شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
انواع دسرهای میوه ای
۲۲-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-تير-۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ عصر توسط zoha.)
ارسال: #1
انواع دسرهای میوه ای
دسرشاه توت خیلی سریع وآسون واسه مهمونای تابستون:::::::آب میوه یابستنی یخی شاه توت 2عدد . خامه صبحانه کوچک1عدد. گردو3عدد خردشده.شکلات تخته ای به مقداردلخواه.خاک قند4قاشق غذاخوری. روش تهیه:بستنی یخی روآب میکنیم (بستنیش بهترازآب میوه هس)ومیذاریم یخچال خنک شه ولی نبایدیخ بزنه .خامه روباخاک قندباهمزن میزنیم یکم حالت نرم تروروان تربگیره وکم کم مایع شاه توت مون رواضافش میکنیم حالا همزنو میذاریم کناروشکلات رورنده میکنیم وبه همراه گردوهای ریز شده داخلش ریخته مخلوط میکنیم میذاریم یخچال تاخوب خودشوبگیره .نوش جان
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۵-بهمن-۱۳۹۰, ۰۲:۴۴ صبح
ارسال: #2
Tongue دسر سيب و بستنی
مواد لازم:
سيب 4 عدد
روغن زیتون یك قاشق چایخوری
شكر 2 قاشق چایخوری
دارچين یک چھارم قاشق چایخوری
پوست ليمو 2 عدد ليمو
بستنی ھنگام مصرف
طرز تھيه:
* سيب ھا را به شکل حلقوی برش دھيد و ھسته ھای آن را جدا كنيد.
* روی برش ھ ای سيب، روغن زیتون بزنيد.
* پوست ليمو، شكر و دارچين را در دستگاه با ھم مخلوط كنيد.
* روی باربكيو (کباب پز) برش ھای سيب را كباب كنيد.
* سپس آن ھا را از روی باربكيو برداشته و مخلوط پوست ليمو را روی آن ھا
بریزید.
2 تا 3 دقيقه دیگر آن ھا را بپزید. *
* سپس با بستنی ميل كنيد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ziba66
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-شهريور-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر توسط atefeh.sh.)
ارسال: #3
دسر آناناس و انبه
ژله آناناس رو با یک لیوان آبه جوش حل می‌کنیم یه ذره هم حرارت میدیم تا کامل حل بشه بعد میزاریم تا خنک شه

توی مخلوطکن کمپوت آناناس و میوه انبه رو می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم نصف لیوان شیر و آبه کمپتو و یک قاشق خامه و ژله خنک شده‌رو هم می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم بعدم تو قالبو یخچال

[تصویر: 13456573851.jpg]

[تصویر: 13456573852.jpg]

نشد تزیین کنمSad

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط MAAH ، مروئه ، nasibe_603 ، SaraRad ، havva70 ، madely ، هستي
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۵۰ عصر
ارسال: #4
     
Heart دسر توت‌فرنگی با كافيی ميت
مواد اولیه :

پودر كافي‌ميت سه قاشق غذاخوري
شير دو پيمانه
شكر و خامه از هر کدام دو قاشق غذاخوري
پودر ژلاتين دو قاشق چايخوري
توت‌فرنگي 200 گرم
كيك شكلاتي آماده يك عدد
ژله آلوئه‌ورا يك بسته

طرز تهيه:

تورو خدا يك‌بار به من خرده نگيريد كه دسر توت‌فرنگي و كافي‌ميت ديگر چه صيغه‌اي است. مگه مي‌شه اينارو با هم قاطي كرد، بله اگر هنر داشته باشيد و به طرز تهيه آن دقت كنيد، يك دسر خوشمزه است براي عصرانه بهاري شما...

ژله آلوئه‌ورا را با يك ليوان آب سرد و يك ليوان آب گرم مخلوط كرده نصف آن را در انتهاي قالب ريخته بعد از بسته شدن، ميو‌ه‌ها را روي آن مي‌چينيم (توت‌فرنگي)، بعد نصف ديگر ژله را مي‌ريزيم تا كاملا بسته شود. پودر كافي‌ميت را با شير و شكر مخلوط كرده روي حرارت قرار مي‌دهيم تا گرم شود. خامه را اضافه كرده و پودر ژلاتين را كه از قبل به روش بن‌ماري آب كرده‌ايم مي‌افزاييم و نصف آن را روي ژله بسته شده مي‌ريزيم. سپس كيك شكلاتي را روي آن قرار مي‌دهيم و بقيه كرم را روي دسر مي‌ريزيم و مي‌گذاريم چهار ساعت در يخچال بماند. قالب را در مقداري آب ولرم قرار مي‌دهيم و بر مي‌گردانيم سپس با توت‌فرنگي تزيين مي‌كنيم.

[تصویر: 634434663195495000.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط donya63 ، sara.best ، nasibe_603 ، havva70 ، فرانک خانم
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۶:۵۸ عصر
ارسال: #5
     
Heart كُره توت‌فرنگی
مواد اولیه :

توت‌فرنگي 200 گرم
آب سرد و شیر از هر کدام نصف پيمانه
شكر دو قاشق سوپخوري
خامه فرم‌گرفته و آب جوش از هر کدام يك پيمانه
ژلاتين يك قاشق سوپخوري
ژله توت‌فرنگي 100 گرم
بيسكويت ساده شش عدد


طرز تهيه:

کره توت‌فرنگي دسري مناسب براي اين فصل است. شايد در نگاه اول تهيه اين دسر به نظرتان سخت بيايد اما کافي است دست به کار شده و اين دسر را يک بار درست کنيد. اونوقت ديگه عاشقش مي‌شيد.

توت‌فرنگي‌ها را شسته و با چاقوي تيز خرد مي‌كنيم تا آب نيندازد. پودر ژله را در آبجوش حل كرده و سپس آب سرد را اضافه و مخلوط مي‌كنيم. شير را با شكر روي حرارت قرار داده و هم مي‌زنيم تا شكر حل شود. ژلاتين را با دو قاشق آب روي بخار آب حل كرده داخل شير مي‌ريزيم. سپس خامه فرم‌گرفته را به شير اضافه مي‌كنيم.

دو كاسه هم شكل ولي در سايز كوچك و بزرگ آماده مي‌كنيم. هر دو را در آب سرد زده و آب آن را خالي مي‌كنيم. كاسه كوچكتر را در كاسه بزرگتر قرار داده و با چسب به كاسه بزرگتر طوري متصل مي‌كنيم كه كف كاسه مياني بالا قرار بگيرد. فاصله بين دو كاسه را از ژله و توت‌فرنگي پر كرده سپس ظرف را در يخچال به مدت سه ساعت قرار مي‌دهيم تا ژله كاملا ببندد. داخل كاسه كوچكتر آب داغ ريخته تا گرم شده و از ژله جدا شود. سپس داخل فضاي خالي (جاي كاسه) را از مواد كرم و بيسكويت پُر مي‌كنيم. دوباره ظرف را در يخچال قرار داده تا دسر ببندد. كاسه را در آب داغ فرو برده و در ظرف سرو بر مي‌گردانيم.

[تصویر: 634430383736875000.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط katy ، nasibe_603 ، SaraRad
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۰۰ عصر
ارسال: #6
     
Heart بنیه میوه
مواد اولیه :

شير و پودر قند از هر کدام نصف پيمانه
بيكينگ‌پودر دو قاشق مرباخوري
تخم‌مرغ چهار عدد
نمك به ميزان لازم
روغن مايع براي سرخ كردن يك پيمانه
روغن مايع دو قاشق سوپخوري
موز و سیب و آناناس از هر کدام دو عدد
آرد يك پيمانه


طرزتهيه:

شير، بيكينگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط كرده و بعد تخم‌مرغ‌ها را اضافه مي‌كنيم و كاملا با همزن دستي هم مي‌زنيم. روغن مايع را اضافه كرده سپس آرد را افزوده هم مي‌زنيم تا صاف و يك‌دست شود مايه آماده را يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم. موز، سيب و كمپوت آناناس (و هر ميوه ديگري كه داريد) را حلقه حلقه برش داده ميوه‌ها را داخل خمير بنيه مي‌زنيم تا تمام سطح آن به خمير آغشته شود و داخل روغن سرخ مي‌كنيم. بعد از سرخ شدن بنيه‌ها را روي حوله كاغذي قرار داده تا روغن اضافي آنها گرفته شود بعد از سرد شدن روي آنها پودر قند الك مي‌كنيم.

[تصویر: 634381113567503444.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mina14 ، sara-mehrad ، فرانک خانم
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۰۱ عصر
ارسال: #7
     
Heart كشكول (دسر ترکیه ای)
کشکول میوه ای

مواد اولیه :

شير يك ليتر
شكر يك پيمانه
پودر بادام و نشاسته از هر کدام دو قاشق سوپخوري
آب سرد و آرد از هر کدام يك قاشق سوپخوري
زرده تخم‌مرغ يك عدد
ميوه خردشده دلخواه به ميزان لازم


طرز تهيه:

اين دسر مخصوص كشور تركيه است و بسيار خوشمزه مي‌باشد. در ضمن با توجه به اين‌كه انواع ميوه‌هاي بهاري در بازار موجود است شما به دلخواه مي‌توانيد از اين ميوه‌ها استفاده كنيد.

شير و شكر را روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر حل شده و شير بجوشد، بعد پودر بادام را ريخته و هم مي‌زنيم. نشاسته، آرد و زرده تخم‌مرغ را با آب مخلوط كرده تا يك‌دست شود و آرام‌آرام به شير اضافه مي‌كنيم و مدام هم مي‌زنيم تا غليظ شود. سپس در ظرف سرو ريخته و اجازه مي‌دهيم خنك شود. بعد از خنك شدن روي آن را با ميوه خردشده دلخواه پوشانده و سرو مي‌كنيم.

[تصویر: 634381171741409694.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط donya63 ، نیازز ، sepideh aero
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۲ عصر
ارسال: #8
     
Heart دسر آلوئه‌ورا
مواد اولیه :

شير يك و نيم پيمانه
خامه 300 گرم
كمپوت آلوئه‌ورا يك قوطي
پودرژلاتين يك و نيم قاشق غذاخوري
آب كمپوت 1/3پيمانه
شكر هفت قاشق سوپ خوری

طرز تهيه:

با فرا رسيدن فصل بهار و گرم شدن هوا، انواع دسر مي‌تواند جايگاه ويژه‌اي در سبد غذايي خانواده‌ها داشته باشد، به همين خاطر طرز تهيه اين دسر خوشمزه را به شما آموزش مي‌دهم. ابتدا ژلاتين را روي آب كمپوت مي‌پاشيم و روي بخار آب (بن ماري) مي‌گذاريم تا مايع شفاف شود.

شير را گرم و با ژلاتين مخلوط مي‌كنيم. خامه و شكر را با همزن، كمي مي‌زنيم، سپس شير را كه از حرارت افتاده به آن اضافه مي‌كنيم.

حال نوبت اين است كه «آلوئه‌ورا» را به مواد اضافه كرده، خوب هم زده و در قالب مورد نظر بريزيم. سپس مايه را در يخچال به مدت هفت تا هشت ساعت قرار داده و در ظرف مورد نظر بر مي‌گردانيم. در پايان با شربت يا كمپوت‌ دلخواه آن را تزيين مي‌كنيم.

[تصویر: 634381091851409694.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ♫♪سنجاقک♪♫ ، shaparak103 ، sara.best ، nasibe_603 ، فرانک خانم
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
ارسال: #9
     
Heart دســـر توت‌فرنگی
مواد اولیه :

توت‌فرنگي 250 گرم
خامه 100 گرم
شكر به ميزان لازم


طرز تهيه:

يكي از ميوه‌هاي بسيار خوشمزه بهاري توت‌فرنگي است به خاطر همين من تصميم گرفتم اين دسر بسيار راحت را برايتان آموزش دهم كه مطمئنا از آن لذت خواهيد برد. توت‌فرنگي‌ها را پس از اين‌كه برگشان را گرفتيم و شستيم، يك رديف در ظرف ريخته روي آن كمي شكر پاشيده دوباره توت‌فرنگي و دوباره شكر تا توت‌فرنگي‌ها تمام شود بعد در ظرف را گذاشته و به مدت شش تا هفت ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا توت‌فرنگي آب بيندازد و خوب خنك شوند. در موقع سرو مي‌توانيد سطح روي توت‌فرنگي را با خامه پوشانده و سپس سرو كرده و در ضمن مي‌توانيم اين كار را در ظرف‌هاي كوچك يا ليوان‌هاي پايه‌دار هم انجام دهيم.

[تصویر: 634381105788440944.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، nasibe_603 ، فرانک خانم
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۷ عصر
ارسال: #10
     
Heart ساندويچ ميوه‌ای
مواد اولیه :

آب نصف پيمانه
شير و روغن و شکر از هر کدام نصف پيمانه
مايه خمير دو قاشق سوپخوري
آرد به ميزان لازم


مواد لازم براي كرم

شير سه پيمانه

شكر يك پيمانه

آرد سه قاشق غذاخوري

نشاسته يك قاشق غذاخوري

وانيل 1/4قاشق چايخوري

كيوي به ميزان لازم

توت‌فرنگي به ميزان لازم

پودر شكر به ميزان لازم

موز به ميزان لازم
طرز تهيه:

ساندويچ‌ ميوه‌اي، در واقع يك نوع دسر خوشمزه است كه مي‌توان با آن بچه‌ها را به خوردن ميوه علاقه‌مند کرد.

آب، شير و روغن را با هم مخلوط كرده و شكر را اضافه و با چنگال هم بزنيد. مايه خمير را با كمي، آرد مخلوط و به مواد اضافه كرده و هم زده سپس آرد را تا زماني اضافه كنيد كه خمير به دست نچسبد. از خمير چند چانه گرد درست كرده و در سيني فر كه آرد پاشيده‌ايد با فاصله قرار دهيد و نيم تا يك ساعت استراحت دهيد. مواد كرم را با هم مخلوط كرده و روي حرارت و گذاشته و مدام هم بزنيد تا به غلظت لازم برسد. نان‌ها را در فر با حرارت 190 درجه سانتي‌گراد به مدت 25 الي 30 دقيقه قرار دهيد تا طلايي و پخته شوند.

پس از خنك شدن نان‌ها داخل آنها را با كرم پر كرده و با برش‌هايي از ميوه داخل نان‌ها را تزئين كنيد و سپس روي آنها پودر شكر بپاشيد. از اين ساندويچ‌ها مي‌توان براي جشن تولد و ساير مهماني‌هاي كودكان استفاده كرد.

[تصویر: 634380272473750000.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط خانوم عجول ، sara-mehrad ، فرانک خانم ، sara_e
ارسال پاسخ