تالار عرشیا
تالار عرشیا
انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۰۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
   
انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
[تصویر: image-36B3_4D08AE4C.jpg]
[تصویر: image-6CD8_4D1CC6A8.jpg]
[تصویر: image-E65C_4D26432B.jpg]
[تصویر: image-E652_4D789A21.jpg]
نقل قول
 سپاس شده توسط سایان ، bahare71 ، bahar ، samira- s.m ، افروز ، شادی.پ ، mattina ، مژي ، كيتي ، maryam68 ، maryam_gri ، سراب ، kosar ، atrisa33 ، sarah ، همراز ، despina ، khanom goli ، aroose mehr ، minamona888 ، marziye1987 ، negar90 ، NAZBANO ، mina14 ، *he_is_mine* ، هاله ، rana.raha ، درسا ، ni lo ee ، star ، mahnaz110 ، ارغوان د ، eli_91 ، Raponzell ، لیلیوم20 ، HiddenBride ، مريم گلي ، solmaz joon ، ملكه ، sori ، maysi70 ، madely ، nedda ، عاطفه.جون ، سالومه ، golmaryam ، tarlan 66 ، kimiasokoot ، samin jo0o0on ، ساغر ، shabnamjon ، Solinaa ، سلی ، فاطمه23 ، گل جان ، زورو ، m.t ، نياز ، pooh13 ، مهتاب65 ، shaparak103 ، یاسمین گلی ، mitra.y ، hachiko ، فریبا92 ، gissu kamand ، elikh7171 ، nili23 ، maryam 247 ، ashoosan ، gole roz25 ، Moonlight ، lexie ، statistics ، س پ ی د ه ، ITGirl ، کیتی ، mariaa ، susi ، proxy ، $saye$ ، goleyakh22 ، aida.a ، sara-mehrad ، نیازز ، nasim na ، mina.san ، shirin khanoom ، nazi68 ، nasibe_603 ، دردانه بانو ، mrlmrtz ، + Negar ، Razdar ، *صوفیا* ، mahboobe ، *آوا* ، NeGoOol ، choobin ، تابنده ، s-b ، ahmadfarm ، رها92 ، mina.afshin ، Minaaa_R ، اسكارلت ، damla ، RAR ، shirinshirinA ، تندیس70 ، pishi68 ، Heven ، معصومه سادات ، حورا* ، خانوم دکتر و شوهر جونش ، پريهام ، secret ، roshi72 ، mehrafarin90 ، bahare jan ، Nassimi ، afsaneh1366 ، sad1000 ، زمرد_شوشو ، sanam a ، نفس خانوم ، 3tayesh_t ، hiva73 ، mat ، tarane mousavi ، *elay* ، ARIO ، روناهی-73 ، mina_goli ، آندیا ، xxmahyaxx ، حوریه حسینی ، fariba365 ، عشق محسن ، mahsari ، maria64 ، تبسم زندگی ، فاطیما راد ، مرضیه هستم ، homajun
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۸:۱۶ صبح توسط zoha.)
ارسال: #2
   
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
برای اون گل زرده باید اول سیب زمینی رو چیپسی برس بدین یعنی خیلییییی نازک با رنده برقی یا رنده چیپس ساز باشه چه بهتر اگه نبود سعی کنین با دست خوب نازکش کنین..بعد یه ظرف آب و نمک درست کنین سیب زمینی ها رو بریزین توش حدود 30 دقیقه.. کمترم شد اشکال نداره بستگی به قطر سیب زمینی ها داره...
بعد به صورت پیچیدن یه گل رز همونجوری سیب زمینی ها رو میچینین ته قابلمه... چون کارش حالت برجسته داره باید خیلی مواظب باشین که به هم نریزه... برنجتون رو آروم بریزین...
نقل قول
 سپاس شده توسط aroose mehr ، mina14 ، rana.raha ، mahnaz110 ، eli_91 ، لیلیوم20 ، nil0o0o ، نياز ، maryam 247 ، talatom ، نیازز ، Razdar ، ندای آسمانی ، رها92 ، yas sefid
۲۷-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۵۴ عصر
ارسال: #3
 
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
من با ته دیگ رنده شده امتحان کردم ماکارونیم رو این دفعه اخریه
خیلی عالی شد
سیب زمینی رو با قسمت درشت رند می کنی بعد روغن میریزی کف قابلمه سیب زمینی رنده شده + نمک + یه ذره زعفرون خوب قاطی میکنی میریزی توی قابلمه خب تفت میدی یکم که خودش رو گرفت ماکارونی رو میریزی روش و یا برنج رووووووووو


وای گشنه ام شد
نقل قول
 سپاس شده توسط mattina ، NAZBANO ، ani ، rana.raha ، لیلیوم20 ، nedda ، الیناز ، سلی ، فاطمه23 ، زورو ، mina_v ، rahsepar ، nillgoon ، baharak7 ، فریبا92 ، shaparak_p66 ، کیتی ، susi ، نیازز ، mandanak ، Moonlight ، Razdar ، saharjavid ، ندای آسمانی ، تابنده ، Dante ، Baby jon ، mehrafarin90 ، Gol naz ، عشق محسن
۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۱۰ صبح
ارسال: #4
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
سراب این ی پلوی مخصوصه که تو ترکیه برای عروس بار اولی که می ره خونه مادر شوهر می پزن
اسمش پرده پلوست گویا
دستور پختش:
http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=115942

خدایا شکرت بالاخره من هم دیگه راحت شدم
دیگه تو خونمون مزاحمی وجود نداره
دوست دارم خداNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط Bar@n ، ريحان ، zohi ، سراب ، سالومه ، زورو ، نیازز ، Farnazearmin ، Razdar
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۲۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ عصر توسط zoha.)
ارسال: #5
RE: ته چین ماکارانی...
(۱۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ عصر)sahar paeizi نوشته است:  چطوري لالا جان؟
يعني ماست و زعفرون و ..... + بجاى برنج ماكاروني؟!


من به جای ماست ماست موسیر چکیده ریختم بعلاوه زعفرون و ریحان خرد شده / البته گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ هم جدا از اون داشتم.

فقط مثل ته چین اونطوری فشارش ندادم ماکارونی رو

گردو هم ریختم یک مقدار
نقل قول
 سپاس شده توسط mahnaz110 ، فاطمه23 ، + Negar ، Razdar ، رها92
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۳۵ عصر
ارسال: #6
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
برای تهدیگ باقالی پلو بال مرغ بذارید واقعا عاااااااااالی میشه. فقط اون طرف بال که پوستش کلفته باید کف قابلمه باشه. فقطم واسه خودتون درست کنید چون واسه مهمون تا شما بیاید سر سفره تموم شده، به خودتتون نمیرسه.

آیا می دانستید تعداد زوج یا فرد بودن آدمهای روی کره زمین به من بستگی دارد؟Angel
نقل قول
 سپاس شده توسط كيتي ، لیلیوم20 ، فاطمه23 ، مانا26 ، زورو ، فریبا92 ، کیتی ، الی 83 ، نیازز ، + Negar ، Razdar ، ندای آسمانی ، دختر اردیبهشتم ، Tati Beauty ، bahare jan
۲۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ عصر توسط zoha.)
ارسال: #7
     
Heart ته چین دو رنگ ماهی
Heartته چین دو رنگ ماهی به سبک سحرناز


برنج
ماهی قزل آلا
ماست
تخم مرغ
سبزی پلو
زعفرون دم کرده
نمک
روغن


برنج را میپزیم و دو نیم میکنیم
یعنی به صورتی که کمی دون باشد
دم نمیکنیم
فقط آبش را کشید کافی است

یک قسمت آن را زعفران زده
وقسمت دیگر آن را با سبزی مخلوط میکنیم
در هر دو قسمت ماست تخم مرغ و نمک میریزیم
کاملا هر قسمت را جداگانه هم میزنیم تا یکنواخت شود

ماهی را هم درسته سرخ میکنیم

کف قالب مورد نظر رو کمی روغن میریزیم
ماهی یا ماهی هارا کف قالب میچینیم
یکی از دو رنگ برنج را به دلخواه روی آنها میریزیم و خوب فشار میدهیم و پهن میکنیم
رنگ دیگر برنج را روی آن ریخته
آن را هم پهن کرده و فشار میدهیم
در قالب را با فویل میبندیم و چند سوراخ کنید
وداخل فر میگذاریم
بعد از سرخ شدن آماده است

