• تشریفات آدم و حوا
  • تشریفات ژمیس

انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه

۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۰۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
   
انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
[تصویر: image-36B3_4D08AE4C.jpg]
[تصویر: image-6CD8_4D1CC6A8.jpg]
[تصویر: image-E65C_4D26432B.jpg]
[تصویر: image-E652_4D789A21.jpg]
نقل قول
 سپاس شده توسط سایان ، bahare71 ، bahar ، samira- s.m ، افروز ، شادی.پ ، mattina ، مژي ، كيتي ، maryam68 ، maryam_gri ، سراب ، kosar ، atrisa33 ، sarah ، همراز ، despina ، khanom goli ، aroose mehr ، minamona888 ، marziye1987 ، negar90 ، NAZBANO ، mina14 ، *he_is_mine* ، هاله ، rana.raha ، درسا ، ni lo ee ، star ، mahnaz110 ، ارغوان د ، eli_91 ، Raponzell ، لیلیوم20 ، HiddenBride ، مريم گلي ، solmaz joon ، ملكه ، sori ، maysi70 ، madely ، nedda ، عاطفه.جون ، سالومه ، golmaryam ، tarlan 66 ، kimiasokoot ، samin jo0o0on ، ساغر ، shabnamjon ، Solinaa ، سلی ، فاطمه23 ، گل جان ، زورو ، m.t ، نياز ، pooh13 ، مهتاب65 ، shaparak103 ، یاسمین گلی ، mitra.y ، hachiko ، فریبا92 ، gissu kamand ، elikh7171 ، nili23 ، maryam 247 ، ashoosan ، gole roz25 ، Moonlight ، lexie ، statistics ، س پ ی د ه ، ITGirl ، کیتی ، mariaa ، susi ، proxy ، $saye$ ، goleyakh22 ، aida.a ، sara-mehrad ، نیازز ، nasim na ، mina.san ، «شیرین» ، nazi68 ، nasibe_603 ، دردانه بانو ، 3lena ، + Negar ، Razdar ، *صوفیا* ، mahboobe ، *آوا* ، NeGoOol ، choobin ، تابنده ، sima_bina ، ahmadfarm ، رها92 ، mina.afshin ، Minaaa_R ، اسكارلت ، damla ، RAR ، shirinshirinA ، تندیس70 ، pishi68 ، heven ، معصومه سادات ، حورا* ، خانوم دکتر و شوهر جونش ، پريهام ، secret ، roshi72 ، mehrafarin90 ، bahare jan ، Nassimi ، خاله ، sad1000 ، زمرد_شوشو ، sanam a ، نفس خانوم ، 3tayesh_t ، hiva73 ، mat ، tarane mousavi ، *elay* ، ARIO ، روناهی-73 ، mina_goli ، آندیا ، xxmahyaxx ، حوریه حسینی ، fariba365 ، عشق محسن ، mahsari ، maria64 ، تبسم زندگی ، فاطیما راد ، مرضیه هستم ، homajun
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ صبح توسط zoha.)
ارسال: #2
   
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
برای اون گل زرده باید اول سیب زمینی رو چیپسی برس بدین یعنی خیلییییی نازک با رنده برقی یا رنده چیپس ساز باشه چه بهتر اگه نبود سعی کنین با دست خوب نازکش کنین..بعد یه ظرف آب و نمک درست کنین سیب زمینی ها رو بریزین توش حدود 30 دقیقه.. کمترم شد اشکال نداره بستگی به قطر سیب زمینی ها داره...
بعد به صورت پیچیدن یه گل رز همونجوری سیب زمینی ها رو میچینین ته قابلمه... چون کارش حالت برجسته داره باید خیلی مواظب باشین که به هم نریزه... برنجتون رو آروم بریزین...
نقل قول
 سپاس شده توسط aroose mehr ، mina14 ، rana.raha ، mahnaz110 ، eli_91 ، لیلیوم20 ، nil0o0o ، نياز ، maryam 247 ، talatom ، نیازز ، Razdar ، ندای آسمانی ، رها92 ، yas sefid
۲۷-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۵۴ عصر
ارسال: #3
 
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
من با ته دیگ رنده شده امتحان کردم ماکارونیم رو این دفعه اخریه
خیلی عالی شد
سیب زمینی رو با قسمت درشت رند می کنی بعد روغن میریزی کف قابلمه سیب زمینی رنده شده + نمک + یه ذره زعفرون خوب قاطی میکنی میریزی توی قابلمه خب تفت میدی یکم که خودش رو گرفت ماکارونی رو میریزی روش و یا برنج رووووووووو


وای گشنه ام شد
نقل قول
 سپاس شده توسط mattina ، NAZBANO ، ani ، rana.raha ، لیلیوم20 ، nedda ، الیناز ، سلی ، فاطمه23 ، زورو ، mina_v ، rahsepar ، nillgoon ، baharak7 ، فریبا92 ، shaparak_p66 ، کیتی ، susi ، نیازز ، mandanak ، Moonlight ، Razdar ، saharjavid ، ندای آسمانی ، تابنده ، Dante ، Baby jon ، mehrafarin90 ، Gol naz ، عشق محسن
۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۱۰ صبح
ارسال: #4
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
سراب این ی پلوی مخصوصه که تو ترکیه برای عروس بار اولی که می ره خونه مادر شوهر می پزن
اسمش پرده پلوست گویا
دستور پختش:
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=115942

خدایا شکرت بالاخره من هم دیگه راحت شدم
دیگه تو خونمون مزاحمی وجود نداره
دوست دارم خداNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط Bar@n ، ريحان ، zohi ، سراب ، سالومه ، زورو ، نیازز ، فرناز طهرانی ، Razdar
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۲۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
RE: ته چین ماکارانی...
(۱۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ عصر)sahar paeizi نوشته است:  چطوری لالا جان؟
یعنی ماست و زعفرون و ..... + بجاى برنج ماکارونی؟!


من به جای ماست ماست موسیر چکیده ریختم بعلاوه زعفرون و ریحان خرد شده / البته گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ هم جدا از اون داشتم.

فقط مثل ته چین اونطوری فشارش ندادم ماکارونی رو

گردو هم ریختم یک مقدار
نقل قول
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، فاطمه23 ، + Negar ، Razdar ، رها92
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #6
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
برای تهدیگ باقالی پلو بال مرغ بذارید واقعا عاااااااااالی میشه. فقط اون طرف بال که پوستش کلفته باید کف قابلمه باشه. فقطم واسه خودتون درست کنید چون واسه مهمون تا شما بیاید سر سفره تموم شده، به خودتتون نمیرسه.

آیا می دانستید تعداد زوج یا فرد بودن آدمهای روی کره زمین به من بستگی دارد؟Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط كيتي ، لیلیوم20 ، فاطمه23 ، مانا26 ، زورو ، فریبا92 ، کیتی ، الی 83 ، نیازز ، + Negar ، Razdar ، ندای آسمانی ، دختر اردیبهشتم ، Tati Beauty ، bahare jan ، shah navaz
۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #7
     
Heart ته چین دو رنگ ماهی
Heartته چین دو رنگ ماهی به سبک سحرناز


برنج
ماهی قزل آلا
ماست
تخم مرغ
سبزی پلو
زعفرون دم کرده
نمک
روغن


برنج را میپزیم و دو نیم میکنیم
یعنی به صورتی که کمی دون باشد
دم نمیکنیم
فقط آبش را کشید کافی است

یک قسمت آن را زعفران زده
وقسمت دیگر آن را با سبزی مخلوط میکنیم
در هر دو قسمت ماست تخم مرغ و نمک میریزیم
کاملا هر قسمت را جداگانه هم میزنیم تا یکنواخت شود

ماهی را هم درسته سرخ میکنیم

کف قالب مورد نظر رو کمی روغن میریزیم
ماهی یا ماهی هارا کف قالب میچینیم
یکی از دو رنگ برنج را به دلخواه روی آنها میریزیم و خوب فشار میدهیم و پهن میکنیم
رنگ دیگر برنج را روی آن ریخته
آن را هم پهن کرده و فشار میدهیم
در قالب را با فویل میبندیم و چند سوراخ کنید
وداخل فر میگذاریم
بعد از سرخ شدن آماده است

جالت اینه که وقتی این ته چین رو بر میگردونیم ماهی ها مشخصه
دورشو تزئین کنید و سرو کنید


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط عسل بانو. ، mina14 ، مژي ، zamin safe ، پرنسس65 ، کیجا ، نیازز ، negar* ، سپیده مامی ، Razdar ، تابنده ، ahmadfarm ، sama-ali
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۲۹ عصر
ارسال: #8
     
Heart ته‌چین ماهی
مواد اولیه :

فیله ماهی 400 گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده یک استکان
سیر سرخ‌شده چهار حبه
نمک، زردچوبه و ادویه و کره به میزان لازم
شوید و گشنیز خردشده 400 گرم


طرز تهیه:

ابتدا فیله ماهی را قیمه‌ای خرد کرده، با پیاز، زعفران و آبلیمو به مدت 30 دقیقه مزه‌دار نمایید. بعد با کره به آرامی سرخ کنید. پیاز و سیر سرخ‌شده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادویه بزنید. در آخر شوید و گشنیز خردشده را بیفزایید و خوب هم بزنید تا سبزی‌ها تفت بخورد. بعد برنج آبکش‌شده را درون ظرف ریخته و مواد را روی آن بریزید و دوباره برنج را ریخته برای خوش‌رنگ و خوش‌طعم شدن برنج، زعفران آب شده را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه بگذارید دم بکشد.

نکته:

این غذا را می‌توانید به صورت دمی نیز تهیه کنید.

[تصویر: 634311236701890000.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط Moonlight ، sara-mehrad ، نیازز ، Razdar
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷ صبح
ارسال: #9
     
Heart ته چین قالبی
مواد اولیه :

فیله‌مرغ دو عدد
برنج سه پیمانه
تخم‌مرغ سه عدد
زنجبیل به میزان لازم
نمک، زعفران، زرشک و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه:



ابتدا برنج را آبکش کرده، تخم‌مرغ‌ها را زده و زعفران را به آن اضافه می‌کنیم، سپس، برنج آبکش شده را به مواد ذکر شده اضافه کرده و هم می‌زنیم.

ظرف یا قالب موردنظر را چرب کرده و آن‌گاه، نیمی از مواد را در آن ریخته و فیله‌های مرغ را به صورت باریک برش می‌زنیم و روی برنج می‌چینیم، زنجبیل و نمک را روی مرغ می‌پاشیم، در این لحظه، زرشک را به موادمان می‌افزاییم.

نکته:

مواد را در وسط ظرف می‌ریزیم، مقداری از برنج را روی مرغ ریخته، کمی روغن مایع در گوشه‌های قالب می‌ریزیم و ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر با 180 درجه سانتی‌گراد، قرار می‌دهیم.

[تصویر: 633960459772117479.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط كيتي ، star ، سبزینه ، فاطمه23 ، یگانه** ، فریبا92 ، RL92 ، gole roz25 ، نیازز ، mahshid_mari ، سپیده مامی ، قطره ، Razdar ، ahmadfarm ، pishi68
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #10
     
Heart ته‌چین ماهی
مواد اولیه :

ماهی قزل‌آلا - دو عدد
روغن مایع ذرت - یک پیمانه
برنج - پنج پیمانه
سبزی‌پلو - چهار پیمانه
سیر تازه خردشده - نصف پیمانه
نمک و فلفل - به میزان لازم
زعفران - به میزان لازم

طرز تهیه:

ماهی‌ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می‌کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می‌زنیم تا مزه‌دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده‌ایم با سبزی‌پلو آبکش می‌کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می‌کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می‌باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می‌ریزیم. ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا می‌کنیم و در ماهیتابه گذاشته و بقیه برنج و سیر تازه را روی آن می‌ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می‌گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می‌ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می‌کنیم. نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین می‌کنیم.
[تصویر: 633848917857187500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط Solinaa ، Moonlight ، nasibe_603 ، Razdar ، تابنده ، ahmadfarm
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد