|
سرویس قابلمه
|
|
۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: سرویس قابلمه
نه شاید esse ترکیه خوب باشه نشنیدم باور کن
زندگی که همیشه آرزوشو داشتم شروع شد خدایا بخاطر همه چی ممنونم تنهامون نذار ترو به امام حسینت قسم.
|
||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
|
من یه سرویس قابلمه فالز خریدم از این سرامیکیا ، جدید اومده ، خیلی هم خوشگل بود
9 پارچه شو خریدم 315000 البته یه مغازه تو اکباتان فاز 2 بود که خریدم ، رفتم شوش قیمت کردم گفت 345000 دو تا سرویسم مامانم از ترکیه برام آورده که مارک زولینگن آلمانه |
||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۱۷ عصر
|
||||
|
||||
![]() (۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح)somayeh joon نوشته است: من یه سرویس قابلمه فالز خریدم از این سرامیکیا ، جدید اومده ، خیلی هم خوشگل بود سمیه جان 9 پارچه؟ من امروز از تبریز قیمت کردم 5 تیکه 320000 بود 4 تا قابلمه 1 ماهیتابه مال شما چیا داره
|
||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
|
||||
|
||||
|
عزیزم فکر کنم تکه هاش با درش حساب میشه 4تا قابلمه با درش(8تا)+ 1 ماهیتابه
|
||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
| RE: سرویس قابلمه | ||||
|
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ عصر
|
||||
|
||||
(۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح)somayeh joon نوشته است: من یه سرویس قابلمه فالز خریدم از این سرامیکیا ، جدید اومده ، خیلی هم خوشگل بود سمیه جونم از کجای فاز 2 خریدی؟ آخه منم اکباتانم برم ببینم چه جوریاست
وطنم؟؟؟ همه شاد و خوش و نغمه زنان! |
||||
|
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها من مامانم چدن تفال داشت
مدل پریفنس الان دو سه ساله داریم واقعا تکون خورده جنسش من هم برای خودم از همون گرفتم البته چند سایز دیگه هم جدا جدا همون مارک تفال ولی ی مدل ارزونتر و سبکترش رو سایزای بزرگتر رو گرفتم البته مشکیه ساده است تفال خیلی کم شده من از غرفه تفال تو شهروند گرفتم ولی امروز دیدم شوش ی سری چیزای رنگی و جدید داره و ازین سرامیکیای کره ای که ی رنگ سفیده خیلی قشنگی داره ی کم دو دل شدم:-( مشکی ساده اصلا واسه عروس خوبه؟ تو جهاز جلوه داره؟ ... و من برای زندگی تورا بهانه می کنم.
|
||||
|
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۲ صبح
|
||||
|
||||
|
مرسی عزیزم خیالمو راحت تر کردی
به نظر منم کیفیت ی چیز دیگه است ولی خوب میدونی که خیلیا متاسفانه ی کم ظاهر بین هستند...... ... و من برای زندگی تورا بهانه می کنم.
|
||||
|
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ صبح توسط somayeh joon.)
|
||||
|
||||
(۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ عصر)architect نوشته است:(۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح)somayeh joon نوشته است: من یه سرویس قابلمه فالز خریدم از این سرامیکیا ، جدید اومده ، خیلی هم خوشگل بود عزیزم دراشم حساب میشه ... ![]() (۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ عصر)ارغوان د نوشته است:(۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۴۹ صبح)somayeh joon نوشته است: من یه سرویس قابلمه فالز خریدم از این سرامیکیا ، جدید اومده ، خیلی هم خوشگل بود آره عزیزم ، فاز 2 فروشگاه هدیه ، چیزای خیلی خوبی داره ، من کتری و قوریشم خریدم آقاهه آدم منصفیه ، تخفیف نمیده ولی قیمت جنساش مناسبه پاساژ گلها ، سمت شمالیش ... طبقه همکف ، فروشگاه هدیه |
||||
|
|
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها به نظرتون این سرامیکی ها با مارک فالز رو با خیال راحت بگیرم یا چدن بهتره؟
|
||||
|
|

چوق:

من امروز از تبریز قیمت کردم 5 تیکه 320000 بود 4 تا قابلمه 1 ماهیتابه مال شما چیا داره