شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع چیز کیک
۴-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۴۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-آبان-۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ عصر توسط pikard.)
ارسال: #1
   
انواع چیز کیک
چیزکیک سرد

[تصویر: 13576597831.jpg]

بیسکوییت 200 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 گرم
کره 90 گرم
شکر ½ لیوان
پودر ژله آناناس 4 ق غ
آب جوش 4 ق غ
وانیل 1 ق چ
اول از همه باید قالبتون رو آماده کنید. برای درست کردن چیزکیک سرد لزومی نداره که حتما از قالب کمربندی استفاده کنید. کافیه هر قالبی رو که دوست دارید رو دو لایه سلفون بکشید. دو تا لایه سلفون رو روی هم قرار بدید و بعد توی قالب بچسبونیدش اگه اولی رو به بدنه قالب چسبوندید دیگه دومی رو نمیشه چسبوند. لبه هاش رو هم بزرگتر از قالب بگیرید که بعد راحت بکشیدش بیرون. بیسکوییتها رو توی زیپ لاک خوب بکوبید تا خورد بشه و بعد آسیابش کنید که پودر شه. مهم نیست بیسکویتتون چی باشه. بعد با کره مخلوطش کنید تا خمیری بشه. توی قالب خوب پهنش کنید و بذارید توی فریزر و مخلوط پنیر رو درست کنید. پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید و خامه رو اضافه کنید. ژله رو با آب جوش مخلوط کرده و 30 ثانیه توی مایکروفر بذارید که حل شه بعد بگذارید که سرد بشه. ( ژله آناناس یا موز رنگ زرد ملایمی دارند و چیزکیک تون سفید باقی میمونه ولی اگه خواستید رنگی بشه میتونید از ژله های دیگه استفاده کنید(ژله رو به پنیر اضافه کنید و باز خوب هم بزنید. مخلوط پنیر رو توی قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید. برای 3 ساعت و یا یک شب توی یخچال بذارید تا ببنده. خیلی راحت لبه های سلفون رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کرده، سلفون رو ازش جدا کنید و برش زده و سرو کنید. (من تو قالب کمربندی درست میکنم)

رسپی از شف طیبه


عکاس و آشپز: ضحی Cool
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط paraztoo ، سراب ، sana jigili ، mahmashregh ، sar ، Nazy ، rosy ، 1989sheri ، Sheton Bala ، baran90 ، بتیس ، کاملیا ، ثریا ، خوشگل خانم ، Judy ، shirin bano ، شقایق محسن ، نیازز ، ala ، nanal ، azad21 ، sama18 ، lo-iii Jlc ، karane ، marzieh.ahmad ، دختر مرداد ، آواز ، somi_b ، mrlmrtz ، نوعروس92 ، هستی_مریم
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۸:۱۳ عصر توسط khoodka.)
ارسال: #2
 
Rainbow کیک پنیری بدون فر
کیک پنیری بدون فر(توضیح تصویری)

[تصویر: 13464239541.jpg]
دو بسته بیسکوئیت پتی بور خرد شده با بلندر یا گوشت کوب دستی



[تصویر: 13464239543.jpg]
130 گرم کره آب شده با دمای محیط



[تصویر: 13464239542.jpg]
بیسکوئیت های خرد شده مخلوط با کره



[تصویر: 13464247371.jpg]
یک ظرف دالبر دار کمر بندی با قطر 25 سانتیمتر و ضخامت 5 سانتی متر برداشته ، همه جای ان را چرب کرده و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل ان پهن کرده و می گذاریم داخل یخچال تا خودش را بگیرد.



[تصویر: 13464247372.jpg]
400 گرم پنیر خامه ای ، 230 گرم خامه 30 درصد چربی ، وانیل دو قاشق چایخوری و 110 گرم پودر شکر را با هم ترکیب کنید و به هم بزنید.



[تصویر: 13464247373.jpg]
یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک سوم لیوان آب جوش حل کرده و لیوان را روی بخار گرفته یا داخل یک قابلمه کوچک پر از آب ریخته تا به روش بن ماری ژلاتین ذوب شود.سپس بگذارید سرد شود.



[تصویر: 13464249841.jpg]
محلول ژلاتین وقتی سرد شد به مایع پنیر خامه ای و خامه و وانیل اضافه کنید.



[تصویر: 13464249852.jpg]
همه مواد را با همزن می زنیم به مدت 3 دقیقه



[تصویر: 13464249853.jpg]
همه مواد را با هم ترکیب کرده و داخل قالب بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنید.



[تصویر: 13464251061.jpg]
به مدت 2 ساعت قالب محتوی کیک را داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد...سپس از قالب جدا کرده و سرو کنید.


[تصویر: 13464251062.jpg]



دو بسته بیسکوئیت پتی بور خرد شده با بلندر یا گوشت کوب دستی خرد کنید
130 گرم کره آب شده با دمای محیط را به بیسکویت اضافه کنید
کره را حسابی با پیسکوئیت های خرد شده مخلوط کنید.
یک ظرف دالبر دار کمر بندی با قطر 25 سانتیمتر و ضخامت 5 سانتی متر برداشته ، همه جای ان را چرب کرده و مخلوط بیسکوئیت و کره را داخل ان پهن کرده و می گذاریم داخل یخچال تا خودش را بگیرد.
400 گرم پنیر خامه ای ، 230 گرم خامه 30 درصد چربی ، وانیل دو قاشق چایخوری و 110 گرم پودر شکر را با هم ترکیب کنید و به هم بزنید.
همه مواد را با همزن می زنیم به مدت 3 دقیقه...
یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک سوم لیوان آب جوش حل کرده و لیوان را روی بخار گرفته یا داخل یک قابلمه کوچک پر از آب ریخته تا به روش بن ماری ژلاتین ذوب شود.سپس بگذارید سرد شود.محلول ژلاتین وقتی سرد شد به مایع پنیر خامه ای و خامه و وانیل اضافه کنید.
همه مواد را با هم ترکیب کرده و داخل قالب بریزید و با لیسک روی آن را صاف کنید.

به مدت 2 ساعت قالب محتوی کیک را داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد...سپس از قالب جدا کرده و سرو کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط andia ، zohi ، رایا ، Ashna ، طلایی ، raha4171 ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، saraaa72 ، Taraneh ، روبينا ، Khanom Tala ، asal khano0m ، نارسيس ، jine ، 1989sheri ، yarauf ، elham64 ، اسپارو . ، baran90 ، سحر ایرانی ، " باران " ، madely ، pamchal ، Raponzell ، bahare71 ، sara87 ، شاه صنم جون ، ثریا ، mohadeseh71 ، خوشگل خانم ، Hanix ، gstfire ، فندق ، shirin bano ، neda khanom ، شقایق محسن ، نیازز ، ala ، lo-iii Jlc ، nanal ، farnoush ، sara-mehrad ، azad21 ، motahare ، خگوشی ، marzieh.ahmad ، taze ar00s ، شوکا خانومی ، neli6540 ، margha_2005 ، baharak7 ، Shaghayegh ، yalda2013 ، mrlmrtz ، eliela ، ماهیشکا ، هستی_مریم ، معصومه ، ندای آسمانی
۱۳-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #3
کیک پنیر با کرم تازه(crème fraîche)
مواد لازم:

برای زیرکیک:

بیسکوییت ساده چای ___________________________ ٢٠٠گرم (پتی بور-پتی مانژ)*

کره‌ آب شده __________________________________ ١۵٠ گرم

برای قسمت پنیری کیک:

پنیر خامه ای __________________________________ ٢۵٠ گرم

خامه ________________________________________ ٣٠٠ سی سی

کرم تازه** (crème fraîche) _________________________ ۶٠٠ سی سی

خاکه قند______________________________________١۵٠ گرم

وانیل _________________________________________ ٢ قاشق چایخوری

ژله لیمویی _____________________________________ ١ بسته

آب جوش_______________________________________١۵٠ سی سی

برای تزیین:

توت های مختلف یا

توت فرنگی یخ زده یا تازه __________________________ مقداری

ژله توت فرنگی _________________________________ ١ بسته

**: کرم تازه یا Crème fraîche همون طوری که قبلاً گفته بودم کرمی است کمی ترش،‌ و غلیظ که اصالتاً‌ فرانسوی ه و توی بیشتر کشورهای اروپایی و امریکا پیدامیشه.

طرزتهیه:

بیسکوییت ها رو توی خردکن خرد می کنیم،‌ کره رو اضافه می کنیم. خوب مخلوط می کنیم. یه بشقاب خوشگل که قراره کیک رو توی اون سرو کنیم برمی داریم کمربند قالب کمربندی شماره ٢۶ رو وسط بشقاب خوشگلمون می گذاریم

اگر می خواهید روی رو میوه خرد شده بچینید این زمان زمان مناسبی ه. ظرف رو به یخچال برمی گردونیم تا حداقل ۴ ساعت بمونه

من چون پوآن دستور فرموده بودند این دفعه روی کیک قرمز باشه،‌ بعد از ۶-٧ ساعت که کاملاً بسته شده بود،‌ یه بسته ژله توت فرنگی به روشی که روی بسته توضیح داده آماده کردم و مایع رو روی کیک ریختم و چند ساعت دیگه توی یخچال گذاشتم تا ژله رویی هم خودش رو بگیره. دقت کنید که ژله رو به یک باره روی کیک نریزید که یه جا رو سوراخ کنه،‌ به آرومی ریزید. و همین طور ژله خیلی گرم نباشه. می تونید توت فرنگی یخ زده،‌ یا توت فرنگی تازه برای داخل ژله استفاده کنید. اگر از توت فرنگی یخ زده استفاده می کنید برای باز شدن یخش توی میکرو بگذارید،‌ وقتی یخ آن باز شد، مقداری آب خواهد انداخت. که می تونید از این آب به عنوان آب سردی که ژله رو تویش حل می کنید استفاده کنید. توت فرنگی تازه ممکنه کمی سفت تر باشه،‌و گرنه با توت فرنگی تازه هم میشه.

چون تو ایران کرم تازه نیست اینم طرز تهیه کر م تازه
مواد لازم:

خامه پر چرب ___________________________ ٢ پیمانه

کره شیر *_______________________________ ٣ قاشق غذاخوری

طرزتهیه:

خامه پاستویزه معمولی (نه خیلی پاستوریزه) رو روی حرارت ملایم گرم می کنیم.( حدود ٣٧ درجه)،‌ بعد از روی حرارت برمیداریم و buttermilk رو اضافه می کنیم و آرام به هم می زنیم. مخلوط رو توی ظرف شیشه ای در بسته ای می ریزیم. و در دمای اتاق در محل نسبتاً گرمی قرار می دهیم برای ٢۴ ساعت. در طول این مدت گاهی مخلوط رو به هم می زنیم. (مثلاً هر ۶ تا ٨ ساعت). بعد از ٢۴ ساعت مخلوط ما باید غلیظ شده باشه. کرم رو خوب به هم می زنیم و برای ٢۴ ساعت هم توی یخچال می گذاریم. و اون وقت کرم تازه آماده است و کاملاً غلیظ شده. تا یک هفته تا ١٠ روز می تونید توی یخچال نگه داری کنید.

و برای دسر ها و غذاهای مختلف می تونید استفاده کنید.

مزه اش کمی شبیه دوغ ه، یا شیر ترش.buttermilk به عنوان نوشیدنی با ناهار مثلاً مصرف میشه. به مایعی گفته میشه که بعد از گرفتن کره از خامه به جای می مانه. من فارسی اش رو نمی دونم. ولی با سرشیر متفاوت ه

بچه ها برام دعا کنید زندگیم لبه تیغه تا چهارشنبه کلی انرژی مثبت New2
به معجزه ایمان دارم داره اتفاق میوفته
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط " باران " ، samin E.L.F ، شقایق محسن ، نیازز ، ala ، motahare
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مهر-۱۳۹۱ ۱۱:۲۳ صبح توسط marziye1987.)
ارسال: #4
   
چيز كيك شكلاتي
[تصویر: 13492479801.jpg]

چيز كيك شكلاتي خيلي راحت درست ميشه برعكس اون چيزي كه فكر ميكنيدWink

خيلي هم خوشمزس Hehe!Hehe!Hehe!

عكس بالا چيز كيكيه كه خودم درست كردم ولي عكسايي كه پايين گذاشتم براي توضيح مراحلش و طرز تهيه اش از سايت تستر كوچيكه هستشWink

مواد لازم:

بیسکوییت 150 گرم(ميشه 12 تا بيسكوييت ساقه طلاييBig Grin)

کره 75 گرم

پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری



خامه ی معمولی 200 گرم

پنیر خامه ای 200 گرم

شکلات تخته ای 100 گرم

شیر 4/3 پیمانه

پودرشکر 5 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

آب 4/1 پیمانه

پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری


طرز تهيه:

اول از همه پنیر خامه ای رو بذارین تا به دمای محیط برسه!

قالب کمربندی 20 سانتی رو بذارین دم دست! اگه مثه من این سایز نداشتین توی عکس فویل بذارین طوری که دیواره هاش بالاتر باشه تا بعدا راحت چیز کیک رو خارج کنین

[تصویر: 13492481401.jpg]

با روغن مایع دیواره هاشو یکم چرب میکنیم

بیسکوییت رو پودر کرده با کاکائو مخلوط میکنیم و بعد کره(نرم شده باشه) رو اضافه میکنیم تا کراست چیزکیک آماده بشه! بیسکوییت رو پودری نکنین کرامبلی باشه یعنی زبر و دونه درشت!

[تصویر: 13492481402.jpg]

قالب رو میذاریم فریزر!(بعدا كه از فريزر درميارين همونه فقط سفت ميشه .منتظر چيز ديگه اي نباشيدBig Grin)

شکلات رو توی ماکرو یا بن ماری ذوب میکنیم ، شیر رو هم داغ میکنیم و بعد با هم مخلوط میکنیم

ژلاتین رو هم روی آب سرد میریزیم و اسفنجی که شد توی ماکروویو یا بن ماری ذوب میکنیم بعد توی شیر و شکلات میریزیم تا از حرارت بیوفتن!

پنیرخامه ای رو یکم میزنیم یکدست که شد پودر شکر رو اضافه میکنیم و بعد خامه! يکدست که شدن مخلوط شیر و شکلات و ژلاتین رو میریزیم و مخلوط میکنیم

پودر کاکائو رو با 1 قاشق آب حل میکنیم و اونم اضافه میکنیم

[تصویر: 13492482221.jpg]

این مایع شل و روون هستش اما بعدا توی یخچال یه بافت کرمی و مخملی میده بهمون!

قالب رو از فریزر درمیاریم و مایع چیزکیک رو روی کراست میریزیم

برای 4 ساعت میره توی یخچال تا خوب ببنده!

برای سرو دور چیزکیک رو با چاقو آزاد میکنیم و با فویل بلندش میکنیم و توی ظرفمون میذاریم و آروم فویل رو جدا میکنیم، من فویل رو نصف نصف گذاشتم که از هر دو طرف راحت دربیاد!

فوتهاي كوزه گري:Big Grin
* من شکلات 60 درصد استفاده کردم اگه شکلاتتون شیرینی تر بود یا تلختر شکرشو تنظیم کنین!

* پنیر خامه ای ماسکارپونه یا لبنه باشه عالیه!از پنير خامه ايه كاله ميتوند استفاده كنيدWink

* خامه پاکت صورتی صبحانه باشه!

* برای برشش 5 دقيقه زودتر از یخچال بیارین بیرون، چاقو رو آب ولرم بزنین و تکون بدین آبش بریزه و خیلی راحت برش بدین! یه برش تمیز و خوشگل!

* اون پودر کاکائو توی مایه عطر و طعمش رو خیلی عالی میکنه!

ازم نگیر نگاتو

حس خوش صداتو

دیوونه بازیاتو

گریه و خنده هاتو

Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط atefeh.sh ، narcissus88 ، Nanas ، Baharnoor ، fanous ، marya_r2000 ، sara joon ، sana jigili ، صنم ، farfar ، mahnaz110 ، mahshid ، وینی ، HiddenBride ، histia ، farnaz72 ، ملكه ، بتیس ، ساغر ، Sheton Bala ، خوشگل خانم ، شقایق محسن ، نیازز ، ala ، shaparak103 ، azad21 ، آواز ، شوکا خانومی ، mrlmrtz ، ندای آسمانی
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳ عصر
ارسال: #5
     
Heart چیز کیک نسکافه
بیسکوییت دو الی سه بسته پودر شده
کیک کاکائویی دو عدد پودر شده
کره چهار عدد متوسط

کیک را با دو عدد کره خمیر میکنیم
و بیسکوییت را هم جداگانه با دو عدد کره خمیر کرده و کنار میگذاریم...


مواد روی کیک :
یک بسته پودر ژله بدون طعم(ژلاتین)
یک فنجان بزرگ پودر قند
سه چهارم فنجان آب جوشیده
250 گرم خامه صبحانه
یک قاشق چای خوری وانیل
سه بسته نسکافه فوری
پنیر خامه ای دو بسته بزرگ

ژلاتین رو تو آب جوش حل میکنیم
بقیه مواد رو با هم زن مخلوط میکنیم و با ژلاتین مخلوط میکنیم و با هم زن میزنیم...

کف قالب رو سلفون میکشیم
بیسکویت رو میریزیم و فشرده میکنیم
کیک رو هم بعدش میریزیم و فشرده میکنیم
بعد مایع پنیر رو میریزیم روش و میذاریم تو یخچال تا خودشو بگیره...

توجه داشته باشید که ژلاتین باید اندازه باشه تا کیکتون خوب خودشو بگیره...


[تصویر: 07244835315695433185.jpg]



این عکس کار خودمهBig Grin

[تصویر: 98360328530525557779.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط elham_ali ، mahnaz110 ، marziye1987 ، tin-a ، خانوم عجول ، nafas90 ، ساغر ، نیازز ، ala ، neda_azadi99
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸ عصر
ارسال: #6
     
Heart خامه ترش
خامه ترش که در تمامی کشورها به وفور دیده می شود برای تهیه انواع شیرینی . کیک . ساندویچ .
غذا و ..... و یکی از داروهای مفید برای کسانی که غذایشان دیر هضم می شود می باشد.

مواد لازم.
ماست ترش ۵۰۰ گرم
خامه ۵۰۰ گرم



طرز تهیه.

همیشه برای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.
ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به
دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته و به مدت
۷ تا ۸ ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و داخل یخچال میگذاریم
توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید میتوانید این
کار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.برای دانستن رسیدن به نقطه ۶۰
درجه می توانید از درجه های مخصوص این کار استفاده کنید اما اگر درجه ندارید انگشت کوچک خودرا درون مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.این مایه خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید.

[تصویر: tho.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط نهال ، rosy ، نیازز ، ala ، هستي
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۳۶ عصر
ارسال: #7
     
Heart کیک پنیر پفکی
[تصویر: 79671374385481758248.jpg]

خمیر نان :

نصف فنجان کره
دو فنجان خرده کراکر سبوس دار ( حدود 22 عدد )
مواد روی خمیر :
یک بسته کوچک پودر ژله لیمویی
یک فنجان آب جوش
یک فنجان شکر
صد گرم پنیر خامه ای
یک قوطی آناناس خرد شده ( بدون آب )
دو فنجان شیر تغلیظ شده سرد
آب نصف لیمو

طرز تهیه :
کره را آب کرده و خرده های کراکر را به آن اضافه کنید . نصف فنجان از مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را کف یک قالب کیک ریخته و آن را فشرده کنید .
ژلاتین را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا سرد شود . در ظرفی دیگر شکر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا به شکل خامه درآید . شیر و سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود . ژله و مخلوط پنیر را با هم مخلوط کنید . آناناس را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط بدست آمده را روی خمیر سرد شده بریزید و نصف فنجان از خمیر کنار گذاشته شده را روی آن بریزید . در صورت تمایل می توانید روی آن مغزهای خوراکی دلخواه بریزید . آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود .

[تصویر: 94927236110433454700.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، zohi ، بتیس
۱۳-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۴۸ عصر
ارسال: #8
     
Heart چیز کیک انار
مواد اولیه :

كيك كره‌اي يا اسفنجي يك عدد
پودر ژله انار 200 گرم
آب جوش دو قاشق غذاخوري

چيز كيك انار
مواد لازم مياني:

شكر 50 گرم

پنير خامه‌اي 250 گرم

آب 1/4 پيمانه

ژلاتين يك قاشق غذاخوري

خامه صبحانه 200 گرم

پودر قند 50 گرم

دانه انار 250 گرم

وانيل 1/4 قاشق چايخوري

نكته:

1- مي‌توان به جاي كيك كره‌اي يا اسفنجي از بيسكويت ساده پودرشده هم استفاده كرد.

2- به جاي دانه انار از هر ميوه‌ ديگري با پودر ژله خودش مي‌توان استفاده كرد.

طرز تهيه:

كيك كره‌اي يا اسفنجي را پخته و از وسط برش زده و در كف قالب كمربندي يا قالبي كه كف و ديواره آن با نايلون پوشانده شده قرار دهيد. پنير خامه‌اي و شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يك‌دست شود سپس ژلاتين را با آب سرد مخلوط كرده به صورت بن‌ماري حل كنيد. ژلاتين خنك‌شده را به مخلوط پنير اضافه كرده، خامه صبحانه، وانيل پودر قند و دانه انار را به مواد بيفزاييد با قاشق روي كيك ريخته و در يخچال قرار دهيد. پودر ژله و آبجوش را با هم مخلوط كرده، صبر كنيد تا به غلظت لازم برسد سپس روي مواد ريخته ودر يخچال به مدت دو تا سه ساعت قرار دهيد. آنگاه به ابعاد مورد نظر برش دهيد.

[تصویر: 634320674366718750.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط golpar ، خوشگل خانم ، شقایق محسن ، نیازز
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۳:۴۱ صبح
ارسال: #9
     
Heart چیز کیک ساده
بیسکوئیت خرد شده ۲ لیوان . پودر شکر ۱ لیوان . کره اب شده ۱۰۰ گرم

خامه ساده ۱ لیوان . نشاسته ۵ قاشق غذاخوری . تخم مرغ ۵ عدد

پنیر خامه ای ۱ لیوان . مربا یا مارمالاد توت فرنگی ۱ لیوان . ورقه المینیوم مقدار لازم







طرز تهیه : بیسکوئیت ها را بکوبید یا با میکسر خرد کنید و با کره اب شده و نصف پودر شکر مخلوط نمائید.



کف قالب را با ورقه المینیومی بپوشانید ، خمیر بیسکوئیتی را در کف قالب پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا کاملا پرس شود سپس به مدت ۱۰ – ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا کره خودش را بگیرد و خمیر بیسکوئیتی کمی سفت شود.



برای تهیه مایه اصلی چیز کیک باید پنیر خامه ای ، خامه ساده و نصف دیگر پودر شکر را با همزن برقی ۱-۲ دقیقه بزنید سپس تخم مرغ ها را دانه دانه درون ان بشکنید ، وقتی مواد خوب مخلوط شدند پودر نشاسته ای که در کمی اب حل شده است به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.



قالب را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را به ارامی روی بیسکوئیت ها پخش کنید و درون فری با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت بپزید.



پس از پخت قالب چیز کیک را از فر خارج کنید و به مدت ۸ – ۱۰ ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود ، برای سرو چیز کیک را به اندازه های دلخواه برش بزنید و با مربا یا مارمالاد توت فرنگی تزئین نمائید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، sahar paeizi ، sar ، نیازز
۱۵-آذر-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ صبح
ارسال: #10
RE: چيز كيك شكلاتي
پایه اصلی در تهیه چیز کیک یا کیک اسفنجی هست و یا ترکیب


بیسکوئیت و کره.

مواد لازم برای چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکوییت و کره:

بیسکوئیت پتی بور: 250 گرم

کره : 100 گرم

خامه : 200 گرم

پنیر خامه ای : 200 گرم

شکلات تخته ای: 100 گرم

پودر کاکائو : 1 قاشق غذا خوری

شکر : 2 قاشق غذا خوری


شیر : 2سوم پیمانه

ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری معادل 15 گرم

آب سرد برای حل شدن ژلاتین : 1 سوم پیمانه

ابتدا بیسکوئیتها رو پودر میکنیم و با کره ذوب شده مخلوط میکنیم.

ظرفی رو به عنوان قالب در نظر میگیریم و همه کف و اطراف ظرف رو با


سلفون و یا نایلون مپوشونیم.

مخلوط بیسکوئیت و کره رو ته ظرف ریخته به کمک انگشتان و کف دست

کاملاً فشار داده و ته ظرف رو با این مواد پر میکنیم و در فریزر میگذاریم.

حالا نوبت آماده کردن مایه چیز کیک هست.

ابتدا پودر ژلاتین رو در آب ذکر شده در ترکیبات ریخته و روی بخار کتری یا سماور

گذاشته و اجازه میدیم تا ژلاتینها در آب ذوب و شفاف شوند.

شکر رو در شیر ریخته رو روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد.

پس از جوشیدن از روی حرارت برداشته و شکلات تخته ای و پودر کاکائو رو


در شیر حل میکنیم.

ترکیب شیر و شکلات رو در ظزفی که بهتره گود باشه ریخته و پنیر خامه ای رو


اضافه کرده با همزن کاملاً مخلوطشون میکنیم.

بعد ژلاتین ذوب شده رو اضاف میکنیم با همزم میزنیم.

و بعد هم خامه و باز هم میزنیم.

توجه داشته باشید در دسرهایی که هم ژلاتین به رفته و هم خامه اول

باید ژلاتین اضافه بشه بعد خامه چون در غیر این صورت خامه خواهد برید.

وقتی که مواد خوب با هم ترکیب شدند قالب رو از فریزر خارج کرده و مایه

چیز کیک رو روی بیسکوئیتها ریخته و به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال میگذاریم.

البته خیلی بهتره برای تهیه دسرهایی که در ترکیب اونها از پنیر خامه ای

استفاده شده 24 ساعت قبل از سر دسر رو آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید.

چون در این صورت مزه و طعم مواد کاملاً با هم ترکیب شده و دسر خوشمزه تری

خواهید داشت.

این هم چیز کیکهای شکلاتی من که تا حالا درست کردم.

و متاسفانه چون نمیدونستم قرار وبلاگی در این زمینه داشته باشم

از مراحل تهیه عکسی ندارم.

این چیز کیک با پایه بیسکوئیت تهیه شده.

Big Grin خوشحال و شاد و خندونم قدر دنیا را میدانم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط samin E.L.F
ارسال پاسخ