|
انواع رومیزی وروتختی
|
|
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: انواع رومیزی وروتختی
سیمی جون اخه پست قدیمی منو اورد نقل و قول کرد
در هر حال باید نقل قول رو میزد اگه میخاست به رو تختی اون اقا نمره بده من خیلی ناراحت میشم وقتی چیزی میخرم با ذوق و شوق عکس میزارم بعد بعضیا اینجوری ضد حال میزنن
|
||||
|
|
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۱ عصر
|
||||
|
||||
|
آره نمی دونم چرا حالا اون پست و بعد چند وقت نقل قول کرد ولی مطمئن باش به روتختی های تو نمره نداد. اتفاقا من میخواستم یه روتختی مارولا بخرم دقیقا همین رنگهای صورتی و اینا هم بود اون موقع به نظرم 500 اینا بود از همین سبزه میدون قیمت کردم ولی یه روتختی home sweet home دیدم چشمو گرفت چون قیمتش بالا بود دیگه مارولا رو نخریدم ولی به نظرم روتختی های قشنگین و از تاچ خیلی بهترن ، مدل دومت و خیلی متوجه نشدم چه تیپیه ولی کلا به دل خودت باش هرکی هرچی میخواد بگه مهم اینه که خودت دوستش داری.
خدا عاشقتم
|
||||
|
|
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۵ عصر
|
||||
|
||||
|
خانم گل خودتو ناراحت نکن عزیزم روتختیت خیلی خوشگله در ضمن سلیقه ها متفاوته عشقم مهم خودت و شوهرتین که خوشتون اومده همین کافیه
مبارکت باشه عزیزم خدایا کمکم کن همه چیز خوب پیش بره
|
||||
|
|
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۶ عصر
|
||||
|
||||
|
منم رو تختی خریدم خیلی خوشگلن.واقعا دلم ضعف میره وقتی نگاشون میکنم..یه طوسی خیلی شیکه.با توپ توپ های مشکی
ازت ممنونم خدا
|
||||
|
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۳۵ صبح
|
||||
|
||||
(۲۵-مرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ عصر)reyhaneh-store نوشته است:(۲۴-مرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ عصر)Fatimah-Z نوشته است: منم روتختيمو خريدم از بازار مارك home swiet home من عاشقه مدلاي كلاسيكم عزيزم من اين مدلو كرفتم البته نباتيشو/شرمنده دير جواب دادم دوستان ![]() http://imgiran.com/images/y0z5ys6w1jmnn4uavud.jpg |
||||
|
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
|
||||
|
||||
|
براتون عکسشو خصوصی میزارم
مدل های ozdilek رو من دوست داشتم خاص بودن نه خیلی مثل پرفسور چین چینی نه مث تاچ ساده
|
||||
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۳ صبح
|
||||
|
||||
|
فاطیما روتختیت خیلی نازه من این طرح رو خیلی دوست دارم خودش خیلی قشنگتر از عکسشه ، مبارکت باشه. چند خریدی؟
خدا عاشقتم
|
||||
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-شهريور-۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ صبح توسط mina14.)
|
||||
|
||||
|
اره فاطیما مبارکت باشه
خانم گل عزیزم.مال تو هم خیلی ناز بود بچه ها مبارکتون باشه من وویکی از صمیمیترین دوستهام هم دیروز رفتمی فروشگاه ریحانه. بعدا میام مفصل میگم به نام مهربانترین رب من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق.(هرکس از بنده خدا تشکر نکند ،گویی از خدای خود تشکر نکرده است) با عرض سلام وادب واحترام سلام جناب آقای حسین(فروشگاه ریحانه)واقعا ممنون وسپاسگزار که دیروز اینهمه وقت گذاشتیدوباعث زحمت واذیت وآزارتون شدیم. خیلی ممنون وسپاسگزارم دوستم گفت حتما از شما به بهترین نحو تشکر کنم بابت دیروز ممنون وسپاسگزاریم خیلی لطف کردید. ![]() ![]()
|
||||
|
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-شهريور-۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ عصر توسط parasto parvaz.)
|
||||
|
||||
|
عزيزم من اين مدلو كرفتم البته نباتيشو/شرمنده دير جواب دادم دوستان
![]() http://imgiran.com/images/y0z5ys6w1jmnn4uavud.jpg [/quote] چند بود قیمتش؟ 3......... تیام و متینا منم عاشق مامان بابامم.......... خدایا شکرت همه چی عالی بود
|
||||
|
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۵۱ عصر
|
||||
|
||||
|
مبارکت باشه پرستوی عزیزم خیلی خیلی خیلی نازه.انشا الله بهترین خوابهای زندگیت که به بهترین نحو تعبیر میشه ببینی خوشکل نازنین.وبا سلیقه.
|
||||
|
|

چوق: