|
رقص متفاوت عروس و داماد
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: رقص متفاوت عروس و داماد
مهسا ناز جان ما فراموش نشیم ما هم میخوایم یاد بگیریمااااااااااااااااااااااااااااا لطفا
|
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۱:۴۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ عصر توسط مهساناز.)
|
||||
|
||||
| RE: رقص متفاوت عروس و داماد | ||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۱:۵۱ عصر
|
||||
|
||||
|
خوب مسخره كنن... مسخره اونان كه انقدر عقب موندن. اون روز، روز شماست، هركاري دلتون خواست بكنيدقرتي جون . آدمي كه بخواد مسخره كنه واسه رقص ايرانيش هم مسخره ميكنه. به فكر حرف مردم نباش. با اين آدماي امل باشه كه ميگن مدل شاه و فرحي وارد مجلس بشيد. بسيار با شخصيت.
![]() از دست اين ايراني بازي ها. اين مسخره كردن و بي جنبه بودن فقط تو ايرانه.
الهي! نه من آنم كه ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی كه گدا را ننوازي به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی. كس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی، باز كن در، كه جز این خانه مرا نیست پناهی... شکرت خدایا.... |
||||
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۲:۰۱ عصر
|
||||
|
||||
|
سميرا جان چه خوب شد كه هستي . بهت پيام مي دم .
|
||||
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۲:۳۳ عصر
|
||||
|
||||
|
هستم مهساناز
|
||||
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۲:۵۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۰ ۰۲:۵۷ عصر توسط مهساناز.)
|
||||
|
||||
|
كليپ عروس و داماد !!!
چه حرف خوبي زد سحر . ميخواستم بعد راجع بهش صحبت كنيم ... براي ساختن يك كليپ زيبا در نظر بگيريم : 1. مكان مناسب 2.لباس مخصوص 3. موزيك فراموش نشدني توضيحاتش و مي دم . |
||||
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۳:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستان کمک کنید دیگه مهساناز جان من عروسیم تو ی بهمن است . میشه من هم یک دوره آموزش ببنیم. البته من رقاص بدی نیستما. از نوع ایرانی البته.
|
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۳:۱۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۰ ۰۳:۱۶ عصر توسط مهساناز.)
|
||||
|
||||
|
انيما من مي تونم راهنماييت كنم . واسه همين واست پي ام فرستادم .
راستي مي خواستي يه رقص هيجان انگيز براي داماد داشته باشي ... بذار يه كم فكر كنم ! بچه ها موزيك رقصي نرم و ملايم پيشنهاد بديد !!! |
||||
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۵:۵۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-شهريور-۱۳۹۰ ۰۵:۵۹ عصر توسط samira- s.m.)
|
||||
|
||||
|
به نظر من آهنگ هاي قديمي و خض خيلي باحالو رقصيدني هستن.
مثل: يه حلقه طلايي - معين ![]() دل اي دل - ليلا فروهر آمنه - اندي انار انار - مرتضي آره خودم فداتم - معين تو چشام نگاه كنو دستتو بذار تو دستم - شماعي زاده ( اين ديگه خيلي خضه) ![]() امشب شب عروسيه - ستار قدو بالاي تو رعنارو بنازم - ويگن دختر ايرووني - اندي خاطر خوام با توام، خاطر خوات ميمونم - شهرام كي اي قشنگ تر از پريا - شهرام شب پره بازم بگم؟؟ ![]()
الهي! نه من آنم كه ز فیض نگهت چشم بپوشم، نه تو آنی كه گدا را ننوازي به نگاهی، در اگر باز نگردد نروم باز به جایی، پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی. كس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی، باز كن در، كه جز این خانه مرا نیست پناهی... شکرت خدایا.... |
||||
|
|
۲-شهريور-۱۳۹۰, ۰۷:۰۱ عصر
|
||||
|
||||
|
مهسا جان منم منتظر پیامتم فعال کردم پیغام خصوصیم ممنووووووووووووووووون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم، پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم. |
||||
|
|

چوق: 

.gif)