شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
لیدی فینگر
۱۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۳:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
   
لیدی فینگر
[تصویر: 13573048201.jpg]


ليدي فينگر Ladyfinger يه مدل كيك اسفنجي سبك و شيرينه كه تقريبا به شكل يه انگشت گنده فرم ميگيره. به ايتاليايي بهش ميگن savoiardi و به فرانسوي biscuits à la cuillère يا boudoirs
اين بيسكويتها رو در دسرهاي معروفي مثل تيراميسو و ترايفل و شارلوت به كار ميبرن. ليدي فينگر رو معمولا توي يه شربت خيس ميدن و توي دسرها استفاده ميكنن.
توي ساختن ليدي فينگر از بيكينگ پودر استفاده نميشه و عامل پف دهنده اش تخم مرغه. سفيده و زرده جداگانه هم زده ميشه و بعد با آرد فولد ميشه. درنهايت قبل از پخت روي بيسكويتها پودر شكر ميپاشن و ميپزنش. به همين دليله كه كمي زيادي شيرينه

تخم مرغ 3 عدد
شكر 6 ق غ
آرد 4/3 ليوان
وانيل 1 ق چ
پودر قند 6 ق غ

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم.
براي ليدي فينگر ها به يه ماسوره به قطر تقريبا يك و نيم سانت نياز داريم (كمتر يا بيشتر هم شد زياد خودتون رو اذيت نكنيد)
روي كاغذ روغني رو خط ميكشيم كه اندازه ها يكي در بياد. دو تا خط با فاصله 7 سانت رسم كنيد. بينش يه 6 سانت فاصله بديد و باز به فاصله 7 سانت يه خط ديگه رسم كنيد. پس الان توي هر سيني دو رديف 7 سانتي ليدي فينگر خواهيم داشت
سيني رو چرب ميكنيم كه كاغذ بهش بچسبه. كاغذ رو پشت و رو ميكنيم و روي سيني قرار ميديم (چون نميخوايم جوهر خودكار بخوريم!)
سفيده رو از زرده جدا ميكنيم. تخم مرغها رو از قبل بذاريد به دماي اتاق برسن
سفيده رو اينقدر هم ميزنيم تا به استيف پيك برسيم. (تيكه هاي نوك تيز رو روي سطح ميبينيد؟ اين يعني استيف پيك)
شكر رو اضافه ميكنيم و باز هم ميزنيم تا مجددا به استيف پيك برسيم
باز با پره همزن مواد رو رو به بالا بكشيد تا متوجه شيد آيا به اين مرحله رسيديد يا خير (من فرق سافت پيك و استيف پيك رو گفتم پس ديگه تكرار نميكنم. سعي كنيد ياد بگيريد)
زرده رو با وانيل مخلوط كرده و با چنگال هم ميزنيم
زرده رو به سفيده اضافه ميكنيم
و به آرومي فولد ميكنيم
اگه درست فولد كنيد به اين مخلوط پفكي و ابري ميرسيد
آرد رو كم كم روي مواد الك كرده و كم كم به آهستگي فولد ميكنيم
هنوز هم بايد مخلوط پفكي و ابري داشته باشيد. پس درست فولد كردن اهميت خاصي داره
ماسوره رو توي قيف ميذاريم و مواد رو توي قيف ميريزيم.
قيف رو با زاويه 45 درجه نگه ميداريم و خطوطي با زاويه 45 درجه رسم ميكنيم ( زاويه اش زياد مهم نيست. اصلا همون هفت سانتي هم رسمش كنيد خوبه. ولي خب اين يه شيوه شه كه متداوله. پس طول ليدي فينگرها زياد مهم نيست مهم اينه كه يك اندازه باشن.)
همه رو به همين شكل با فاصله 3 سانتي انجام ميديم
روي ليدي فينگرها رو پودر قند ميپاشم
5 دقيقه صبر ميكنيم و دوباره پودر قند ميپاشيم
سيني رو كج ميكنيم و يه ضربه ميزنيم كه پودر قندهاي اضافي از سيني خارج شه (اين كار رو نكرديد هم اصلا مهم نيست)
سيني رو توي فر ميذاريم به مدت 10 دقيقه. بعد سيني رو ميچرخونيم و 5 دقيقه ديگه هم اجازه ميديم بپزه . اينطوري همه بيسكويتها يك اندازه ميپزن
سيني رو از فر خارج ميكنيم. و با اسپچولا يا كفگير يا هرچي زير ليدي فينگر ها ميزنيم و به راحتي از كاغذ جدا كرده و روي رَك يا توري ميذاريمشون تا سرد شن. اگه بذاريد توي سيني و روي كاغذ سرد شن اونوقت ديگه از كاغذ جدا نميشن پس سريع جداشون كنيد
من با اين اندازه ها 45 تا ليدي فينگر بدست آوردم.
ليدي فينگر به دليل اين پودر قندي كه روش ميپاشيم بيسكويت شيرينيه.
اگه ليدي فينگرها رو درجا استفاده نميكنيد بايد حتما فريزشون كنيد. چون ليدي فينگرها زود بيات ميشن مگه اينكه توي يه شربت خيسشون بديد. پس ليدي فينگرها رو روي كاغذ روغني بچينيد و باز روش كاغذ روغني بذاريد (يعني هر رديف بايد با كاغذ روغني از رديف ديگه جدا شه) و توي زيپ لاك بذاريد و فريز كنيد . تاريخ مصرفش هم تا دو هفته است (شايد كمي بيشتر. ولي پيشنهاد ميكنم زود مصرفشون كنيد)

