شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع غذا با سیب زمینی
۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۰۰ عصر توسط zoha.)
ارسال: #1
کوکو سیب زمینی تو پر
مواد لازم:
سیب زمینی 4عدد متوسط
پیاز 1عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
رب یک قاشق غذاخوری
ادویه جات

روش تهیه:
اول سیب زمینی ها را می گذاریم آبپز شوند. در این حین پیاز را ریز کرده و سرخ می کنیم و بعد از طلایی شدن فلفل دلمه ای ریز شده به آن می افزاییم و سپس نوبت گوشت چرخ کرده است که اضافه شود. ادویه جات دلخواه نیز به مخلوط مواد اضافه شود. بعد از سرخ شدن رب را اضافه کرده و تفت می دهیم.
سیب زمینی های آبپز شده را نیز خوب می کوبیم. میتوانیم مقداری کره نیز به سیب زمینی ها اضافه کنیم.
در ظرفی تخم مرغ را شکسته و خوب هم می زنیم. آن گاه مقدار کمی از سیب زمینی ها را روی دست پهن کرده و از مواد گوشت و ... داخل آن می گذاریم سپس با دست آن را جمع کرده و سیب زمینی را روی مواد جمع کرده بطوریکه مواد گوشت در وسط سیب زمینی قرار بگیرد(در شکل نشان داده شده).
[تصویر: yj9tu5zpmz703my25mtx.jpg]

سپس با دو دست کاملا گردش کرده و آن وقت با چهار انگشت خود روی آن کمی فشار وارد می کنیم تا به شکل کتلت پهن شود. کوکوهای آماده شده را در تخم مرغی که هم زدیم می غلطانیم و در ماهیتابه سرخ می کنیم.
[تصویر: omawmbe7x1c25njrr65.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sadafiii ، افروز ، zi zi ، sana jigili ، yardelia ، tameshki ، سمان ، عروس ته تغاری ، Zahraa ، سراب ، arusekhaste ، مهربانو ، دختر ایرونی ، raha-71 ، یاسی ، kosar ، نفسم ، parnian ، mina14 ، درسا ، النا ، maryam68 ، asal banoo ، anila ، Mehrok ، فندق ، bahare71 ، marziye1987 ، Raponzell ، farnaz72 ، خانوم عجول ، farnoush ، mahnaz110 ، mhdshs ، Fatima H ، gstfire ، behnazsm ، نانا68 ، مهسان 24 ، fandogh ، bily ، ندا بالا ، saraaa72 ، مریم58 ، albaloo ، nazi68 ، nasibe_603 ، motahare ، sepideh aero ، سيم سيم ، ندای آسمانی
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ عصر توسط tameshki.)
ارسال: #2
RE: یک نوع کوکو با گوشت و سیب زمینی
من این غذا رو امروز درست کردم Big Grin هنوز تستش نکردم ولی ظاهرش خوشگل شده Big Grin
به بعضی هاشون آرد سوخاری هم زدم.

یه نکته در مورد پنیر پیتزا بگم.. وقتی میخواهید پنیر پیتزا بزنید باید تند تند هم بزنید که نچسبه به ته تابه. زیاد هم نباید بمونه. دو سه بار تفت بدید و بعد بردارید.
من به جای رب، گوجه رنده کردم واسه مخلفات وسطش. گوجه رنده شده گوشت رو خیلی خوش رنگ میکنه. شبیه کباب ترکی میشه Big Grin
..........................
تا برم غذا رو درست کنم و برگردم چه شلوغ شد اینجا Big Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی ، raha-71 ، parnian ، khofte ، bahare71 ، farnoush ، behnazsm ، bily ، nasibe_603 ، hayahoo ، mehrafarin90
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
ارسال: #3
RE: یک نوع کوکو با گوشت و سیب زمینی
توي اين نوع كوكو نبايد وقتي سيب زميني رو ميپزيد بزاريد له شه بايد از حد معمول زودتر سيب زميني رو برداريد

پروردگارا ،به من بیاموز،در این فرصت حیاتم آهی نکشم،برای کسانی که دلم را شکستند...!خداوندا ، جای سوره ای به نام “عشق” در قرآن تو خالیست که اینگونه آغاز شود : و قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی یافت.....
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی ، khofte ، Fatima H ، behnazsm ، ندای آسمانی ، hayahoo ، nasibe_603
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ عصر
ارسال: #4
RE: یک نوع کوکو با گوشت و سیب زمینی
بچه‌ها اسم اين كوكو پتيس هستش.اينو شوهر خاله‌ي من كه هنديه يادمون داد. وقتي با ادويه ‌هاي تند هندي درست ميشه خيلي خوب ميشه البته هركسي تند دوست نداره ولي تندش خيلي خوبه

یه نوعروس ...یه بحث آزاد.....یه بچه های بحث آزادNew1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط tameshki ، khofte ، pari-sa ، motahare ، ندای آسمانی ، nasibe_603
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ عصر
ارسال: #5
RE: یک نوع کوکو با گوشت و سیب زمینی
(۱۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۱۹ عصر)Zahraa نوشته است:  منم امشب می‎خوام درست کنم. اصلا فکر نمی‎کردم ممکنه بد شه. عکس کوکوهای تمشکی رو هم که دیدم، بیشتر جذب شدم.

خدا کنه برا من وا نره. البته نکته‎های خوبی گفته شده. اونارم رعایت می‎کنم.

تجربه منم تو درست کردن کوکو و کتلت نشون می‎دهBig Grin اگه روغن خوب داغ شده باشه و با شعله متوسط بذاریم کم کم بپزه و خودشو بگیره، حتما برمی‎گرده.

زهرا جون برای اینکه کوکوهات وا نره یکم سایزش رو بزرگ کن که بتونی جمعش کنی.
وقتی هم بسته بندیش کردی بده یکی دیگه تخم مرغ مالیش کنه Big Grin اگه این کارو نکنی دست خودت کثیف میشه و نمیتونی بقیه کوکوها رو آماده کنی.
قبل اینکه بذاری توی تخم مرغ و بعد از اون سعی کن به اندازه ای که وا نره پهنش کنی..
زیاد توی تخم مرغ بغلتون.
بعدم سریع بذار توی تابه ای که از قبل گرم شده.
بذار یه طرفش خوب سرخ شه بعد با دو تا قاشق آروم برگردون.


برای من نمکش یه ذره کم شد.. من معمولا غذاهام کم نمک میشه Confused
به نظرم یکم تند باشه خوشمزه تر هم میشه New2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Zahraa ، khofte ، یاسی ، motahare ، ندای آسمانی ، nasibe_603
۱۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۷ عصر
ارسال: #6
RE: یک نوع کوکو با گوشت و سیب زمینی
بچه ها جون خوشحالم که خوشتون اومده
برای اینکه وا نره کوکوهارو کوچیک درست کنید سیب زمینی ش فقط در حدی باشه که دور موادو بگیره... کلفت نشه.
بعدشم برای اینکه دستاتون تخم مرغی نشه اول کوکوهارو درست کنید بعد یکی یکی ببرین توی تخم مرغ و بذارین توی ماهیتابه. اینجوری خیلی بهتره.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، raha-71 ، tameshki ، mahsaa ، یاسی ، Zahraa ، Raponzell ، marbar ، gstfire ، مانا26 ، behnazsm ، bily ، motahare ، ندای آسمانی ، mehrafarin90
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ عصر توسط zoha.)
ارسال: #7
     
Heart انواع غذا با سیب زمینی
Heartسیب زمینی تنوری به سبک سحر ناز

سیب زمینی آبپز
پنیر پیتزا
آویشن-نمک
سس کچاپ

پوست سیب زمینی را با مسواک میوه شور کاملا تمیز بشویید و بعد بپزید
زیرا سیب زمینی را با پوست سرو میکنیم
البته اگر دوست نداشتید میتوانید پوست آن را جدا کنید
ولی اگر سیب زمینی سالم انتخاب کنید با پوست بسیار لذیذ میشود

بعد از پختن سیب زمینی آنها را داخل ظرفی به مکعب های کوچک خورد میکنیم
روی آنها نمک و آویشن میپاشیم
و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم
ظرف را داخل فر میگذاریم
بعد از آب شدن پنیر آن را با سس سرو میکنیم

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...619274.jpg

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سپیده صبح ، دختر ایرونی ، venus7 ، خانوم عجول ، فندق ، mahsaa ، sara joon ، sadafiii ، sana jigili ، banooye mohsen ، kosar ، lopasali ، marziye1987 ، mahnaz110 ، gstfire ، behnazsm ، saraaa72 ، motahare ، sepideh aero ، Pelare ، ندای آسمانی ، nasibe_603
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۴۴ عصر
ارسال: #8
RE: انواع غذا با سیب زمینی...
مرسی عزیزم حتما درستش میگنم
راستی بدون فر هم میشه درستش کرد؟

چرا کسی عاشق من نمیشه
آخر میمونم میترشممممممممم3 (12)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۲۳ عصر
ارسال: #9
     
RE: انواع غذا با سیب زمینی...
دوست عزیزم مهسا جان
بله چون موادش پخته هست میتونی تو مایکروویوم بزاری
فقط آب شه پنیرش کافیه




سارا جون
میتونی رو گاز هم بزاری
فقط زیر ظرفت شعله پخش کن بزار
زیرشم خیلی کم کن
فقط زمانش بیشتره
ولی تو فر خیلی بهتر میشه

ممنونم
بوووووس

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare ، secret ، mehrafarin90
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۲ عصر
ارسال: #10
     
Heart کوکو سیب زمینی تو پر
Heartکوکو سیب زمینی تو پر به سبک سحرناز

سیب زمینی ۲عدد
تخم مرغ ۳الی۴ عدد(ممکن است بیشتر یا کمتر شود)
نمک، فلفل، زردچوبه

مواد میانی:
گوشت چرخ کرده
پیاز داغ
رب
فلفل دلمه ای به دلخواه
پنیر پیتزا به دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه


سیب زمینی را پخته و رنده میکنیم، بعد از خنک شدن تخم مرغها را به آن اضافه میکنیم(تعداد تخم مرغ بستگی به سیب زمینی دارد)
نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
مایع باید نه شل و نه سفت باشد
میتوانیم یک بار در روغن امتحان کنیم که به اصطلاح ببینیم وا میرود یا نه
اگر وا رفت تخم مرغ به آن اضافه میکنیم
توجه:سیب زمینی ها کاملا آبپز نشود
کمی سفت باشد
طوری که نه خام باشد و نه کاملا پخته

دفعات بعد تعداد تخم مرغ دستتان میآید و دیگر نیازی به امتحان کردن نیست
این مایع مثل پوره است و میتوان از آن امتحان کرد
نمکش را حتما اندازه کنید

پیاز های نگینی خورد شده را سرخ میکنیم
گوشت را اضافه کرده خوب تفت میدهیم
بعد زردچوبه، فلفل، نمک و رب را به آن اضافه کرده

اگر تمایل داشتید از فلفل دلمه ای استفاده کنید بعد از سرخ شدن پیاز آن را اضافه کرده بعداز تفت دادن گوشت را اضافه کنید

نکته: تابه ی دوطرفه برای این کار کاملا مناسب است
در غیر این صورت باید با دست درست کنید
دست را چرب کرده کمی از مایع سیب زمینی بردارید
داخل دست باز کنید کمی از مایع گوستی میان آن بگذارید
وببندید
طوری که مایع گوشتی مشخص نباشد و در روغن سرخ کنید


اگر ماهی تابه دو طرفه داشتید...
ته ظرف را روغن بریزید
نه کم و نه خیلی زیاد
نصف مایع سیب زمینی را داخل آن بریزید و در تمام سطح تابه پخش کنید
بعد مایع گوشتی را با فاصله ی ۱ سانت از دیواره های تابه روی آن بریزید
بعد در صورت تمایل پنیر را روی آن بریزید
بقیه ی مایع سیب زمینی را بریزید و پخش کنید
به طوری که مایع گوشتی مشخص نباشد
میگذاریم سرخ شود
هر دو طرف را طلایی میکنیم
در تابه را نبندید
فقط از تابه دو طرفه برای برگرداندن راحت کوکو استفاده کنید
کوکو آماده است

پیشنهاد میکنم با گوجه، خیار شور و همین طور زیتون میل کنید...

[تصویر: 13468793171.jpg]

[تصویر: 13468793172.jpg]



نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط یاسی ، سراب ، Raponzell ، samira- s.m ، gstfire ، behnazsm ، bily ، saraaa72 ، negar* ، motahare ، sepideh aero ، mehrafarin90
ارسال پاسخ