شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
اکبر جوجه
۱۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۴۴ صبح
ارسال: #1
     
Heart اکبر جوجه
[تصویر: Akbar_juje_logo.gif]
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیره ای و نیز لقب علی‌اکبر کلبادی بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع کننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی در آمده است.

در سال ۱۳۲۷ رستوران اکبر جوجه در جادّهٔ قدیم گلوگاه در استان مازندران افتتاح شد. کار این رستوران به سرعت رونق گرفت و وی با همکاری برادرانش به تدریج شعبه هایی در نقاط مختلف مازندران و گلستان راه اندازی کرد.

در دهه ۷۰ تعداد زیادی رستوران تحت عنوان اکبر جوجه افتتاح شد که این امر شکایت برادران کلبادی را، به عنوان صاحبان نام تجاری اکبر جوجه، به همراه داشت. امروزه تمامی شعب اکبر جوجه در استان‌های مازندران و گلستان قرار دارند و همگی دارای لوگوی هماهنگ، با ذکر نام اکبر جوجه و برادران کلبادی، هستند.

رستوران‌های اکبر جوجه در سال ۲۰۰۹ برنده جایزه مقام سوم نوآوری در نمایشگاه تکنوپل روسیه شدند.

این غذا هم اکنون به صورت یکی از غذاهای محلی مازندران در آمده است. ابتدا جوجه‌های محلی یک روز در آب و لیمو خوابانده می‌شود و سپس با روغن سرخ می شوند و به همراه برنج زعفرانی و مقداری رب انار شیرین سرو می شود.




مواد لازم:
جوجه کباب: یک کیلوگرم
برنج: 5 پیمانه
رب انار شیرین: دو پیمانه
لیموترش: یک کیلوگرم
زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه پیمانه
نمک و فلفل
ـــــــــــــــ
روش تهیه:
اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده اید. انصافا خوشمزه هم می شود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛ جوجه ها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید.
بعد از این مدت، روغن را در تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.
روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.

نکته : این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود.

مخلفات: رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

نوشیدنی: دوغ نوشیدنی سالمی برای این غذاست. هرچند که مالت هم خوب است .

البته بعضی رستورانها این جوجه را به سیخ کشیده و کباب میکنند و بعد به آن رب انار میزنند

ولی اصل این غذا سرخ شدنی میباشد...

[تصویر: pynuahvx225go6vnnnw.jpg]

تاریخچه پیدایش اکبر جوجه :

در سال 1327 در جاده قدیم شهرستان گلوگاه ( واقع در شرق استان مازندران ) رستوران کوچکی به مدیریت آقای حاج علی اکبر کلبادی ( فتح ک ) راه اندازی شده است. وی با استفاده از جوجه های محلی و برای اولین بارغذائی جدید و متفاوت را به مشتریان عرضه نمود که مورد توجه نیز قرار گرفت. به لطف طعم و روش خاص طبخ این غذا رستوران محقر رونقی گرفت و پس از مدتی از گمنامی خارج شده و به "رستوران اکبر جوجه" شهرت پیدا نمود.


توسعه رستوران :

در سال 1341 جاده سراسری در شمال کشور و در شهر گلوگاه افتتاح شد و با گشایش این جاده ، آقای کلبادی نیز اقدام به توسعه رستوران و انتقال آن به محل جدید با وسعت و نموده و همچنان میزبان میهانان خود با ارائه همان غذای "اکبر جوجه " و با کیفیت ثابت شد. در حقیقت این محل جدید امروز نیز شعبه مرکزی رستورانهای اکبر جوجه قلمداد شده و به خدمت رسانی ادامه می دهد.





توسعه حرفه ای :

استقبال مردم از نوع غذای ارائه شده و ثبات کیفیت سبب شد تا از سال 1370 مدیریت رستوران به دنبال توسعه بیشتر کسب و کار خود باشد. در این راستا با ثبت نام و نشان تجاری خود به نام رستوران زنجیره ای اکبر جوجه اقدام به توسعه کار و تاسیس شعب خود نمود. مدیریت این مجموعه از رستورانهای زنجیره ای که امروز تعداد آنها به دوازده عدد رسیده است اکنون بر عهده برادران کلبادی بوده و تلاش می کنند تا نام و نشان خود را محفوظ و از روش طبخ و کیفیت غذای خود پاسبانی نمایند.

شناسائی "اکبر جوجه" اصلی و فرعی :

بطور متعارف در هر رستوران اکبر جوجه تصویری بزرگی از آقای "حاج علی اکبر کلبادی" به عنوان گرامیداشت یاد و خاطره این مرد خوش ذوق و مدیر موفق به دیوار آویخته است.

رستوران های زنجیره ای "اکبر جوجه" دارای نشان خاص و ثبت شده خود هستند که این نشان ثبت شده و قابل تکثیر و شبیه سازی و غیره نبوده و جعل آن می تواند عواقب قضائی داشته باشد (من باب مزاح ذکر شد). نشان خاص این مجموعه یک جوجه زرد طلائی و دو شاخه با هشت برگ در هر شاخه به شکل تقریبی یک دایره است که در محل اتثال نیز یک مستطیل آن دو را به هم پیوند می زند.

"اکبرجوجه" در سال 2009 برنده جایزه مقام سوم نوآوری در نمایشگاه تکنوپل روسیه شده و بطور متعارف تابلو بزرگ دیگری حاوی دیپلم افتخار و اطلاعات مربوط به ان نیز در رستوران به چشم خواهد خورد.

نکته آخر هم لیستی است که آدرس رستورانها در آن درج شده است و به قرار ذیل می باشند :

1- شعبه مرکزی : مازندران، گلوگاه، بلوار امام رضا

2- گرگان، اول خط کمربندی

3- سازی کمربندی غربی، جنب پمپ بنزین مفیدی

4- بابل، کیلومتر 3 جاده قائمشهر

5- آمل، میدان هزار سنگر، کیلومتر 1 جاده بابل

6- بهشهر، جنب ایستگاه ساری

7- خلیل شهر، روبروی کارخانه اکلیل تاب

8- نوشهر، بلوار اما رضا، جنب دریا سرا

9- فیروزکوه، کیلومتر 4 جاده فیروزکوه به شمال

10- گرمسار، سه راهی حاجی آباد، جنب کارخانه یخ

11- قائمشهر، کمربندی فیروزکوه به تهران

12- ایزدشهر، بعد از پمپ بنزین، روبروی شهرک آینده سازان


Heartاکبر جوجه به سبک سحر ناز

تکه های مرغ
زعفرون دم کرده
پیاز خوردشده
ماءالشعیر
نمک


این مواد رو با هم مخلوط کرده یه روز میذاریم تا بمونه
[تصویر: 13473172851.jpg]

بعد تو ماهی تابه دوطرفه روغن میریزیم و تمام مواد رو با پیاز و آبی که مرغ ها پس دادن میریزیم توش

درشو میبندیم و میذاریم خوب بپزه
اول آب میندازه
ولی بعد از اینکه آبشو کشید خوب سرخشون میکنیم

بعد با رب انار ملس و برنج زعفرونی سرو میکنیم

[تصویر: 13473172852.jpg]

[تصویر: 13473172853.jpg]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط eli_91 ، samira- s.m ، Nazi ، ariii ، kosar ، افروز ، هیلدا ، سمان ، sd3 ، HiddenBride ، ترنج ، narcissus88 ، ثمر ، atrisa33 ، nil0o0o ، مهربانو ، ahlam ، zoho1381 ، saghar. ، star ، nedda ، sar ، Rayehe ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، دختر ایرونی ، el ham ، Shaghayegh ، پری پروانه ، رخشان ، nanal ، مونا خانووم ، *آوا* ، مهتاب69 ، فوژان ، ana110 ، samane74 ، شه بانو ، lidaaa ، ایلگار خانومی ، nazgol368 ، nasibe_603 ، رویااا ، mahya1369 ، *elay* ، zi zi ، عسل جان ، گوهرشاد ، Helena 93 ، bahare jan
۱۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۳۵ عصر
ارسال: #2
RE: اکبر جوجه
[تصویر: 13471058961.jpg]اینم اکبر جوجه من بعدا دستورش رو میزارم الان تایپم نمیاد هههههههههههه

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، ariii ، Bar@n ، nedda ، mahshid jun ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، *آوا* ، ana110 ، Rijina ، nazgol368 ، nasibe_603 ، *elay* ، Helena 93 ، bahare jan
۱۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۰۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-شهريور-۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #3
RE: اکبر جوجه
واسه شمال که محدوده ما هست فرق داره که اصل اکبر جوجه اینه که میزارم نمایندگیه بزرگ گلوگاه تو گرگانه که تویه ایران یکه واینم یه فوتی هست که هر اشپزی نمیدونه داماد خواهر شوهرم سر اشپز اونجا بود البته شریک هم بود الان واگذار کرده ولی من بهتون یاد میدم گلم ما کلا به دستوره بالا خوراک میگیم یکم شمالیا حساس ترند تو تشخیص اکبر جوجه ...گفتم که دستورش رو هم هر کسی نداره انشالله وقتی بیاین گرگان اکبر جوجه رو بخورید فرقش رو متوجه میشین ......... [تصویر: 13471058961.jpg]خب بریم سر اکبر جوجه شمال........من مرغ رو باکمی پیاز وهویج اب پز میکنم تا بوی بد مرغ بره کمی فقط 1ربع خوبه در حدی که رنگ مرغ عوض بشه بعد تو ابکش بزارید ابش که رفت تو روغن زیاد سرخ کنید و بعد تویه کره فراوان بخوابونید تا خوب نرم شود بعد با ترشی وپلو نوش جان کنید من ترشی اکبر جوجه رو خودم درس میکنم ترشی انار + کمی سس سویا +1تا2 قاشق شکر

