|
آویز ناف
|
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: نگین ناف
منم خیلی دوست دارم ولی یه کم شکم دارم میترسم خوب نشه.از عفونت و دردشم میترسم.آخه من به بدل حساسیت دارم متاسفانه.گوشمم که سوراخ کردم عفونت کردم مجبور شدم سری گوشواره هامو عوض کنم.بهار جون رفتی انجام دادی بیا بگو چجوری بوده.
راستی بچه ها چرا جواب اینجور آدمای عقده ای رو میدید؟هرچفدر به اینجور آدما توجهی نشه بیشتر حرص میخورن.اینا یه سری آدمایی هستن که هیچکی تحویلشون نمیگیره انقدر که بیریختن.ولشون کنید بابا ما که در سطح اینا نیستیم. |
||||
|
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۹:۵۶ صبح
|
||||
|
||||
|
خواهش میکنم دوستان!!
متوجه هستید که از حد ادب دارید خارج میشید؟!!! حرف این آقا یا خانم اگر بیراه بوده که پس جواب نداشته!! خواهش میکنم رعایت اخلاق و ادب رو بفرمائید. ممنونم |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۰۶ صبح
|
||||
|
||||
|
بهار جون اعصاب مصاب نداریااااا!!
![]() بی خیال حرفای اون شو. تو یه آدم عاقل و بالغی. هرکاری که خودتو همسرت دوست داری میتونی انجام بدی. به کسی هم ربطی نداره جیگرم. رفتی گذاشتی بیا بگو، دوست دارم بدونم چه طور بود.
11 تیر عروس شدم... یه عروس ناز خدایا شکرت برای همه ی مهربونیات و این عشق آسمونی که تو دل من و فرشادم گذاشتی... |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۰۸ صبح
|
||||
|
||||
|
اره بچه ها...دعوا نکنیم....
عیسی به کیش خویش...موسی به کیش خویش... نوعروسی ها باید همیشه خوشحال و مهربونباشیم...نه دعواکنیم.. |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۴ عصر
|
||||
|
||||
|
نیلا جون میگی شکم داری پس منو چی میگی که چه عذابی باید بکشم تا دوباره درست بشه
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن های نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
آلیش جونم تو فرق داری مال تو با شادی همراهه
![]() .وایییی دیروز من رفتم چه خبر شده اینجا ول کنید بچه ها جواب دادن نداره کاملا" مشخصه شخص بیکار و بی منطقی هست ولش کنید .وایییی دیروز من رفتم چه خبر شده اینجا ول کنید بچه ها جواب دادن نداره کاملا" مشخصه شخص بیکار و بی منطقی هست ولش کنید زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۵:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
بهار جان چرا ناراحت می شی؟ ناراحتی نداره این پست هارو باید گزارش بدی (رو دوتا علامت !! که در سمت چپ پست هست بزن)من سریع میام پاکش می کنم همچی حل می شه ناراحتی نداره که!
منم الان پستهارو پاک می کنم. پس از این به بعد کسی جواب اینجور افراد رو نده فقط پست رو گزارش بده
http://PortreArt.ir زیورآلات دستساز پرتره با قیمت استثنایی برای آموزش ساخت زیورآلات PM بدید. اجرای قانون "اسپم = اخطار" از اول خرداد 92. اسپم در تاپیک ها => اخطار. توهین به مدیران => محرومیت از انجمن. |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۷:۰۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-مهر-۱۳۹۰ ۱۰:۳۴ عصر توسط bahar.)
|
||||
|
||||
|
مرسی دانته جون
بچه ها ببخشید اگه بی ادبی کردم یه ذره . اخه اعصابمو خورد کرده بود . از همه معذرت می خوام . بوس به همتون غیر از اون مهمونه
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها من تصمیممو گرفتم برم نافمو سوراخ کنم.
بدویید بگید مراقبت های بعدش سخته؟ من هر روز به خاطر اینکه باشگاه میرم مجبورم برم حمام.آیا میتونم برم؟ درد داره؟ هر کی رفته از دکترش راضی بوده برام بزاره شماره اش رو.من تهرانم. |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۴۰ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام نسیم . من میخوام برم ولی هفته ی دیگه . نیلا یه دکتر بهم معرفی کرد میگه کارش خیلی خوبه تو پاسدارانه . بهت نزدیکه؟
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
|

چوق: