شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
دستور تهیه انواع خمیرها
۲۷-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۰۴ عصر
ارسال: #1
خمیرها
تو این قسمت خمیر هایه متنوع با نوع مصرفشون رو میزاریم اگه با عکس هم باشه حتی از تو اینترنت بهتره مثل خمیر پیراشکی اگه یه عکس از خوده پیراشکی که با اون خمیر درست کردین باشه عالیه New1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۸-تير-۱۳۹۱, ۱۲:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ عصر توسط zoha.)
ارسال: #2
RE: خمیرها
خمیر پیراشکی سرخ کردنی :

مواد لازم : مایه خمیر یک قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - آب ولرم سه چهارم پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - وانیل نوک قاشق چای خوری - نمک نصف قاشق چای خوری - فلفل سیاه یا قرمز نوک قاشق چای خوری - روغن مایع 3 قاشق غذاخوری - ماست معمولی یک پیمانه - جوش شیرین نصف قاشق چای خوری و آرد الک شده 5 پیمانه ( اضافه تر تا وقتی که خمیر به دست تمیز نچسبد. منظور از دست تمیز دستی است که با آن کار نکرده اید و خمیری به آن نچسبیده است ) .
طرز تهیه :
* مایه خمیر + یک قاشق غذاخوری از کل شکر + یک قاشق غذاخوری آرد . اینها کاملاَ مخلوط شده ،آب ولرم روی آن ریخته شده با هم زدن گلوله های ایجاد شده صاف شود. درب کاسه گذاشته شده ، در جای گرم به مدت 10 دقیقه گذاشته شود تا وقتی که مایه خمیر عمل کرده، کف آن حالت محدب داشته باشد .
* تخم مرغها + باقیمانده ی شکر + وانیل + نمک و فلفل . کاملاَ میکس شوند.
*جوش شیرین روی ماست ریخته شده هم زده شود تا بالا بیاید . در این موقع به مخلوط تخم مرغ اضافه شود .
* مایه خمیر عمل کرده و روغن مایع نیز اضافه شده ، مخلوط کاملاَ هم زده شود .
* آرد کم کم اضافه شده ابتدا با میکسر سپس با دست به خورد خمیر برود .
* خمیر روی سطح کار کاملاَ ورز داده شود تا حالت الاستیک و براق پیدا کند.
* خمیر درون کاسه گذاشته شده ، رویش با نایلون پوشیده شده ، به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده شود . در مدت استراحت خمیر یکی دو بار پف آنرا با ورز دادن بخوابانید سپس رویش را مجدداَ بپوشانید .
* بعد از استراحت خمیر آنرا روی سطح کار آردپاشی شده به قطر 2 میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر گذاشته ؛ قالب را فشار دهید تا بسته شود و اضافه های خمیر گرفته شود .
* پیراشکی ها را بهتر است روی سینی که داخل آن دستمال آشپزخانه ی خشک و تمیز انداخته اید بچینید . چون لازم است بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت دهید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث می شود پیراشکی ها به سینی نچسبند ) .
* اگر آردی روی پیراشکی ها هست با قلم موی نرم آنها را دور کرده ،پیراشکی ها را درون روغن مایع داغ سرخ کنید .

*** اگر قرار است خمیر پیراشکی را به مصرف شیرینی برسانید فلفل را از آن حذف کرده و مقدار شکر را به 5 قاشق غذاخوری افزایش داده و لای خمیر کرم وانیل سفت بگذارید و پیراشکی ها را ببندید .

*** می توانید خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده ، مخلوط گردو ، دارچین و شکر روی آن پاشیده ، رولت کرده و بعد از استراحت مجدد روی آن مخلوط زرده و ماست و پودرقند مالیده درون فر بپزید و همان روز مصرف کنید .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط عسل بانو. ، سپیده صبح ، سودا ، delaram22
۲۹-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-تير-۱۳۹۲ ۰۳:۳۱ عصر توسط zoha.)
ارسال: #3
RE: خمیرها
خمیر پیتزا
آرد ½ 4 لیوان

نمک 4/3 1 ق چ

خمیر مایه فوری 1 ق چ

روغن زیتون ¼ لیوان

آب یخ 4/3 1 لیوان

آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر

آردتون باید سرد باشه.آرد و نمک و پودر خمیر مایه فوری رو مخلوط کنید . بعد روغن رو توش بریزید

آب باید کاملا سرد و در حد یخ باشه. دستتون رو مرتب توی آب فرو کنید و بعد توی ظرف آرد

پنجه تون رو قلابی شکل نگه دارید و دورانی توی آرد بچرخونید. مرتب توی آب بزنید و بعد باز دورانی تکونش بدید. پس قرار نیست که انگشت هاتون رو ببندید یا اینکه ورز بدید

بعد از 2 دقیقه باید به یه همچین فرمی برسید. یعنی تیکه های ریز خمیر.