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط yeshil bahar ، shania ، سمان ، ariii ، sd3 ، narcissus88 ، zoho1381 ، nedda ، شکیبا ، ##سمانه## ، پری پروانه ، *gandom* ، nanal ، مونا خانووم ، kitty ، *آوا* ، فوژان ، سه ستاره ، شه بانو ، galaxy123 ، nasibe_603 ، sima666 ، mahya1369 ، گوهرشاد ، vishad
۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-مهر-۱۳۹۱ ۱۰:۵۸ عصر توسط atefeh.sh.)
ارسال: #4
RE: اکبر جوجه
این جوجه کوچولوهارو از کجا می‌شه گرفت؟
از اینا که هیلدا پخته

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #5
     
RE: اکبر جوجه
مرغ و گوشت فروشی ها دارن
یه جاهایی که مثل بازار تره بار همه چی دارن میتونی پیدا کنی...
یه جاهایی هم مرغ زنده میفروشن
اونجا هم میشه یه مرغ کوچیک خرید
خودشون میکشن پاک میکنن

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ عصر
ارسال: #6
RE: اکبر جوجه
سحر من نفهمیدم
مرغ رو اول بزاریم تو ماهیتابه بدون روغن تا آب بندازه و خشک بشه بعد تو روغن زیاد سرخش کنیم ؟؟؟؟
این ی تیکه رو واضح تر میگی لفطا EmbarrasedNew1Big Grin

الحبّ یقهر المستحیل Sleepy
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۶ عصر
ارسال: #7
     
RE: اکبر جوجه
رو چشمم رها جون

اگه واسه شام میخوای بپزی

اول جوجه یا تیکه های مرغ رو از صبح تو پیاز زعفرون ماءالشعیر و نمک میخوابونی
بعد یک الی دو ساعت به شام مونده
تو ماهی تابه دو طرفه یا یه ظرفی که درش کیپ بشه
روغن میریزی
و مرغارو که خوابوندی تو پیاز و مخلفات و آب انداخته(مثل جوجه کباب)
همشو با آبشو پیاز و...
میزی تو روغن
درشو میذاری
تا با آب خودش بپزه
بعد اگه دیدی آبشو کشید و نپخت یه استکان آب جوش میریزی توش و دوباره میذاری بپزه
بعد آبشو میکشه و شروع میکنه به سرخ شدن
برش میگردونی تا همه جای مرغا سرخ بشه
بعد مرغارو میکشی تو ظرف سروت
و روغن تهشو میدی روش
با رب انار هم تزئینش میکنی
آخرشم نوش جان کن
وااااااااقعا خوشمزست
و من حاضرم هر روز بخورم....
روغن رو از اول میریزی
چون باید طعم مرغ رو به خودش بگیره
تمام لذت اکبر جوجه به روغنشه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط raha-71 ، zoho1381 ، star ، sar ، پری پروانه ، nanal ، شه بانو ، نارمك
۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۰۸ عصر
ارسال: #8
     
RE: اکبر جوجه
ماءالشعیر برای یه دونه مرغ یک لیوان بسته
باز هم اگه دیدید کمه یه نصف لیوان اضافه کنید...

ماءالشعیر واسه نرم شدنشه
من تو جوجه هم میریزم
طعم خوبی به مرغ میده...


سمیرا جان پست اول روش واقعیشه
البته من بعد کلی تحقیقات اینو میگم
ولی خوب دوستان دیگه هم مال شهرشونو گفتن

اگه دقت کنی من آدرس رستورانای اصلشم گذاشتم
روش خودم هم به نظر خودم بهترینه
چون تو خونه هست من جوجه کوچولو هارو دلم نمیاد بپزم مجبورم از تکه های مرغ استفاده کنم

ولی اصلش جوجه نصفه هستش
من تو خود شمال تو یکی از اکبر جوجه ها تکه ایشم دیدم که سرو میکنه

ولی فقط نکته ش اینه که باااااید سرخ بشه...
و با رب انار سرو بشه....

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط samira- s.m ، zoho1381 ، star ، پری پروانه ، شه بانو
۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ عصر
ارسال: #9
RE: اکبر جوجه
سحر ناز من اصلیتم شمالی،اکبر جوجه هم یه عالمه خوردم،ولی پیاز نداره،تو خوده اکبر جوجه هم خبری از پیاز نیست،شما دستورش رو از کجا آوردی عزیزم؟خوشمزه میشه اینجوری؟من فک میکنم اینجوری مزه جوجه کباب سرخ شده بده بیشتر تا اکبر جوجه،مزه اکبر جوجه ی توی اکبر جوجرو میده؟خودم نفهمیدم چی گفتمBig Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط galaxy123
۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸ عصر
ارسال: #10
     
RE: اکبر جوجه
گلم من اصلشو تو پست اول گذاشتم

اون که پیاز داره روشه خودمه

خوندی کامل؟

من تغییرش دادم به سلیقه ی خودم

ولی پیشنهاد میدم روش منو امتحان کنید
خیلییییییی خوشمزه میشه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ariii ، samira- s.m ، star ، شه بانو
ارسال پاسخ