|
حراج مارکها در تهران
|
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۵ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: حراج مارکها در تهران
ما رفتیم سه شنبه دبنهامز
قیمتاش 30 تا 50 درصد تخفیف بود اما بازم به نظر من خیلی بالا بود نمی ارزید من و همسرم نفری ی عینک آفتابی خریدیم واسه من 106 بود که تو تخفیف 50 و خورده ای خریدیم واسه همسر هم 76 که تو تخفیف 38 بود بقیه چیزاش واقعا به نظر من گرون بود حتی تو تخفیف مثلا پیراهم مهمونی 200الی 300 به بالا بود و کیفاش تو تخفیف 100 به بالا فقط کفشاش بد نبود تو تخفیف حدود 90 میتونستی پیدا کنی آدرسشم میرداماد سر خ نفت هستش ... و من برای زندگی تورا بهانه می کنم.
|
||||
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
|
بنتون 40 درصد تخفیف
قراره به زودی من و عشقم به هم برسیم خدایا لطفا کمکمون کن......
|
||||
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من كه رفتم منگو،فقط سايز ٣٤ مونده بود.من ٣٦ ميخواستم
![]() ضايع شدم برگشتم
|
||||
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ عصر
|
||||
|
||||
| RE: حراج مارکها در تهران | ||||
|
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۳ عصر
|
||||
|
||||
|
خانه آشپزخانه 10% تخفیف داره....بعضی از جنساش هم 15..20 35%
مثلا از این سرویسای 6نفره آرکوپال35% بود تو تخفیف شده بود 150 تومن.... من امشب با شوهرم رفتم از اونجا یه شمعدون ورداشتم ... 429 بود شد 386... خیلی دوسش دارم...از آیینه و کنسول و... این چیزا خوشم نمیومد به جاش اینو بجای آیینه شمعدونم خریدم. وقت خود را بیهوده تلف توضیح دادن ها نکنید، مردم فقط آنچه را که دوست دارند بشنوند، میشنوند. |
||||
|
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ عصر توسط hiva.)
|
||||
|
||||
|
منگو همه چیش قواره داره باید پرو کنی منم دیشب یه صندل خریدم خیلی راحته بیشتر از نصف شده قیمتاش
ادیداس و جیوکس هم حراجه کاش می شد بعضی ها رو برگردوند به مامانشون. بیا مامانش اینو دوباره بزرگ کن خوب بار نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||
|
۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ صبح توسط nassim.)
|
||||
|
||||
|
بچه ها بنتون هم برید جنساش خوبه خیلی.من ونکشو رفتم. 40 درصد تمام اجناسش تخفیفه
|
||||
|
۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها میشه نزدیکترن نمایندگی منگو که به مترو نزدیک باشه به من بگید؟
افرادی که دائما در حال جستجوی خداوند هستن و به دنبال او حیران و سرگردانند او را نمی بینند ولی آنهایی که به جای جستجو شروع به زندگی بر اساس آنچه خداوند خواسته است می کنند خدا را می یابند.
|
||||
|
۳۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ عصر
|
||||
|
||||
|
من شعبه جردن هایپر و روبروی هتل هما رو میشناسم خالا به مترو نزدیکه یا نه نمیدونم
کاش می شد بعضی ها رو برگردوند به مامانشون. بیا مامانش اینو دوباره بزرگ کن خوب بار نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
||||
|
|
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۰۰ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها شهریور حراج تهران شروع میشه؟چندم؟
حضور آرامت مدتهاست در کنارم نیست...... ولی یادت مهمان همیشگی قلبم است. ![]() لحظه ی شیرینی ♥ ♥ که به تو دل بستم ♥ ♥ از تو پرسیدم من ♥ ♥ تو منی یا من تو ♥ ♥ و تو گفتی هر دو ♥ ♥ من به تو پیوستم ♥ ♥ گفتم ای کاش پناهم باشی ♥ ♥همه جا و همه وقت دست تو در دستم♥ ♥تکیه گاهم باشی♥ ♥ و تو گفتی "هستم" ♥ ♥ "تا نفس هست کنارت هستم..." |
||||
|
|

چوق: