شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع پیتزا
۳-دي-۱۳۹۰, ۰۹:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۲ ۰۱:۱۷ عصر توسط pikard.)
ارسال: #1
انواع پیتزا
مواد اولیه :
•نان تست - به ميزان لازم
•گوشت چرخ كرده - 250 گرم
•فلفل‌دلمه‌اي - يك عدد
•پياز داغ - سه قاشق غذاخوري
•پنيرپيتزا ورقه‌اي - يك بسته
•رب‌گوجه‌فرنگي - سه قاشق مرباخوري
•زردچوبه - يك قاشق مرباخوري
•نمك و فلفل - به ميزان لازم

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده را همراه پيازداغ، رب، نمك، زردچوبه و فلفل مانند مايه ماكاروني آماده مي‌كنيم. سيني فر را چرب كرده نان‌هاي تست را در آن چيده از مايه‌گوشت روي آنها ريخته و يك برش فلفل‌دلمه‌اي به همراه يك ورق پنيرپيتزا روي آن مي‌گذاريم سپس در فر 170 درجه سانتي‌گراد مي‌گذاريم تا پنيرها طلايي شوند. (10 تا 15 دقيقه)

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahshid
۸-دي-۱۳۹۰, ۰۸:۲۹ عصر
ارسال: #2
   
پیتزا تابه ای بدون فر
پیتزا تابه ای

[img][تصویر: a7f78dd0381.jpg][/img]
[img][تصویر: a7f78dd0382.jpg][/img]
[img][تصویر: a7f78dd0383.jpg][/img]


مواد لازم براي خمير پيتزا

آرد 5/1 پيمانه

ماست يك دوم پيمانه

1 قاشق چايخوري bp

نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري


درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد و مواد رويه پيتزا را روي آن چيده پنير پيتزا را روي آن ريخته در ماهيتابه را گذاشته و روي حرارت ملايم قرار دهيد بعد از يك ربع در تابه را برداريد و در حدي كه خمير پجته و پنير آب شود بپزيد

منبع :مامی سایت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط شادی.پ ، مهربانو ، shania ، آلاله 2
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-بهمن-۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ عصر توسط pikard.)
ارسال: #3
     
Heart انواع پیتزا
Heartپیتزا مدیترانه به سبک سحرناز


این نوع پیتزا بسیار نازک هستش و به نظر من خیلی خوش خوراکه

خمیرش رو میتونید از هر خمیری استفاده کنید
فقط نباید پف کنه
و بسیار نازک پهنش کنید

روش نباید زیاد پر باشه و فقط پنیر هستش که این پیتزا رو پر میکنه

از یه مواد روی این پیتزا استفاده کنید
مثلا فقط قارچ
یا گوجه
یا هر چیزه دیگه

خمیر رو بعد پهن کردن سس کچاپ بمالید
روش کمی پنیر بریزید
و یه نوع موادتون رو روش بزارید
دقت کنید زیاد نباشه
همینکه روی خمیر پر شد کافیه
بعد پنیر رو بریزید

و داخل فر بذارید

این پیتزا قارچ مدیترانه هستش
میتونم بگم عالییییییییییه
[تصویر: 13453290932.jpg]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط *آوا* ، samane666 ، nasibe_603 ، mahjan
۲۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۵ عصر
ارسال: #4
     
Heart پیتزا بادنجان...
Heartپیتزا بادنجان به سبک سحرناز


خمیر پیتزا
پنیر پیتزا
بادنجان حلقه ای نازک سرخ شده و روغنش با دستمال کاغذی گرفته شده
سس کچاپ
آویشن
فلفل دلمه ای

دوستای عزیزم این هم به صورت مدیترانه ای درست میشه...

به این صورت که خمیر رو خیلی نازک پهن میکنیم
یه لایه سس روش میزنیم
کمی پنیر میپاشیم
بادنجان هارو روی اون میچینیم
پنیر رو روش میریزیم
فلفل دلمه ای رو نازک حلقه کرده و سه حلقه روش میزاریم
آویشن رو روش میپاشیم
[تصویر: 13453276431.jpg]
داخل فر میزاریم که کاملا بپزد

[تصویر: 13453276432.jpg]
یعنی میتونم بگم محشره
حرف نداره...

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط نازگل ، marziye1987 ، سمان ، اسپارو . ، motahare ، nasibe_603
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ صبح
ارسال: #5
RE: پیتزا بادنجان...
پیتزا بادمجان یا پریماورا
مواد لازم
پیاز سرخ کرده 2 عدد
قارچ یک بسته کوچک
برگ اسفناج مقداری
خمیر پیتزا
بادمجان 3 عدد
پنیر پیتزا
ادویه ( آویشن پودر سیر)
سس گوجه و سس فرانسوی مقداری
خمیر پیتزا رو تو ظرف مورد نظر پهن میکنیم
مقداری سس گوجه و کمی سس فرانسوی رو مخلوط میکنیم و پودر سیر فراووون میزنیم و روی سطح خمیر که پهن کردیم میمالیم
برگ های تازه اسفناج رو به میزان دلخواه روی سطح خمیر پهن میکنیم که کامل بپوشونه سطحش رو
پیاز سرخ کرده رو روش میریزیم
قارچ رو با کره یکم تفت میدیم اونم میریزیم روش
بادمجون رو خوب سرخ میکنیم و با چنگال ریش ریش میکنیم و اونم روش میریزیم و روی سطح پخش میکنیم
پودر سیر میزنیم (من خودم با پودر سیر فراوون دوست دارم)
در آخر پنیر پیتزا و خیلی کم آویشن میزنیم و در فر میگذاریم

نوووووووووووووووش جان Smile

38هفتـــــــــــه تمام...
شازده خانومم شاپری جونم تو راهه Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط نازگل ، اسپارو . ، motahare
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۵۴ صبح
ارسال: #6
     
Heart RE: پیتزا مدیترانه...
Heartپیتزا قارچ مدیترانه

میتونم بگم یکی از بهترین و خوشمزه ترین پیتزاهای دنیاست


روش تهیه:
خمیر رو نازک پهن میکنیم
روش سس کچاپ و آویشن میمالیم
کمی پنیر میپاشیم
قارچ هارو ورقه میکنیم و روی اون میچینیم تا کاملا سطح خمیر پر بشه
روشو پنیر میریزیم دوباره و آویشن میپاشیم

[تصویر: 13453282671.jpg]

توی فر میزاریم
تا وقتی که کاملا بپزه
حواستون باشه کف ظرفتونو کاملا روغنی کنید که خمیر نچسبه

[تصویر: 13453290931.jpg]

نوش جانNew1
Heartپیتزا ژامبون مدیترانه

خمیر رو نازک پهن میکنیم
روش سس کچاپ و آویشن میمالیم
کمی پنیر میپاشیم
ژامبون هارو روی اون پهن میکنیم
روش قارچ نازک میزاریم
روشو با پنیر پر میکنیم و در نهایت فلفل دلمه ای ریز شده میپاشیم
آویشن یادتون نره
[تصویر: 13453282672.jpg]

توی فر بزارید تا بپزد
[تصویر: 13453282673.jpg]


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط marziye1987 ، *آوا* ، motahare ، nasibe_603
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۱۵ صبح
ارسال: #7
     
Heart پیتزا مارگاریتا...
Heartپیتزا مارگاریتا به سبک سحرناز


این پیتزا هم بسیار خوشمزه هستش
مخصوصا برای کسایی که میونه ی خوبی با سوسیس و ژامبون ندارند
مثل من!


خمیر رو پهن میکنیم
روشو سس کچاپ و آویشن میمالیم
پنیر میریزیم
و گوجه ریز شده یا حلقه های نازک شده میریزیم
رو آویشن میپاشیم

[تصویر: 13453295031.jpg]
و تو فر میزاریم

[تصویر: 13453295032.jpg]
من پنیرشو به خاطر معده ام کم ریختم
شما حتما زیاد بریزید

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سپیده صبح ، marziye1987 ، sareh.gh ، star ، خانوم عجول ، *آوا* ، وفا ، motahare ، nasibe_603
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۵۰ صبح
ارسال: #8
     
RE: پیتزا مارگاریتا...
پیتزا مارگاریتا فقط گوجه و پنیره

من خودم یکی از طرفداراشم
یه بار بخوری عاشقش میشی

خیلییییی خوشمزس عزیزم

بعضی جاها کمی ریحان تازه روش میریزن که خب سلیقه ایه
ولی من به پیتزاهای دیگه که توش سوسیس و از این حجور چیزهاس ترجیح میدم

اصل پیتزا همینه
اولین پیتزایی که درست شده ففط گوجه و پنیر بوده با چند تا برگ ریحون...
باید بگم مقدار مواد
کمی یا زیادیش
بستگی به خودتون داره
من مواد زیاد رو پیتزا دوست ندارم
واسه همین کم ریختم

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۳۲ صبح
ارسال: #9
     
Heart پیتزا مرغ
رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري

ريحان خرد شده دو قاشق سوپخوري

روغن زيتون به ميزان لازم

آب، نمك و فلفل به ميزان لازم

مواد لازم سس سفيد:

شير يك پيمانه

آرد يك قاشق چايخوري

كره يك قاشق چايخوري

پنير پيتزا 50 گرم

طرز تهيه سس سفيد:

كره و آرد را كمي تفت داده سپس شير و پنير پيتزا را ريخته و هم مي‌زنيم وقتي كمي غليظ شد سس سفيد آماده است.

مواد لازم پيتزا:

سينه‌مرغ خرد شده يك عدد

قارچ هفت عدد

روغن به ميزان لازم

پنير پيتزا رنده شده به ميزان لازم

نمك و فلفل به ميزان لازم

مواد لازم براي خمير:

مايه خمير هفت گرم

نمك قاشق چايخوري

روغن زيتون نصف پيمانه

آرد سه پيمانه

آب به ميزان لازم

طرز تهيه:

در ظرفي آرد، مايه خمير، نمك و روغن زيتون را مخلوط كرده و آب را تا جايي مي‌ريزيم كه خمير نرمي به دست آيد و به دست نيز نچسبد. خمير را استراحت مي‌دهيم تا حجم آن دو برابر شود. در ظرفي ديگر رب را با روغن زيتون كمي تفت داده سپس ريحان نمك و فلفل افزوده و كمي آب مي‌ريزيم وقتي چند جوش زد خاموش مي‌كنيم. سينه‌مرغ را نيز تفت مي‌‌دهيم و در ظرفي ديگر قارچ خرد شده را تفت داده و با مرغ مخلوط مي‌‌كنيم و نمك و فلفل مي‌زنيم. خمير را به چند چانه تقسيم كرده و گرد باز مي‌نماييم. سس گوجه را روي خمير ماليده و مواد مرغ و قارچ را روي سس ريخته و كمي پنير پيتزا مي‌پاشيم و در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه قرار مي‌‌دهيم. سپس از فر در آورده و سس سفيد را روي آن ريخته و مجددا پنير پيتزا مي‌‌پاشيم و دوباره در فر به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم تا پنيرها آب و طلايي شود.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۴۰ صبح
ارسال: #10
     
Heart پيتزاي حصيری بادنجان
مواد اولیه :

خميرپيتزا يا خمير باگت يك چانه
سوسيس پنج عدد
بادنجان دو عدد
جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
زرده تخم‌مرغ يك عدد
پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
سس هزارجزيره دو قاشق غذاخوري
سس خردل يك قاشق غذاخوري


طرزتهيه:

فست‌فود هميشه طرفدار دارد به ويژه پيتزا اما چه بهتر كه در منزل و با مواد سالم و دسترس تهيه گردد. بنابراين من تصميم گرفتم با استفاده از سبزيجاتي مانند بادنجان و جعفري اين پيتزا را آماده كنم. ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم و روي آن را سس هزارجزيره ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم و كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم و دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم. روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم. سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود.

[تصویر: 634407032307968750.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