ناحیه سوخت. 9 تیر 91 هووووورررراااا
|
||||
|
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۱۸ عصر
|
||||
|
||||
|
بیشترین تاثیر لیزر واسه موی زاید،هر نوع لیزری،موی تیره و پوست روشنه
|
||||
|
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۳۲ عصر
|
||||
|
||||
|
کسی لیزر با دستگاه ipl انجام داده یا درباره اش اطلاعات داره؟
من نمیدونم انجام بدم این کارو یا نه ![]() یعنی کامل از بین میره؟ خیلی درد داره؟ میشه جواب منو بدید؟ ![]() ![]() ![]()
همین الان حس درس خوندن بهم دست داد سریع بسم الله گفتم و صدقه دادم خدا رو شکر برطرف شد
|
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها منم دنبال یه دکتر خوبم برای لیزر
اصلا پر مو نیستم اما شوشو خیلی حساسه روی یه تار مو .. همش با موچین دنبالمه یه موهای ریزی پیدا میکنه نمیدونم اینارو چطوری میبینه خلاصه گفته که باید اقدام کنم ولی هم میترسم هم اطلاع دقیقی ندارم لطفا راهنمایی بوسسسسسسسسسسس خدایا عاشقتممممممممم ![]() مراسمم بی نهایت عالیییییییییی برگزار شد رویاییترین و زیباترین شب زندگیم خیلی زود گذشت ===================== دوستای گلم که ایمیلتونو داده بودین برای عکس لباسم ببخشید پیامام پاک شده لطفا دوباره بفرستین .معذرت |
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۴۲ عصر
|
||||
|
||||
(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر)arooaha نوشته است: بچه ها منم دنبال یه دکتر خوبم برای لیزر آخییییییییییییی چه شوشوی خوبی ![]() من که لیزر دوس دارم اما یه کم نگرانم که عوارض داشته باشه
همین الان حس درس خوندن بهم دست داد سریع بسم الله گفتم و صدقه دادم خدا رو شکر برطرف شد
|
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۴۳ عصر)s.b نوشته است:(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر)taraneh nemati نوشته است:(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر)arooaha نوشته است: بچه ها منم دنبال یه دکتر خوبم برای لیزر واقعا عزیزم؟؟ ![]() ![]() پس اگه اینطوریه که خیلی خوبه عزیزم همه ی بدن رو میشه لیزر کرد یا فقط جاهای خاصی رو میشه؟
|
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۷:۵۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۵۸ عصر توسط arooaha.)
|
||||
|
||||
|
آره عزیزم الان صفحه های قبلم خوندم
اگه من برم کل بدن و باید برم به جز ... که شنیدن باعث نازایی میشه حالا نمیدونم چقدر درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی خیلی کم موام پوستمم سفیده فکر میکنم جواب بده ولی میترسممممممممممممممممم (۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر)taraneh nemati نوشته است:(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر)arooaha نوشته است: بچه ها منم دنبال یه دکتر خوبم برای لیزر آره ترانه جون خیلی حساسه شوشو رو مو مخصوصا موی صورت رفته یه موچین خودش گرفته مخصوص این کار آخه من از دستش همه موچینا رو قایم کردم دوباره میره میخره من دیگه مجبورم کارم از خواستن گذشته ![]() ![]() ![]()
خدایا عاشقتممممممممم ![]() مراسمم بی نهایت عالیییییییییی برگزار شد رویاییترین و زیباترین شب زندگیم خیلی زود گذشت ===================== دوستای گلم که ایمیلتونو داده بودین برای عکس لباسم ببخشید پیامام پاک شده لطفا دوباره بفرستین .معذرت |
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ عصر
|
||||
|
||||
(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر)arooaha نوشته است: آره عزیزم الان صفحه های قبلم خوندم ![]() آخی خوب من که مجردم ولی از الا به فکر شوشوی آینده ام ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۸:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر)arooaha نوشته است: آره عزیزم الان صفحه های قبلم خوندم عزیزم واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! ![]() اونجا نمیشه؟ اما زن دایی من انجام داد مشکلی که نداشته تا حالا اما خوب نازایی رو نمیدونم
|
||||
|
۵-تير-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲ عصر
|
||||
|
||||
(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ عصر)s.b نوشته است:(۵-تير-۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ عصر)arooaha نوشته است: آره عزیزم الان صفحه های قبلم خوندم به نظر منم اونجا و زیر بغل اصل کاریه پس میشه. آره؟ آخ جوووووووووون ![]() ![]()
|
||||
|
|

چوق:

.gif)