انجمن هاي نوعروس
  • انجمن
  • جستجو
  • راهنمایی
  • تبلیغات در نوعروس
  • خونه نوعروس
  • جشنواره جوایز
  • آپلودسنتر

زمان جاری: ۴-خرداد-۱۳۹۲, ۰۵:۰۰ صبح خوش آمدید مهمان گرامی! (ورود — عضویت)

انجمن هاي نوعروس / امکانات / گزارش آگهي / خدمات خاص نوعروس / خريد جواهرات تک و خاص با قيمت خوب

جهیزیه ماه عسل تشریفات تالار گل فروشی مزون آتلیه عکس آرایشگاه

• آتلیه آویژه شمس
  • آفتاب نقره ای-مریم متقیان
  • تشریفات کلاسیک
  • سارا و الناز موسوی
موضوع بسته شده 

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
خريد جواهرات تک و خاص با قيمت خوب
۲۹-فروردين-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-مهر-۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ صبح توسط nalix85.)
ارسال: #1
nalix85 آفلاین
ناظر ارشد
چوق: 0
سپاس ها 403
سپاس شده 5543 بار در 1057 ارسال
Smile خريد جواهرات تک و خاص با قيمت خوب
اگر به دنبال حلقه ، انگشتر و یا سرویس جواهرات عروسی خود هستید ، اگر به دنبال کارهای شیک و زیبا هستيد اما هنوز جواهرات دلخواه خود را پیدا نکرده اید ، اگر میخواهید به اندازه چندین طلافروشی جواهرات را یکجا ببینید ، و اگر میخواهید سرویس جواهرات خود را با قيمت مناسب خریداری کنید ، ادامه اين مطلب را بخوانيد...

سلام به همه بچه هاي گل نوعروسي
اين چند وقت خيلي سعي کردم که خدمات سايت رو افزايش بدم و چيزهايي رو بهش اضافه کنم که بچه ها نياز دارن. امروز هم با يک خبر خوب اومدم.
اگر پستهاي قديمي من و سيندرلا رو ديده باشين ، ما حلقه ازدواج و يک سرويس ياقوت سرخ از دوست خوبم افشين در کريمخان خريديم که بنکداري طلا داره. بنکداري يعني پخش عمده طلا و جواهر.
اين خيلي براي ما خوب بود چون هم گزينه هايي که به ما ارائه داد خيلي زياد و به مراتب بيشتر از مغازه بود ، هم کيفيت برليان هاي استفاده شده عالي بود ، هم اينکه چون از عمده فروش (بنکدار) خريده بوديم ، قيمتش به مراتب پايينتر از مغازه شد.
چند روز پيش با افشين صحبت کردم و اين درخواست رو ازش داشتم که اگر بشه ، بتونيم حتي اگر شده به تعداد محدود بچه هاي سايت رو معرفي کنيم تا براي خريد حلقه يا سرويسشون برن اونجا.
خوب خداروشکر ، افشين عزيز هم قبول کرد و قرار شد به تعداد محدود و با هماهنگي بچه ها رو بفرستم پيشش.

[تصویر: jewellery3.jpg]

تا اينجاش خوب بود؟؟ لذت بردين؟

حالا بگم که اونجا چجور جايي هست.
جونم براتون بگه که اونجا يک بنکداري جواهراته ، يعني اصلا شبيه مغازه نيست. وقتي ميري اونجا ، چند تا اتاق ميبيني با ميز و تشکيلات که شايد بيشتر شبيه يه شرکت يا اداره هست. بعد از اينکه زنگ ميزني ، ازت ميپرسن که کي هستي و بعد در رو برات باز ميکنن. يه جور اقدامات امنيتي.

ميري تو و با احترام به يک اتاق که در واقع show room هست هدايت ميشيد. اونجاست که بازي زيباي جواهرات شروع ميشه. برق برليان ها و مارکيزها و پرنسها آدم رو مبهوت ميکنه.
انواع و اقسام جواهر هست که براتون ميارن و روي ميز ميچينن. ما خودمون انقدر گزينه داشتيم که بهمون کمک کردن ، يکي يکي حذف کرديم تا آخر سر به نتيجه رسيديم.

هرچي بيشتر توضيح بدين که چي ميخواين زودتر به نتيجه ميرسين. مثلا اگر دنبال يه سرويس شرابه اي هستين ، اينو که بهشون بگين ، ديگه کلي سرويس گرد براتون نميارن و تو همون سبکي که دلتون ميخواد بيشتر بهتون نشون ميدن.
خوب ، در اينجا بالاخره موفق ميشيم از بين گزينه ها ، سرويس يا انگشتر مورد نظرمون رو انتخاب کنيم. ميرسيم به محاسبه قيمت.
خيلي ساده است.
بر خلاف مغازه ها که يک سري عدد رو تند تند و جوري که نفهمي ميزنن توي ماشين حساب و بعد يه قيمتي رو ميگن ، اينجا چون بنکداري هست ، همه چي مشخصه. همه جنس ها معمولا برچسب قيمت و برچسب شناسنامه دارن. يعني مشخصه که چند قيرات برليان ، چند قيرات مارکيز ، چقدر باگت و چقدر طلا در اين سرويس به کار رفته.
اين خيلي عاليه و من خودم با اين قضيه نفس راحتي کشيدم.
قيمت ها هم بين %20 تا %30 پايينتر از قيمت مغازه درمياد چون عملا سود مغازه دار رو حذف کرديم.
در پايان از خريد خوبي که انجام داديم ، خوشحال و خندون خداحافظي گرمي ميکنيم و به سمت خونه رهسپار مي شيم.

براي اونهايي که حوصله نداشتن کل متن رو بخونن ، يک خلاصه مينويسم.
خريد جواهرات از بنکدار يعني:
1- جواهرات تاپ ، خاص و تک قبل از اينکه بين هزارتا مغازه پخش بشن ، تو دست ماست.
2- انتخاب هاي زيادي داريم.
3- جواهرات و برليان ها اگر گفته شد white يعني واقعا سفيد و اگر گفته شد light يعني يک درجه پايينتر.
4- هزينه خريد بين 20% تا 30% پايينتر از مغازه هست چون سود مغازه دار رو حذف ميکنيم.

[تصویر: jewellery2.jpg]

نکات مهم:
* افشين بنکدار جواهرات هست ، يعني سرويس و انگشتر طلا نداره. (منظورم طلاي بدون جواهره)
* به علت محدوديت فضا و زمان ، لازمه تا حتما از قبل هماهنگي انجام بشه که ميتونيد از فرم زير درخواستتون رو بفرستيد. پس از تعيين وقت با شما تماس گرفته ميشه و زمان و آدرس در اختيارتون گذاشته ميشه.
* به دليل همون محدوديت هاي بالا ، هر کس فقط ميتونه 2 بار وقت رزرو کنه و اگر احيانا وقت بگيره اما نره ، يک نوبتش سوخت شده.
* به دليل اينکه اونجا بنکداري هست ، گاهي جواهرات رو براي show به شهرستانها ميفرستن ، پس ممکنه در مواقعي نتونيم ازش وقت بگيريم. يعني چيزي تهران وجود نداره که وقت بگيريم!!!
* حتما قبل از رفتن به اونجا ، چرخهاتون رو توي بازارها زده باشيد. وگرنه نميتونيد کيفيت و قيمتها رو مقايسه کنيد و نخواهيد فهميد که من چي گفتم. پس حتما يک الي دو ساعت زودتر در کريمخان حاضر باشيد و همونجا ميتونيد از بهترين پاساژهاي طلاي تهران ديدن کنيد. پاساژ نگين و مغازه هاي اطرافش پر از جواهرات زيبا هستن که ميتونه کمک کنه مظنه بازار دستتون بياد.

اميدوارم اين حرکت ادامه دار باشه و بتونم جاهاي ديگه اي رو هم پيدا کنم که بشه جنسهايي با کيفيت اعلا و قيمت مناسب به دست نوعروسها رسوند. شما هم در اين راه به من کمک کنيد.

[تصویر: Register.jpg]
براي ثبت نام اينجا کليک کنيد.

تا 24 ساعت با شما تماس گرفته خواهد شد. به غير از روزهاي جمعه.

تلفن رزرو و پشتیبانی: 09126237217
به جاي فرم ثبت نام ميتونيد مستقيم رزرو خودتون رو از طريق شماره تلفن فوق انجام بديد.
(اطلاعات شما به صورت محرمانه نزد سایت باقی میمونه و استفاده ای غیر از خرید طلا نخواهد داشت.)

»»»»»»»» براي بحث در مورد اين تاپيک اينجا کليک کنيد. ««««««««
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط maryam_gri ، comet ، ELAHE*SHARGHI ، golpar ، raha4171 ، scarlet ironi ، shania ، عروس معمار ، fery_k ، marya_r2000 ، bahare71 ، شادی.پ ، samira khosh ، atena ، marziye1987 ، sarah ، alis ، میناا ، صنم ، nazhin ، nazli ، atrisa33 ، kosar ، nastaran ، sahar paeizi ، maha ، jessi ، درسا ، yak4453 ، بهار امدادی ، محدثه ، مهربانو ، cinderella ، bahar Rz ، farfar ، jooybar ، mahshid ، ziba66 ، sandra ، nilo0 ، mahdis ، maryam68 ، aroos khanoom ، maryumaa ، Roza ، h0da ، ناتاشا ، yalda.m ، arooaha ، parastoo_abbaspoor ، *he_is_mine* ، zoho1381 ، arch.sami ، sharshar ، sarai ، ساره ، هستی_مریم ، مریم خانوم ، negar_k ، despina ، sahar 91 ، Fereshteh K ، HiddenBride ، mesbah ، دختر ایرونی ، نیلوش ، sevdayi ، z_ind84 ، M_SWE84 ، mitra.y ، mhdshs ، الیناز ، sara_mb ، atefe ، Mona a ، dona ، kati J0000N ، Setareh Soheil ، آیشن ، mitita ، mahshid banoo ، golbarg ، sahar jo0o0on ، sadaf2 ، سمان ، Fatimaaa ، yac ، r3ihan3h ، فائزه***٦٨
۸-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ صبح توسط nalix85.)
ارسال: #2
nalix85 آفلاین
ناظر ارشد
چوق: 0
سپاس ها 403
سپاس شده 5543 بار در 1057 ارسال
RE: خريد جواهرات تک و خاص با قيمت خوب
در اینجا نظر کاربرانی که رفتن رو براتون میذارم:

(۵-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ صبح)raha4171 نوشته است:  ما هم دیروز رفتیم
واقعا ممنون ... خیلی آقای حریرچی مرد خوب و خوشرو و شریفی بود .. قیمتاشون هم عالیییییییییییی بود ... خیلی هم مدلاشون قشنگ بود ... من از یه حلقش خیلی خوشم اووومد ...
از طرف من و نامزدم بازم ازشون خیلیییییی تشکر کنید
بازم از شما ممنونیم اقای نالیکس ...

(۴-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ عصر)maryumaa نوشته است:  
(۴-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۹:۱۸ صبح)jennnifer نوشته است:  منم می خوام بدونم بعد از ثبت نام ، چقدر طول میکشه تا نوبتمون بشه؟

همون فرداش فک کنم بشه رفت من شب ثبت نام کردم فرداش مامانمینا رو فرستادم رفتن

(۹-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر)nazhin نوشته است:  سلام دوستان.منم رفتم سرویس ها و حلقه ها رو دیدم.حلقه های ست خوب بود متنوع بود قیمتاشم حدود 700-800بود حلقه های زنونه نگین دار هم داشتن که شیک بودن 1_1200 بود سرویس ها هم خوشگل بودن برای عروس مناسب بودن که به نسبت جواهرشون قیمتاشون فرق می کرد از 6500 به بالا داشتن در کل نسبت به مغازه قیمتاشون مناسبه .سفارشم قبول میکنن.آقای حریرجی هم بسیار محترم هستن و با حوصله وقت میذارن.
من خودم قصد خرید دارم منتظر همسرم هستم که بیاداایران .ازآقای نالیکس خیلی ممنونم که اینجا رو به ما معرفی کردن.امیدوارم کمکی کرده باشم.

(۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ عصر)raha4171 نوشته است:  من رفتم از این بنکداری حلقم رو خریدم م م م م م ... خوشحالم م م م م م م
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس شده توسط maha ، lady ، sharshar ، mcpgirl ، sahar71 ، motazad ، لیلا نیازی ، honest ، سمان ، ayshin ، pichak2014
« قدیمی تر | جدید تر »
موضوع بسته شده 

• نمایش نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به دوستان
  • مشترک شدن در موضوع

ارتباط با ما | ارسال درخواست | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS

قدرت گرفته از سرورهاي نت افراز