|
بوی بد دهان
|
|
۱۷-دي-۱۳۹۰, ۰۲:۴۳ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: بوی بد دهان
آره بابا حالا من هنوز روم نشده بهش بگم بابا جون بعد از خوردن پياز منو اصلاً نبوس
اما اونم خيلي حساسه فكر كنم نميدونه بعد از خوردن پياز دهنش بو ميده والا نميخوره حالا جالبه فكر ميكنه من پياز نميخورم هي بهم اصرار ميكنه منم نميتونم بهش بگم يه بار به شوخي گفتم تو خونمون اگه شب پياز بخوري بايد بري تو سالن بخوابي
|
||||
|
۱۷-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۰۲ عصر
|
||||
|
||||
|
فافا درست میگی. من همیشه روی زبونم رو هم مسواک میزنم.
کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمی ترسم... |
||||
|
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ صبح
|
||||
|
||||
|
چطوری روی زبون می زنید؟ نمی بره زبون رو؟
|
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ صبح
|
||||
|
||||
|
اینو بگم بخندین....
شوهر من خییییییییییلی گیر میده برای بو...یکی پیاز بخوره همه را میکشه که بو میاد اونوقت خودش با اعتماد به نفس تمااااااااااااااام صبحا مسواک نمیزنه..ای خداااااااااااااااااااااااااااااا *** از آسمان طلا می بارد *** من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم انشالله ی عروس خوشجلللللللللللل میشم......مثل سیندرلا ![]() *خداوند میفرماید: بخواه تا اجابت نمایم* |
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۵۰ صبح
|
||||
|
||||
|
این دهانشویه هگزو کلراید چیه؟؟؟؟؟/
شوشوی من میگه احساس میکنه از تهههههههههه حلقش بوی بد میاد...اونو چی کار کنه....بچه با خودش درگیره....ههههههههه *** از آسمان طلا می بارد *** من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم انشالله ی عروس خوشجلللللللللللل میشم......مثل سیندرلا ![]() *خداوند میفرماید: بخواه تا اجابت نمایم* |
||||
|
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۱:۰۴ صبح
|
||||
|
||||
|
میگه ازمعده میاد...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته خودش میگه...اصلا قابل حس نیست....فکر کنم وسواس داره.... *** از آسمان طلا می بارد *** من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم انشالله ی عروس خوشجلللللللللللل میشم......مثل سیندرلا ![]() *خداوند میفرماید: بخواه تا اجابت نمایم* |
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۵۴ عصر
|
||||
|
||||
|
واییی عفونت لثه و دندان خیلی بوی بدی داره
![]() من انقدر به مسواک وسواس دارم که دندانپزشکم سری آخر گفت مینای دندونم داره آسیب میبینه ازبس مسواک میزنم ![]() کلی دعوام کرد. گفت وسواس داری! :عاشق مسواکم تا بیکار میشم میرم مسواک میزنم
کنارت اونقدر آرومم که از مرگ هم نمی ترسم... |
||||
|
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ عصر
|
||||
|
||||
|
چه به حال...من تا بیکار میشم تو حموم ام...مسواک خیلی باحال بوددددددددددد...ههههههههههههه
*** از آسمان طلا می بارد *** من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم انشالله ی عروس خوشجلللللللللللل میشم......مثل سیندرلا ![]() *خداوند میفرماید: بخواه تا اجابت نمایم* |
||||
|
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۷:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
اب نمک خیلی تاثیر داره اگه هرروز یا یه روز درمیون اب نمک قرقره کنید هم لثه هاتون سفت میشه هم دندونا سفید میمونن هم بوی بد نمیده دهنتون.....از وقتی ارتودنسی کردم کارم شده مسواک زدن و اب نمک قرقره کردن واقعا تاثیر داره
گذاشتن عکس بدون سانسور مجاز نبوده و پيگرد دارد. |
||||
|
|
۱۸-اسفند-۱۳۹۰, ۰۳:۳۷ صبح
|
||||
|
||||
|
اومدم تاپیکو زنده کنم!
بچه ها واسه بوی دهن اول باید دنبال علتش بگردین، علاوه بر این پیاز و سیر و اینا کسایی که دهنشون بو می ده باد ببینن دندوناشون سالمه آیا؟ سینوزیت ندارن؟ ریفلاکس معده یا ترش کردن ندارن؟ عفونت مزمن حفره های بینی؟ یبوست؟... علتا متنوعه، مثلا انحراف بینی اگه داشته باشین به شدت ممکنه دهانتون صبحا بو بده، اگه عمل کنین 90% از بین می ره، دیدم که می گم! |
||||
|
|
|

چوق:

.gif)
تا بیکار میشم میرم مسواک میزنم