|
آویز ناف
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-مهر-۱۳۹۰ ۰۲:۵۴ صبح توسط bahar.)
|
||||
|
||||
|
آویز ناف
بچه ها من میخوام نگین ناف بذارم کجا باید برم ؟ اصلا چه جوریه باید نافمو سوراخ کنم ؟
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
RE: نگین ناف
من پیش دکتر پوستم دیدم میان میگذارن خواستی بهت شمارشو بدم یعنی کارش عالییههههه خوشگلم میشه خیلی خوشگله
اگه لاغر بودم حتما" میزاشتم میگم خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد خودمو میگما ![]() من پیش دکتر پوستم دیدم میان میگذارن خواستی بهت شمارشو بدم یعنی کارش عالییههههه خوشگلم میشه خیلی خوشگله اگه لاغر بودم حتما" میزاشتم میگم خدا خرو شناخت بهش شاخ نداد خودمو میگما
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۲۱ عصر توسط bahar.)
|
||||
|
||||
|
دور از جونت . شما خانمی .
نیلا جونم سوراخ میکنن نافو؟ هزینشو میدونی؟ ....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۲۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
آره سوراخ میکنن
هزینشو نمیدونم هزینشو نمیدونم زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۰ عصر
|
||||
|
||||
|
گفت 60 تومن . امروز بهم وقت داد . دستت درد نکنه
تا حالا کسی رو دیدی بذاره؟ مثل سوراخ کردن گوش میمونه؟ ....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
من اونجا بودم دیدم خیلی ها میومدن برا سوراخ کردن و میگفتن از همه جا ارزونتر میگیره
ولی کسی که خیلی وقته سوراخ کرده بوده دیدم خیلی خوشگل بود آره با یه سوزنی انگار سوراخ میکنن من اونجا بودم دیدم خیلی ها میومدن برا سوراخ کردن و میگفتن از همه جا ارزونتر میگیره ولی کسی که خیلی وقته سوراخ کرده بوده دیدم خیلی خوشگل بود آره با یه سوزنی انگار سوراخ میکنن زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۷ عصر
|
||||
|
||||
|
اها راستی تا یک هفته دیگه خوب میشه ؟ درد داره بعدش یا نه ؟
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۸ عصر
|
||||
|
||||
|
به خدا نمیدونم فقط تو مطب بودم دیدم اومدن برا این کار و همش تعریف میکنن
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۹ عصر
|
||||
|
||||
|
دستت درد نکنه . خیلی کمکم کردی . بوس
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۱:۴۲ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
خواهش میکنم عزیزم
دعا کن منم لاغری شم برم بگذارم ![]() خواهش میکنم عزیزم دعا کن منم لاغری شم برم بگذارم ![]() انشالله که راضی باشی و خوشگل خوشگل شی بوسسسسسسسسسسسسس انشالله که راضی باشی و خوشگل خوشگل شی بوسسسسسسسسسسسسس زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|

چوق:

خودمو میگما