|
انواع رومیزی وروتختی
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۴۴ صبح
|
||||
|
||||
RE: انواع رومیزی وروتختی
(۶-آبان-۱۳۹۱ ۱۰:۲۴ صبح)nazi222 نوشته است:(۵-آبان-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح)narcissus88 نوشته است: اين شبيه كاراى مارك پروفسوره ببخشید من جواب میدم گل افشان خیابان دولت خیابان اقامیری کوچه بهرنگه ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﻳﻦ تو ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ... 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺘﻮﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﻴﻦ! ﺑﻌﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻴﻦ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﺣﺎﺿﺮﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﻴﺸﻮﻧﻮ ﺑﺪﻥ ﺗﺎ ﺍﻳﻦ 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ من عاشق مامانم وبابامم
|
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
|
||||
|
||||
|
مرسی عزیزم. پس اون مغازه مارک پرفسور کجاس؟
ما خونمون پاسدارانه اما تا حالا دتقت نکرده بودم به مغازه هاش
خدایا ممنونم ازت ![]() 21 ام بهمن بهترین روز زندگیم بود |
||||
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
|
||||
|
||||
(۶-آبان-۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح)nazi222 نوشته است: مرسی عزیزم. پس اون مغازه مارک پرفسور کجاس؟ عزیزم توی کوچه بهرنگ که میری دست راست چندتا مغازه هستش یه کفش فروشی عطرفروشی کنارش مغازه ای هست که روتختی .. داره
ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺮﻳﻦ تو ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ... 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺘﻮﻥ ﻧﮕﺎﻩ ﻛﻨﻴﻦ! ﺑﻌﺪﺵ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻴﻦ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻫﺎ ﺣﺎﺿﺮﻥ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﻧﺪﮔﻴﺸﻮﻧﻮ ﺑﺪﻥ ﺗﺎ ﺍﻳﻦ 30ﺛﺎﻧﻴﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ من عاشق مامانم وبابامم
|
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
|
||||
|
||||
|
مرسی سحر جونم
خدایا ممنونم ازت ![]() 21 ام بهمن بهترین روز زندگیم بود |
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۳۳ عصر
|
||||
|
||||
|
الهه جان خیلی نازه ولی فکر کنم اگه پیدا کنی قیمتش بالا باشه.
هر شب که می خوای بخوابی به این فکر کن که اگه دو روز دیگه قرار باشه بمیری فردا رو چطور میگذرونی؟ |
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۳۸ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها من یه چیزی از تجربه شخصیم بگم شاید کمکتون کنه.این رو تختی هایی که یه کم حالت عروسونه دارن خیلی خوشگلن خوب ولی من هم که به اصرار مامانم خریدم و خودم نمیخواستم حداقل از این مدلای چین چین بخرم الان خیلی پشیمونم.هم اینکه خیلی تعداد تیکهاشون زیاده و اگه بخوای واسه استفاده دائمی ازشون استفاده کنی اینکه هر روز کلی چیزو جمع کنی و دوباره پهن کنی وافعا اعصاب میخواد.نمیشه هم جمعش کرد و وقتی مهمون میاد پهنشش کرد چون اغلب تو جعبه های گنده خودشون گذاشته میشن و یه جایی رو سقف کمد دیواریا جاشونه و واسه پایین اوردنشون حتما اقای همسر باید باشه و اونام معمولا حس این جمع و پهن کردن مداوم رو ندارن!بعدم مگه میشه هر چند روز یه بار رو تختی اسپرتو جمع کرد اینو پهن کرد دوباره وقتی مهمونا رفتن قبلی رو اورد؟یه چیز دیگه اینکه به خطر زمبل زیمبولایی که دارن خیلی برای استفاده راحت نیستن تازه مال من مونجوق پونجوق نداره بازم خیلی ناراحته.الانم که دوباره اوردم پهنش کردم صبرم نیست تا اون اسپرته رو پهن کنم.اغلب جنساشون یه حالت ساتن یا مخمله که خیلی احتیاج به مراقبت داره مخصوصا مخمل که ممکنه تو شستشو اونم توسط خشکشویی خراب بشه.خیلی خوشگلنا ولی خوب وقتی خراب بشنم دیگه نمیشه نگاشون کرد!!تازه اغلبم قیمتاشون از اسپرتا گرونتره و واقعا پولمون هدر میشه واسه چیزی که کم استفاده میشه، سخت استفاده میشه و راحت نیست.به نظرم ادم اگه خیلیم دوست داره خرج کنه سه تا روتختی اسپرت بخره خیلی بهتر از یه دم دستی و یه عروسونس.حالا دیگه خود دانید.
فكر كنم درد شكست عشقی ژاپنی ها چند برابر بیشتر ازماست!!!! بدبختا هرجا نگاه كنن قیافه طرفشون رو میبینن!!!!!
|
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۱۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-آبان-۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ عصر توسط asal_banoo.)
|
||||
|
||||
(۵-آبان-۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ صبح)Nooshin Ashabi نوشته است: منم دیروز این ست و خریدم. خیلی دوسش دارم. می خوام رنگ دیوار اتاق و یه رنگ گرم بزنم تا یه اتاق خواب گرم و راحت داشته باشیم مبارک باشه عزیزم خیلی خوشگله.مامان منم ازین داره من خیلی دوسش دارم
من از حالم به این مردم دروغای بدی میگم ------------------------------------------------- خدایا خواهش می کنم اینبار رو معجزه کن قول میدم دیگه هیچی رو ازت به زور نخوامدکمه ی غلط کردمش کجاس؟ |
||||
|
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۲:۵۹ عصر
|
||||
|
||||
|
عسل بانو جون چه خوب خريدي؟مي شه بگي دقيقا از کجا؟ خوشمله عزيزم
نميشود كه تو باشي ،من عاشق تو نباشم |
||||
|
۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۱۶ عصر
|
||||
|
||||
(۶-آبان-۱۳۹۱ ۰۲:۵۹ عصر)vishad نوشته است: عسل بانو جون چه خوب خريدي؟مي شه بگي دقيقا از کجا؟ خوشمله عزيزم ویشاد جان خیابون شریعتی، بالاتر از میرداماد اگه اشتباه نکنم یه نمایندگی تاچ هست که اینو داره.البته این فقط کاوره عزیزم چون من لحاف زیاد دارم.ضمن این که این قیمت پارساله الان نمی دونم چنده
من از حالم به این مردم دروغای بدی میگم ------------------------------------------------- خدایا خواهش می کنم اینبار رو معجزه کن قول میدم دیگه هیچی رو ازت به زور نخوامدکمه ی غلط کردمش کجاس؟ |
||||
|
|
۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۴۲ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها من روتختیه دم دستی نگرفتم به نظرتون لازمه ؟؟ بگیرم ؟؟
|
||||
|
|

چوق: 

![[تصویر: 13512280841.jpg]](http://nowaroosupload.ir/uploads/13512280841.jpg)

قول میدم دیگه هیچی رو ازت به زور نخوام