شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع رولت گوشت
۱-آذر-۱۳۹۰, ۰۴:۴۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-دي-۱۳۹۲ ۰۸:۴۲ عصر توسط pikard.)
ارسال: #1
انواع رولت گوشت
طرز تهیه رولت گوشت به زبون خودم Big Grin

گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و نمک میزنیم.(من پیاز رو توی غذا ساز له میکنم و آبش رو میگیرم و با گوشت مخلوط می کنم)

گوشت نباید به دست بچسبه برای همین دو تا قاشق آرد هم باید اضافه کنیم. البته آرد زیاد نزنید اما در اون حدی بزنید که گوشت نچسبه به دست و وا نره. خیلی خیلی مهمه که گوشت وا نره. واسه همین پیاز رو هم زیاد نزنید.

بعد کف سینی رو آرد بپاشید و گوشت رو به قطر 1-2 سانتی متر و به صورت مستطیلی روش پهن کنید. یه کیسه فریزر و در نظر بگیرید و گوشت رو با مساحتی اندازه 3/4 کیسه پلاستیک پهن کنید.

چند تا تخم مرغ بپزید و هر کدوم رو 4 قاچ کنید.
کف گوشت رو سبزی معطر تازه خورد شده(گیشنیز و جعفری) بپاشید و پنیر پیتزا هم بزارید. بعد تکه های تخم مرغ رو پشت سر هم بچینید. و دو طرف گوشت رو روی هم بذارید و یکم دستتون رو خیس کنید و دو تا لبه رو خوب به هم بچسبونید و دو سر گوشت رو از بالا و پائین هم به هم بچسبونید.
بعد روغن رو داغ کنید و رولت رو با دقت و آرامی توی روغن بذارید و شلعه رو متوسط باشه و بذارید که یه طرفش که سرخ شد برش گردونید تا اون یکی طرفش هم سرخ شه. و همینطور همه اطرافش رو سرخ کنید.
حالا آب و رب گوجه و ادویه رو با هم مخلوط کنید و روی رولت ها بریزید تا یکم بپزه... وقتی که پخت ، نهایتاً دوباره یه بار دیگه توی روغن سرخش کنید تا رولتتون حالت پخته نداشته باشه و سرخ شده و توپ باشه Big Grin
بعد با چاقو دنده ای به صورت عرضی به ارومی اون رو برش بزنید و توی ظرف بچینید.

این روش مال خودمه و خیلی خیلی خیلی خوشمزه میشه. من برای مهمونامون درست کردم دیگه کسی دست به غذای دیگه نمیزد اصلاً... Angel

اینم تصویر نمادین: Big Grin

[تصویر: v33kgsnobaqfzyjk0b3b.jpg]

اون سفیدا پنیر پیتزاست. سبزا هم سبزیه Big Grin
اون فلش ها همه نحوه بستن گوشته.
حالا وقتی درست کردم عکسش رو هم براتون میذارم HeartNew1

یه غرور یخی
یه ستاره سرد
یه شب از همه چی به خدا گله کرد
یدفعه به خودش همه چی رو سپرد
دیگه گریه نکرد
فقط حوصله کرد ...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مهساناز ، 20001 ، p.amorous ، مرمر ، elize ، shaparak103 ، نداجون ، نیازز
۱۴-فروردين-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-فروردين-۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ عصر توسط هاله.)
ارسال: #2
RE: طرز تهیه رولت گوشت
اینم رولت گوشت خمیری که من درست کردم:
دستور از: زهرا خرسند - هنر آشپزی

مواد خمیر:
روغن مایع 1/3 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 180-200 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری

مواد داخلی:
پیاز نگینی شده
گوشت چرخ کرده
هویج پخته شده زنده شده
قارچ اسلایس شده سرخ شده
فلفل دلمه ای نگینی شده
نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه
رب
پنیر پیتزا

دستور تهیه خمیر:
اول شیر و بکینگ پودر و نمک رو مخلوط می کنیم. بعد روغن رو اضافه می کنیم. و بعد آرد. آرد رو تا زمانی به مخلوط اضافه می کنیم که دیگه به دست نچسبه. بعدش خمیرو ورز می دیم تا یه دست بشه. یه کاسه رو یه مقدار چرب می کنیم. خمیر رو که گردش کردیم میذاریم توش، روشم یه مقدار چرب می کنیم که خشک نشه. حالا با یه پارچه روشو می پوشونیم که خشک نشه و میذاریم یه ساعت استراحت کنه.

دستور تهیه مواد داخلی:
کف کاهیتابه رو خیلی کم روغن می ریزیم. کلا روغن نباید زیاد باشه، چون بعدا از داخل خمیر میزنه بیرون. پیاز رو تفت میدیم تا رنگش عوض شه و بعد با زردچوبه تفت میدیم. گوشت رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. ادویه هرچی خواستیم میزنیم. رب هم خیلی کم میریزیم. نمی خوایم قرمز شه فقط یه طعمی بگیره. و بعد هویج و قارچ و در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم. مواد رو میریزیم داخل یه ظرف تا خنک شه. بعد خنک شدن پنیر پیتزا رو اضافه می کنیم.

بستن رولت:
کف سینی رو با کره چرب می کنیم. خمیر رو که استراحت کرده دوباره ورز می دیم و بعد با وردنه به اندازه تقریبی 20*30 باز می کنیم. با کمک وردنه خمیر رو به سبنی منتقل می کنیم. مواد رو در وسط میریزیم. بعد با کاتر خمیر رو به صورت موازی برش میدیم و یکی از راست یکی از چپ می پیچیم. بعد از بستن رولت، با قلمو تخم مرغ زده شده روش میزنیم تا طلایی شه. به مدت 35-30 دقیقه تو فر با دمای 170 درجه میذاریم.

تجربه اول:

[تصویر: 13650134201.jpg]

تجربه دوم:

عکس از اینور Big Grin
[تصویر: 13650130442.jpg]

عکس از بالا Big Grin
[تصویر: 13650130443.jpg]

عکس بعد از خورده شدنBig Grin

[تصویر: 13650131641.jpg]

تجربیات:
دفعه اول مواد داخلیم کم بود، وقتی بستمش خوشگل نشد. آرد خمیرم خیلی زیاد شده بود و یه مقدار نونش کلفت شده بود. حالت فر رو هم درست انتخاب نکرده بودم، نونم خیلی خشک شده بود. در مجموع از دومی راضی تر بودیم. روغن مواد داخلی هم واقعا باید کم باشه. در حدی که کف ظرف فقط چرب بشه. هی باید هم بزنیم تا پیاز اینا نسوزه. خب مسلما هرچی پنیر پیتزا بیشتر بهتر. من فلفل دلمه ای رو خودم به دستور اضافه کردم. برای اینکه از نظر اقتصادی به صرفه بشه سیب زمینی رو هم میشه اضافه کرد ولی نیم پز باشه و رنده بشه و فقط یه کم تفتش بدیم نه که با گوشت بخواد بپزه.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مرمر ، ترنج ، elize ، shaparak103 ، jila474 ، donya63 ، Nanas ، MAAH ، Fatima H ، mehsan ، Moonlight ، ساغر ، fatemeh1990 ، neda khanom ، نیازز ، درسا ، shadow ، paradise2014 ، topol ، Khanom Tala ، m.t
۳۱-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷ عصر
ارسال: #3
RE: طرز تهیه رولت گوشت
[تصویر: 13691260261.jpg]

خوشمزه بووووووود
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط هاله ، Fatima H ، fatemeh1990 ، neda khanom ، شقایق محسن ، نیازز ، shadow ، topol ، m.t
۲۶-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴ صبح
ارسال: #4
RE: طرز تهیه رولت گوشت
اون بالاییا که خانومای هنرمند زحمت کشیدن درست کردن رولت گوشت نیست اشترودل گوشته
دستور رولت گوشت سنتی و واقعی اینه :

[تصویر: 13713665301.jpg]

مواد لازم برای 4-3 نفر :

گوشت چرخ کرده 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نان تست 1 عدد
شیر یک چهارم لیوان
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
زعفران آبکرده غلیظ
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم ( این مورد رو حذف نکنید )

مواد لازم برای داخل رولت :

تخم مرغ آبپز 2 عدد ( می تونید بجای تخم مرغ از هویج آبپز هم استفاده نمایید )
جعفری خرد شده 4 ق س
مغز گردوی خرد شده 2 ق س
زرشک 1 ق س

مواد لازم برای رویه رولت :
کره 50 گرم
زعفران آبکرده 1 ق س
رب گوجه فرنگی 1 ق س

طرز تهیه :

* برای درست کردن مخلوط گوشت ابتدا نان تست رو در یه ظرفی قرار داده و شیر رو روی اون بریزید تا خیس بخوره (تقریبا 15 دقیقه ).

[تصویر: 13713665303.jpg]

* بعد شیر اضافه نان تست رو بگیرید .
[تصویر: 13713666451.jpg]

* پیاز رو رنده کنید .آب پیاز رو دور بریزید.
[تصویر: 13713666452.jpg]

* گوشت ، نان تست ، زعفران آبکرده ، 1 عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو کاملا مخلوط کنید . اگه بنظرتون مواد شل هست کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوس گندم بهش اضافه کنید (درحد یکی دو قاشق سوپخوری ).
[تصویر: 13713666453.jpg]
مخلوط گوشت آماده شد .

* روی میز کارتون فویل آلومینیومی باز کنید و روی آن کمی پودر سوخاری بپاشید . مخلوط گوشت رو روی فویل بشکل مستطیل باز کنید .ضخامت گوشت بیشتر از 1 سانت نباشه .
[تصویر: 13713668511.jpg]

* تخم مرغ رو آبپز کنید و به شکل زیر برش بدین .
* بعد روی گوشت بچینید .
* سپس گردوی خرد شده رو روی اون بپاشید . می تونید اندازه گردو رو کمی درشت تر درنظر بگیرید .
* سپس زرشک و جعفری ساطوری رو روی اون بپاشید .
[تصویر: 13713668513.jpg]

* و توسط فویل رول کنید . طوریکه مواد داخل رولت اصلا مشخص نشه .
[تصویر: 13713670621.jpg]

* انتهای رولت رو هم کاملا ببندید .
[تصویر: 13713670622.jpg]

* رولت رو به ظرف پیرکس منتقل کنید .
* 25 گرم کره رو آب کنید . برای آب کردن می تونید کره رو روی حرارت قرار بدین یا اینکه روی ظرفی که کره در آن هست درپوش بذارید و 30 ثانیه قدرت 100% بدید .
* سپس توسط قلمو روی رولت رو چرب کنید .
[تصویر: 13713670623.jpg]

* روی ظرف پیرکس سلفون بکشید .
* و از چند ناحیه سلفون رو سوراخ کنید .
* ظرف رو داخل مکروفر قرار داده و بمدت 14-12 دقیقه قدرت 80% بدین .

* رب ، زعفران آبکرده و 25 گرم کره آب شده رو با هم مخلوط کرده و روی رولت بدین .
* سپس روی سه پایه کوتاه قرار بدین .
* گریل دستگاه رو به مدت 10-8 دقیقه روشن می کنیم تا سطح رولت کمی برشته بشه .
* و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله 5/1 الی 2 سانتیمتر برش داده و با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم .

* اینهم از رولت خوشگلمون ...
[تصویر: 13713665301.jpg]

بهارسایت

یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست

از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Fatima H ، tommy ، یاسمین گلی ، sahel2012 ، mehsan ، نیازز ، Moonlight ، جیما ، fatemeh1990 ، روناک بیزمارک ، الی 83 ، روشانا ، monare ، shadow ، karane ، topol ، mrlmrtz ، m.t
۱۱-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۲۸ عصر
ارسال: #5
     
RE: طرز تهیه رولت گوشت
رولت گوشت

[تصویر: 13833824691.jpg]

مواد لازم
گوشت چرخ کرده
نمک و فلفل و رب
جعفری
هویج
تخم مرغ آبپز
سیر

طرز تهیه
گوشت را با نمک و فلفل میکس میکنیم بعد روی سینی پهن میکنیم
بعد جعفری و سیر رو خردکرده روی گوشت میریزیم و تخم مرغ رو رنده میکنیم روی گوشت بعد آنرا لوله میکنیم و در ماهی تابه روغن داغ میکنیم میگذاریم آب بندازد و با آب خودش بپزد بعد هویج و گوجه فرنگی رو هم به آن اضافه میکنیم رب میزنیم و آرام می پزیم .

instagram:diy_badbadak

کیف پول-موبایل چرم درست میکنم.کارام تو تایپیک فروش کارهای هنری و دستی1 ص30*34*17*24*33*35 و دستی 2 ص 13*67
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Moonlight ، fatemeh1990 ، نفس63 ، الی 83 ، tapesh ، نیازز ، shadow ، topol ، xxmahyaxx ، mrlmrtz ، m.t
۱۸-آبان-۱۳۹۲, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #6
RE: طرز تهیه رولت گوشت
اينطوري تو روغن سرخ کنيم بپزيم وا نميره؟؟؟ کسي دستور توي فرشو داره؟؟

5........واي بچه ها... منم عاشق مامان باباممLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۵-آبان-۱۳۹۲, ۰۹:۳۶ عصر
ارسال: #7
RE: طرز تهیه رولت گوشت
هلووووووو كسي نيست؟

5........واي بچه ها... منم عاشق مامان باباممLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۴:۵۶ عصر
ارسال: #8
RE: طرز تهیه رولت گوشت
بابا يکي بياد بگه اين چطوريه ديگه من مهمون دارم 5 شنبه

5........واي بچه ها... منم عاشق مامان باباممLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sar
۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۴:۵۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-آبان-۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ عصر توسط sar.)
ارسال: #9
RE: طرز تهیه رولت گوشت
نسیبه جون خواهر من تو فویل میپیچه بعد میذاره تو فر وا هم نمیره
البته تو مواد گوشتیش یه کم ارد سوخاری هم میزنه

دوستای گلم من دیگه کمتر نوعروس میام اینه که اگه کاری داشتین پیام خصوصی بذارین New1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۶-آبان-۱۳۹۲, ۰۵:۰۱ عصر
ارسال: #10
RE: طرز تهیه رولت گوشت
يعني با فويل بذارم توفر بد طعم نميشه؟ آب نميندازه؟ نميخواد سرخش کنم؟ چقد بذارم بمونه تو چه حرارتي؟ سس هم بايد براي دورش درست کنم؟

5........واي بچه ها... منم عاشق مامان باباممLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