جالت اینه که وقتی این ته چین رو بر میگردونیم ماهی ها مشخصه
دورشو تزئین کنید و سرو کنید


نوش جانNew1

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط عسل بانو. ، mina14 ، مژي ، zamin safe ، پرنسس65 ، کیجا ، نیازز ، negar* ، سپیده مامی ، Razdar ، تابنده ، ahmadfarm ، sama-ali
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۵:۲۹ عصر
ارسال: #8
     
Heart ته‌چين ماهی
مواد اولیه :

فيله ماهي 400 گرم
برنج چهار پيمانه
پياز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوري
زعفران آب‌كرده يك استكان
سير سرخ‌شده چهار حبه
نمك، زردچوبه و ادويه و کره به ميزان لازم
شويد و گشنيز خردشده 400 گرم


طرز تهيه:

ابتدا فيله ماهي را قيمه‌اي خرد كرده، با پياز، زعفران و آبليمو به مدت 30 دقيقه مزه‌دار نماييد. بعد با كره به آرامي سرخ كنيد. پياز و سير سرخ‌شده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادويه بزنيد. در آخر شويد و گشنيز خردشده را بيفزاييد و خوب هم بزنيد تا سبزي‌ها تفت بخورد. بعد برنج آبكش‌شده را درون ظرف ريخته و مواد را روي آن بريزيد و دوباره برنج را ريخته براي خوش‌رنگ و خوش‌طعم شدن برنج، زعفران آب شده را روي آن بريزيد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد دم بكشد.

نكته:

اين غذا را مي‌توانيد به صورت دمي نيز تهيه كنيد.

[تصویر: 634311236701890000.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط Moonlight ، sara-mehrad ، نیازز ، Razdar
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۰۷ صبح
ارسال: #9
     
Heart ته چین قالبی
مواد اولیه :

فيله‌مرغ دو عدد
برنج سه پيمانه
تخم‌مرغ سه عدد
زنجبيل به ميزان لازم
نمك، زعفران، زرشك و روغن مايع به ميزان لازم

طرز تهيه:



ابتدا برنج را آبكش كرده، تخم‌مرغ‌ها را زده و زعفران را به آن اضافه مي‌كنيم، سپس، برنج آبكش شده را به مواد ذكر شده اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

ظرف يا قالب موردنظر را چرب كرده و آن‌گاه، نيمي از مواد را در آن ريخته و فيله‌هاي مرغ را به صورت باريك برش مي‌زنيم و روي برنج مي‌چينيم، زنجبيل و نمك را روي مرغ مي‌پاشيم، در اين لحظه، زرشك را به موادمان مي‌افزاييم.

نكته:

مواد را در وسط ظرف مي‌ريزيم، مقداري از برنج را روي مرغ ريخته، كمي روغن مايع در گوشه‌هاي قالب مي‌ريزيم و ظرف را به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط فر با 180 درجه سانتي‌گراد، قرار مي‌دهيم.

[تصویر: 633960459772117479.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط كيتي ، star ، سبزینه ، فاطمه23 ، یگانه** ، فریبا92 ، RL92 ، gole roz25 ، نیازز ، mahshid_mari ، سپیده مامی ، قطره ، Razdar ، ahmadfarm ، pishi68
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #10
     
Heart ته‌چين ماهی
مواد اولیه :

ماهي قزل‌آلا - دو عدد
روغن مايع ذرت - يك پيمانه
برنج - پنج پيمانه
سبزي‌پلو - چهار پيمانه
سير تازه خردشده - نصف پيمانه
نمك و فلفل - به ميزان لازم
زعفران - به ميزان لازم

طرز تهيه:

ماهي‌ها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا مي‌كنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها مي‌زنيم تا مزه‌دار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كرده‌ايم با سبزي‌پلو آبكش مي‌كنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ مي‌كنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي مي‌باشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن مي‌ريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا مي‌كنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن مي‌ريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت مي‌گذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج مي‌ريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم مي‌كنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين مي‌كنيم.
[تصویر: 633848917857187500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط Solinaa ، Moonlight ، nasibe_603 ، Razdar ، تابنده ، ahmadfarm