|
تشریفات آدم و حوا
|
|
۲۵-دي-۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ عصر توسط orkid.)
|
||||
|
||||
RE: تشریفات آدم و حوا
(۲۴-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ عصر)yac نوشته است:(۲۴-دي-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ عصر)golnaaz نوشته است: ممنون از لطفت عزيزم گويا بله. البته اگر الان سوال كنيد اون و.... ها يه خورده بيشتر و پيچيده تر هم شدند ![]() (۲۵-دي-۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ عصر)golnaaz نوشته است: یاسی جون منم مثل شما عروس اردیبهشتم. خب خدا رو شكر كه من خيالم از باببت آتليه و آرايشگاه و سفره عقد و موزيك راحت شده مگر نه احتمالا يا سرم رو مي كوبوندم به ديوار يا كلا قيد عروسي گرفتن رو مي زدم Mad ولي عزيزم موزيك و آتليه مثل اجراهاي خدمات مجالس خيلي سليقه اي هستند. مثلا آقاي حسن پور چندتا ديزاين به شما نشون دادند تا از يكي خوشتون بياد؟ يا آدم و حوا چندمين جايي بوده كه رفتيد تا كار رو بپسنديد؟ سلايق متفاوت رو نميشه با يه پكيج راضي نگه داشت... ولي فكر مي كنم حق به نوعي باشماست كه تو انتخاب خدمات جانبي ايشون تنوعي وجود نداره و فقط يك نفر رو تو هر زمينه اي معرفي مي كنند، كه فكر مي كنم دلايل خاص خودشون رو بايد داشته باشند Smiling *** از نشانههاي ذهن فرهيخته آن است كه در عين مخالفت با عقيدهاي به آن احترام بگذارد... *** |
||||
|
|
۲۶-دي-۱۳۹۱, ۰۵:۰۲ عصر
|
||||
|
||||
|
دوست جونا اینجا کسی برا موزیک گروه فوق العاده که مجلسو حسابی گرم کنه و سفره عقد خیلی خیلی خوب که با این تشریفات هماهنگی داشته باشه میشناسه؟اگه دارید بگید تا به اقای حسن پور هم بگیم شاید به کارشون بخوره.اینطوری خیال هممون جمع میشه
![]()
سیندرلا عروس شد قصه ما شروع شد
|
||||
|
|
۲۷-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستای گلم ای کاش یاد بگیریم برای دیگران تعیین سطح نکنیم,ان هم در زمانی که پای یه کاره سلیقه ای در میونه,چه زیباست که این دوستمون می فرمایند کار خانم داج با ایده ال های من متفاوت بود,ما تعداد زیادی دوست هستیم که در فاصله 3سال همه ازدواج کردیم به اضافه اینکه من و خواهرم هم طی 2سال متوالی ازدواج کردیم,2تا از دوستان ما سال گذشته با خانم داج واقای حسن پور بودنداما شهریور ومهر امسال اون 2تا دوست دیگه برای شام پیش شهرزاد وشفیعی رفتند اما اتلیه همچنان داج بود,همین طور خواهرم رفت وبسیار راضی بودن ,بنا بر این نمیشه گفت چه کاری در چه سطحی است,من کار اقای حسن پور,شهرزاد,مجیدیان و میری رو به همتون توصیه میکنم,همین طور خانم اکبرپور,خانم داج,اقای عیسی,,اقای مبین[/size] را در زمینه عکس که البته اینا فقط سلیقه منه ,
همین[size=large]
|
||||
|
|
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۱۲:۵۷ صبح
|
||||
|
||||
|
گلناز جان اگر دقت کرده باشید منظور من هم همین بود,به عنوان مثال من هم برای مراسم نامزدیم برای تعدیل کردن هزینه ها موسسه را بهنامان و اتلیه را به همان موسسه دادم چون واقعا برام جنبه یادگاری داشت,که البته از هر دو به اندازه مبلغی که پرداخت کردم رضایت داشتم,من دو ماه پیش که رفتم اتلیه خانم داج ایشون همچنان تاکید می کردند برم ادم وحوا,من نه اونجا نه در این فضای مجازی نگفتم شما هم سطح نیستید فقط گفتم من دارم روی میری و شهرزاد بررسی میکنم که میری خیلی گرونه والان هم دارم بررسی میکنم که ببینم اگر کسی هست که کارش به خوبی شهرزاد برم وببینم
|
||||
|
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱ صبح
|
||||
|
||||
|
دوست جونا من رفتم کار سفره عقد خانوم نوروزی یا عطایی
