|
خريد حوله
|
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: ست حوله
عزیزم تو بازار 15 خرداد پیدا میکنی.من دیدم اما نمیدونم کدوم تیمچه.خودمم میخوام بخرم باید برم باز بگردم پیداش کنم.برای خودم قرمز جیغ برای شوهرم ابی جیغ میخوام بخرم.اقاهه میگفت جنسش بامبو هستش.یه دستش که نمیدونم چند تیکه ست بهم چند ماه پیش قیمت داد 70 تومن.الان لابد گرونترم شده
گذاشتن عکس بدون سانسور مجاز نبوده و پيگرد دارد. |
||||
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۱۵ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: خريد حوله
برق لامع یکی از بهترین مارکهای حوله ایرانه. تاچ هم طرحاش خیلی قشنگه اما الکی گرونه.
|
||||
|
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۳:۲۰ عصر
|
||||
|
||||
|
من یه حوله ظریف میخوام......که نرم باشه و زود خشک بشه...چه مارکی بگیرم...قیمتشم بگید؟
همان غاري كه از وارد شدن به آن واهمه داريد، مي تواند سرچشمه هاي آن گنجي باشد كه به دنبالش مي گشته ايد... |
||||
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۶:۲۰ عصر
|
||||
|
||||
|
عزیزم مارک veronica خوبه، چه اندازه ای می خوای من چندتا برای دستشویی گرفتم فکر کنم دونه ای 12-13 تومان
|
||||
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۶:۳۲ عصر
|
||||
|
||||
|
حوله واسه خودمو شوهرم میخوام....حوله کوچیک خریدم
همان غاري كه از وارد شدن به آن واهمه داريد، مي تواند سرچشمه هاي آن گنجي باشد كه به دنبالش مي گشته ايد... |
||||
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۶:۳۶ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستم یعنی حوله تن پوش؟ مال ورونیکا خیلی ظریفه من از بالای میدون ولیعصر تقریبا روبه روی لایکو خریدم. برو ببین اگه خواستی
|
||||
|
۱۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
ممنون عزیزم....حوله تن پوش میخوام...مرسی از راهنماییت من تهران نیستم اما میگردم پیدا میکنم مارکشو
||||
|
|
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ عصر
|
||||
|
||||
|
تمام مدلهایی که خوشم میاد بالای 300 تومن هستش. رنگای جیغ دوست ندارم. واسه خودم کرم واسه شوهرم قهوه ای یا آجری یا سرمه ای یا طوسی ...
شادی جون اگه جایی مدلای خوب خارجی دیدی به منم آدرس بده عزیزم. |
||||
|
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۸:۴۶ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام نیلوفر جان منم رفتم از بازار خریدم خودم سفید شوهرم کرم رنگ خرید
حوله های ترک 270 تا 300 و خورده ای هستن برو داخل بازار نرسیده به تیمچه توی راهروی اصلی خیلی حوله هست حوله های کار شده اگر بخوای هست اما نرسیده به راسته ی ساعت فروشها بعد ازاین که لباس زیر فروشی ها رو رد کردی چندتا حوله فروشی هست اما همه بالای 300 یه مارک ایرانی هست که پارچه ی حوله هاش ترکه اما دوخت تبریزه قشنگ هم هستن اگر خواستی توی راهروی اصلی یه ذره بری جلو سمت راست یه ورودی هست (روتختی و اینا داره) یه مغازه نمایندگی کیوان هست اونم بدنیست سر بزنی 200 به بالا ست میتونی بخری رنگ بندی هم داره موفق باشی |
||||
|
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام من از نمايندگي تاچ حولمو خريدم حوله من سفيده حوله همسرم قهوهاي خيلي خوشگله دوسش دارررررررررم.
از اين ستهاي عروس داماد يه عالمه ام چيز ميز داره توش پشنهاد مي كنم به اونجام سر بزنيد تو بازارم نمايندگي تاچ هست
|
||||
|
|
|

چوق: 

از اين ستهاي عروس داماد يه عالمه ام چيز ميز داره توش پشنهاد مي كنم به اونجام سر بزنيد تو بازارم نمايندگي تاچ هست