شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع دمنوش
۱۳-شهريور-۱۳۹۰, ۱۰:۲۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۰۶:۵۵ عصر توسط pikard.)
ارسال: #1
انواع دمنوش
[تصویر: b7b1vv4af2md8pis07ug.jpg]
چای دو رنگ هم از زمانیکه چای در ایران مرسوم شده , در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد . در گذشته یکی از هنرهای زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شده و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده هایی اصیل به چشم میخوره . روش درست کردن چای دو رنگ ساده ست ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت داره :

طرز تهیه:

استکان های کمر باریکتون رو در بیارن و یک چای خوش رنگ دم کنید و آماده بشین برای درست کردن چای دو رنگ . اول نصف استکان رو آب جوش بریزین و چند حبه قند توی استکان بندازین و با قاشق چای خوری هم بزنین تا قند حل بشه . غلظت قند باید زیاد باشه و به حد اشباع برسه . یعنی وقتی که قند میندازین دیگه حل نشه و شیره ماننده بشه . برای این منظور تعداد ۴ تا ۶ حبه قند کافیه . حالا توی یک کاسه چای خالص بریزین و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرومی و کم کم روی این شیره چای بریزین . میبینین که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیره . به همین سادگی .

اگه در مقیاس زیاد میخواهین درست کنین , توی یک قابلمه آب و شیره باید درست کنید . یعنی به تعداد و متناسب با استکان ها آب داخل قابلمه بریزین و قند یا شکر رو اونجا بهش اضافه کنین و بعد توی تمام استکان ها رو تا نیمه با این شیره پر کنین و به آهستگی چای رو به استکان ها اضافه کنید . برای سادگی و سرعت کار هم میتونین از یک یا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنید.

این روش بیشتر مجلسی و تفننی و رسمی هست و مزه و طعم چای در اون چندان مطرح نیست مخصوصن هم که چایی شیرینه نه تلخ . به همین دلیل از آوردن این چای برای کسانیکه عادت به نوشیدن داغ داغ چای دارن و تصور میکنن اگه چای بیشتر از دو دقیقه در استکان باقی بمونه از دهن می افته , خودداری کنید .

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

هــــــــی تــــــــــــو !
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش
تیتر اول روزنامه امروز
کاغذ باطله فرداست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط nastaran ، ziza ، ava.ab ، Mema ، *he_is_mine* ، scarlet ironi ، 23432242why ، aroose mehr ، هانی جان ، bahari ، elize ، proxy ، فندق ، nasibe_603 ، زیبامهر ، bahar khanom
۱۴-شهريور-۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ صبح
ارسال: #2
RE: آموزش جالب تهیه چای دو رنگ
خودم با قنده کم درست میکنم میزارم مایع چای داخل قوری کاملا گرم بشه اینجوری خیلی سردو بیمزه نمیشه
من که واسه خواستگاریم ۱۱ نفر اومده بودن مامانم شربت ریخت ببرم فکر کنید۱۱ تا لیوان سنگینه شربت با قاشق همزن نوی سینی!!!!
اینقده تو آشپزخونه با مامانم خندیدیمو هی هولش دادیم طرفه هم که آخرش مامانم دعوام کرد نخندونمش خودش سینیو برد داداشمم نشسته بود سرما خورده بود آبریزش داشت(خیلی ببخشید میگم که تصور کنید حاله مارو) به غیرتش برخورد اومد سینیو از مامانم گرفت خودش تعارف کرد بیچاره-
روزه بله برونم وقتی مهرو بریدنو نشونو آوردن خودم سرخوش رفتم واسه همه چایی ریختم

هــــــــی تــــــــــــو !
از اینکه امروز مورد توجه هستی خوشحال نباش
تیتر اول روزنامه امروز
کاغذ باطله فرداست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط وفا ، fatima.s
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۸:۴۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ عصر توسط الناز.)
ارسال: #3
چای به
سلام بچه ها بالاخره چای مورد نظر رو پیدا کردم. براتون میذارم تا شما هم استفاده کنید
چای به:
به را رنده کنید، بعد رنده آنرا توی سینی پخش کرده بذارید روی رادیاتور یا بخاری تا خشک بشه.بعد از اینکه خشک شد تو ماهیتابه با حرارت یه تفتش بدید فقط مراقب باشید نسوزه.تا خوب خشک بشه و بشه مثه چایی....هم می تونید جدا دمش کنید هم میتونید با چای معمولی قاطی کنید. من درست کردم و جدا دمش کردم هم رنگش خوب بود هم طعمش.
الانم که فصل به هستش.میتونید درست کنید بعد هروقت چای دم کردید یه کم قاطیش کنید.Smiling

درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی ست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahdis ، fatima.s ، maryamAr ، a_1371
۷-دي-۱۳۹۰, ۰۴:۰۸ عصر
ارسال: #4
RE: چای به
آره فافا جون آره صنم جون مثل مرباش از خودش رنگ میده رنگش زیاده میشه مثله چایی نصفشو آب جوش ریخت.من که دوست داشتم .متونید با چایی هم دم کنید مثله دارچین که اضافه می کنیم دراونصورت هم رنگ و بوی خوبی به چایی میده

درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی ست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط لاله. ، صنم
۷-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۵۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-دي-۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
   
RE: چای به
(۷-دي-۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ صبح)الناز نوشته است:  به خاطر تنبلیBig Grin یا اینکه قبلا درست کردی Big Grin آخه رنده شه بیشتر شکل چایی به خودش می گیره. دوستم اگه چای دیگه بلدی بگو تا یاد بگیرمNew1

Tongue نه عزیزم. بهتر میشه. وقتی رنده میکنی آبش هم در میاد اما خرد کردن خواصش رو نگه میداره Smile چای به بهترین نوع چای هست که میشه آدم خودش درست کنه. من یه مدل دمنوش مارک دیلما گرفتم که مخلوطی از میوه های قرمزه که واقعا خوش طعم و خوش رنگه..
چای به خودش رنگ و بوی خیلی خوبی داره و در جواب اون دوستی که گفتن برای مهمون هم میشه یا نه: حتی خیلی هم بهتره. آخه گرون درمیاد و خیلی خاصه. یعنی خیلی براشون عزت و احترام گذاشتیBig Grin
چای گل گاو زبان و سنبل طیب :

طرز تهیه چای . گل گاو زبان ( ۴ قاشق مربا خوری ) به اضافه سنبل طیب ( ۱ قاشق مربا خوری ) . ۱ عدد لیمو عمانی در ۲ لیوان آب سرد و مقداری نبات ... خواص - گاو زبان دارای طبیعت گرم و تر . آرام بخش اعصاب . خواب آور . مسکن سردرد های عصبی . و دردهای کلیه . ضد سودا و صفرا ... سنبل طیب - طبیعت گرم . ضد قولنج و اسپاسم . ضد تشنج و صرع . تقویت قوه باء


چای دارچین : Cinnamon Tea

طرز تهیه چای . دارچین ( چند قلم آسیاب نشده ) در یک قوری به علاوه ۲ لیوان آب سرد . به همراه مقداری نبات ... خواص - طبیعت گرم و خشک . محرک اعصاب . شستشو دهنده کلیه . دفع رطوبت اخلاط . مفرح . تقویت قوه باء . اشتها آور . ضد دلهره . ضد بوی بد دهان . تقویت کبد و معده . تاثیر آن تا ۱۵ سال در بدن میماند


چای میوه گل نسترن :

طرز تهیه چای . گل نسترن ( ۱۵ عدد ) در یک قوری با ۲ لیوان آب سرد به همراه مقداری نبات ... خواص - طبیعت معتدل و خشک . پایین آورنده فشار خون . ضد قند خون . ضد ورم و درد کلیه . شستشو دهنده کلیه . سرشار از ویتامین ث . ضد سرما خوردگی . مقوی معده . ضد اسهال
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط لاله. ، nasibe_603
۹-دي-۱۳۹۰, ۰۹:۳۳ عصر
ارسال: #6
   
RE: چای به
بنظرم نباید رنده کنید چون اینجوری فقط تفاله به باقی میمونه. فقط به خورد شده رو تو 1 2 3 بریزید. تا خورده خورد بشه. چای به نباید به اصطلاح بجوشه فقط دم بکشه کفایت میکنه. اینجوری هم امتحان کنید نتیجه رو بگید Smile
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۰-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۷:۰۹ عصر
ارسال: #7
   
چای بادام
مواد لازم برای 4 نفر


چای کیسه ای: 4 عدد

رنده پوست لیمو: 2/1 قاشق چایخوری

شکر: 2/1 پیمانه

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

اسانس بادام: 2/1 قاشق چایخوری

وانیل: 4/1 قاشق چایخوری

آب جوش: 4 پیمانه



طرز تهیه

مرحله 1 - چای کیسه ای را بهمراه رنده پوست لیمو به مدت 4 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید.

مرحله 2 - مابقی مواد لازم را به آنها افزوده، هم بزنید و داغ سرو کنید.



نکات

در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را کاهش یا افزایش دهید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۵۸ صبح
ارسال: #8
چای گلاب (عطری)
چای کیسه ای 2 عدد
هل نصف قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
آب 4 لیوان

آب را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید و در حالی که آب در حل جوشیدن است شکر و چای کیسه ای را به آن اضافه می کنیم.سپس هل و گلاب را به چای اضافه می کنیم و بعد از 15 دقیقه میل می کنیم

سقوط از طبقه ي سوم همانقدر درد آور است
كه سقوط از طبقه ي صدم !
اگر قرار است سقوط كنم ،
بگذار از جايي بلند باشد ... نه پَست
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط morvarid+2 ، elize
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱ صبح
ارسال: #9
RE: آموزش جالب تهیه چای دو رنگ
تو آب جوش که شکر یا قند هم زدین بعد یه قاشق چایخوریو جوری بگیرین که توی آب باشه ولی باشیب خیلی کم و خیلی سطحی
بعد آرو با قوری چایو بریزین تو قاشق دیگه همونطوری بالا میمونه
سرگرمی بچگیامون بود!!بابام یادمون داد
نمیخوادم زیاد شیرین باشه
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۳۰-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #10
چای هندی
سلا م دوستان یک تجربه عالی در سفر به هندوستان برایم پیش امد دوست داشتم در اختیار شما قرار دهم
طرز تهیه چای هندی
یک لیوان شیر را بگذارید بجوشد وقتی جوش امد داخل ان مقداری چای وشکر بریزید وان را خاموش کنید بعد از دقایقی ان را از صافی بگذرانید ومیل کنید واقعا متفاوت ولذیذ است

با ارزوی روزهای خوش برای شما صفا

[مزون صفا اولین برند مزون لباس عروس ثبت شده در ایران ]
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط آریانا ، s.b ، هیلدا ، Bar@n ، sanaz jon
ارسال پاسخ