|
آزیتا ارباب
|
|
۳۱-فروردين-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آزیتا ارباب
منم همین آدرسو دارم ازش. و گفتن که اسم سالنش خاطره 2 هست!!!!!
نمیدونم دقیقاااا!! |
||||
|
۳۱-فروردين-۱۳۹۱, ۰۹:۱۷ عصر
|
||||
|
||||
|
والا من یه خاطره بیشتر نمی شناسم که تو طاهری است. خاطره 2 را نمی دونم عزیزم.
با آرزوی بهترینها |
||||
|
۱-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ صبح توسط marya_r2000.)
|
||||
|
||||
| RE: آزیتا ارباب | ||||
|
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۲۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ عصر توسط Makhmal.)
|
||||
|
||||
|
اینم کارای ارباب:
http://img.online-dl.com/images/e3935_40...811356.jpg http://img.online-dl.com/images/z1556_39...762590.jpg اگه اشتباه نکنم عکس دومین عروسو به دیوار آرایشگاهشم زده. |
||||
|
|
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ عصر
|
||||
|
||||
|
عکس دومی که تو مسابقه ف....س شرکت کرده بود و شاید تنها عروسی بوده که ازش خوشم اومد تو کارای آزیتا به نظرم خیلی شیک درستش کرده . ولی متاسفانه مودی درست می کنه و نمی شه بهش اعتماد کرد.
-گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
|
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
به نظر من که کارش از معمولی هم پایین تره.امروز صبح عکس یکی از فامیلای خیلی دورمونو دیدم که عروس ازیتا ارباب بود و اصلا خوشم نیومد.
|
||||
|
|
۲۱-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۹:۵۰ عصر
|
||||
|
||||
|
ما هم که رفته بودیم برای دوستم ، وقتی آلبوما و بوما رو دیدیم پا به فرار گذاشتیم .
-گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۱۱-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ عصر توسط وینی.)
|
||||
|
||||
|
قابل توجه دوستانی که علاقمند به کارهای خانم ارباب هستن ، ایشون یه سالن شخصی برای خودش زده و گفته جهت دیدن نمونه کار یا رزرو صرفا با این شماره تماس بگیرید
09125188526 -گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۴-تير-۱۳۹۱, ۰۴:۵۳ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها الان اسم آرایشگاه آزیتا ارباب راشن هستش. نه؟
دوست من آرایشگر موی عروس این آرایشگاهه. میخوام ببینم کارشون چطوره؟ تا اینجا که کسی خوب نگفته ازش. هرچقدر بعید باز تو خدای منی... |
||||
|
۹-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۳۰ عصر
|
||||
|
||||
|
دقیقا وینی جون. منم این عکس ها رو که دیدم یه خوده نظرم تغییر کرده!
با آرزوی بهترینها |
||||
|
|

چوق: