شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
تزین کیک با مارزبان
۱۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۲۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-شهريور-۱۳۹۱ ۰۶:۲۴ عصر توسط mozhi.)
ارسال: #1
تزین کیک با مارزبان
طرزتهیه (تزیین):

مواد و وسایل لازم:

کیک ساده اسفنجی _____________________________١ عدد با ٨ تخم مرغ

خامه _________________________________________۵٠٠ سی سی

شکر _________________________________________۵ قاشق غذاخوری

کمپوت آناناس __________________________________١ قوطی کوچک

مارزپان _______________________________________۴٠٠ الی ۵٠٠ گرم

رنگ خوراکی___________________________________به تعداد دلخواه از هر کدام چند قطره

خاکه قند_____________________________________ مقداری

آب _________________________________________ یه کم

وسایل:

قالب شیرینی پزی _______________________________ به دلخواه

وردنه و چاقو ،‌نخ قرقره

طرزتهیه:

کیک رو می پزیم و از مقطع عرضی دو نیم می کنیم (من چون چاقوی خیلی بزرگ >٣٠ سانتی متر ) ندارم دو تا کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی درست کردم که لازم نباشه نصفشون کنم. شما می تونید اینکار رو نکنید و کیک رو نصف کنید.

می گذاریم روی توری فر کیک خنک بشه. خامه رو با شکر می زنیم تا فرم بگیره. کیک رو از قسمتی که نصف شده روی تخته می گذاریم یعنی سطوح بریده شده رو به بالا. حالا با آب کمپوت آناناس کیک رو تر می کنیم. بعد یه لایه از کیک رو روی ظرفی که کیک در نهایت باید رویش سرو بشه می ذاریم و مقداری رویش خامه می دهیم. حالا آناناس ها رو ریز خرد می کنیم و می چینیم روی خامه باز یک لایه خامه حالا نیمه ی دوم کیک رو روی نیمه اول می ذاریم روی کل کیک رو خامه می دهیم. و کمی صاف می کنیم. (نگاه کنید به اینجا).

حالا کیک رو بذارین توی یخچال. مارزپان رو روی تخته باز کنید. زیر مارزپان رو کمی خاکه قند می پاشیم که نچسبه. و با وردنه یه دایره به قطر حدود ٣٨ سانت باز می کنیم. لازم نیست دایره خیلی خوشگل و تمیز دایره باشه همین که بشه روی کیک و کناره هاش رو باهاش پوشاند کافیه.

حالا کیک رو از تو یخچال در می آریم،‌رویش رو کمی خاکه قند می پاشیم. با نخ یا با کاردک (همونهایی که واسه خامه صاف کردن ازش استفاده میشه) مارزپان رو از سطح تخته جدا می کنیم اضافه های مارزپان رو از کناره های کیک جدا می کنیم

حالا باقی مانده مارزپان رو رنگ می کنیم.


یکی دو قطره رنگ می ریزیم و مثل خمیربازی تو آمادگی ورز می دهیم تا رنگی اش یکنواخت بشه. من رنگ آبی و سبز و قرمز و زرد داشتم . تصمیم گرفتیم یه خورشید و چندین تا گل درست کنیم.

خورشید رو با یه دایره قالب زدیم و دورش مثلث چیدیم. یکی دو قاشق غذاخوری آب رو با یکی دو قاشق غذاخوری خاکه قند مخلوط می کنیم تا خاکه قند کاملاً حل بشه. هر تکه ای از مارزپان رو که قالب زدیم،‌ با قلمو پشتش رو تر می کنیم با این محلول،‌ و روی کیک می چسبانیم. و طرحی که دوست داریم رو در می آوریم.




مارزپان هست اشتباه تایپ کردم

بچه ها برام دعا کنید زندگیم لبه تیغه تا چهارشنبه کلی انرژی مثبت New2
به معجزه ایمان دارم داره اتفاق میوفته
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۱ عصر
ارسال: #2
     
Heart خمیر مارسیپان
مواد لازم

بادام شیرین 200 گرم

پودر قند 600 گرم

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام تلخ 3 قاشق چایخوری




طرز تهیه

بادام ها را داخل آب جوش ریخته و چند لحظه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید درون دستمال ریخته و خشک نمایید.

بادام ها را با بقیه مواد مخلوط و چند بار چرخ نمایید تا به صورت یک خمیر یکدست در بیاید.خمیر به دست آمده را با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ دلخواه در بیاورید.

خمیر بدست آمده می توانید به شکل های متنوع در آورده و یا برای روکش کیک مابین دو لایه نایلون به ضخامت یک میلی متر درآورده و روی کیک بیندازید. این خمیر برای روکش کردن کیک به قطر ۲۵ سانتی متر مناسب است.خمیر تهیه شده را تا زمان مصرف داخل کیسه فریزر نگهداری نمایید.

برای افزودن رنگ به خمیر، آن را به قطعات مورد نظر تقسیم کرده و خلال دندان آغشته به رنگ را روی خمیر مالیده و ورز دهید.برای چسباندن خمیر روی سطح کیک از آب استفاده نمایید.

این خمیر بیشتر برای تزئین کیک ها استفاده می شود و می توان با استفاده از هنر گلسازی با خمیر این خمیر را شکل داد و کیک را با آن تزئین نمود.


و روش دوم:

مواد لازم :

پودر بادام ..................................... ۳۰۰ گرم

پودر قند ...................................... ۲۵۰ گرم

آب ............................................. ۱ دسی لیتر

*گلوکز .......................................... ۵۰ گرم

وانیل ........................................... ۴/۱ ق چ

طرز تهیه :

بادام را خیس کرده و از پوست در می آوریم و می گذاریم تا کاملا" خشک شود

بعد میکس می کنیم . شکر و آب و وانیل را در قابلمه ای می جوشانیم و سعی

می کنیم تا شکرک دور قابلمه نزند بعد گلوکز را افزوده و تا ۱۲۲ درجه دما می دهیم .

بعد آن را روی پودر بادام ریخته و در حدود ۱ دقیقه میکس می کنیم اگر خمیر مارزیپان

سفت بود برای شل کردن از آب گرم استفاده می کنیم و اگر شل بود کمی پودر قند

اضافه می کنیم و یک شب در نایلون داخل یخچال می گذاریم تا جا بیفتد .خمیر را

به دلخواه رنگ می کنیم تا برای تزئین کیک ار آن استفاده کنیم .

* نکته ! به جای گلوکز می توان از ۱ قاشق سر خالی آب لیمو استفاده کرد .



[تصویر: brightwithwhitecake.jpg]


[تصویر: 28043.jpg]

[تصویر: cake03.jpg]


[تصویر: cake_special04.jpg]

[تصویر: cake02.jpg]

[تصویر: cake04.jpg]

[تصویر: parmizan3.jpg]

[تصویر: cake01.jpg]

[تصویر: parmizan.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Talaa ، خوشگل خانم ، نیروانای ، topol ، mahboobe ، banoye irani ، nasibe_603
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶ عصر
ارسال: #3
RE: تزین کیک با مارزبان
برای روکش کامل کیک از این مارزیپانهای آماده که لوازم قنادیا میفروشن هم میشه استفاده کرد؟

میزنم فریاد هرچه بادا باد......
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۹-دي-۱۳۹۲, ۰۲:۳۵ عصر
ارسال: #4
RE: تزین کیک با مارزبان
یه سوال خیلی ابتدایی ولی خب من بلد نیستم
برای سرو کیک هایی که با این خمیر درست شدن باید خمیرشو جدا کنیم؟
یعنی قابل خوردن که نیستن!

مادرم فرشتـــــــهــ است،
ولی من هیچ وقت ندیدم پرواز کند!
زیرا به پایش من را بسته بود،
و خواهرم را،
و برادرم را،
و پدرم را،
و همه ی زندگی اش را...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۹-دي-۱۳۹۲, ۰۲:۵۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-دي-۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ عصر توسط nora.)
ارسال: #5
RE: تزین کیک با مارزبان
چرا shoa خانومی قابل خوردنه اما خیلی شیرینه و معمولا خورده نمیشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