|
خريد مايکروفر و فر برقي
|
|
۳۱-تير-۱۳۹۰, ۰۶:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
خريد مايکروفر و فر برقي
بچه ها نظرتون راجع به خريد مايکروفر و فر برقي چيه؟ به نظرتون وقتي مايکروفر هست ، فر برقي (يا گازي) چيز زائديه ؟
امروز من يه سري مايکروفر جديد توي فروشگاه سامسونگ ديدم که به نظرم خيلي خوشگل بود. سري سامي. سامي 6 : 425000 تومن سامي 7 : 515000 تومن سامي 10 و 15 هم داره. اما غير از قيافه و قيمت همه چيزشون انگار شبيه همه. کسي خبر داره اينا چجوريه؟ |
||||
|
|
۳۱-تير-۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: خريد مايکروفر و فر برقي
ماکروفرکافیه دیگه تازه همشم باهاش غذاگرم میشه خیلی کم دیدم کسی استفاده ی اساسی بکنه ازش من که ارزون ترین ماکروفرومیخرم
|
||||
|
|
۳۱-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۰۲ عصر
|
||||
|
||||
|
فقط حجم کم نخر فرناز جون. تو خونه مامانم ما یکی خریدیم که من راضی نیستم چون بخاطر سایزش ظرفهای پیرکس لازانیا توش جانمیشه
|
||||
|
۳۱-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۴۱ عصر
|
||||
|
||||
|
آخه من لازانیاروهم توفرمیذارم مایکروفروفقط واسه غذاگرم کردن استفاده میکنم
|
||||
|
۳۱-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
پس لااقل يه چيزي بگيريد نون سنگک توش جا بشه! مال خونه مامان من دلونگيه خيلي هم بزرگه ، اما نون بربريو از هر طرفي گذاشتيم توش جا نشد !!!
مادر خانم من ، خيلي از فر برقي استفاده ميکنه. بيشتر از مايکروشون. |
||||
|
|
۴-مرداد-۱۳۹۰, ۰۶:۱۴ عصر
|
||||
|
||||
|
ما هم از ماکروفر فقط برای گرم کردن استفاده میکنیم بابام که اصلا دوست نداره غذا روهم تو ماکروفر گرم بشه میگه ضرر داره به روش سنتی ترجیح میده
|
||||
|
۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۰۰ عصر
|
||||
|
||||
|
مايکروفر هيچ ضرري نداره. پنجاه ساله اين تکنولوژي داره استفاده مي شه.
|
||||
|
|
۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
ما هم ماكرويو مون سامسونگه،10 سال پيش از دبي خريديم،اون وقتا تازه كليد لمسي اومده بود،ولي خداييش كارش عالي بود،اصل بود،تا الان هم اخ نگفته،
در ضمن امواج ماكرويو از امواج موبايل پايين تره و ضرر كمتري داره! |
||||
|
۷-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ صبح
|
||||
|
||||
|
حتما به چیزی که توش جا میشه دقت کن چون اگه واسه گرم کردن هم فقط استفاده بشه بازم باید جاداشته باشه که ظرفت و بزاری توش
تازه خیلی چیزها هست که میشه تو ماکرو درست کرد ولی تو فر اصلا نمیشه! |
||||
|
۸-مرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۰۷ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها من خونه ای که پیدا کردم گاز رو میزی داره به خاطره همین فر نداره
من خیلی ازفر استفاده می کنم .. ماکروفری می شناسین که هم کار فر رو بکنه هم مایکروفر.... راستش من اصلا با فر برقی آشنا نیستم ...
|
||||
|
|

چوق: 

من خیلی ازفر استفاده می کنم .. ماکروفری می شناسین که هم کار فر رو بکنه هم مایکروفر.... راستش من اصلا با فر برقی آشنا نیستم ...