|
راهنمایی برای افزایش وزن
|
|
۶-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-خرداد-۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ صبح توسط narcissus88.)
|
||||
|
||||
|
راهنمایی برای افزایش وزن
سلام
من از لاغر لاغرترم به نظرتون چه کار کنم چاق شم؟؟؟؟؟
خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
|
۶-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-خرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ عصر توسط narcissus88.)
|
||||
|
||||
|
RE: یه خرده زیادی لاغرم چیکار کنم چاق شم؟
شوهر کن عزیزم
من یه دخترخاله داشتم راه می رفت همه میگفتن الآن میشکنه بعد شوهر کرد حسابی رو فرم اومد منم بعد ازدواجم 6کیلو چاق شدم
*اجرای شخصی قانون توسط کاربران و دادن تذکر از طرف سایر کاربران به صورت عمومی ممنوع است و مساوی با جرم می باشد. *در تاپیک های عکس گذاشتن هر پستی بجز عکس و حتی عکسی که موجب گذاشتن اسپم شود ممنوع است. *تعریف در مورد عکس ها و غذاها و جهیزیه آرایش چشمتون و به هر شکلی بجز استفاده از دکمه تشکر ممنوع است. |
||||
|
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ صبح
|
||||
|
||||
(۶-خرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ عصر)narcissus88 نوشته است: شوهر کن عزیزم آخه 17 سالمه همه میگن ازواج زوده این راه حل فعلا عملی نمیشه خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ صبح
|
||||
|
||||
|
چه حیــــــــــــــــــــــف
![]() عرق یونجه اشتها آوره ورزشم خیلی خوبه من یه نفرو میشناسم با یه ماه ایروبیک رفتن 7کیلو چاق شد *اجرای شخصی قانون توسط کاربران و دادن تذکر از طرف سایر کاربران به صورت عمومی ممنوع است و مساوی با جرم می باشد. *در تاپیک های عکس گذاشتن هر پستی بجز عکس و حتی عکسی که موجب گذاشتن اسپم شود ممنوع است. *تعریف در مورد عکس ها و غذاها و جهیزیه آرایش چشمتون و به هر شکلی بجز استفاده از دکمه تشکر ممنوع است. |
||||
|
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۴ صبح
|
||||
|
||||
(۷-خرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ صبح)narcissus88 نوشته است: چه حیــــــــــــــــــــــف نزدیک خونمون باشگاه داره فکر کنم برم خوب باشه ولی میترسم شنیدم باشگاه اوایل سخته و عضلات درد میگیرن خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ صبح
|
||||
|
||||
|
قبل از عروسیم رفتم دکتر
یه دستور داد گفت اگه اینو درست انجام بدی ۲ ماه دیگه میای میگی میخوام لاغر بشم برو دکتر بهم میگه چیکار کنی خدایا شکر که داری کمکمون میکنی ![]() . . . 9 فروردین تولد زندگی مشترکمون بود |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
(۷-خرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ صبح)*he_is_mine* نوشته است: قبل از عروسیم رفتم دکتر دنبال یه دکتر خوب میگردم خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۶ صبح
|
||||
|
||||
|
هاله جوادي دكتري هست كه من رفتم و جواب گرفتم ...
يه مطب تو سعادت آباد داره و يكي هم تجريش ... |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
|
درسا جان ویزیتش چقدره؟ چقدر طول کشید تا چاق شدی؟
رژِیمه غذایی میده فقط؟ هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید.... آدمهای خوب برایتان شادی می آورند .... آدمهای بد ، تجربه بدترین ها ، درس عبرت میشوند ، بهترین ها ، خاطره |
||||
|
۷-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۴۸ صبح
|
||||
|
||||
|
برنامه اش اينجوري هست كه هر هفته بايد بريد رژيم غذايي بگيريد ، 2 تا دكتر هستن در يك مطب يكي خانم جوادي يكي يه آقايي هست كه دكتر غدد هست و كسايي كه ميخوان چاق شن بيشتر زير نظر اين آقا هستن ، اولين جلسه كه بريد براي تشكيل پرونده و مراجعه تا يك ماه بعد 56 تومان گرفته ميشه ( يعني هر هفته تا يك ماه مراجعه ميكنيد و ويزيتي گرفته نميشه ) از ماه بعد براي 4 هفته 38 تومان ميگيرند ، يه اتاق رژيم هست اونجا كه متخصصين تغذيه اونجا هستن ميريد ميگيد مثلاً اينو دوست دارم اينو دوست ندارم بعد طبق اون بهتون رژيم ميدن و هرهفته وزنتون ميكنن ، اگه رژيم رو رعايت كنيد و به وزن برسيد كلي تشويق ميكنن، البته ميدونيد كه چاق شدن خيلي از لاغر شدن سخت تره ...
من به طور ميانگين ماهي 1 كيلو چاق شدم ( البته كامل رعايت نميكردم ) ولي دكتر ازتون انتظار داره هفته ايي نيم كيلو چاق شيد ... |
||||
|
|
|

چوق: