|
انواع رومیزی وروتختی
|
|
۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
RE: انواع رومیزی وروتختی
(۱۲-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ عصر)nil0o0o نوشته است: عزیزم اینه. البته رو زمیت گذاشتم که فقط عکس بگیرم دیگه بازش نکردم. این لحاف و دوتا کوسنشه. دوتا رو بالشی بزرگ و یه کاور خوشخوابم داره. عزیزم خیلی خوجله قیمتشم عالیه مبارکت باشه ایشالا
♥ لحظه ی شیرینی ♥ ♥ که به تو دل بستم ♥ ♥ از تو پرسیدم من ♥ ♥ تو منی یا من تو ♥ ♥ و تو گفتی هر دو ♥ ♥ من به تو پیوستم ♥ ♥ گفتم ای کاش پناهم باشی ♥ ♥همه جا و همه وقت دست تو در دستم♥ ♥تکیه گاهم باشی♥ ♥ و تو گفتی "هستم" ♥ ♥ "تا نفس هست کنارت هستم..." ♥ http://s3.picofile.com/file/7405122147/Love_117_.jpg |
||||
|
|
۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-آبان-۱۳۹۱ ۱۰:۲۲ عصر توسط pari_85.)
|
||||
|
||||
|
واقعا قشنگه عزیزم مبارکه خیلی خوب هم شده آفرین
(۱۲-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ صبح)ghazalii نوشته است: وااااااااي پري جون چقدر خوشگله.من عاشق اين طرح هاي ساده و شيكم.ميشه بگي از كجا خريدي؟چه رنگايي داشت؟ وای مرسی عزیزم من شهرستان هستم .و این طرح فقط همین رنگو داره واین یه مارک ایرانیه اینم سایتش http://www.rezintaj.com/ که به نام ملروز معروفه و اکثر طرحاش اسپرت و قیمتاش مناسبه .فقط همین مدلش گرونتره .جنس پارچه هاش ترک دوخت ایران .خواهرام هم از این مارک استفاده کردن راضین |
||||
|
|
۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶ صبح
|
||||
|
||||
|
مستانه جون جدیدا این قیمت خریدی؟؟؟؟!!!
هر شب که می خوای بخوابی به این فکر کن که اگه دو روز دیگه قرار باشه بمیری فردا رو چطور میگذرونی؟ |
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۱۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ عصر توسط لحظه.)
|
||||
|
||||
|
من از قبل شرکت تیمابال رو میشناختم شنیده بودم که کنار خود کارخونه ( که شهر صنعتی سپهر نظرآباد هست) یه فروشگاه از محصولاتش داره و قیمتاش مناسبه چند روز پیشم یکی از بچه ها اینجا در موردش گفته بود ، بالاخره دیروز تنبلی رو کنار گذاشته
و به قصد خرید با خواهرم رفتیم ، قیمتاش خدایی خوب بود ، من سه تا تشک آماده برا مهمون گرفتم که فکر میکنم کیفیتشون خوب باشه ، گرون ترینشو گرفتم دونه ای 35800تومن و یه رو کابینتی 2700تومن خیلی چیزا داشت ملحفه های آماده ، روبالشی، حوله، پتو مسافرتی ، پتوی یه نفره و دونفره( البته غیر از تولیدات خودش مارکای دیگه هم داشت مثلا لاله) ، مهم تر از همه روتختیای اسپرت خوشگلی داشت که قیمتش به نظرم نسبت به بیرون خیلی ارزون تر بود ، 100 و خورده ای داشت تا نهایت 200 تومن و لوازم خانگی ، لباس و .... خیلی چیزای دیگه به کسایی که نزدیک کرج هستین و میتونید برید؛1- اگه روتختی تو این رنج قیمت میخواید به نظرم اینجا مورد مناسبی باشه 2-کسایی که دو تا روتختی میخواید بگیرید و میخواید یکیش اسپرت باشه و خیلی نمیخواید براش خرج کنید باز این فروشگاه مورد مناسبیه ![]() حالا نیاید اینجا بگید این باباش صاب شرکته که داره اینارو میگه ، ای کاش خدا از دهنتون میشنید و اینگونه بود ، ولی نیست متاسفانه خواستم به دوستام کمکی کرده باشم الکی چیز گرون نخرن (یه همچین دوست دلسوزیم من )
|
||||
|
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
(۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر)لحظه نوشته است: من از قبل شرکت تیمابال رو میشناختم شنیده بودم که کنار خود کارخونه ( که شهر صنعتی سپهر نظرآباد هست) یه فروشگاه از محصولاتش داره و قیمتاش مناسبه چند روز پیشم یکی از بچه ها اینجا در موردش گفته بود ، بالاخره دیروز تنبلی رو کنار گذاشته عزیزم میشه عکسشون بذاری و آدرسشم بگی؟ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﻳﻦ تو ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ... 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺘﻮﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﻴﻦ! ﺑﻌﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻴﻦ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﺣﺎﺿﺮﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﻴﺸﻮﻧﻮ ﺑﺪﻥ ﺗﺎ ﺍﻳﻦ 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ من عاشق مامانم وبابامم
|
||||
|
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۲۹ عصر
|
||||
|
||||
(۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ عصر)سحرافشاری نوشته است:(۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۱۰ عصر)لحظه نوشته است: من از قبل شرکت تیمابال رو میشناختم شنیده بودم که کنار خود کارخونه ( که شهر صنعتی سپهر نظرآباد هست) یه فروشگاه از محصولاتش داره و قیمتاش مناسبه چند روز پیشم یکی از بچه ها اینجا در موردش گفته بود ، بالاخره دیروز تنبلی رو کنار گذاشته دوربین که ندارم عکس بگیرم ، گوشیمم که ذغالیه ![]() حالا ببینم سایتشو پیدا می کنم بذارم |
||||
|
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۳۱ عصر
|
||||
|
||||
|
باشه عزیزم ولی اگه تونستی آدرسشو بده مرسیییی
ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﻳﻦ تو ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ... 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺘﻮﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﻴﻦ! ﺑﻌﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻴﻦ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﺣﺎﺿﺮﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﻴﺸﻮﻧﻮ ﺑﺪﻥ ﺗﺎ ﺍﻳﻦ 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ من عاشق مامانم وبابامم
|
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
(۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ عصر)سحرافشاری نوشته است: باشه عزیزم ولی اگه تونستی آدرسشو بده مرسیییی سحر جان چیزی پیدا نکردم حالا خودتم بگرد شاید یافتیدی ![]() آدرسش: نظرآباد- شهر صنعتی سپهر - فروشگاه شرکت تیمابال توضیحات : نظرآباد یکی از شهرستانای استان البرزه، غربی ترین شهرستانشه که دیگه بعدش استان قزوین شروع میشه ، اونجا که رفتی میری شهر صنعتی سپهر ، اونجام که رفتی میپرسی فروشگاه شرکت تیمابال، همه میدونن راهنماییت میکنن از ورودی نظرآباد تا فروشگاش کلا یه ربع الی 20 دقیقه طول میکشه ، برا ما که اینجوری بود چون خواهرم بلد بود برا شما که پرسون پرسون میرید شاید یه کم بیشتر طول بکشه
|
||||
|
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۲۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آبان-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ عصر توسط zi zi.)
|
||||
|
||||
|
لحظه جان ، تيمابال روزاي تعطيل ( جمعه ها ) هم بازه ؟؟؟؟
|
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۰۶ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها نظرتون راجع به این روتختی چیه؟
http://www.tanasay.com/image/products/ro...LS-D30.jpg کسی حدود قیمتشو میدونه؟ |
||||
|
|

چوق:

و به قصد خرید با خواهرم رفتیم ، قیمتاش خدایی خوب بود ، من سه تا تشک آماده برا مهمون گرفتم که فکر میکنم کیفیتشون خوب باشه ، گرون ترینشو گرفتم دونه ای 35800تومن و یه رو کابینتی 2700تومن
خیلی چیزا داشت ملحفه های آماده ، روبالشی، حوله، پتو مسافرتی ، پتوی یه نفره و دونفره( البته غیر از تولیدات خودش مارکای دیگه هم داشت مثلا لاله) ، مهم تر از همه روتختیای اسپرت خوشگلی داشت که قیمتش به نظرم نسبت به بیرون خیلی ارزون تر بود ، 100 و خورده ای داشت تا نهایت 200 تومن و لوازم خانگی ، لباس و .... خیلی چیزای دیگه 
خواستم به دوستام کمکی کرده باشم الکی چیز گرون نخرن (یه همچین دوست دلسوزیم من