|
انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
|
|
۲۴-آذر-۱۳۹۰, ۰۲:۰۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۹:۱۵ صبح توسط zoha.)
|
||||
|
||||
انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
![]() ![]() ![]()
خدایا شکرت... خواهششششششششششش میکنم دعام کنین مشکلاتمون حل شه 79 روز.... دوستان همسرم طلاسازه میتونین هم از رو عکس مورد نظرتون سفارش بدین هم از روی مدل بدل و هم از ژورنالش 45% زیر قیمت بازار... فاکتور هم خودش داره با کد T زیر نظر اتحادیه در ضمن میتونین تو حلقه هاتون اسم و تاریخ هم حک کنین
|
||||
|
|
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۲:۲۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۲ ۰۹:۱۶ صبح توسط zoha.)
|
||||
|
||||
|
RE: انواع ته دیگ و ته چین های خوشکل
برای اون گل زرده باید اول سیب زمینی رو چیپسی برس بدین یعنی خیلییییی نازک با رنده برقی یا رنده چیپس ساز باشه چه بهتر اگه نبود سعی کنین با دست خوب نازکش کنین..بعد یه ظرف آب و نمک درست کنین سیب زمینی ها رو بریزین توش حدود 30 دقیقه.. کمترم شد اشکال نداره بستگی به قطر سیب زمینی ها داره...
بعد به صورت پیچیدن یه گل رز همونجوری سیب زمینی ها رو میچینین ته قابلمه... چون کارش حالت برجسته داره باید خیلی مواظب باشین که به هم نریزه... برنجتون رو آروم بریزین... خدایا شکرت... خواهششششششششششش میکنم دعام کنین مشکلاتمون حل شه 79 روز.... دوستان همسرم طلاسازه میتونین هم از رو عکس مورد نظرتون سفارش بدین هم از روی مدل بدل و هم از ژورنالش 45% زیر قیمت بازار... فاکتور هم خودش داره با کد T زیر نظر اتحادیه در ضمن میتونین تو حلقه هاتون اسم و تاریخ هم حک کنین
|
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۱۰:۲۴ عصر
|
||||
|
||||
|
خدایا شکرت... خواهششششششششششش میکنم دعام کنین مشکلاتمون حل شه 79 روز.... دوستان همسرم طلاسازه میتونین هم از رو عکس مورد نظرتون سفارش بدین هم از روی مدل بدل و هم از ژورنالش 45% زیر قیمت بازار... فاکتور هم خودش داره با کد T زیر نظر اتحادیه در ضمن میتونین تو حلقه هاتون اسم و تاریخ هم حک کنین
|
||||
|
|
۲۲-فروردين-۱۳۹۱, ۰۳:۰۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-فروردين-۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ عصر توسط Mehrok.)
|
||||
|
||||
|
عزيزم وقتي برنج رو ريختي توي آبكش ته قابلمه روغن بريز يه ذره كه داغ شد كنجد بريز توش يه كوچولو بمونه تو روغن اما جابجاش نكنين مثلاً تفت ندين چون همش جمع ميشه يه جا اونوقت نميتونين دوباره پهنش كنين يك يا دو دقيقه بعدش اگه دوست داشتين زغفرون بريزين توش اما زياد نريزين چون كنجد رو ميسوزونه چند قطره جاهاي مختلفش همه سطحش نه
بعدم سيب زميني رو روش بزارين و برنج رو بريزين روش اينقدر خوب ميشه كه نگو من همش براي شوهرم درست ميكنم و كيف ميكنه يه مدل ديگه ته ديگ درست ميكنم اون با زيره به جاي كنجد زيره ميريزم اونم خوب ميشه ميتونين سيب زميني رو هم رنده كنين و باز همون مراحل بالا اونم خوب ميشه البته همش خوشمزه ميشه اما اون ته ديگاي صفحه قبل خوشگلن به به دلم خواست لبخند بزن! بدون انتظار پاسخي از دنيا بدان روزي دنيا انقدر شرمنده ميشود كه به جاي پاسخ لبخند با تمام سازهايت مي رقصد |
||||
|
|
۲۷-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۵۴ عصر
|
||||
|
||||
|
من با ته دیگ رنده شده امتحان کردم ماکارونیم رو این دفعه اخریه
خیلی عالی شد سیب زمینی رو با قسمت درشت رند می کنی بعد روغن میریزی کف قابلمه سیب زمینی رنده شده + نمک + یه ذره زعفرون خوب قاطی میکنی میریزی توی قابلمه خب تفت میدی یکم که خودش رو گرفت ماکارونی رو میریزی روش و یا برنج رووووووووو وای گشنه ام شد گاهی فقط یه لبخند نابودکننده است. بذار فکر کنن نفهمیدی
|
||||
|
|
۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۰ صبح
|
||||
|
||||
|
سراب این ی پلوی مخصوصه که تو ترکیه برای عروس بار اولی که می ره خونه مادر شوهر می پزن
اسمش پرده پلوست گویا دستور پختش: http://www.mamisite.com/forum/viewtopic.php?p=115942 خدایا شکرت بالاخره من هم دیگه راحت شدم دیگه تو خونمون مزاحمی وجود نداره دوست دارم خدا
|
||||
|
|
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ عصر توسط zoha.)
|
||||
|
||||
ته چین ماکارانی به سبک سحر نازپاستا فرمی ریز نوع برنجی یا حروف مناسب است فلفل دلمه ای قارچ پنیر پیتزا سینه ی مرغ نگینی خورد شده و سرخ شده آویشن و نمک و پودر پیاز یا عصاره ی پیاز روغن پاستا را در آب جوش میریزیم و میگذاریم بجوشد تا نرم شود تا آماده دم کشیدن شود بعد آبکش میکنیم و آن را با مرغ، فلفل دلمه ای سرخ شده،قارچ سرخ شده،پنیر پیتزا، آویشن نمک و پودر پیاز مخلوط کرده و مایع را داخل قالب ریخته یا روی گاز و شعله پخش کن میگذاریم یا داخل فر میگذاریم و روی آن را فویل میکشیم و روی آن سوراخ میزنیم بعد از سرخ شدن و طلایی شدن آن را سرو میکنیم نکته: ظرف رو گود انتخاب کنید که ته چین ضخیم شود. http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8...763413.jpg نوش جان
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم 【اینجا رو دوست دارم...】 |
||||
|
|
۱۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ عصر توسط zoha.)
|
||||
|
||||
RE: ته چین ماکارانی...
(۱۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر)sahar paeizi نوشته است: چطوري لالا جان؟ من به جای ماست ماست موسیر چکیده ریختم بعلاوه زعفرون و ریحان خرد شده / البته گوشت چرخ کرده و پیاز و قارچ هم جدا از اون داشتم. فقط مثل ته چین اونطوری فشارش ندادم ماکارونی رو گردو هم ریختم یک مقدار |
||||
|
|
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۳۵ عصر
|
||||
|
||||
|
برای تهدیگ باقالی پلو بال مرغ بذارید واقعا عاااااااااالی میشه. فقط اون طرف بال که پوستش کلفته باید کف قابلمه باشه. فقطم واسه خودتون درست کنید چون واسه مهمون تا شما بیاید سر سفره تموم شده، به خودتتون نمیرسه.
هر شب که می خوای بخوابی به این فکر کن که اگه دو روز دیگه قرار باشه بمیری فردا رو چطور میگذرونی؟ |
||||
|
|
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۰۷ صبح
|
||||
|
||||
|
مواد اولیه :
فيلهمرغ دو عدد برنج سه پيمانه تخممرغ سه عدد زنجبيل به ميزان لازم نمك، زعفران، زرشك و روغن مايع به ميزان لازم طرز تهيه: ابتدا برنج را آبكش كرده، تخممرغها را زده و زعفران را به آن اضافه ميكنيم، سپس، برنج آبكش شده را به مواد ذكر شده اضافه كرده و هم ميزنيم. ظرف يا قالب موردنظر را چرب كرده و آنگاه، نيمي از مواد را در آن ريخته و فيلههاي مرغ را به صورت باريك برش ميزنيم و روي برنج ميچينيم، زنجبيل و نمك را روي مرغ ميپاشيم، در اين لحظه، زرشك را به موادمان ميافزاييم. نكته: مواد را در وسط ظرف ميريزيم، مقداري از برنج را روي مرغ ريخته، كمي روغن مايع در گوشههاي قالب ميريزيم و ظرف را به مدت 30 دقيقه در طبقه وسط فر با 180 درجه سانتيگراد، قرار ميدهيم.
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم 【اینجا رو دوست دارم...】 |
||||
|
|
|

چوق: ![[تصویر: image-36B3_4D08AE4C.jpg]](http://www.mamipic.com/image-36B3_4D08AE4C.jpg)
![[تصویر: image-6CD8_4D1CC6A8.jpg]](http://www.mamipic.com/image-6CD8_4D1CC6A8.jpg)
![[تصویر: image-E65C_4D26432B.jpg]](http://www.mamipic.com/image-E65C_4D26432B.jpg)

ته چین ماکارانی به سبک سحر ناز