رسپی از شف طیبه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Rahele ، paraztoo ، خانوم عجول ، mahnaz110 ، AfaMtiImaR ، sar ، Faeze S ، m.t ، nasibe_603 ، venoos ، ساغر ، سمانه65
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۱۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #2
RE: لیدی فینگر
لیدی فینگر .................مواد لازم ...
90گرم زرده تخم مرغ
135گرم سفیده
150 گرم پودر قند
150 گرم آرد
نمک و وانیل
**قالب را کاغذ انداخته(بزرگتر از 30 در 40) و فر را روشن کنید در درجه 175
**قیف و ماسوره به قطر 1 سانتی متر را اماده کنید.
** سفیده+ نمک با همزن زده میشود تا کمی پف کند و نه فرم بگیرد.
**کم کم به صورت بارانی پودر قند اضافه و زده میشود تا براق شده و فرم بگیرد.
** یکی دو قاشق از سفیده اماده و فرم گرفته به ظرف دیگر منتقل و زرده ها رو اضافه و با چنگال مخلوط کنید.+وانیل
**سفیده اماده را به مخلوط زرده اضافه و با لیسک فولد میکنیم.
**ارد را در 3 مرحله اضافه و به کمک لیسک ارام مخلوط میکنیم.
** مواد را داخل قیف ریخته و در سینی میزنیم( لیدی فینگرهایی به طول 8-10 سانت) و با فاصله 3 سانت
** رویشان پودر قند الک کرده و در فر میگذاریم . مدت 7-8 دقیقه
**نصف زمان که سپری شد سینی را برگردانده یعنی بچرخانید و در جهت دیگر قرار میدهیم.عکس در اولین فرصت
وزن یه تخم مرغ کاملا 60 گرمه **************که 30 گرمش سفیده ************20 گرمش زرده ********10 گرم هم پوسته را شامل میشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم عجول
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۰۴ صبح
ارسال: #3
     
Heart  لیدی فینگر
لیدی فینگر بیسکوئیت مخصوص دسر تیرامیسو می باشد که می توانید در منزل آنرا تهیه کنید. این دستور در واقع همان دستور شیرینی لطیفه است که برخلاف آن باید اجازه دهید این بیسکوئیت خشک شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه بیسکوئیت لیدی فینگر آشنا می شوید.

[تصویر: ladyfinger.jpg]



مواد لازم برای 20 عدد بیسکوئیت

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 70 گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
آرد: 70 گرم
نشاسته ذرت: 25 گرم یا 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر برای روی بیسکوئیت
اسانس پرتقال یا اسانس مورد نظر: 3 تا 4 قطره (به دلخواه)



مرحله 1 - زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده ها را با نصف از شکر و نصف از وانیل با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

[تصویر: dsc00053.jpg]

مرحله 2 - زرده ها را با مابقی شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. در صورت تمایل اسانس را در این مرحله افزوده و 1 تا 2 دور هم بزنید.

مرحله 3 - آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کرده اید به مخلوط زرده افزوده و هم بزنید در صورتیکه مایه سفت بود کمی از سفیده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

[تصویر: dsc00049.jpg]

مرحله 4 - سفیده را افزوده و به صورت دورانی با لیسک 5 تا 6 دور هم زده تا مواد مخلوط شوند، اگر مواد را خیلی بزنید مایه شل می شود.

[تصویر: dsc00055.jpg]

مرحله 5 - کف قالب مستطیل یا سینی رولت را با کاغذ پوستی بپوشانید، مایه را در قیف ریخته و با سری بزرگ یا شکوفه بزرگ روی کاغذ باندازه 10 سانت بریزید.

[تصویر: dsc00058.jpg]

مرحله 6 - قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید، بعد از پخت وقتی بیسکوئیت ها کمی از داغی افتادند روی آنها مقداری شکر ریخته و اجازه دهید تا کاملا سرد شده و خشک شوند، سپس در نایلون تمیز نگهداری کنید.


نکات

بعد از پخت و سرد شدن بیسکوئیت باید اجازه دهید تا کاملا خشک شوند و سپس بسته بندی کرده و برای دسرها (تیرامیسو، شارلوت، ترایفل...)مورد استفاده قرار دهید.
برای تهیه لیدی فینگر شکلاتی 2 قاشق از آرد را کم کرده و 2 قاشق پودر کاکائو جایگزین کنید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، raha-71 ، hana khanoom ، روبينا ، آهو مشکی پوش ، آبشار ، m.t ، hama1368 ، nasibe_603 ، venoos ، sara_e
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۱۱ عصر
ارسال: #4
RE: لیدی فینگر
سحر ناز به جای لیدی فینگر فکر کنم میشه از لایه های نازک کیک هم استفاده کرد ... اگه آره آیا باز هم باید کیک رو مرطوب کرد ؟

از میان همه ی مردهای دنیا...
فقط کافیست پای تو در میان باشد !
نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...! New2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۵:۴۸ عصر
ارسال: #5
     
RE: لیدی فینگر
برای تیرامیسو بله
ولی اصل تیرامیسو با لیدی فینگر هستش

بله میشه کیک اسفنجی رو نازک برش داد
و کمی با نسکافه آماده یا مایع مربوطه روش اسپری کرد
در هر صورت مرحله ی تر کردن با مایع در هر روشی یکسانه و باید انجام بشه

حتی سعی کنید بذارید شیرینی یا کیکتون خشک بشه و باز خیسش کنید...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط arts
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۵۹ عصر
ارسال: #6
RE: لیدی فینگر
اگه مثل من تنبلین و نمی خواهید درست کنید مغازه میتا کیش پاساژ آرین لیدی فینگر و کلا همه این جور چیزا رو داره دوست جونا

کاش می شد بعضی ها رو برگردوند به مامانشون. بیا مامانش اینو دوباره بزرگ کن خوب بار نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط jine
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۲۴ عصر
ارسال: #7
   
RE: لیدی فینگر
تو کوچه مروی هم داره
بسته ای 6500
قبل از گرونیای اخیر البتهBig Grin

ولی این نمایندگیهای شیرین عسل هم دارم که 8500 اینا میدنBig Grin

ازم نگیر نگاتو

حس خوش صداتو

دیوونه بازیاتو

گریه و خنده هاتو

Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط jine ، asal fateh ، SaraGol ، زندگی سبز
۱۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۱:۴۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-بهمن-۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ عصر توسط ساغر.)
ارسال: #8
RE: لیدی فینگر
وقتی اومدم کاغذ بندازم دیدم همین دوتا تیکه رو دارم بخاطر همین پاره پوره است
این قبل از فر
[تصویر: 13913719881.jpg]
این در اومده از فر
[تصویر: 13913719882.jpg]
با دستور شف طیبه
عالییییییییییی شد .1ساعته آماده شد
فقط من چون کاغذم کم بود مجبور شدم دوسری بذارم توی فر
من مواد رو دوبرابر کردم اما به من حدود 35 تا داد
آخه توی رسپیش نوشته با نصف این مواد بهش 45 تا شده
مال منم تقریبا همون سایزه نمیدونم ولی اینقدر بیشتر نشد خوووو

وقتی مرا بغــــــــل میکنی

چنان جاذبه ی آغوشـــــت

به جاذبه زمین غلبـــــه میکند

که روحم به پــــرواز در می آیدHeart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare ، ندا ندا ، arts
۱۶-مرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۴۴ عصر
ارسال: #9
Heart بيسکوييت انگشتي
[تصویر: 14074349001.png]
HeartHeartHeart

17 بهمن کجايي دلم واست تنگ شده Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط golava
۵-مهر-۱۳۹۳, ۰۸:۰۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مهر-۱۳۹۳ ۱۰:۲۹ عصر توسط درسا.)
ارسال: #10
 
RE: لیدی فینگر
لیدی فینگر با دستور شف طیبه که عالی عالی شد و زودم حاضر میشه

تخم مرغ 3 عدد
شکر 6 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری (من مایع داشتم و بیشتر ریختم)
پودر قند به مقدار لازم
آرد 3/4 پیمانه

[تصویر: 14118356671.jpg]

اول از همه سینی فر رو کاغذ روغنی میذاریم و چربش میکنیم
[تصویر: 14118356672.jpg]

زرده وسفیده رو از هم جدا میکنیم و میذاریم به دمای اتاق برسه

سفیده رو حسابی میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف جدا نشه
[تصویر: 14118356673.jpg]

بعد شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا دوباره فرم بگیره
[تصویر: 14118357491.jpg]

زرده و با وانیل هم میزنیم
[تصویر: 14118357492.jpg]

تو این فاصله فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم

بعد زرده و به سفیده اضافه میکنیم و با لیست آروم هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه
[تصویر: 14118357493.jpg]
[تصویر: 14118358081.jpg]

و در آخر آرد رو اضافه میکنیم
[تصویر: 14118358082.jpg]

از قیف و ماسوره صاف استفاده میکنیم و دراز دراز توی سینی میریزیم
[تصویر: 14118358083.jpg]

مال من کمی شل شده بود واسیه همین شکلش خوب نشد اما بعد پخت خوب شد شما هم نگران نباشید
و روشونو پودر قند می پاشیم یه 3-4 دقیقه صبر میکنیم و 2 باری میپاشیم
میتونیم از تو سینی قبل گذاشتن توی فر باقی پودر قند ها رو تمیز کنیم اگه نکنیم هم مشکلی پیش نمیاد

[تصویر: 14118358661.jpg]
[تصویر: 14118358662.jpg]

حدود 10 دقیقه میذاریم توی فر اگه هنوز آماده نبود 5 دقیقه دیگه هم سرش میکنیم واسیه من بعد 12 دقیقه آماده شد

خیلی راحت بود فکرشو نمیکردم

اینها میره برای تیرامیسو فردا

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط soudi ، جنیفر ، مامان دو تا نی نی ، ferferiii ، lilimashi ، fakhte ، محبوبه ناز بانو ، simi ، orkide311 ، aroose 90 ، hasti_d ، mrlmrtz
ارسال پاسخ