که اقای حسن پور معرفی کردن رو دیدم.خیلی خوشم اومد.من عاشق سفره با ظرف نقره بودم اما وقتی کار ایشون رو دیدم کلا نظرم عوض شد خیلللللی خیلی خوب بود.یه چیزی که برام جالبه اینکه قیمتهای کسایی که با اقای حسن پور کار میکنن واقعا غیر عادی پایینه وقتی سفره عقد ها رو دیدم روی 3تومن فکر کردم وقتی گفتن 1.5 با گل ارایی شوکه شدم از خوشحالی حتما برین ببینین.
سیندرلا عروس شد قصه ما شروع شد
|
||||
|
|
۳۰-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۳۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-بهمن-۱۳۹۱ ۰۳:۴۸ عصر توسط rozban.)
|
||||
|
||||
|
پنجشنبه ؛ باشگاه شرکت نفت عروسی یکی از آشنایان همسرم عروسی دعوت بودیم.تمام پذیرایی و شام و ... با تالار شرکت نفت بود و فقط دیزاین جایگاه عروس و داماد گفتن با آدم و حوا بوده. خیلی شیک بود ولی اصلا فکر نمی کردم موسسات تشریفاتی فقط کار دیزاین تازه اونم فقط جایگاه عروس و داماد را قبول کنن.
نه سيگار كشيدن هاي زياد مي خواهد نه سري زير اب.... نفست كه نپيچد... نفسم مي برد
|
||||
|
|
۱-بهمن-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
بعید میدونم موسساتی که سرشون شلوغ باشه که بالطبع نشان دهنده کیفیت بالای کارشون ؛ فرصت برای چنین کارهایی داشته باشن و قبول کنن که فقط بخاطر یک جایگاه عروس و داماد وقت بگذارن.
چه تلخ است: علاقه ای که عادت شود، عادتی که باور شود! باوری که خاطره شود... و خاطره ای که درد شود... |
||||
|
|
۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸ عصر
|
||||
|
||||
|
من با آقای حسن بور چندوقت بیش صحبت کردم
ایشون گفتن ما خیلی از مراسم یکه برگزار میشه در موسساتی که د رحد اسم هستن رو برگزار می کنیم و برامون فرقی نمی کنه که دیزاین و گل آرایی با ما باشه یا کلش واسه همین واسه من تعجب نداشت می گفتن از 700 جایگاه دارن تا 7میلیون "...روزهایم به تو نزدیک شدند، ای آشنای دور دیروزی... و حاااااال روزهایمان یکی شده اند... این است که زیباست..." |
||||
|
|
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۱۶ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستانی که هم کلاسیک رو دیدید و هم ادم و حوا، چرا اینجا رو انتخاب کردید؟ ممنون میشم بگید
من با این سایت قهرم ، فعلا هم خیال آشتی ندارم ![]() سوالی داشتید توی خصوصی در خدمتم... |
||||
|
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
|
||||
|
||||
|
من و همسرم بعد از اینکه نمونه کار 2 موسسه را دیدیم در دفترشون ؛ تصمیممان 60% کلاسیک بود و 40% آدم و حوا. ولی بعد که رفتیم تست زنده مراسمشون 70% آدم و حوا شد و 30% کلاسیک.
از کیفیت شام و مهماندار و ... بگذریم مسئله مهم برای ما تفاوت مدیریت مراسم بود و برنامه آدم و حوا نظم خیلی خاصی داشت و اصلا ما ندیدیم در زمان مراسم از طرف مدیران موسسه به مجموع زیر نظرشان دستوراتی حتی در مورد شارژ غذا داده بشه و تمام مراسم از قبل برنامه ریزی شده بود ولی در مراسم کلاسیک حتی در مورد پذیرایی از میهمانها و نظافت میزها و کافی شاپ و شارژ غذا و ... مدام از طرف مدیریت به کارکنان موسسه تذکر داده میشد و دقیقا برنامه ریزی مراسمشون بصورت آنی بود نه از قبل برنامه ریزی شده. |
||||
|
|
|

چوق: 

گويا بله. البته اگر الان سوال كنيد اون و.... ها يه خورده بيشتر و پيچيده تر هم شدند 

که اقای حسن پور معرفی کردن رو دیدم.خیلی خوشم اومد.من عاشق سفره با ظرف نقره بودم اما وقتی کار ایشون رو دیدم کلا نظرم عوض شد خیلللللی خیلی خوب بود.یه چیزی که برام جالبه اینکه قیمتهای کسایی که با اقای حسن پور کار میکنن واقعا غیر عادی پایینه
حتما برین ببینین.