انجمن هاي نوعروس
  • انجمن
  • جستجو
  • راهنمایی
  • تبلیغات در نوعروس
  • خونه نوعروس
  • جشنواره جوایز
  • آپلودسنتر

زمان جاری: ۵-خرداد-۱۳۹۲, ۰۶:۵۱ صبح خوش آمدید مهمان گرامی! (ورود — عضویت)

انجمن هاي نوعروس / مراسم عروسي و نامزدي / خدمات مجالس v
1 2 3 4 5 بعد »
/ تشریفات آدم و حوا

جهیزیه ماه عسل تشریفات تالار گل فروشی مزون آتلیه عکس آرایشگاه

• آتلیه آویژه شمس
  • آفتاب نقره ای-مریم متقیان
  • تشریفات کلاسیک
  • سارا و الناز موسوی
صفحات (40): « قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 40 بعد »
ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 13 رای - 3.69 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
تشریفات آدم و حوا
۲۵-دي-۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ عصر توسط orkid.)
ارسال: #51
orkid آفلاین
يه دوست خوب
چوق: 0
سپاس ها 54
سپاس شده 209 بار در 113 ارسال
RE: تشریفات آدم و حوا
(۲۴-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ عصر)yac نوشته است:  
(۲۴-دي-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ عصر)golnaaz نوشته است:  

(۲۴-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ عصر)orkid نوشته است:  موسسه گردي تموم بشه تازه سخت تر از اوناش شروع ميشه... حالا كه اين مرحله رو گذروندم مي بينم آسون ترين بخش كار بوده تازه...Confused

دوستم اگه کمک خواستی بگو ما کمکت کنیم.روزی که من رفتم کاراشونو ببینم.اقای حسن پور گفت شما قبل ما اونجا بودی اگه درست بگم؟مال ابان ماهه این موضوع.بار نقل و........درسته؟HuhBig Grin

ممنون از لطفت عزيزم Smiling گويا بله. البته اگر الان سوال كنيد اون و.... ها يه خورده بيشتر و پيچيده تر هم شدند Wink

(۲۵-دي-۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ عصر)golnaaz نوشته است:  یاسی جون منم مثل شما عروس اردیبهشتم.HeartHeart
ارکید جان انتخاب آتلیه بنظر من از همه سخت تره.البته هنوز آرایشگاه هم مونده و موزیک و ... . CryingCrying

البته من از همین تریبون استفاده میکنم و به عرض آقای حسن پور می رسانم :
به نام خدا؛ جناب آقای حسن پور ؛ اگر شما جهت خدمات جانبی کار خودتان مانند موزیک و آتلیه افراد قوی تری (البته با قیمت مناسب)به ما معرفی کنید ؛ ما عروس و داماد های شما اینقدر جهت پیدا کردن آتلیه و آرایشگاه دچار استرس نمی شدیم. مطمئنا ما هم دوست داریم شب مراسم از یک پکیج استفاده کنیم ولی به شرط اینکه ایده آل ما هم باشن.

دوستدار شما - عروس 1392.2.11 -

خب خدا رو شكر كه من خيالم از باببت آتليه و آرايشگاه و سفره عقد و موزيك راحت شده مگر نه احتمالا يا سرم رو مي كوبوندم به ديوار يا كلا قيد عروسي گرفتن رو مي زدم Mad
ولي عزيزم موزيك و آتليه مثل اجراهاي خدمات مجالس خيلي سليقه اي هستند. مثلا آقاي حسن پور چندتا ديزاين به شما نشون دادند تا از يكي خوشتون بياد؟ يا آدم و حوا چندمين جايي بوده كه رفتيد تا كار رو بپسنديد؟ سلايق متفاوت رو نميشه با يه پكيج راضي نگه داشت... ولي فكر مي كنم حق به نوعي باشماست كه تو انتخاب خدمات جانبي ايشون تنوعي وجود نداره و فقط يك نفر رو تو هر زمينه اي معرفي مي كنند، كه فكر مي كنم دلايل خاص خودشون رو بايد داشته باشند Smiling

*** از نشانه‌هاي ذهن فرهيخته آن است كه در عين مخالفت با عقيده‌اي به آن احترام بگذارد... ***
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط golnaaz
۲۶-دي-۱۳۹۱, ۰۵:۰۲ عصر
ارسال: #52
yac آفلاین
عروس اردیبهشت
سپاس ها 365
سپاس شده 1305 بار در 67 ارسال
دوست جونا اینجا کسی برا موزیک گروه فوق العاده که مجلسو حسابی گرم کنه و سفره عقد خیلی خیلی خوب که با این تشریفات هماهنگی داشته باشه میشناسه؟اگه دارید بگید تا به اقای حسن پور هم بگیم شاید به کارشون بخوره.اینطوری خیال هممون جمع میشهBig GrinNew1

سیندرلا عروس شد قصه ما شروع شدTongue
 سپاس شده توسط golnaaz
۲۷-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر
ارسال: #53
sargol آفلاین
تازه كار
*
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 2 ارسال
دوستای گلم ای کاش یاد بگیریم برای دیگران تعیین سطح نکنیم,ان هم در زمانی که پای یه کاره سلیقه ای در میونه,چه زیباست که این دوستمون می فرمایند کار خانم داج با ایده ال های من متفاوت بود,ما تعداد زیادی دوست هستیم که در فاصله 3سال همه ازدواج کردیم به اضافه اینکه من و خواهرم هم طی 2سال متوالی ازدواج کردیم,2تا از دوستان ما سال گذشته با خانم داج واقای حسن پور بودنداما شهریور ومهر امسال اون 2تا دوست دیگه برای شام پیش شهرزاد وشفیعی رفتند اما اتلیه همچنان داج بود,همین طور خواهرم رفت وبسیار راضی بودن ,بنا بر این نمیشه گفت چه کاری در چه سطحی است,من کار اقای حسن پور,شهرزاد,مجیدیان و میری رو به همتون توصیه میکنم,همین طور خانم اکبرپور,خانم داج,اقای عیسی,,اقای مبین[/size] را در زمینه عکس که البته اینا فقط سلیقه منه ,Heartهمین[size=large]
 سپاس شده توسط yac ، mersana ، nasim_shah
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ صبح
ارسال: #54
sargol آفلاین
تازه كار
*
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 2 ارسال
گلناز جان اگر دقت کرده باشید منظور من هم همین بود,به عنوان مثال من هم برای مراسم نامزدیم برای تعدیل کردن هزینه ها موسسه را بهنامان و اتلیه را به همان موسسه دادم چون واقعا برام جنبه یادگاری داشت,که البته از هر دو به اندازه مبلغی که پرداخت کردم رضایت داشتم,من دو ماه پیش که رفتم اتلیه خانم داج ایشون همچنان تاکید می کردند برم ادم وحوا,من نه اونجا نه در این فضای مجازی نگفتم شما هم سطح نیستید فقط گفتم من دارم روی میری و شهرزاد بررسی میکنم که میری خیلی گرونه والان هم دارم بررسی میکنم که ببینم اگر کسی هست که کارش به خوبی شهرزاد برم وببینمLub
 سپاس شده توسط
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱ صبح
ارسال: #55
yac آفلاین
عروس اردیبهشت
سپاس ها 365
سپاس شده 1305 بار در 67 ارسال
دوست جونا من رفتم کار سفره عقد خانوم نوروزی یا عطاییHuh که اقای حسن پور معرفی کردن رو دیدم.خیلی خوشم اومد.من عاشق سفره با ظرف نقره بودم اما وقتی کار ایشون رو دیدم کلا نظرم عوض شد خیلللللی خیلی خوب بود.یه چیزی که برام جالبه اینکه قیمتهای کسایی که با اقای حسن پور کار میکنن واقعا غیر عادی پایینهBig Grin وقتی سفره عقد ها رو دیدم روی 3تومن فکر کردم وقتی گفتن 1.5 با گل ارایی شوکه شدم از خوشحالی3 (12)حتما برین ببینین.New1

سیندرلا عروس شد قصه ما شروع شدTongue
 سپاس شده توسط mersana ، asal61 ، nasim_shah ، golnaaz ، باران 2
۳۰-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-بهمن-۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ عصر توسط rozban.)
ارسال: #56
rozban آفلاین
عروس مهدي
سپاس ها 205
سپاس شده 705 بار در 304 ارسال
پنجشنبه ؛ باشگاه شرکت نفت عروسی یکی از آشنایان همسرم عروسی دعوت بودیم.تمام پذیرایی و شام و ... با تالار شرکت نفت بود و فقط دیزاین جایگاه عروس و داماد گفتن با آدم و حوا بوده. خیلی شیک بود ولی اصلا فکر نمی کردم موسسات تشریفاتی فقط کار دیزاین تازه اونم فقط جایگاه عروس و داماد را قبول کنن.

نه سيگار كشيدن هاي زياد مي خواهد
نه سري زير اب....
نفست كه نپيچد... نفسم مي برد Heart
 سپاس شده توسط nika27 ، malahat
۱-بهمن-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
ارسال: #57
nika27 آفلاین
نفس ايدين
**
سپاس ها 77
سپاس شده 104 بار در 74 ارسال
بعید میدونم موسساتی که سرشون شلوغ باشه که بالطبع نشان دهنده کیفیت بالای کارشون ؛ فرصت برای چنین کارهایی داشته باشن و قبول کنن که فقط بخاطر یک جایگاه عروس و داماد وقت بگذارن.

چه تلخ است:
علاقه ای که عادت شود،
عادتی که باور شود!
باوری که خاطره شود...
 و خاطره ای که درد شود...

سپاس شده توسط rozban
۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸ عصر
ارسال: #58
Snow آفلاین
عاشقانه ای نا تمام...
چوق: 45
سپاس ها 2076
سپاس شده 5030 بار در 2645 ارسال
من با آقای حسن بور چندوقت بیش صحبت کردم
ایشون گفتن ما خیلی از مراسم یکه برگزار میشه در موسساتی که د رحد اسم هستن رو برگزار می کنیم و برامون فرقی نمی کنه که دیزاین و گل آرایی با ما باشه یا کلش
واسه همین واسه من تعجب نداشت
می گفتن از 700 جایگاه دارن تا 7میلیون

"...روزهایم به تو نزدیک شدند، ای آشنای دور دیروزی...
و حاااااال روزهایمان یکی شده اند... این است که زیباست..."
 سپاس شده توسط asal61 ، golnaaz
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۱۶ عصر
ارسال: #59
Ashna آفلاین
مه رخ
چوق: 15
سپاس ها 1018
سپاس شده 1036 بار در 943 ارسال
دوستانی که هم کلاسیک رو دیدید و هم ادم و حوا، چرا اینجا رو انتخاب کردید؟ ممنون میشم بگید

من با این سایت قهرم ، فعلا هم خیال آشتی ندارم New3
سوالی داشتید توی خصوصی در خدمتم...
 سپاس شده توسط
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
ارسال: #60
iran آفلاین
يه دوست خوب
سپاس ها 80
سپاس شده 71 بار در 43 ارسال
من و همسرم بعد از اینکه نمونه کار 2 موسسه را دیدیم در دفترشون ؛ تصمیممان 60% کلاسیک بود و 40% آدم و حوا. ولی بعد که رفتیم تست زنده مراسمشون 70% آدم و حوا شد و 30% کلاسیک.
از کیفیت شام و مهماندار و ... بگذریم مسئله مهم برای ما تفاوت مدیریت مراسم بود و برنامه آدم و حوا نظم خیلی خاصی داشت و اصلا ما ندیدیم در زمان مراسم از طرف مدیران موسسه به مجموع زیر نظرشان دستوراتی حتی در مورد شارژ غذا داده بشه و تمام مراسم از قبل برنامه ریزی شده بود ولی در مراسم کلاسیک حتی در مورد پذیرایی از میهمانها و نظافت میزها و کافی شاپ و شارژ غذا و ... مدام از طرف مدیریت به کارکنان موسسه تذکر داده میشد و دقیقا برنامه ریزی مراسمشون بصورت آنی بود نه از قبل برنامه ریزی شده.
 سپاس شده توسط Ashna ، golnaaz ، malahat ، nika27 ، yeshil bahar ، la pharmacienne ، باران 2
« قدیمی تر | جدید تر »
صفحات (40): « قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 40 بعد »
ارسال پاسخ 

• نمایش نسخه قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به دوستان
  • مشترک شدن در موضوع

ارتباط با ما | ارسال درخواست | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند RSS

قدرت گرفته از سرورهاي نت افراز