حالا ورز دادن شروع میشه.... خمیر رو به تخته کار منتقل کنید. با یک دست پایین خمیر رو نگه دارید و با انتهای سینه دست دیگه تون روی خمیر به سمت جلو فشار بدید.

پس با انگشتای یک دست خمیر رو نگه میدارید و با کف دست دیگه رو به جلو هلش میدید با انگشت ها تون قلش میدید عقب و باز جمعش میکنید و به همین شکل 5 تا 7 دقیقه ورز میدید. این شیوه صحیح ورز دادنه. تمرین کنید یاد میگیرید. خیلی حال میده!

در نهایت بعد از 7 دقیقه به همچین کیفیتی میرسید که تو عکس اشاره شده. کاملا نرم و یکنواخت و لاستیکی و کمی چسبنده.

حالا روش رو با روغن زیتون چرب کنید و توی ظرف بزرگی بذارید و روش رو سلفون بکشید و بذارید یه جای کمی گرم

بعد از یک ساعت دو برابر میشه و بعد از 2 ساعت سه برابر. ( یک ساعت ولی کافیه. من چون عجله ای نداشتم 2 ساعت گذاشتم استراحت کنه)
این هم یه نمای دیگه ... که متوجه بشید چقدر پف میکنه که عکسش رو گذاشتم

شاید یکی بپرسه پس چرا روی بسته خمیر مایه ها مینویسه که توی آب ولرم بریزید و 10 دقیقه بذارید به عمل بیاد.

جواب:با اون مدل خمير مايه هم میشه ولی این روش خیلی بهتر عمل میکنه و نون ها و شیرینی ها و پیتزاها تون مزه خمیر مایه نمیگیره و پفش هم دو برابره. اما شما میتونید به میل خودتون عمل کنید. من با هر دو روش کار کردم این یکی بهتر جواب میده.

حالا با کارد خیس خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنید. این مفهوم که میتونید 4 عدد پیتزا از این خمیر درست کنید.

اما....

اگه فقط میخواید یه دونه اش رو درست کنید هیچ اشکالی نداره. سه تای دیگه رو گلوله کنید و با روغن چرب کرده و توی سلفون پیچیده و توی زیپ لاک توی یخچال بذارید. حتی میتونید خمیر پیتزا رو از یک شب قبل درست کنید. اگه یک شب توی یخچال بمونه کیفیتش بهتر میشه. و تازه فرداش با خیال راحت فقط تاپینگش رو درست میکنید.

این خمیر رو میشه تا 3 روز توی یخچال و تا 3 ماه توی فریزر نگهداری کرد. اما موقع استفاده یک روز قبل بذاریدش توی یخچال . زمانی که قراره پیتزا رو درست کنید از 2 ساعت قبلش از یخچال بیرونش بیارید تا به دمای اتاق برسه.

برای باز کردن خمیر باید ابتدا پشت و روی دستتون رو توی آرد فرو ببرید.

بعد دو دستی دیسکتون رو بچرخونید که به اندازه کف دست بزرگ شه. بعد باید با یه دست توی هوا بچرخونیدش تا پهن شه. چرخوندش. البته این مرحله مهارت میخواد. اگه تازه کارید با دست و یا وردنه بازش کنید.

پشت سینی فر رو با آرد سمولینا یا آرد ذرت بپوشونید. ( آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق میکنه. من ایرانیش رو ندیدم تا حالا ولی خارجیش با نام cornmeal تو بازار زیاده). سینی باید روی پایین ترین طبقه فر قرار بگیره پس طبقات فرتون رو قبل از روشن کردن تنظیم کنید. فر رو روی آخرین درجه ممکن قرار بدید! یعنی تا اونجایی که میشه تا ته بچرخونیدش. برای فر من 270 درجه سانتیگراد میشه. فر رو از قبل بذارید کاملا داغ بشه. مثل کوره! سینی فر ولی نباید از قبل گرم بشه.
حالا خمیر رو که کاملا پهن شده رو روی سینی آرد پاشیده شده بذارید ( در واقع باید بگم پشت سینی بذارید) و با تاپینگ مورد نظر خمیر رو بپوشونید


بعد توی فر بذارید. بعد از 2 دقیقه سینی رو 180 درجه بچرخونید که مطمئن بشید همه جاش یکنواخت میپزه. زمان پخت پیتزا 5 تا 8 دقیقه است. ولی حواستون باشه اگه دیدید که تاپینگ و پنیر پخت و کراست هنوز نپخته، برای پیتزای بعدی ،سینی رو روی کف فر قرار بدید! و اگه کراست بیش از حد خشک شد و تاپینگ هنوز پنیرش ذوب نشده باید یک طبقه ببریدش بالا


اگه با حرارت مناسب بپزه باید بعد از 2 دقیقه خمیرتون پف کنه و دو برابر بشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط fereshteh8 ، سپیده صبح
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-مرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #4
RE: خمیرها
مواد لازم برایه خمیر بنیه *********
سفیده تخم مرغ 3 عدد
ماء الشعیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
شیر 1 فنجان (یا پیمانه یا لیوان سرخالی)
جوش شیرین ½ قاشق چایخوری
پودر زعفران کمی
نمک و فلفل کمی
آرد به اندازه ای که غلظت خمیر مانند ماست شود

1. سفیده تخم مرغ را تا حدی که کاملا سفید شود و کل سفیده به صورت کف سفید رنگی در بیاید هم می زنیم.
2. ½ ماء الشعیر و ½ شیر را می افزاییم وهمچنان با همزن هم می زنیم تا مخلوط شود، بقیه ماء الشعیر و شیر را هم می افزاییم و هم می زنیم.
3. نمک و فلفل ، زعفران ، جوش شیرین ، آرد را یک قاشق یک قاشق می افزاییم تا خمیر به غلظت ماست برسد و می گذاریم خمیر مدت کوتاهی بماند.
4. میگو یا مرغ یا پیاز -قارچ وهر چه خواستید را در آرد می غلتانیم و در خمیر زده ، سپس در روغن که ظرف آن گود است و داغ شده سرخ می کنیم. عکس به زودیNew1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ناناز
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۱۱ عصر
ارسال: #5
     
Heart بهترین خمیر برای انواع غذاها...
Heartخمیری که من استفاده میکنم


آرد یک لیوان
روغن زیتون 4 قاشق
نمک
مایع خمیر یک قاشق
آب ولرم نصف لیوان

آرد رو در ظرفی بریزید
با روغن زیتون مخلوط کنید تا کاملا به خورد آرد برود
مایع خمیر رو در آب حل کرده بعد از به عمل آمدن آن را به آرد اضافه کنید تا خمیر یکدست به دست بیاید و به دست نچسبد
یک ساعت در دمای محیط نگه دارید بعد مصرف کنید
روی ظرف را با حوله ی خیس بپوشانید

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mina14 ، سپیده صبح ، الی67 ، MaloooS
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۵۲ عصر
ارسال: #6
     
Heart RE: بهترین خمیر برای پیتزا...
Heartخمیر مناسب برای هر نوع پیتزا[تصویر: 273619_Emoticons_121.gif]



بچه ها یه ترفند جالب




دوستای گلم من همیشه برای پیتزا از خمیر پیراشکی استفاده میکنم
و اونو از پیراشکی فروشی میخرم
خیلییییییییییییییییییییییییییییی خوبه

فقط کمی نازک پهن میکنم
چون خیلی خوب پف میکنه

برای بازکردن خمیر از آرد استفاده نکنید
میچسبه و خشک میشه

با روغن بازش کنید
بی نهایت خوب میشه

مخصوصا وقتی مهمون دارید
همه اینجوریHuhمیشن
و میخوان سر از کارتون در بیارنBig Grin

خیلیییی حال میده3 (12)

فقط برای خریدش صبح برید
ساعت 10 تا 12
عصر هم 3 به بعد خمیر میزنن

خیلییییییییی کم بگیرید
چون حجیم میشه و زیاد میاد



به نظر شما بهتر از کلی خمیر درست کردن و ورز دادن و وقت گذاشتن نیست؟!!!!New2

تنبل نیستما
ولی خدایییییییی بهتر میشهWink

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط paramesi ، سپیده صبح ، marziye1987 ، الی67 ، s_sara_j7788 ، saghar. ، kosar ، النا ، Tavana ، .: SAS :. ، nafa30 ، fanos ، آبشار ، *gandom* ، shaparak_7777 ، venoos ، sara-mehrad ، lidaaa ، barfia ، هستي
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-شهريور-۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ صبح توسط kosar.)
ارسال: #7
   
RE: خمیرها
دوستای گلم بهتون پیشنهاد میکنم این خمیر رو به بار امتحان کنید....Wink
من دستورات زیادی از انواع خمیر دارمو امتحان کردم ولی این هم راحته هم فوق العاده خوشمزه...من هفته ای 1 بار پیتزا درست میکنم چون همسری عشق فست فودهBig Grin
مواد لازم:
[تصویر: 13459824721.jpg]
شیر 1 پیمانه
روغن نصف پیمانه
خمیر مایع فوری 1 ق غ(من از عطاری خریدم)
نمک نوک ق چ
اردسفید 000 به مقدار لازم حدودا 300 گرم


اول خمیر مایع رو با شیر ولرم قاطی میکنیم...با قاشق هم میزنیم
[تصویر: 13459824732.jpg]


کاملا باید حل شه و یکدست..
[تصویر: 13459824733.jpg]


بعد روغن و نمک رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم..
[تصویر: 13459832831.jpg]


و بعد کم کم ارد رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم..تا حدی که خمیر مون از شل بودن دربیاد و بتونیم ورز بدیم...
[تصویر: 13459832832.jpg]


شروع میکنیم به ورز دادن..خمیر نباید به دست بچسبه پس اگه احساس کردیم خمیر میچسبه باز کم کم ارد اضافه میکنیم...
[تصویر: 13459832833.jpg]

*نکته: خمیر رو از یه طرف ورز میدیم اینجوری بافتش بهتر میشه...

بعد ظزفمون رو چرب میکنیم خمیر رو میذاریم و روشو سلفون میکشیم میذاریم یه جای گرم تا خمیر استراحت کنه حدودا 1 ساعت...من میذارم بین دو تا پتو...

بعد از یه ساعت خمیر آماده ست...این خمیر تقریبا 3 تا پیتزا متوسط میده....من ازش 2تا پیتزای بزرگ 2 نفره در میارم...WinkWinkSmiling

اینم پیتزای من که با مخلوط گوشj چرخ کرده...سوسیس دودی...قارچ و فلفل دلمه ای فراوون...و پنیر پیتزای زیاد درست کردم...Big GrinWink
[تصویر: 13459853771.jpg]
[تصویر: 13459853772.jpg]
دستور از بهار سایت..

مامانای خوشگل با نی نی های گلتون بیاید سایت نوزاد دیگه تخصصی متعلق به خودمونه منتطرتونیم ♥♥
من و پسرم"اینجا رو دوست داریم"

عکس جدید امیر علی در تاپیک عکس نینی های خوشگل صفحه 94
وتاپیک تزیینات دندونی صفحه 2Wink
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط هیلدا ، ziba66 ، سمان ، بهاردخت ، elina69 ، mahdiskhanoom ، keybanoo ، ghasedaak64 ، کاملیا ، آهو مشکی پوش ، دریا73 ، دختر ایرونی ، farnazi ، niloofare abi ، taze ar00s ، nasibe_603 ، venoos ، aida.a ، elm ، sogand20 ، فاطمه56 ، هستي ، lo-iii Jlc ، delaram22 ، khatooon ، س.م ، roshi72
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۱۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-شهريور-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ صبح توسط هیلدا.)
ارسال: #8
RE: خمیرها
مواد لازم:خمیر پیتزا[تصویر: 13464733391.jpg]
شیر=1 پیمانه
خمیر ترش=1 قاشق سوپخوری یا پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون=2/1 پیمانه
آرد به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد=در حدود 5/2 تا 3 پیمانه
نمک=یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر ترش و یا پکینگ پادر و نمک را در شیر حل می کنیم و روغن را به آن اضافه می نمائیم و بتدریج آرد را می ریزیم تا مایه بحدی خمیر شود که بدست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید.با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا بدست می آید و برای دو پیتزا کافی است.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط nasibe_603
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۱۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-شهريور-۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ عصر توسط khoodka.)
ارسال: #9
 
Rainbow طرز تهیه خمیر تورتلینی و پخت آن
طرز تهیه خمیر تورتلینی و پخت آن

(این خمیر شبیه راویولی هست)

[تصویر: 13464422911.jpg]
[تصویر: 13464422912.jpg]
[تصویر: 13464422923.jpg]
[تصویر: 13464423701.jpg]
[تصویر: 13464423712.jpg]
[تصویر: 13464424061.jpg]
[تصویر: 13464423713.jpg]
[تصویر: 13464424541.jpg]
[تصویر: 13464424542.jpg]
[تصویر: 13464424553.jpg]
[تصویر: 13464425301.jpg]


مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 پیمانه
نیم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
چهار قاشق غذاخوری آب
روغن مایع نیم پیمانه

طرز تهیه :

آرد را روی سطح تمیزی ریخته و وسط آن را گود کنید و سپس تخم مرغها را داخل آن بشکنید و نمک و فلفل و روغن هم اضافه کنید و با کمک دست و انگشت ها کم کم مواد را با هم ترکیب کرده و به مدت 10 دقیقه تمام آن را ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید.این خمیر نباید به دست بچسبد.
خمیر را مانند چانه کرده و در شرفی قرار داده و روی ان را بپوشانید به مدت 30 دقیقه
خمیر را میتوانید با استفاده از دستگاه پاستا باز کنید.می توانید خمیر را با وردنه روی سطح با ضخامت 2 میلیمتر باز کنید. با استفاده از قالب دایره هایی برش زده و مانند شکل از مواد فیلینگ (که انتخابیه مثل پنیر موازارلا یا پارمیزان قرار بدید) برداشته و داخل آنها ریخته و بصورت شکل آن را فرم دهید.



[تصویر: 13464425302.jpg]

طرز پخت تورتلینی :

درست مانند ماکارونی دریک قابلمه آب بجوشانید و کمی نمک و روغن را به آب در حال جوش اضافه کنید و سپس تورتلینی های آماده را در آبجوش بریزید و تا پختن آنها صبر کنید.
سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
گوشت چرخ کرده درست کنید (گوشت و پیاز رنده شده و یک عدد فلفل دلمه ای رنده شده را با روغن تفت دهید و رب گوجه هم به آن اضافه کنید و کنار بگذارید)
یک بسته بزرگ پنیر موزارلا رنده شده
سس سفید (دلخواه)
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه تفت دهید و سپس یک لیوان آب و آویشن اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم قوام بیاد

خوب حالا همه مواد را داخل ظرف پیرکسی با هم مخلوط کرده و یک لایه پنیر موزارلا روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فری با حرارت 180 درجه سانتیگراد که مدت نیم ساعت گرم شده است قرار دهید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، Zahraa ، dona ، sara-mehrad ، اسكارلت ، هستي ، س.م ، roshi72
۳۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-شهريور-۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ عصر توسط khoodka.)
ارسال: #10
 
Rainbow خمیر جالب برای هر استفاده ای
خمیر جالب برای هر استفاده ای

[تصویر: 13482416221.jpg]

[تصویر: 13482416222.jpg]

[تصویر: 13482416223.jpg]

[تصویر: 13482417021.jpg]
[تصویر: 13482417022.jpg]

[تصویر: 13482417023.jpg]

[تصویر: 13482420851.jpg]

3کوپ آرد
1قاشق ونیم خمیر مایه
1قاشق بزرگ پکینگ پودر
1/4کوپ روغن مایع
1/2 کوپ دوغ
کمی نمک
3 قاشق بزرگ شکر
همه ی مواد رو باهم بهم می زنیم ومدتی زمان می بره تا خمیر ور بیادتقریبا 1ساعت میزاریم استراحت کنه
دوستان بعد از یک ساعت حتما جایی را که می خواهید استفاده کنید تمیز کنید قبلا .و آرد بپاشید و خمیر رو گرد کنید سپس باوردنه خمیر رو نازک کنید و به هر شکلی که می خواهید در بیارید(ارد پاشیدن خیلی مهمه )
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mozhi ، marziye1987 ، Baharnoor ، کاملیا ، HiddenBride ، ساره ، kosar ، eli_91 ، s_sara_j7788 ، MaLsD ، farzaneh_del ، ساغر ، elize ، آبشار ، مژي ، b@H@r ، shaparak103 ، sara-mehrad ، Rijina ، فاطمه56 ، lo-iii Jlc ، عوس بهااار ، roshi72 ، Dokhtar Shiraziii
ارسال پاسخ