انواع غذا با تن ماهی

۱۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ صبح
ارسال: #1
اسپاگتی با تن ماهی
مواد لازم
اسپاگتی 300 گرم ( 100 گرم برای هر نفر ) – تن ماهی 400 گرم – پوره گوجه فرنگی نیم کیلو- روغن زیتون به مقدار لازم – نمک و فلفل به میزان لازم – رب گوجه 1 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 1 عدد کوچک


طرز تهیه
ابتدا پیاز رنده شده را با کمی روغن زیتون تفت می دهیم .سپس تن ماهی را به آن اضافه می کنیم بعد آب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و یک قاشق رب گوجه برای رنگ دادن بهتر به غذا به آن اضافه می کنیم . این مواد باید آنقدر با شعله کم بپزد تا به روغن بیافتد. اسپاگتی را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم تا پخته شود و آبکش کرده با مواد مخلوط می کنیم.

نوش جانNew2

الهی شکر
نقل قول
 سپاس شده توسط mortezakabiri ، tarlan 66 ، نگار-محمد
۹-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۲ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ صبح توسط ELAHE*SHARGHI.)
ارسال: #2
 
Heart انواع غذا با تن ماهی

طرز تهیه سالاد تن ماهی



این سالاد از تکه های ذرت و سیب زمینی و تن تشکیل شده است که با لیموترش و روغن زیتون مزه دار شده است.

HeartHeartHeartHeart

مواد لازم : برای 6 نفر


HeartHeart
روغن زیتون
1 قاشق غذا خوری
تن ماهی
680 گرم
سیب زمینی
450 گرم
ذرت شیرین تازه
6 عدد
پیازچه خرد شده 12 عدد
فلفل کبابی خرد شده 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز متوسط خرد شده 1 عدد
سس لیمو 1 نسخه
فلفل و نمک به مقدار دلخواه
حلقه های لیمو ترش (اختیاری) به مقدار دلخواه

HeartHeart


طرز تهیه :


تن ماهی را 20 دقیقه بجوشانید. اگر از ماهی تازه استفاده می کنید فیله آن را به کار برید و آن را با روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و در فر در ظرفی که روغن زده اید 8 تا 12 دقیقه یا تا وقتیکه صورتی شود قرار دهید.
برشهای سیب زمینی را درون آب نمک بپزید سپس آنها را از آب خارج کرده تا خنک شود.
ذرت ها را از چوب بلال ببرید. در یک کاسه کوچک پیازچه و جعفری و فلفل کبابی را مخلوط کنید. سس لیمو را آماده کنید.
تن ماهی را بطور یکسان در ظرف مستطیل پخش کنید، روی آن را نم نم از 3/1سس بزنید، سیب زمنیها را اضافه کنید و 3/1 دیگر سس را بریزید، سپس ذرت و باقیمانده سس را اضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید. در آن را بپوشانید و در یخچال برای 2 تا 3 ساعت قرار دهید. در هنگام سرو روی آن فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده بریزید و پودر چیلی بپاشید و در صورت دلخواه با حلقه های لیمو ترش تزئین کنید.


HeartHeart

طرز تهیه سس لیمو : 2 قاشق چای خوری پوست 3 عدد لیمو را به حالت رنده ریز کنید و عصاره آن را تا 2/1 فنجان بگیرید. در یک کاسه کوچک 2/1 فنجان آب لیمو ترش، 2 قاشق چای خوری پوست لیمو، 2/1 فنجان روغن زیتون، 2 عدد سیر چرخ کرده، 2 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده، 2 قاشق چایخوری زیره سبز، 2/1 قاشق چای خوری نمک، 8/1 قاشق چای خوری فلفل آسیاب شده را مخلوط کنید.
سالاد تن ماهی( روش دوم )

HeartHeartHeart


مواد لازم:

2 تا 3 عدد ساقه‌ی نازک کرفس
نصف یک فلفل دلمه‌ای رنگی
200 تا 250 گرم خیارشور
1 قوطی 190 گرمی کنسرو ماهی تن
1 عدد پیاز کوچک
2 عدد تخم‌مرغ پخته و خرد شده
2 قاشق سوپ‌خوری سس مایونز
1 قاشق سوپ‌خوری شوید تازه خرد شده
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار دلخواه
* برای زیباتر شدن سالاد همه سبزیجات را به شکل نگینی و یک اندازه خرد کنید.


