|
تزیین پارچه عقد
|
|
۱۴-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۳۴ عصر
|
||||
|
||||
|
تزیین پارچه عقد
میخوام کمکم کنید که پارچه ای که تو عقد بالا سر عروس و داماد نگه میدارن رو تزیین کنم
|
||||
|
۱۴-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: تزیین پارچه عقد
ميتوني بري بازرا هندي فروشا،اونجا كلي شال سفيد كار شده هست!
البته اگه دوست داري خودت بدوزي: در زمانهاي قديم رسم اين بوده كه تور رو سر عروس دوماد رو با نخ هاي 7 رنگ ميدوختند وبه اون يه قفل كوچيك ميزدند كه دهن فاميل شوهر بسته بشه!!! الان ميتوني انواع پارچه هاي سفيد كه توبازار هست رو تهيه كني و با نخهاي ابريشمي 7 رنگ بدوزي يا مليله دوزي كني. |
||||
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۳۸ صبح
|
||||
|
||||
(۱۴-تير-۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ عصر)محسا نوشته است: میخوام کمکم کنید که پارچه ای که تو عقد بالا سر عروس و داماد نگه میدارن رو تزیین کنم اتفاقا ما هم این پارچه رو خودمون تزیین کردیم اگه عکس درست حسابی پیدا کنم که خودم توش معلوم نباشم میذارم تو تاپیک ![]()
http://PortreArt.ir زیورآلات دستساز پرتره با قیمت استثنایی برای آموزش ساخت زیورآلات PM بدید. اجرای قانون "اسپم = اخطار" از اول خرداد 92. اسپم در تاپیک ها => اخطار. توهین به مدیران => محرومیت از انجمن. |
||||
|
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ صبح
|
||||
|
||||
|
سلام مریم جون، آره دوست دارم خودم درستش کنم اون نخ هفت رنگ رو که ما رسم داریم ضمن خوندن عقد دوخته بشه پارچه سفید خریدم ولی نمی دونم چطوری درستش کنم ممنونم
|
||||
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۴۴ صبح
|
||||
|
||||
|
نخ 7رنگ چي ميشه وقتي ميدوزيد؟ يعني براي چي اين كارو ميكنن؟
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ صبح
|
||||
|
||||
|
این دوختن و ... یعنی ما (خانواده عروس) داریم دهن مادر شوهر رو میدوزیم و میبندیم که دیگه حرف نزنه به بچه امون!!!
فکر میکنید درسته؟!! رسم قشنگی نیست! البته من تو هیچ مراسمی ندیدم خودم!! فقط شنیدم بعضیا دارن! |
||||
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۵۵ صبح
|
||||
|
||||
|
منم تا حالا ندیده بودم چه کارا می کنن!
http://PortreArt.ir زیورآلات دستساز پرتره با قیمت استثنایی برای آموزش ساخت زیورآلات PM بدید. اجرای قانون "اسپم = اخطار" از اول خرداد 92. اسپم در تاپیک ها => اخطار. توهین به مدیران => محرومیت از انجمن. |
||||
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۰۹:۵۶ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-تير-۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ صبح توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
خيلي زشته اين كار كه !!!! از همون اول بذر كينه و اختلاف رو ميكارن ؟؟!!!
من تا به حال نه شنيده بودم نه ديده بودم !!!!!!!!!!! زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۵-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۰۰ صبح
|
||||
|
||||
|
اوهوم! خیلی خیلی زشته!!
|