شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
نظرسنجی: این تاپیک ادامه پیدا کند؟
بلی
خیر
[نمایش نتایج]
 
ارسال پاسخ 
انواع غذاهای بدون گوشت
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ صبح
ارسال: #1
 
غذاهای گیاهخواران(Vegetarians)
بچه ها بیاید تو این تاپیک غذاهایی که بدون گوشت درست میشه را بهم یاد بدیمNew1
اول خودم شروع می کنم

پای عدس با پوره

[تصویر: 70999171714873273702_thumb.jpg]

کره 50 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
هویج خرد شده 4 عدد
برگ کرفس خرد شده به مقدار دلخواه
سیر کاملاً خرد شده 4 حبه
قارچ خرد شده 200 گرم
آویشن خشک شده 1 قاشق غذاخوری
عدس 500 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه پوره:

سیب زمینی 2 کیلوگرم
کره 50 گرم(یا بیشتر)
شیر 100 میلی لیتر
پنیر چدار رنده شده 50 گرم

خوب نوعروس های عزیز اول از همه کره را داخل ماهیتابه حرارت میدیم و پیاز و هویج و کرفس و سیر را روی حرارت ملایم با کره سرخ میکنیم تا نرم و طلایی رنگ بشه
بعد از اون دمای گاز را زیاد کنید و قارچ‌ها را به سایر مواد اضافه نمایید و سرخش کنید.

حالا آویشن را اضافه میکنیم و به هم میزنیم. سپس عدس را به همراه حدود یک لیتر آب داخل ظرف بریزید و بگذارید به مدت 40 الی 50 دقیقه روی حرارت بجوشد تا عدس‌ها نرم شوند. در این زمان چاشنی‌های دلخواهتان از جمله نمک را به مواد اضافه کنید.
بعد که همه مواد کامل پخته شدن ظرف را از روی حرارت بردارید و رب گوجه فرنگی را داخل آن بریزید.

برای پوره سیب زمینی را همراه با آب روی حرارت قرار میدیم تا بپزه. بعد از این که سیب زمینی‌ها پخته و نرم شدند، پوست آن‌ها را بکنید و بکوبید. کره و شیر را به سیب زمینی بیفزایید و خوب به هم بزنید و سپس با کمی نمک و فلفل، چاشنی دهید.

ترکیب عدس را داخل ظرف مورد نظر برای پخت بریزید و سرتاسر آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید. روی سیب زمینی‌ها، مقداری پنیر چدار بریزید.

ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر با دمای 190 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا زمانی که سطح آن طلایی رنگ شود.

می‌توانید از مرغ پخته شده نیز استفاده کنید.

نوش جان New1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط zoha ، ريحان ، ziba66 ، elize ، بهاردخت ، سراب ، نلی 1
۱۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۴۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۰۰ عصر توسط درسا.)
ارسال: #2
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
پلو قارچ با ریحان
مواد لازم برای 2 نفر

برنج 2 پیمانه
قارچ 1 پیمانه، نصف یا چهار قاچ شده
سیر 1 حبه، ریز شده
فلفل سبز یا قرمز 1 تا 2 عدد، ریز شده
پیاز 1 عدد، کوچک و ریز شده
فلفل دلمه سبز 1 عدد کوچک و خرد شده
سویا سس 1 تا 2 قاشق غذاخوری
لوبیا سبز پخته 4 تا 5 عدد، بلند خرد شده
برگ تازه ریحان 15 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

خوب خانوم های عزیز اول تو یه تابه پیاز را با روغن تفت میدیم تا حدی که نرم بشه اما رنگش عوض نشه.
حالا سیر و فلفل ریز شده را اضافه میکنیم و باز حواسمون هست که رنگ سیر عوض نشهBig Grin
لوبیا سبز، فلفل دلمه و قارچ‌های دو نیم شده یا چهار قاچ شده را هم اضافه میکنیم تا وقتی قارچ‌ها نرم بشه. نمک، فلفل و سویا سس را و در آخر برگ‌های ریحان را اضافه میکنیم و شعله را خاموش کنید.
حالا نوبت برنج هست اونو جدا دم میکنیم.
برنج را در ظرف یا دیس مورد نظر کشیده، مخلوط قارچ را روی برنج میریزیم.

[تصویر: 00361668200479008752_thumb.jpg]

نوش جان New1

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط miss69 ، zoha ، ريحان ، سراب ، نلی 1 ، kosar ، ناناز
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۵ صبح
ارسال: #3
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
وای کلی خوشحال شدم و انرژی گرفتم که ادامه بدم
و اما این سری

رولت سبزیجات

مواد لازم برای 6- 4 نفر:
کره ‌ی پاستوریزه 60 گرم
تره فرنگی 1تکه متوسط
سیر 2 حبه
آرد سفید گندم یک سوم پیمانه‌(40گرم)
شیر پاستوریزه 1پیمانه (150گرم)
تخم ‌مرغ 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
کنسرو ذرت 150 گرم(1پیمانه)
پیازچه ‌ی خرد شده یک سوم پیمانه
پنیرخامه ‌ای پاستوریزه 50 گرم
(خودتون بسته به ذائقتون میتونید چیزهایی اضافه یا کم کنید مثلا من از زرشک و هویج هم استفاده میکنم)

خوب نوعروس های عزیز اول سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی ‌متر را چرب کرده یا اول داخلش کاغذ روغنی می اندازید و بعد روش را چرب کنید.
سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید.
سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
فر را از قبل با حرارت 400 درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
بعد در طبقه ‌ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت بدبد تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
بعد از فر درمیارید و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و برش بدید و دیگه
[تصویر: 27639160114345849515_thumb.jpg]
نوش جان New1

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط آریانا ، سراب ، نلی 1 ، sahar_f ، ناناز ، nazanin banoo ، sama nb
۱۴-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-مرداد-۱۳۹۱ ۰۸:۴۶ صبح توسط درسا.)
ارسال: #4
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
ممنون از همگی
من امشب خودم این غذا را برای افطار درست کردم
خیلی آسون بود و طعمش عالی شد
نمیدونم اسمش چیه آخه ابتکار زدم
میشه اسمشو کوکو سبزیجات شکم پر گذاشت!Big Grin

مواد لازم برای 3-4 نفر:

سیب زمینی 3 عدد بزرگ
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
جعفری خرد شده 2 ق غ خ
قارچ 1 پیمانه
نخود فرنگی(کنسروی) 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
زرشک 1 ق غ خ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

خوب من اول سیب زمینی ها را گذاشتم آب پز بشه و در این حین مواد برای بین کوکو را آماده کردم
پیاز را به صورت رشته ای خرد کردم و با روغن تفت دادم
بعد زردچوبه اضافه کردم
فلفل دلمه ای و هویج را هم رشته ای خرد کردم و به پیاز اضافه کردم

[تصویر: 19464591823991625174_thumb.jpg]

بعد نمک و فلفل و قارچ خرد شده و نخود فرنگی را به بقیه مواد اضافه میکنیم

[تصویر: 23506061749091458659_thumb.jpg]

در ظرف را میذاریم تا 5-6 دقیقه مواد بپزند و نرم بشن
وقتی آماده شد جعفری و زرشک را اضافه میکنیم و 2 دقیقه تفت میدیم
نباید زرشک و جعفری تغییر رنگ بده
میتونید اگر دوست دارید کمی رب هم بزنید که من اینکارو نکردم
در اینجا مواد داخل کوکو آماده شد زیرش را خاموش میکنیم
میریم سراغ سیب زمینی ها اول پوست میکنیم و بعد له میکنیم و بهش نمک میزنیم تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حالت یه کمی خمیری پیدا کنه
بعد ماهی تابه را گرم میکنیم و کمی روغن میریزیم و نصف مایه سیب زمینی ها را میریزیم توش و کمی پنیر پیتزا روی آن میریزیم
بعدش تمام مواد را بهش اضافه میکنیم و دوباره کمی پنیر اضافه میکنیم
و نهایتا بقیه مایه کوکو را اضافه میکنیم
بهتر هست ماهی تابه بزرگ باشه تا کوکو ضخیم نشه و خوب مغز پخت بشه
وقتی یه طرفش پخت و کمی سرخ شد برعکسش میکنیم و نهایتا تو حدودا 20 دقیقه کوکو شکم پر حاضر میشه
میتونید این را تو فر هم بپزید و به مواد داخلش هر چیز دیگه هم دوست داشتید اضافه کنید

[تصویر: 93788302127628143026_thumb.jpg]

نوش جان New1

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ريحان ، سایان ، asal banoo ، سراب ، شکوفه بهار
۱۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۳۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ صبح توسط درسا.)
ارسال: #5
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
مریم جان من هم ایده تو را دارم و الان حدود 4-5 ماهی میشه که عملیش کردم
یعنی جمعه ها برای هفته آینده برنامه ریزی میکنم
و خیلی بهم کمک کرده
هم همه مواد مورد نیاز هفتگی را تو برنامه میذارم
هم تو وقتم صرفه جویی میشه چون از قبل میدونم قراره چی درست کنم
امروز براتون یه دستور سوپ دارم
من امشب درست کردم
امیدوارم خوشتون بیاد

سوپ ذرت

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد متوسط
روغن 2 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده یك عدد
كرفس 3 ساقه
سیب زمینی یك عدد متوسط
ذرت پخته 2 لیوان
آب مرغ یك لیتر
(اگر100% گیاهی خواستید آب به جاش استفاده کنید)
خامه پاستوریزه 100 تا 200 گرم
هویج 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به میزان لازم
آب لیموی ترش تازه به دلخواه

اول از همه باید پوست فلفل دلمه ها رو ازش جدا کنیم چون ممکن هست یه کم باعث تلخی بشه
برای این کار فلفل دلمه ای ها را كبابی كرده و داخل كیسه نایلون قرار دهید تا بخار كند و پوستش به راحتی كنده بشه. سپس پوستش كنده و تخم هاش را جدا میكنیم و گوشت فلفل را به صورت یك سانت در یك سانت خرد كنید.
کمی روغن را در قابلمه ریخته و گرم كنید؛ سپس پیاز و كرفس خرد شده و هویج را اضافه میکنیم و تفت میدیم تا كمی نرم بشه.
[تصویر: 87107427640726202182_thumb.jpg]

بعدش سیب زمینی های خرد شده، فلفل ها، آب مرغ و نصف ذرت پخته را اضافه كرده، میذاریم بپزد تا سبزیجات به طور كامل نرم شوند.
[تصویر: 70051409943728956569_thumb.jpg]
[تصویر: 04865416528875213462_thumb.jpg]

بعد از پخت، سوپ را در مخلوط كن ریخته و به صورت پوره درآورید و به قابلمه برگردانید. اگر سوپ سفت بود، مقداری شیر یا آب مرغ اضافه كنید و دوباره روی حرارت میذاریم تا به جوش آید. هم چنین نصف دیگر ذرت را اضافه كرده و نمك و فلفل را اندازه كنید. اگر دوست داشتید آب لیمو ترش تازه را نیز بیفزایید.
[تصویر: 54605915678828496759_thumb.jpg]

در آخر، خامه را اضافه كرده و سوپ را سرو كنید. خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید
[تصویر: 74178280920632630036_thumb.jpg]

نوش جانNew1

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، shaparak103 ، فلفلی ، معصومه ، saba68
۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۱۵ عصر
ارسال: #6
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
املت فنجانی

[تصویر: 06648345869342883626.jpg]

موادلازم:
گوجه فرنگی = چهارعدد
جعفری ساطوری شده =۱/۴ پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده=۳/۴ پیمانه
تخم مرغ= ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

سرگوجه‌فرنگی‌ها را با چاقوی تیزی جدا کرده و کلاهک آن را کنار بگذارید. تخم درون گوجه‌فرنگی‌ها را با قاشق خارج کنید و داخل آن، نمک، فلفل، جعفری و پنیرپیتزا بپاشید. هر تخم‌مرغ را درون یک گوجه‌فرنگی بشکنید و روی آنها باز هم جعفری و پنیر بپاشید. کلاهک گوجه‌فرنگی‌ها را روی آنها بگذارید و در یک ظرف مناسب قرار داده و آن را به مدت ده دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ سفت و پنیر آب شود درون فر داغ قرار دهید. املت‌های فنجانی آماده شده را با کمی جعفری ساطوری شده، تزئین کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط درسا ، kosar ، narcissus88 ، سراب
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۵۹ عصر
ارسال: #7
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
این سری از اونجای که خودم عشق لازانیا هستم واستون دستور به لازانیای خوشمزه بدون گوشت را آوردم

لازانیای سبزیجات

مواد لازم :

بادمجان یک عدد متوسط
پیاز(درشت خرد شده) یک عدد
سیرخرد شده 2 حبه
قارچ ورقه شده 200 گرم
گوجه فرنگی بدون پوست 400 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق مرباخوری
سبزیجات خشک معطر یک قاشق مرباخوری
لازانیا حدود 12 برگ
پنیر گودا و پنیر موتزارلا 200 گرم
نمک و فلفل و آویشن به اندازه لازم
سس سفید به اندازه لازم

طرز تهیه:
بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب های 5/2 سانتی متری می بریم. در قابلمه پیاز و سیر را با کمی روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمی تفت می دهیم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگی، آب، زنجبیل، نمک، فلفل و سبزی معطر را به آن اضافه می کنیم می گذاریم آهسته بپزد و آبش تبخیر شود.
لازانیاها را در آب جوش پخته و روی دستمال تمیز آشپزخانه می گذاریم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتی متر) را چرب کرده، یک مقداری از سبزیجات می ریزیم، سپس یک ورق لازانیا را روی آن گذاشته و مقداری از سس سفید می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم. در آخرین لایه، ابتدا سس سفید و بعد مخلوط پنیرها را می پاشیم و در فر می گذاریم تا سه ربع بماند و روی آن طلایی شود.

نوش جان New1

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، narcissus88
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ عصر توسط zohi.)
ارسال: #8
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
(۲۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ عصر)درسا نوشته است:  [
آخه الویه که توش گوشت مرغ داره!!!
بگو طرز پخت بدون گوشتشو
[/quote]

والا من دیدم الویه بدون مرغ هم درست میکنن!
خیلی هم خوشمزه ست Smiling
نه کالباسی نه ژامبونی نه .... نه مرغی ....
فقط سیب زمینی و خیارشور و نخود و هویج و .... Hehe!

پروردگــــــــــارا
داده هایــــتـــــــــ رو شُکــــــر ک نعمت است
نداده هایــــتــــــــ رو شُکــــــر ک حکمت است
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط درسا ، سرو آزاد ، شادن
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۲۱ صبح
ارسال: #9
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
کتلت سویا

[تصویر: 33066476048805377903.jpg]

مواد لازم:
سویا:۱پیمانه
سیب زمینی:۴عدد
فلفل دلمه ای :۱عدد
رب گوجه :۱قاشق چایخوری
پیاز:۱عدد
پودر سوخاری:به میزان لازم
نمک فلفل. زرد چوبه:به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آبپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون ان تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد اماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد ش مقداری از ان را بر میداریم وداخل ان کمی از مواد را میریزیم وروی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم انگاه در تخم مرغ می غلتانیم وداخل پودر سوخاری فرو برده وسپس انرادر ماهی تابه سرخ می کنیم.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط هیلدا ، درسا ، ريحان ، مامی
۲۷-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۹ صبح
ارسال: #10
 
RE: انواع غذاهای بدون گوشت
ببخشید نشد یه مدتی اینجا پست بذارم
امروز آمدم با یه شامی خوشمزه

شامی لوبیا چشم بلبلی

مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی : 1 پیمانه
سیب زمینی : 200 گرم
پیاز: 1 دونه متوسط
آردنخودچی: 50 گرم
جعفری خردشده : 3 قاشق غذاخوری پر
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز: 1 ق چ
ادویه مخلوط: 1 ق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز پخت:

خوب اول از همه باید لوبیا چشم بلبلی رو از شب قبل خیس کنیم و بعد بذاریم خوب بپزه
اگر میخاین سیاه نشه میتونید در ظرف را نبندین
وفتی کامل پخت اگه آب داشت آبش رو خالی کنین اگه هم آبش به خوردش رفت که چه بهتر
بعد تا داغه لهش کنین (میتونید از غذاساز استفاده کنید)
سیب زمینی رو رنده ریز می کنید و با پیاز رنده شده همراه با آرد و ادویه ها و جعفری توی لوبیا ریخته و خوب خوب ورز میدیم و میذاریم یه مدتی بمونه تا مزه دار بشه.
بعد هم توی روغن داغ دو طرفش رو سرخ کردم
به خاطر آرد نخودچیش ممکنه حس کنین که داره وا میره ولی نمیره.
ضمن اینکه آردنخودچی رو به نظر من از کم شروع کنین بریزین تا دستتون بیاد هرجا لازمه.

در ضمن این شامی احتیاجی به تخم مرغ نداره اما اگر احساس کردید لازمه یه دونه بریزین توش که خیلی بهترم میشه


نوش جان
New1

[تصویر: 13451759591.jpg]

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