شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
آش فاطمه زهرا
۳۰-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۳۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-مرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
آش فاطمه زهرا
مواد لازم:اش فاطمه زهرا [تصویر: 5nnzv6f9bpgyfndnmowt.jpg]
گوشت بدون استخوان 500 تا 750 گرم (میتونید به 300 گرم تقلیلش بدید اما در اونصورت باید برای تزیین روش از گوشت چرخکرده استفاده کنید که بسی خوشمزه ش میکنه
سبزي آش 1کیلو (پاک کرده ش اینقدر) * سبزیش زیاد باشه بهتره
( شامل: جعفري، گشنيز، اسفناج، تره و کمي شويد (چون نعناع داغ داریم دیگه سبزی معطر همین شوید بسه! اما در صورت تمایل میتونید سبزی معطر دیگه هم استفاده کنید یا اصلا شویدم نریزید!))
گندم نیم کیلو تا 600 گرم
نخود و لوبيا چيتي و لوبیا قرمز و لوبیا سفید و لپه هر کدام 50 گرم (یا تا حدی که گودی دست پر میشه وقتی دستتونو به شکل کاسه درآرید!)
برنج 50 گرم
ماش و عدس هر کدام 100 گرم (دوبرابر بالایی ها)
پياز 750 گرم (4 عدد بزرگ)
کره 100 گرم
نعناع داغ به قدر لازم
نمک , فلفل به اندازه دلخواه

قلم

طرز تهيه :
حبوبات را يک روز قبل شسته و خيس کنيد .گندم را جدا پخته و 2 بار چرخ می کنیم،همه ی مابقی حبوبات و برنج و گوشت را با هم پخته بعد از پخته شدن گوشت آنرا در آورده و ریش ریش کرده (یا با گوشتکوب خوب بکوبيم تا له شود )و در مرحله ی آخر پخت دوباره اضافه می کنیم. بعد از در آوردن گوشت به حبوبات پخته شده دوسوم پیاز داغ (با روغن پیاز داغ که حسابی خوشمزه ش میکنه و صد البته رژیمیش!!! ) و گندم و سبزی را اضافه کرده می گذاریم سبزی بپزد و در آخر کار کره نیز به آن اضافه می کنیم که عطر بگیرد اگر زودتر اضافه کنیم عطر کره می رود.مرتب بهم بزنيد تا آش ته نگيرد و جا بيفتد و کش بیاید . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگي کشيده و روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ باقی مونده و کشک و سیرداغ وگاها زعفرون تزئين کنيد.اکثرا برای تزیین این آش از واویشکا (گوشت چرخ کرده+پیاز داغ و رب) استفاده میشود

- اگه از قلم استفاده میکنید با گوشت بذارید بپزه و درش بیارید و ...
یا میتونید موقعی که قلم میخریم همه رو باهم با آب زیاد میذاریم یه صبح تا عصر بپزه و بعد جداسازی استخون و ... وبعدم به اندازه ی هربار مصرفمون فریزش میکنیم دوروش دلخواهه
دراین صورت موقع اضافه کردن سبزی و ... کافیه یکی از این بسته های قلم رو رو بریزیم توش
- من گندم رو با آب فراوون میپزم و دیگه چرخ نمیکنم و همونطور آبدار با گوشت کوب برقی میکوبمش تا قشنگ مثل حلیم کشدار شه بعد حبوبات و ... رو بهش اضافه میکنم،دیگه همه چی مثل بالاست با این فرق که من بعد از مخلوط کردن حبوبات هم میکوبمش یکم تا حبوباتمم تقریبا له شه (البته اصلش فقط با هم زدن مداوم به درجه ی له شدن میرسه)ولی چون ممکنه 1رو تقریبا پختن این اش طول بکشه برایه سرعت بخشیده میشه در اندازه کم که درست میکنیم از گوشت کوب استفاده کنیم این دستور رو از مامی سایت گرفتم خیلی عالی بود پند وقت پیش درست کردم یه جورایی غلیظه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط fereshteh8 ، pikard ، sonya ، elham_ali ، Khanom Tala ، ~*tiyam*~ ، روناک بیزمارک
ارسال پاسخ