HeartHeart

طرز تهیه:


کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه می‌جوشانیم.
کرفس، فلفل دلمه‌ای، پیاز و خیارشور را به صورت نگینی خرد می‌کنیم.
تن ماهی را با چنگال از هم جدا می‌کنیم.
کرفس، شوید، فلفل دلمه‌ای، پیاز، خیارشور، تن ماهی و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.
سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را به مخلوط سبزیجات و تن ماهی اضافه کرده و در یخچال می‌گذاریم.
این سالاد هر چه بیشتر بماند، خوشمزه‌تر می‌شود.

HeartHeart

به روش‌های زیر می‌توان این سالاد را سرو کرد:

* در تابه‌ای کره‌ی تصفیه شده می‌ریزیم و نان‌های تست را تا زمانی که به کره آغشته شود، در آن قرار می‌دهیم. روی نان‌های
آماده شده، مقداری از سالاد را با کاهو و گوجه‌فرنگی می‌گذاریم.
*در نان‌های باگت که داخل آنها کره یا سس مایونز مالیده شده، مقداری از این سالاد می‌ریزیم.
*می‌توان این سالاد را در ظرف مخصوص سرو با قاشق بستنی به صورت گلوله‌های متعدد درآورد و با سبزیجات تزیین کرد.

HeartHeart

طرز تهیه‌ی کره‌ی تصفیه شده:

در قابلمه‌ای یک قالب کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس کره ذوب شده را در یک لیوان ریخته و بگذارید تا دوغ موجود در کره از بافت آن جدا شود. پس از چند دقیقه دو لایه را مشاهده می‌کنید. قسمت دوغاب کره را بر‌دارید و از کره‌ی باقی‌مانده بدون ترس از سوختگی در تاوه و خراب شدن در دمای محیط استفاده کنید.

توجه: این سالاد را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی سرو کرد.

**هنر آشپزی**

کتلت تن ماهی با ذرت

HeartHeart

مواد لازم:

سیب زمینی= 2عدد
کنسرو تن ماهی=200 گرم
کنسرو ذرت= 4/3 پیمانه
پودرنان خشک= 1پیمانه
جعفری=3قاشق غذاخوری
نمک، فلفل=به میزان لازم


HeartHeart

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
تارت تن ماهی

HeartHeart

مواد لازم:


آرد =یک پیمانه
زرده تخم‌مرغ= یک عدد
کره= 50 گرم
نمک= قاشق چایخوری
آب= به میزان لازم
تن ماهی= یک قوطی
فلفل دلمه‌ای خرد شده= سه قاشق سوپخوری
ذرت پخته‌شده= چهار قاشق سوپخوری


HeartHeart

طرز تهیه:


آرد را الک کرده و با کره مخلوط می‌کنیم. باید با نوک انگشتان ورز داده تا کره به خورد آرد برود. بعد زرده تخم‌مرغ را می‌ریزیم. آب را تا جایی به مواد اضافه می‌کنیم که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد. (حدود یک الی دو قاشق سوپخوری). خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم. بعد از این مدت خمیر را با وردنه باز کرده و داخل قالب تارت چرب شده پهن می‌کنیم به طوری که لبه‌های قالب به یک اندازه پوشانده شود.
با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و روی آن کاغذ روغنی گذاشته و مقداری حبوبات خشک هم روی آن می‌ریزیم و در فری که از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی‌گراد به مدت هفت دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از این مدت از فر در آورده و کاغذ روغنی و حبوبات را خارج کرده و دوباره هفت دقیقه در فر قرار می‌گذاریم. سپس کنار گذاشته تا خنک شود. تارت‌ها را از قالب در می‌آوریم. تن ماهی را که در آبجوش جوشاندیم در صافی ریخته تا روغن اضافی‌اش برود. بعد با فلفل دلمه‌ای و ذرت مخلوط می‌کنیم و در هر تارت کمی از آن را می‌ریزیم و دوباره در فر به مدت 10 دقیقه قرار می‌‌دهیم تا پخته شوند.
نکته : این میزان مواد برای شش عدد قالب تارت می‌باشد. در صورتی که بخواهید 12 تارت درست کنید باید مواد دو برابر باشد.در صورت تمایل می‌توان روی مواد پنیر پیتزای رنده‌شده ریخت و بعد در فر قرار داد تا پنیرها طلایی شوند.
نقل قول
 سپاس شده توسط sadafiii ، abnabat ، نیازز ، CIEL0 ، atteffe ، tarlan 66
۱۰-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-مرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ صبح توسط ELAHE*SHARGHI.)
ارسال: #3
 
Heart پلو قالبی با تن ماهی و قارچ
پلو قالبی با تن ماهی و قارچ

HeartHeart


مواد لازم:‌

برنج 2 پیمانه

تن ماهی یک عدد

قارچ 5 عدد

پیاز یک عدد متوسط

سیر 4 حبه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

کنسرو ذرت 2 3 قاشق غذاخوری

نمک - پودر کاری - زعفران آب کرده به میزان لازم


HeartHeart

طرز تهیه:

اول از همه برنج شسته شده را با 2 پیمانه و 140 سی سی آب و کمی نمک و 1 قاشق روغن زیتون یا روغن مایع بذارین بپزه و آبش کشیده بشه ( یک کم آب داشته باشه آخرش )

در این جین پیاز را خلال کرده و کمی سرخ کنید سیر را له کرده و به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. تن ماهی را طبق دستورش بذارین 20 دقیقه توی آب جوش بجوشه ( حتما این کارو بکنید چند بار تو روزنامه خوندم که چند نفر بر اثر خوردن همین تن ماهی نجوشیده دور از جون شما فوت کردن !) روغن تن ماهی را بگیرید و بریزید داخل پیاز و سیر و تفت بدین تا گوشتای تن باز بشه .

قارچها را بشورید و ورقه ورقه کنید با کمی آب لیمو آغشته کنید و در مقدار خیلی کم روغن با حرارت زیاد تفت بدین.

قارچ تفت داده شده را به موادتون اضافه کنید یک قاشق رب و کمی پودر کاری و مقدار کمی نمک به این مواد اضافه کنید ( تن ماهی خودش شوره پس دقت کنید که شور نشه موادتون) بعد بذارین این مواد به خوبی با هم مخلوط بشن.

کف یک قابلمه تفلون را روغن بریزید دیواره های قابلمه را هم چرب کنید چون میخواهیم برنج را قالبی در بیاریم این کار لازمه. ذرت ها را کف قابلمه پخش کنید. یک لایه برنج پخته شده که بالا براتون توضیح دادم روی ذرتها بریزید و با قاشق تمام سطح آنرا صاف کنید. مواد تن ماهی و قارج را روی این لایه برنج بریزید و خوب پخش کنید و باقیمانده برنجتون را روی این مواد بریزید و باز هم روی آنرا صاف کنید. یک دمکنی در قابلمه بذارید و بذارین به مدت 30 دقیقه برنجتون ته دیگ ببنده . مال من 45 دقیقه هم بیشتر شد ذرتهام سوخت!

آخر سر کف قابلمه را چند ثانیه توی آب سرد بزنید و توی ظرف مورد نظرتون برش گردونین به همین راحتی و خوشمزگی!



تن ماهی در خمیر میل فوی

HeartHeart

مواد لازم:

خمیر میل فوی 500 گرم

تن ماهی 2 قوطی

گشنیز و شوید خرد شده 50 گرم

سیر رنده شده 2 حبه

زنجبیل رنده شده 1 قاشق چایخوری

گردو خرد شده 50 گرم

لمون گرس خرد شده 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

زرده تخم مرغ 1 عدد

زعفران آبکرده 1 قاشق غذاخوری

کره 2 قاشق غذاخوری

شیر 1 قاشق غذاخوری


HeartHeart

طرز تهیه:


خمیر را یا به صورت برشی به صورت بسته هشت برگی تهیه میکنیم یا خودمان در منزل تهیه میکنیم. خمیر نمک دار باشد.

خمیر را باز میکنیم و به شکل ماهی برش میزنیم یا اینکه کاغذ روغنی را به شکل ماهی برش زده و آن را روی خمیر باز شده میگذاریم و خمیرا را توسط دستگاه برش یا چاقو برش میزنیم.

دو عدد شکل ماهی از خمیر در می آوریم.

2 قاشق کره و 1 قاشق روغن زیتون را با هم داخل تابه میریزیم و سبزی و سیر و زنجبیل را در آن تفت میدهیم. نباید پخته شود فقط در حد تفت دادن باشد. نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد از روی حرارت برمیداریم و تمام مواد را با تن ماهی مخلوط میکنیم.

میتوان به جای تن ماهی از فیله ماهی درسته یا هر ماهی دیگری استفاده کرد. از تن ماهی برای این استفاده کردیم چون بیشتر در دسترس است. اگر از ماهی استفاده میکنید باید تیغ های آن را بگیرید.

زعفران و زرده تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط میکنیم و برای اینکه به خمیر چسبندگی بدهیم دور هر دو تا خمیر را با برس از این مواد میزنیم بعد مواد را داخل یکی از خمیرها که داخل سینی فر قرار دادیم میریزیم.

میتوان به تعداد نفرات ماهی های کوچکتری با خمیر درست کرد.

ماهی هایی که ما از خمیر برش زدیم تقریباً 25 * 15 سانتی متر است.

خمیر دیگر را روی مواد میگذاریم و دور دو خمیر را به هم میچسبانیم و کاملاً فشار میدهیم تا موقع پختن این جاهایی که فشار دادیم شکل بگیرد. نوک خمیر را کمی تا میکنیم به شکل دهان ماهی دربیاید. برای اینکه دهان ماهی موقع پختن خراب نشود و باز بماند میتوان داخل دهان آن یک تکه فویل یا کاغذ روغنی گذاشت.

دو تکه از خمیر که به شکل باله های کوچک ماهی درآوردیم با چاقو شیارهایی روی آنها ایجاد میکنیم و بعد با مایع تخم مرغ و زعفران آن را به بدن ماهی میچسبانیم.

میتوان از خمیر دیگری هم استفاده کرد اما این خمیر ترد و نمک دار است.

تمام سطح ماهی را با برس از مایع تخم مرغ میمالیم بعد با قیچی آشپزخانه روی ماهی را به شکل پولکی در می آوریم.

از دانه های فلفل سیاه آماده برای چشم های ماهی استفاده میکنیم و در فر 350 درجه فارنهاید به مدت 25 دقیقه طبقه وسط میگذاریم تا بپزد.

در صورتی که روی ماهی کامل برشته نشده بود فر را خاموش میکنیم و به مدت 3 دقیقه قسمت گریل میگذاریم تا کامل برشته شود.

با خیار شور و گل کلم تزئین و هویج میکنیم.

یک نوع ترشی هم در کنار این غذا آماده شده که برای تهیه آن هویج و ترب و ترب چینی که خیلی بزرگتر از ترب معمولی سفید است ماهی درست میکنیم و داخل سرکه سفید و گلپر و ترخون میگذاریم و در کنار این غذا استفاده میکنیم.

این ترشی بهتر است در بانکه های شیشه ای در دار نگه داشته شود و بهتر است در جای خنک نگه داشته شود.

میتوان از سبزیجات پخته هم در کنار این ماهی استفاده کرد.

مجبوس با تن ماهی

HeartHeart

مواد لازم :

تن ماهی : ٢ تا ٣ عدد

برنج : ٣ پیمانه

گوجه فرنگی : ١ عدد

رب گوجه فرنگی : ٢ ق غ

پیاز : ١ عدد

فلفل دلمه ای: ١ عدد

فلفل سبز تند :٣ عدد

گشنیز خرد شده : ١ لیوان

آب لیمو : ۴ ق غ

سیر نده شده : ٢حبه

سیب زمینی: ١ عدد

ادویه (زنجبیل ، زیره ، زردچوبه، دارچین)


HeartHeart

طرز تهیه :

سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید بعد اونو از روغن جدا

کنید و تو یه ظرف دیگه بریزید بعد تو همون قابلمه پیاز رو با زردچوبه کمی تفت

بدید بعد فلفل و گوجه فرنگی و سیر و ادویه رو به پیاز اضافه کنید بعد از ۵ دقیقه

سیب زمینی سرخ شده رو هم بریزید بعد تن ماهی رو کمی خرد کنید و اضافه کنید و

بعد آب لیمو و رب گوجه در انتها وقتی که کاملا موادمون سرخ شد برنجی رو که از قبل

خیس کرده بودیم رو از آب جدا میکنیم و داخل موادمون میریزم و یه تفت کوچیک بهش

میدیم و گشنیز رو اضافه میکنیم و بلافاصله مقداری آب جوش به برنجمون اضافه میکنیم

نمک هم میریزیم.خلاصه حواستون باشه زیاد آب نریزید این برنج شبیه برنچ کته درست

میشه مثل استانبولی پلو وقتی آب برنج خشک شد آب و روغن رو فراموش نکنید!

بعد ازینکه دم کشید غذا آمادست! اینم از مجبوس ما! اگه از طعم تن ماهی زیاد

خوشتون نمیاد حتما این غذا رو تهیه کنید چون تو این غذا طعم تن ماهی کاملا عوض

میشه.
نقل قول
 سپاس شده توسط نیازز ، nami ، tarlan 66
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۸ صبح
ارسال: #4
     
Heart خوراک تن ماهی
Heartخوراک تن ماهی به سبک سحر ناز

قارچ
لوبیا چیتی
تن ماهی
زردچوبه، نمک، فلفل
رب
روغن


لوبیا چیتی را در زود پز میگذاریم بپزد(همراه با زردچوبه)
علت استفاده از زود پز این است که لوببا خیلی نرم میشود و زود میپزد و زمان کمتری هم برای پخت لازم دارد، در ضمن خواص آن بر اثر پخت طولانی مدت از بین نمیرود.

بعد از پختن لوبیا
قارچ-رب سرخ شده-فلفل و نمک را به آن اضافه کرده میگذاریم بپزد و کاملا جا بیوفتد.
اگر میخواهید لوبیا چیتی که خودتان میپزید مثل کنسرو شود، کمی آرد را در روغن سرخ کنید و داخل آن بریزید
به سرعت غلیظ میشود.
در آخر تن ماهی را به آن اضافه کنید و داخل ظرف بریزید.

کنسرو بادنجان یا بادنجان پخته و کوبیده شده داخل این خوراک طعم متفاوتی دارد.
اگر بادنجان دوست دارید حتما اضافه کنید.

[تصویر: 13454851582.jpg]
پیشنهاد میکنم همراه با فلفل شیرین و نان بربری میل کنید.

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط zoha ، سمان ، kosar ، atteffe ، tarlan 66 ، shah navaz ، mahdisss ، نیلویی ، niloo jooni
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
     
Heart کوکو تن ماهی
Heartکوکو تن ماهی به سبک سحر ناز


تن ماهی
سیب زمینی آبپز
تخم مرغ
نمک، زردچوبه


سیب زمینی را رنده کرده
روغن تن ماهی را کاملا گرفته تن ماهی هارا خورد کرده به سیب زمینی اضافه میکنیم
زرد چوبه و کمی نمک و تخم مرغها را اضافه کرده خوب هم میزنیم ودر آخر در روغن سرخ میکنیم
به دلیل وجود نمک در تن ماهی
نمک کم بزنید

من کمی جعفری تازه داخل مواد میپاشم
بستگی به ذائقه ی شما دارد
از هر سبزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...769400.jpg

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...819148.jpg

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...693175.jpg

نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط negar90 ، نیازز ، atteffe ، tarlan 66
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #6
     
Heart کباب تابه ای تن ماهی
Heartکباب تابه ای تن ماهی به سبک سحرناز



تن ماهی دو عدد
پیاز یک عدد رنده شده
نمک زعفران
گوجه

تن ماهی رو خوب روغنش رو میگیریم
به همراه پیاز و زعفرون و نمک تو غذا ساز میریزیم و خوب ورز میدیم تا کاملا چسبنده بشه
بعد تودست شکل میدهیم
و تو ماهی تابه سرخ میکنیم
گوجه رو هم سرخ میکنیم و میزاریم کنارش



نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط nafa30 ، mina14 ، فاطمه23 ، rahai ، Hanix ، tarlan 66
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۰ عصر
ارسال: #7
 
RE: کباب تابه ای تن ماهی...
من تن ماهی را با پیاز داغ و رب و نمک تفت میدم...و سرخ میکنم...عاااااااااااالی میشه

*** از آسمان طلا می بارد ***

من ی پرنسس در آغوش ششششششششاهزادم

انشالله ی عروس خوشجلللللللللللل میشم......مثل سیندرلا Angel

*خداوند میفرماید: بخواه تا اجابت نمایم*
نقل قول
 سپاس شده توسط فاطمه23 ، rahai ، Hanix ، tarlan 66
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲ صبح
ارسال: #8
RE: کباب تابه ای تن ماهی...
آبه پیازم اگه خوب بگیری و 5تا 10دیقه ورزش بدی بهم میچسبن
به جای ورز دادن میتونی 50تا60بار بکوبیش تو خوده ظرف تازه اگه با روغنی ک از ماهی میگیری سرخش کنی معرکه میشه روغن کمتری هم جذبش میشه
نقل قول
 سپاس شده توسط فاطمه23 ، tarlan 66
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #9
     
RE: کباب تابه ای تن ماهی...
من که تشکر زدم محبوبه جوون

خیلییی عالی و کاربردیه
من پیشنهاد میکنم تو غذا ساز بریزید و یه دونه گوجه کوچولو هم بندازید توش که حالت خمیری پیدا کنه خیلی خوب میشه
باید تئ غذا ساز ورز بدیم که خوب خمیر شه
با دست خیلیییییی سخته

ممنونم
بوووووووووووووووووس

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط hastijan
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۳۶ عصر
ارسال: #10
     
Heart کرپ تن‌ماهی
مواد اولیه :

تخم‌مرغ چهار عدد
شیر یک پیمانه
آرد نصف قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم



طرز تهیه:



تخم‌مرغ‌ها را خوب زده بعد شیر را کم‌کم اضافه کرده و بزنید. آرد و نمک را با مواد مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا گلوله نشود. (برای اطمینان بیشتر و کیفیت بهتر کرپ، مایه را از صافی رد کنید.) تابه را کمی چرب کرده و روی حرارت داغ کنید. با دستمال کاغذی همه جای تابه را چرب و چربی اضافه را هم بگیرید. از مایه یک ملاقه برداشته و از مرکز تابه به همه جای آن پخش کنید و دو طرف آن را حرارت دهید تا پخته شود. یعنی یک طرف که پخت طرف دیگر را بپزید.



مواد داخل کرپ:

تن ماهی یک قوطی

کره یک قاشق سوپخوری

پیاز یک عدد

سیر دو حبه

گوجه‌فرنگی یک عدد

قارچ شش عدد

جعفری خردشده دو قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری



طرز تهیه:



به ترتیب پیاز، سیر، قارچ و گوجه‌فرنگی را خرد کرده و در کره تفت دهید تا جایی که آب نداشته باشد بعد تن ماهی بدون روغن را با جعفری اضافه و در حد مخلوط شدن هم زده نمک و فلفل اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. از مواد کمی داخل هر کرپ قرار داده کناره‌ها را جمع کرده بعد رول کنید. در ظرف کنار هم چیده و روی آن پنیر پیتزا ریخته و پنج دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا پنیرها طلایی شوند.

[تصویر: 634199658946718750.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط hastijan ، z.s
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد