|
انتخاب آرایشگاه خوب
|
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-مرداد-۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ عصر توسط mina rz.)
|
||||
|
||||
|
RE: انتخاب آرایشگاه خوب
[quote='مريم ضيايي' pid='13954' dateline='1313350660']
بچه ها ديگه ادرس ايميلو اينجا ننويسيد! اينجا خودش به اندازه كافي پر هست! لطفا پيغام خصوصي بدين! [/quot خوب مريم جان page جديد درست كن كه همه بيان اونجا در مورده آرايشگاه نظر بدن چه ايرادي داره؟ مشكل اينجا با ايميل ننوشتنو كم نوشتن عزيزم حل نميشه........ نونا جان من كاره عروس خاطره جردن خيلي دوست داشتم قيمتشم 1400 بود.......... به ديدنش مي ارزه چون من اولين جايي بود كه ديدم بعد اون ديگه هيچ جا به دلم نشست.......... البته اگه كاره خيلي لايتو مي پسندي برو اونجا...... يه گريمه شيك |
||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ عصر
|
||||
|
||||
| RE: انتخاب آرایشگاه خوب | ||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۲ عصر
|
||||
|
||||
|
نينيلو جان گلبانو پيش کی می خوای بری ؟ من شنيدم جديدا يه آرايشگر خوبه ديگه هم اوردن
|
||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۴ عصر
|
||||
|
||||
(۲۴-مرداد-۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ عصر)mina rz نوشته است: [quote='مريم ضيايي' pid='13954' dateline='1313350660']يعني الان تو ماه رمضون هم بري 1400 ميگيره مگه قراره چيكار كنه |
||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
(۲۴-مرداد-۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ صبح)نونا نوشته است: ببخشد در مورد كار عروس آرايشگاه سيمين تو زعفرانيهآرایشگاه سیمین رو آتلیه لیلیت به من هم معرفی کرد. من بهشون گفتم که آرایشگاهمو رزرو کردم. یه نمونه کار فیلمبرداری بهم نشون دادن و بهم گفتن که عروس رفته بوده سیمین. من که اصلا از آرایش عروسه خوشم نیومد. صورتشو خیلی سفید کرده بودن و رژ گونه و رژ لبش هم خیلی قرمز بود. |
||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
(۲-آبان-۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ صبح)cinderella نوشته است: سلام،انتخاب یه آرایشگاه خوب همیشه سخته،به خصوص اگه برای یه مراسم خاصی مثل عروسی یا نامزدی نزدیکان یا خودمون باشه كسي شماره تماس و آدرس خاطره جردن رو داره؟ |
||||
|
۲۴-مرداد-۱۳۹۰, ۰۴:۵۳ عصر
|
||||
|
||||
| RE: انتخاب آرایشگاه خوب | ||||
|
۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۳۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ صبح توسط مريم ضيايي.)
|
||||
|
||||
|
سلام
اگه تازه واردين!(كه به جمع ما خوش اومدين! )اگه ميخواييد جواب اين سوالو بدونيد! اول از همه بخش انتخاب ارايشگاه خوب رو بخونيد،خيلي از بچه ها اسم ارايشگاهها و نظراتشونو نوشتن! اينجا هم اسم ارايشگاه با نظراتتونو بنويسيد! از اونجايي كه اعضا خواستن،موضوع رو تو تاپيك جديد ادامه ميديم! اميدوارم اعضا،حالا ديگه بتونند ارسالهاي جديدو ببينند! ![]() با تشكر!
|
||||
|
|
۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۲:۴۸ صبح
|
||||
|
||||
|
سلام
يه تاپيك با نام كدوم ارايشگاه خوبه؟ باز كردم،از اونجايي كه ميگين،ارسالهاي اخر نمايش داده نميشه،ادامه بحث در اون تاپيك انجام ميشه! با تشكر |
||||
|
۲۵-مرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۱۹ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: كدوم ارايشگاه خوبه؟
نونا جان شماره خاطره جردن:22037126-26201097
|
||||
|
|

چوق: 
.غیر از پولی که میدیم اینکه خوب بشیم از همه مهمتر،بعضی وقتها با وجود اینکه پول زیادی هم میدیم اما اصلا خوب نمیشیم،حتی خیلی وقتها خودمون بهتر خودمون درست میکنیم.اینجا من چند تا آرایشگاه خوب براتون معرفی میکنم. شما هم آرايشگاه خوب سراغ داريد ، پست جديد به نام آرايشگاه بزنيد و توش توضيح بديد. اگر سوالي داريد هم همينجا بپرسيد.
)