|
آموزش شبه قالی!
|
|
۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آموزش شبه قالی!
ببخشید نانوشکا جونم دیر جواب دادم
رفته بودم ناهار بخورم. مرسی عزیزم. ![]() امروز اگه خونه باشم حتما میام نت. ولی مامانم اینا قصد داشتن بریم خونه داییم. سعی میکنم زود برگردم عزیزم
خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۰۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-دي-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر توسط Rijina.)
|
||||
|
||||
|
سلام
![]() بچه ها اینا هم چند مدل بافته شده ست! پادری پارازیته عمه مه شما به بزرگواریتون ببخشید![]() ![]() دلفین (برای جلو در حمام ) ![]() سبد گل اینم همونی که طرحشو گذاشتم گفتم عمه م بافتتش. ![]()
خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
|
آفرین خیلی هنرمندی.
http://PortreArt.ir زیورآلات دستساز پرتره با قیمت استثنایی برای آموزش ساخت زیورآلات PM بدید. ** از چت کردن در تاپیکها خودداری کنید! ** اسپم در تاپیک ها => اخطار. توهین به مدیران => محرومیت از انجمن. |
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۱, ۰۶:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
مرسی دانته جونم
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۰۱ صبح
|
||||
|
||||
|
وای خیلی دوست دارم درست کنم از اینا واجب شد برم حسن آباد
فقط یه چیزی اینا زیرش پلاستیکیه رو سرامیک سر نمی خوره؟ واسه پادری و پاتختی می پرسم مثلا بندازم جلو در حموم آدم روش سر نمی خوره؟ |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲ صبح
|
||||
|
||||
|
نه عزیزم
چرا سر بخوره؟؟؟؟ وقتی میبافی که دیگه پشتش پلاستیکی نیست! پشتش هم دوخته میشه دیگه خانومی.. تو آموزش دقت کنی می بینی که از پشت دوخته میشه ولی روی کار که مثل فرش ارتفاع داره اونطرفه کیسه هست که موقع دوخت نمی بینیم. خدا جونممممممم مرسی!!!! ما هم بالاخره بعد از کلـــــــــــــــی دردسر و مشکل به هم رسیدیم! 25 بهمن روز عقد من و عشقم! ![]() خدایا خوشبخت بشیم.. «-- طعم اولین هم آغوشی با تو را حتی در بهشت هم نمیتوانم تجربه کنم.. زمین به کنار..!!!--» |
||||
|
|
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۱۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-مهر-۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ عصر توسط banooo58.)
|
||||
|
||||
|
پس چرا اينجا رو ول كردي به امان خدا
راستي من سوزن رو خريدم آقاهه فكر كرد خيلي استادم يه چيز ديگه هم بهم داد گفت اينم پوكه شبه قاليه شبيه سوزناس ولي كوتاه تره و اون سيم پيچي دورشم نداره مي دوني اون چيه؟ براي توضيح بهتون بگم الان تو مامي سايت ديدم چيه اونم همين سوزن شبه قاليه كه سر سرنگ سوار مي شه |
||||
|
|
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۷:۴۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-مهر-۱۳۹۱ ۰۷:۴۲ عصر توسط سوگلی.)
|
||||
|
||||
|
امروز رفتم خرازی (فکر میکردم اشتباه تایپیه سوزن شبه قالی)میگم سوزنه شبیه قالی دارید
![]() 2نوع سوزن بود یکیش سوزن خالی یکیشم یه زره بلندتر من سوزن خالیو گرفتم سوراخش درشت تر بود شنیده بودم که میشه از سرنگ استفاده کرد فروشنده گفت از لوله خودکارم میشه گلم میشه پادری با طرح کفشدوزک بزاری من عاشق این حشره مهربونم-تمه پذیراییمم کفشدوزکه ![]() ولی به جایی مشکی قرمز -قهوه ای سوخته قرمز 2 تا کلاف کاموای قرمز بهاران با 4 تا قهوه ای گرفتم بسه؟ حضرت علی(ع): بپرهیز از انجام کاری که اگر فاش شود انجام دهنده را خوار و خفیف سازد. |
||||
|
|
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۸:۴۰ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستان شرمنده یه مدت نیومدم اینجا!!
آخه نوروز 92 عقدمه دارم وسایل سفره عقدمو جور میکنمتا خودم درستش کنم.. ![]() ببخشید! بانو جان آره اونا سرنگیه تو صفحه دوم گفته شده درباره اش.. سوگلی جون میگردم واسه ت کفشدوزک پیدا میکنم عزیزم.. بعد اینکه تعداد کاموا هات بستگی به اندازه طرحت داره با طرز دوختت.. خب مشخصه که چرا به اندازه بستگی داره ولی به طرز دوختنت هم بستگی داره چون، ممکنه بخوای جفت هم بدوزی تا کارت با کیفیت تر در بیاد یا اینکه بخوای باز باز بدوزی تا هم زودتر تموم شه هم اینکه واست مهم نباشه کیفیت کارت... ![]() دنبال یه فرصت مناسبم تا مرحله ی آخر کارم بزارم انشاالله فردا ![]() البته امیدوارم بشه!!!
||||
|
|
۲۱-مهر-۱۳۹۱, ۰۸:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
(۲۱-مهر-۱۳۹۱ ۰۴:۱۶ عصر)banooo58 نوشته است: پس چرا اينجا رو ول كردي به امان خدا فكر ميكنم شما هم از سوزناي من خريدي اينا راحت تره كار باهاش فقط بايد يه سرنگ بخري بزني سرش تا بشه باهاش كار كرد 28 خرداد. خدايا خودت كمكم كن خيلي تنهام برام دعا كنيد به خير و خوشي تموم بشه خيييييييييييييييلي استرس دارم لباس عروسمو سفارش دادم خييييييييييييييييلي ساده اما يه چيزي تو دلم ميگه پشيمون ميشي ![]() هنوز از لباسم خبري نيست طراحي ديواراي خونمون تموم شد فوق العاده شد وسايلمو تقريبا چيدم يه سري كاراي دكوري مونده |
||||
|
|
|

چوق: 

شما به بزرگواریتون ببخشید![[تصویر: %D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%89.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7592182682/%D9%BE%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%89.jpg)
![[تصویر: %D8%AF%D9%84%D9%81%DB%8C%D9%863.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7592183973/%D8%AF%D9%84%D9%81%DB%8C%D9%863.jpg)
![[تصویر: %D8%B3%D8%A8%D8%AF%DA%AF%D9%842.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7592186448/%D8%B3%D8%A8%D8%AF%DA%AF%D9%842.jpg)

.gif)

دارم وسایل سفره عقدمو جور میکنم