شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • تصاویر آتلیه اخوان
  • مرکز زیبایی مدیس
  • فاطیما روحی
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع پیتزا
۲۵-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۴۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
پیتزاخانگی
من خمیرشو خودم آماده کردم میتونین آماده بگیرین .
مواد لازم واسه خمیرپیتزا:
مایه نان فوری 2 ق س+2ق س آب گرم +نصف قاشق نمک .
تخم مرغ1عدد.
آرد3لیوان.
شیر1لیوان.
روغن نصف فنجان.

مواد پیتزا:
سوسیس .ژامبون. قارچ. گوشت چرخ کرده . ذرت. پیازداغ. رب. اگه خواستین پودر آویشن. پنیرپیتزا از دو مارک مختلف.
اول تهیه خمیر: آب گرم و نمک و مایه نان رو مخلوط کرده میذاریم داخل فر خاموش 10دقیقه بمونه بعدش پف میاد. حالاشیر و مایه خمیر و روغن رو مخلوط میکنیم بعد کم کم آرد میریزیم توش تا وقتی که به دست نچسبه و میذاریم داخل فر خاموش زیردستمال نم دار1ساعت بمونه بعدش 2برابر میشه. مواد داخل پیتزا رو درست میکنیم قارچها رو تفت میدیم تا آبشون گرفته شه و خمیرمونو خیس نکنه وچرخ کرده رو با رب و پیاز تفت میدیم بقیه مواد خام. حالا خمیر رو به اندازه 30میلیمتر پهن میکنیم که من خمیرم زیاد بود یعنی وسط ظرف بودا تا بیام مواد و بچینم کل ظرفو پوشوند (پف اومد آروم آروم) واسه همین نازک نشد ولی خمیر نازک بهتره ترد میشه. لایه اول خمیرو سس قرمز زدم روش باقی مواد و پایان!اینم قبل و بعد از عملش!
[تصویر: 170920113270.jpg][تصویر: 170920113267.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط samira- s.m ، عروس خانم ، Mehrok ، mitra.y ، سراب ، Khanom Tala ، sd3 ، کاملیا ، birsan ، "خانوم کوچولو" ، خوشگل خانم ، pink lady ، آلاله 2 ، نياز ، مریم* ، نیازز ، ایلگار خانومی ، ❤...M...❤ ، dream ، motahare ، nasibe_603 ، fatemeh1990 ، س.م ، سيم سيم ، pishi68 ، mahya.r
۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #2
RE: پیتزاخانگی
اینم امروز پختم واسه یه نفررررررBlush[تصویر: pizza.jpg][تصویر: piza.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahdis ، Mehrok ، mitra.y ، Khanom Tala ، sd3 ، hedyeh ، زورو ، *آوا* ، birsan ، خوشگل خانم ، niloo.dm ، pink lady ، آلاله 2 ، نياز ، Raponzell ، وفا ، venoos ، فوژان ، نیازز ، ایلگار خانومی ، motahare ، nasibe_603 ، Mona jooon ، عاشق همسرم ، س.م ، سيم سيم ، pishi68 ، raheleh_fenel
۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۴۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-بهمن-۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ عصر توسط pikard.)
ارسال: #3
RE: پیتزاخانگی
خالی هارو یه خمیر پهن کردم زیرش موادوریختم روش آخرشم پنیر پیتزا ریختم بعد یه لایه خمیر گرد دراوردم اندازه همون زیریه باقالب دراوردم خمیراضافیو البته قالب من شکل اشک بود ولی وقتی انداختم روی مواد پیتزا خمیرم کش اومدن اشکام گنده شدن مدلشون گم شد!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط زورو ، venoos ، motahare ، سيم سيم
۳-دي-۱۳۹۰, ۰۹:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ عصر توسط pikard.)
ارسال: #4
انواع پیتزا
مواد اولیه :
•نان تست - به ميزان لازم
•گوشت چرخ كرده - 250 گرم
•فلفل‌دلمه‌اي - يك عدد
•پياز داغ - سه قاشق غذاخوري
•پنيرپيتزا ورقه‌اي - يك بسته
•رب‌گوجه‌فرنگي - سه قاشق مرباخوري
•زردچوبه - يك قاشق مرباخوري
•نمك و فلفل - به ميزان لازم

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده را همراه پيازداغ، رب، نمك، زردچوبه و فلفل مانند مايه ماكاروني آماده مي‌كنيم. سيني فر را چرب كرده نان‌هاي تست را در آن چيده از مايه‌گوشت روي آنها ريخته و يك برش فلفل‌دلمه‌اي به همراه يك ورق پنيرپيتزا روي آن مي‌گذاريم سپس در فر 170 درجه سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا پنيرها طلايي شوند. (10 تا 15 دقيقه)

الهی به امید توAngel
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahshid
۸-دي-۱۳۹۰, ۰۸:۲۹ عصر
ارسال: #5
   
پیتزا تابه ای بدون فر
پیتزا تابه ای

[img][تصویر: a7f78dd0381.jpg][/img]
[img][تصویر: a7f78dd0382.jpg][/img]
[img][تصویر: a7f78dd0383.jpg][/img]


مواد لازم براي خمير پيتزا

آرد 5/1 پيمانه

ماست يك دوم پيمانه

1 قاشق چايخوري bp

نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري


درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد

منبع :مامی سایت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط شادی.پ ، مهربانو ، shania ، آلاله 2 ، ssarass
۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-مرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ صبح توسط هیلدا.)
ارسال: #6
RE: پیتزاخانگی
خمیر پیتزا[تصویر: 17aws52ngbejrcdx4dyn.jpg]اینم پیتزایه من عکس از خودم............................................................................​.................................... آرد ½ 4 لیوان

نمک 4/3 1 ق چ
خمیر مایه فوری 1 ق چ

روغن زیتون ¼ لیوان

آب یخ 4/3 1 لیوان

آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر
........................مواد داخل پیتزا ................من مواد ماکارونی رو درست میکنم یعنی قارچ گوشت چرخ کرده تف داده شده با رب وادویه..ذرت.. فلفل دلمه میتونید از ژامبون هم استفاده کنید طعم خوبی بهش میده در کل مواد رویه پیتزا دلخواه میتونی توش هم گوشت چرخ کرده وهم مرغریش ریش شده هم استفاده کنید ...سس قرمز وپنیر پیتزا هم یکی از مواد اصلی تهیه پیتزاست ....................................
آردتون باید سرد باشه.آرد و نمک و پودر خمیر مایه فوری رو مخلوط کنید . بعد روغن رو توش بریزید

آب باید کاملا سرد و در حد یخ باشه. دستتون رو مرتب توی آب فرو کنید و بعد توی ظرف آرد
پنجه تون رو قلابی شکل نگه دارید و دورانی توی آرد بچرخونید. مرتب توی آب بزنید و بعد باز دورانی تکونش بدید. پس قرار نیست که انگشت هاتون رو ببندید یا اینکه ورز بدید. فهمیدید چی شد؟

بعد از 2 دقیقه باید به یه همچین فرمی برسید. یعنی تیکه های ریز خمیر. پس باز توجه داشته باشید که ورز نمیدیم ( از کت و کول هم خواهید افتاد! گفتم که از الان واسه بعدتون آمادگی داشته باشید)
وقتیه که من دیگه آب رو کامل استفاده کردم. میبینید که دیگه خمیر خودش گلوله میشه.

حالا ورز دادن شروع میشه. خمیر رو به تخته کار منتقل کنید. با یک دست پایین خمیر رو نگه دارید و با انتهای سینه دست دیگه تون روی خمیر به سمت جلو فشار بدید.

پس با انگشتای یک دست خمیر رو نگه میدارید و با کف دست دیگه رو به جلو هلش میدید با انگشت ها تون قلش میدید عقب و باز جمعش میکنید و به همین شکل 5 تا 7 دقیقه ورز میدید. این شیوه صحیح ورز دادنه. تمرین کنید یاد میگیرید. خیلی حال میده!

در نهایت بعد از 7 دقیقه به کیفیت خوبی میرسید. کاملا نرم و یکنواخت و لاستیکی و کمی چسبنده.
حالا روش رو با روغن زیتون چرب کنید و توی ظرف بزرگی بذارید و روش رو سلفون بکشید و بذارید یه جای کمی گرم. من گذاشتمش توی فر ( فر خاموش منظورمه! نه یه وقت فر رو روشن کنید!)
بعد از یک ساعت دو برابر میشه و بعد از 2 ساعت سه برابر. ( یک ساعت ولی کافیه. من چون عجله ای نداشتم 2 ساعت گذاشتم استراحت کنه
شاید یکی بپرسه پس چرا روی بسته خمیر مایه ها مینویسه که توی آب ولرم بریزید و 10 دقیقه بذارید به عمل بیاد.
جواب:با اون مدل خمير مايه هم میشه ولی این روش خیلی بهتر عمل میکنه و نون ها و شیرینی ها و پیتزاها تون مزه خمیر مایه نمیگیره و پفش هم دو برابره. اما شما میتونید به میل خودتون عمل کنید. من با هر دو روش کار کردم این یکی بهتر جواب میده.

حالا با کارد خیس خمیر رو به 4 قسمت تقسیم کنید. ( من نصف مواد رو درست کرده بودم پس نصفش کردم) به این مفهوم که میتونید 4 عدد پیتزا از این خمیر درست کنید.

اما....

اگه فقط میخواید یه دونه اش رو درست کنید هیچ اشکالی نداره. سه تای دیگه رو گلوله کنید و با روغن چرب کرده و توی سلفون پیچیده و توی زیپ لاک توی یخچال بذارید. حتی میتونید خمیر پیتزا رو از یک شب قبل درست کنید. اگه یک شب توی یخچال بمونه کیفیتش بهتر میشه. و تازه فرداش با خیال راحت فقط تاپینگش رو درست میکنید.

این خمیر رو میشه تا 3 روز توی یخچال و تا 3 ماه توی فریزر نگهداری کرد. اما موقع استفاده یک روز قبل بذاریدش توی یخچال . زمانی که قراره پیتزا رو درست کنید از 2 ساعت قبلش از یخچال بیرونش بیارید تا به دمای اتاق برسه.

برای باز کردن خمیر باید ابتدا پشت و روی دستتون رو توی آرد فرو ببرید.

بعد دو دستی دیسکتون رو بچرخونید که به اندازه کف دست بزرگ شه. بعد باید با یه دست توی هوا بچرخونیدش تا پهن شه. چرخوندش. البته این مرحله مهارت میخواد. اگه تازه کارید با دست و یا وردنه بازش کنید.

پشت سینی فر رو با آرد سمولینا یا آرد ذرت بپوشونید. ( آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق میکنه. من ایرانیش رو ندیدم تا حالا ولی خارجیش با نام cornmeal تو بازار زیاده). سینی باید روی پایین ترین طبقه فر قرار بگیره پس طبقات فرتون رو قبل از روشن کردن تنظیم کنید. فر رو روی آخرین درجه ممکن قرار بدید! یعنی تا اونجایی که میشه تا ته بچرخونیدش. برای فر من 270 درجه سانتیگراد میشه. فر رو از قبل بذارید کاملا داغ بشه. مثل کوره! سینی فر ولی نباید از قبل گرم بشه.
حالا خمیر رو که کاملا پهن شده رو روی سینی آرد پاشیده شده بذارید ( در واقع باید بگم پشت سینی بذارید) و با تاپینگ مورد نظر خمیر رو بپوشونید

بعد توی فر بذارید. بعد از 2 دقیقه سینی رو 180 درجه بچرخونید که مطمئن بشید همه جاش یکنواخت میپزه. زمان پخت پیتزا 5 تا 8 دقیقه است. ولی حواستون باشه اگه دیدید که تاپینگ و پنیر پخت و کراست هنوز نپخته، برای پیتزای بعدی ،سینی رو روی کف فر قرار بدید! و اگه کراست بیش از حد خشک شد و تاپینگ هنوز پنیرش ذوب نشده باید یک طبقه ببریدش بالا

اگه با حرارت مناسب بپزه باید بعد از 2 دقیقه خمیرتون پف کنه و دو برابر بشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط raha-71 ، مهگل ، mitra.y ، Khanom Tala ، sd3 ، کاملیا ، asal khano0m ، birsan ، motahare ، Mona jooon
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۲۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۳۲ صبح توسط khoodka.)
ارسال: #7
 
RE: پیتزاخانگی
از خمیرهای آماده که در سوپرمارکت ها وجود دارد استفاده کنید و خودتان روی پیتزا را پر کنید. این ۸ گروه از مواد را روی پیتزا بریزید تا ۸ مدل پیتزای مختلف با ۸ مزه کاملا مختلف داشته باشید.

▪ پیتزای کبابی
سس باربکیو روی خمیر بمالید و تکه های مرغ یا گوشت را روی آن بچینید. کمی پنیر گودا روی پیتزا بریزید و آن را در فر بگذارید.


▪ پیتزای هاوایی
روی خمیر را از گوجه فرنگی، حلقه های پیاز، ژامبون مرغ و فلفل دلمه ای پر کنید، مقداری پنیر چدار روی آن بریزید و در فر بگذارید.


▪ پیتزای پستو
کمی ریحان، روغن زیتون، بادام زمینی و چند تکه فیله مرغ را روی خمیر بچینید و روی آن کمی پنیر پارمزان بریزید و در فر بگذارید.


▪ پیتزای سالاد
کمی سس گوجه روی خمیر بریزید و روی آن نخودفرنگی، ذرت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، زیتون و پیاز بریزید. کمی سس بالزامیک اضافه کنید و بعد از ریختن پنیر آن را در فر بگذارید.


▪ پیتزای پنیر
روی خمیر کمی آویشن و پودر سیر بپاشید و روی آن کمی سس گوجه فرنگی بریزید. پیتزا را با پنیر پارمزان، پیتزا و گودا پر کنید و در فر بگذارید.


▪ پیتزای مدیترانه
روی خمیر روغن زیتون بریزید و روی آن گوشت ماهی بچینید. ترکیبی از زیتون سیاه و سبز را روی ماهی ها بریزید و کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر بگذارید.


▪ پیتزای مرغ ایتالیایی
تکه های فیله مرغ را روی خمیر بچینید و روی آن مقداری پیاز و جعفری خرد شده و کمی گوجه فرنگی بریزید. پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر بگذارید.


▪ پیتزای آلفردو
روی خمیر کمی خامه بمالید، تکه های گوشت استیک را روی خامه بچینید، کمی پودر سیر اضافه کنید و بعد از ریختن پنیر پارمزان پیتزا را در فر بگذارید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Fatima H ، venoos ، saraaa72 ، nasim.h ، motahare ، Mona jooon ، pishi68 ، Nassimi
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ عصر توسط pikard.)
ارسال: #8
     
Heart انواع پیتزا
Heartپیتزا مدیترانه به سبک سحرناز


این نوع پیتزا بسیار نازک هستش و به نظر من خیلی خوش خوراکه

خمیرش رو میتونید از هر خمیری استفاده کنید
فقط نباید پف کنه
و بسیار نازک پهنش کنید

روش نباید زیاد پر باشه و فقط پنیر هستش که این پیتزا رو پر میکنه

از یه مواد روی این پیتزا استفاده کنید
مثلا فقط قارچ
یا گوجه
یا هر چیزه دیگه

خمیر رو بعد پهن کردن سس کچاپ بمالید
روش کمی پنیر بریزید
و یه نوع موادتون رو روش بزارید
دقت کنید زیاد نباشه
همینکه روی خمیر پر شد کافیه
بعد پنیر رو بریزید

و داخل فر بذارید

این پیتزا قارچ مدیترانه هستش
میتونم بگم عالییییییییییه
[تصویر: 13453290932.jpg]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط *آوا* ، samane666 ، nasibe_603 ، mahjan
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۵ عصر
ارسال: #9
     
Heart پیتزا بادنجان...
Heartپیتزا بادنجان به سبک سحرناز


خمیر پیتزا
پنیر پیتزا
بادنجان حلقه ای نازک سرخ شده و روغنش با دستمال کاغذی گرفته شده
سس کچاپ
آویشن
فلفل دلمه ای

دوستای عزیزم این هم به صورت مدیترانه ای درست میشه...

به این صورت که خمیر رو خیلی نازک پهن میکنیم
یه لایه سس روش میزنیم
کمی پنیر میپاشیم
بادنجان هارو روی اون میچینیم
پنیر رو روش میریزیم
فلفل دلمه ای رو نازک حلقه کرده و سه حلقه روش میزاریم
آویشن رو روش میپاشیم
[تصویر: 13453276431.jpg]
داخل فر میزاریم که کاملا بپزد

[تصویر: 13453276432.jpg]
یعنی میتونم بگم محشره
حرف نداره...

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط نازگل ، marziye1987 ، سمان ، اسپارو . ، motahare ، nasibe_603
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ صبح
ارسال: #10
RE: پیتزا بادنجان...
پیتزا بادمجان یا پریماورا
مواد لازم
پیاز سرخ کرده 2 عدد
قارچ یک بسته کوچک
برگ اسفناج مقداری
خمیر پیتزا
بادمجان 3 عدد
پنیر پیتزا
ادویه ( آویشن پودر سیر)
سس گوجه و سس فرانسوی مقداری
خمیر پیتزا رو تو ظرف مورد نظر پهن میکنیم
مقداری سس گوجه و کمی سس فرانسوی رو مخلوط میکنیم و پودر سیر فراووون میزنیم و روی سطح خمیر که پهن کردیم میمالیم
برگ های تازه اسفناج رو به میزان دلخواه روی سطح خمیر پهن میکنیم که کامل بپوشونه سطحش رو
پیاز سرخ کرده رو روش میریزیم
قارچ رو با کره یکم تفت میدیم اونم میریزیم روش
بادمجون رو خوب سرخ میکنیم و با چنگال ریش ریش میکنیم و اونم روش میریزیم و روی سطح پخش میکنیم
پودر سیر میزنیم (من خودم با پودر سیر فراوون دوست دارم)
در آخر پنیر پیتزا و خیلی کم آویشن میزنیم و در فر میگذاریم

نوووووووووووووووش جان Smile

38هفتـــــــــــه تمام...
شازده خانومم شاپری جونم تو راهه Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط نازگل ، اسپارو . ، motahare
ارسال پاسخ