• آتلیه ملکه زیبا
  • استودیو اخوان

فینگر فود،اردور،ساندویچ های کوچک قبل از غذا(عکس)

۲۲-بهمن-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ عصر توسط RL92.)
ارسال: #1
   
فینگر فود .. اردور .. ساندویچ های کوچک قبل از غذا(عکس)
این یه نمونه فینگر فود


[تصویر: 666d80f0bf1.jpg]
نون تست رو با شابلون دایره قالب زدم ... مواد توی ساندویچ هم پنیر و گردو و سبزیه... برای تزیین روی ساندویچ ها هم از خیار برش خورده استفاده کردم...



برای تزیین پنیر هم از زیتون سیاه برای دهن... از سیب و زیتون برای چشم و از پیازچه برای موهاش استفاده کردم
نقل قول
 سپاس شده توسط nilaa ، samira- s.m ، sarah ، لاله. ، mattina ، عسل بانو. ، khofoloo ، مرضیه ، Denag ، cinderella ، new bride ، mahshid ، النا ، میناا ، Talaa ، فروغ بانووو ، سپیده صبح ، narcissus88 ، همراز ، Elena ، tameshki ، elize ، zohi ، khanoom jon ، کاملیا ، وسعت ، sar ، دختر ایرونی ، pink lady ، ban00 ، donya63 ، yarauf ، ساره ، الی2 ، Shaghayegh ، proxy ، الهام10 ، سپیدار13 ، mary_sh ، madely ، خوشگل خانم ، bily ، samira mz ، gstfire ، negarrii ، یوحنا ، ثریا ، yekta ، nunu_khm ، نياز ، lopasali ، farnoush ، فرین آفرین ، چشم عسلی ، shirin bano ، ندا بالا ، *آوا* ، یاسمین گلی ، مهتاب69 ، یلدا66 ، Moonlight ، shabnam.m ، nasibe_603 ، elham22 ، فرگل خانوم ، reyhun ، Sonel ، sun daughter ، فندق ، Tati Beauty ، فاطیما_66 ، fatemeh1990 ، noonoo63 ، HANIYA ، saharpouyan ، ماه عروس ، motahare ، فروغ بنی ، xxmahyaxx ، پريهام ، سراب ، maryam 247 ، مژي ، 3lena ، چشمک سبز ، HP_22 ، 2015 ، **باران67**
۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ عصر
ارسال: #2
RE: فینگر فود .. اردور .. ساندویچ های کوچک قبل از غذا
فینگر فود من:
[تصویر: 837e2130751.jpg]

خدایا شکرت بالاخره من هم دیگه راحت شدم
دیگه تو خونمون مزاحمی وجود نداره
دوست دارم خداNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط bita12 ، narcissus88 ، shania ، Mishka ، بهاردخت ، tameshki ، Zahraa ، fery_k ، دختر ایرونی ، النا ، توت فرنگی ، el8765 ، zohi ، mattina ، فندق ، کاملیا ، نیکی 90 ، pink lady ، MAAH ، تیــلا ، proxy ، yarauf ، خوشگل خانم ، nirvana-ra ، bily ، gstfire ، farnoush ، فرین آفرین ، madely ، یاسمین گلی ، نياز ، *آوا* ، نیازز ، مهتاب69 ، یلدا66 ، Moonlight ، shabnam.m ، nasibe_603 ، سراب ، مژي
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۱۸ صبح
ارسال: #3
RE: فینگر فود .. اردور .. ساندویچ های کوچک قبل از غذا
چشم
قلب بزرگها:
نون تست+ پنیر ورقه ای+ سوسیس (یکم تو روغن سرخ کردم خیلی کم بعد با دستمال کاغذی روغنشو گرفتم)
تزیننش: سس گوجه فرنگی
قلب کوچیکها:
نون تست+ پنیر ورقه ای + گوشت چرخ کرده قلقلی شده + سس گوجه

خدایا شکرت بالاخره من هم دیگه راحت شدم
دیگه تو خونمون مزاحمی وجود نداره
دوست دارم خداNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط tameshki ، shania ، bita12 ، Zahraa ، narcissus88 ، كيتي ، pink lady ، nil0o0o ، دختر ایرونی ، negarrii ، ثریا ، mohadeseh71 ، نياز ، *آوا* ، نیازز ، یلدا66 ، سراب ، مژي
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۵۵ صبح
ارسال: #4
 
Heart کاناپس قارچ
این غذا یک «اردور» خوشمزه‌ی ایتالیایی است. مواد لازم و طرز تهیه‌ی آن را با هم ببینیم...


HeartHeartHeart

کاناپس

مواد اولیه:

کره 50 گرم

گشنیز 50 گرم

پیازچه 100 گرم

قارچ 500 گرم

آرد دو قاشق سوپ‌خوری

شیر یک و نیم پیمانه

نمک، فلفل و نان تست به میزان لازم

پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم



HeartHeartHeart

طرز تهیه:

* کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.

* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.

* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.

* آرد را افزوده و هم می‌زنیم.

* شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی آن طلایی شود.


منبع تبیان
نقل قول
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، سراب ، L naz ، satinik
۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۴۴ صبح
ارسال: #5
     
Heart کیش ژامبون و پنیر
[تصویر: 634406148710468750.jpg]مواد اولیه :

آرد 250 گرم
کره 150 گرم
تخم‌مرغ یک عدد
نمک یک قاشق چایخوری
آب سرد به میزان لازم


طرز تهیه:

کیش یکی از اردورهای خوشمزه‌ای است که از کشور فرانسه آمده و در واقع نوعی تارت می‌باشد که به جای شکر در آن از نمک استفاده می‌شود. طرز تهیه این اردور بسیار آسان است.

ابتدا آرد و نمک را مخلوط کرده، کره، تخم‌مرغ و نصف لیوان آب را اضافه کرده و کاملا ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی به دست آید و آب را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می‌کنیم. خمیر را در قالب تارت پهن کرده و با چنگال چند جای آن را سوراخ کرده و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود.

ژامبون‌ها را خرد کرده و روی خمیر نیم‌پز شده قرار می‌دهیم تا سطح خمیر را بپوشاند و روی آن پنیر خامه‌ای تکه شده می‌گذاریم. خامه و تخم‌مرغ را با هم زده و روی مواد می‌ریزیم و آن را مجدد در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار می‌دهیم.

مواد لازم رویه کیش:

ژامبون مرغ 150 گرم

ژامبون گوشت 150 گرم

پنیر خامه‌ای 200 گرم

خامه 150 گرم

تخم‌مرغ سه عدد

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، sar ، mary_sh ، عروس خوشحال ، سراب
۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۰۴ صبح
ارسال: #6
     
Heart اردور بادنجان
مواد اولیه :

بادنجان چهار عدد
سیر رنده‌شده دو حبه
ژامبون 100 گرم
آب گوشت نصف پیمانه
قارچ پخته شده 250 گرم
مغز نان سفید یک پیمانه
کره 50 گرم
جعفری خرد‌شده دو قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

اول بادنجان‌ها را از قطر نصف کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم کمی توی بادنجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود.

[تصویر: 634115978937438750.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط hoda sarem ، narcissus88 ، m.t ، aroos shomali ، *آوا* ، sara_dl_960 ، shabnam.m ، reyhun ، fatemeh1990 ، dona ، سراب
۱۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ صبح
ارسال: #7
     
Heart اردور پنیر و بادام
مواد اولیه :

پنیر خامه‌ای یک بسته
بادام پوست‌گرفته ده عدد
سیر دو حبه
ریحان نصف پیمانه
نان تست به تعداد نفرات




طرز تهیه:

تمام این مواد را با هم مخلوط کرده و میکس می‌کنیم، سپس آن را بین دو نان تست می‌مالیم. می‌توانیم این غذا را برای عصرانه میل کرده یا به عنوان اردو قبل از ناهار و شام برای میز پذیرایی آماده کنیم.

[تصویر: 634066732623122500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط *آوا* ، نیازز ، sara_dl_960 ، shabnam.m ، nasibe_603 ، reyhun ، fatemeh1990 ، سراب
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۱۰ صبح
ارسال: #8
RE: اردور بادنجان
سحرناز جونم مغز نان سفید یعنی چی ؟؟؟

بفرماييد "شامپاين" !!
در گويش اصفهانى يعنى بفرماييد طبقه پايين براى صرف شام Big Grin
نقل قول
 سپاس شده توسط hoda sarem ، mehrafarin90 ، سراب
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ صبح
ارسال: #9
RE: اردور بادنجان
فاتیما جون فکر کنم خیمیر داخل نان باگت میشه
نقل قول
۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ عصر توسط narcissus88.)
ارسال: #10
   
RE: اردور بادنجان
خمیر وسط نون باگت رو جدا کنید و بذارید خشک بشه و نگه دارید تو بعضی غذاها کاربرد داره
حتی اگه پودرش کنید میشه پودرسوخاری
نقل قول
 سپاس شده توسط m.t ، sepia
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد