|
آرشیو عکس گیفت عروسی
|
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: گیفت عروسی
خب بودن دیگه
![]() آره اما واقعا وقتشو ندارم مگه اینکه ببرم سرکار بشینم اونجا درست کنم ![]() تازه هیچ کسم همراهیم نمی کنه خودم یه تنه دارم همه کارامو میکنم دیگه اگه بخوام گیفت درست کنم شبم نباید بخوابم حالا اون دوتایی که گفتم چه طور بودن؟ http://up.behtarin.com/uploads/09fe5f8a871.jpg http://up.behtarin.com/uploads/09fe5f8a872.jpg اون طلاییه نقره ای هم داره 4 خرداد روز دزفول به همه ی نوعروسای دزفولی و همه ی ایران مبارک
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۳۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ عصر توسط Taraneh.)
|
||||
|
||||
|
دوست خوبم میتونی مثل من از اونایی که یکم خوشت اومده بگبری و تغیرش بدی...مثلا من گل روشو پاپیوناشو عوض کردم و فقط 1روز زمان گذاشتم براش....ایا اینکه یری بازار مشیر خلوت...یکسری شمع کوچک دارن که دورش روبان و پارچه خوشگل پیچیدن خیلی ساده رنگهای طلایی نقره ای و سفید...من از سادگیش خوشم میاد عمده هم مبفروشن...
عزیزم به نظر من رنگ گیفت به نظر من بستگی به سفره داره...من سفره مو سفید نقره ای انتخاب کردم با گلهای قرمز گیفتام هم همین رنگهاس روش گلهای قرمز...نمیگم کاملا شبیه در بیار اما خیلی هم جدا از سفره نباشه بهتره به نظرم www.pirano.ir سایت پیرانو(طراحی سفره عقد،میز نامزدی،میز حنابندان،گل آرایی و گیفت های زیبا و خاص)به زودی |
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ عصر
|
||||
|
||||
(۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ عصر)Taraneh نوشته است: دوست خوبم میتونی مثل من از اونایی که یکم خوشت اومده بگبری و تغیرش بدی...مثلا من گل روشو پاپیوناشو عوض کردم و فقط 1روز زمان گذاشتم براش....ایا اینکه یری بازار مشیر خلوت...یکسری شمع کوچک دارن که دورش روبان و پارچه خوشگل پیچیدن خیلی ساده رنگهای طلایی نقره ای و سفید...من از سادگیش خوشم میاد عمده هم مبفروشن... این بازاری که میگی کجا هست؟ من تو عروسی میخوام گیفت بدم یا روز پاتختی هر کس که هدیه شو داد یه گیفت بهش میدم در نتیجه رنگش زیاد مهم نیست که با چی ست بشه 4 خرداد روز دزفول به همه ی نوعروسای دزفولی و همه ی ایران مبارک
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۰۵ عصر
|
||||
|
||||
|
نارسيسوسسسسسسس پ نه پ فكر كردي كاراي ما رو مستخدما انجام ميدن
![]() اون دوميه خوبه ولي توش چي ميخاي بذاري؟ ولي گيفتاي آماده هميناس.جدي ميگم شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم .... دوست دارم بی تو بودن را برای با تو بودن دوست دارم .... دوست دارم |
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
(۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ عصر)narcissus88 نوشته است:عزیزم بازار بزرگ...مشیر خلوت...یا شایدم مینیویسن مشیرالخوت(۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ عصر)Taraneh نوشته است: دوست خوبم میتونی مثل من از اونایی که یکم خوشت اومده بگبری و تغیرش بدی...مثلا من گل روشو پاپیوناشو عوض کردم و فقط 1روز زمان گذاشتم براش....ایا اینکه یری بازار مشیر خلوت...یکسری شمع کوچک دارن که دورش روبان و پارچه خوشگل پیچیدن خیلی ساده رنگهای طلایی نقره ای و سفید...من از سادگیش خوشم میاد عمده هم مبفروشن... نمیدونم....(اونجایی که مرکز دکمه است)....چنتا مغازه هست که گل و نقل ....داره(وسایل ساخت گیفت عمده میده و خود گیفتم داره مغازه هاش مشخص هستن. همون ط اول (وسط اونجا پله به زیر داره که کیف میفروشن.دست راست اون پله هاس این مغازه ها این همه ی توانم برای درست آدرس دادن بود...
www.pirano.ir سایت پیرانو(طراحی سفره عقد،میز نامزدی،میز حنابندان،گل آرایی و گیفت های زیبا و خاص)به زودی |
||||
|
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۴۳ عصر
|
||||
|
||||
(۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۰۵ عصر)marziye1987 نوشته است: نارسيسوسسسسسسس پ نه پ فكر كردي كاراي ما رو مستخدما انجام ميدن این دومیه خودش توش پره نقلای رنگی کوچولو 4 خرداد روز دزفول به همه ی نوعروسای دزفولی و همه ی ایران مبارک
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ عصر
|
||||
|
||||
|
سیندرلا جون من نمی تونم عکس گیفتتونو ببینم
میشه دوباره بزارین؟
|
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۳۴ صبح
|
||||
|
||||
(۲-خرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ عصر)narcissus88 نوشته است: خب بودن دیگه به نظر من اون اولی بهتره نقره ایه بازم بستگی به خودت داره
|
||||
|
|
۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۵-خرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ عصر توسط narcissus88.)
|
||||
|
||||
|
دیروز که رفتم بهارستان برای کارت عروسی
یه مدل بود یه شمع رو روش اسم هر دو و تاریخ عروسی چاپ شده بود با یه کاغذ تو یه جعبه بود از شمعه خوشم اومد مکعب کوچولویی بود در رنگای قرمز و مشکی و سفید میخوام بدم فقط ازون شمعها با اسمامون و تاریخ چاپ کنن و بدم به مهمونا دونه 900 در میاد اما نمیدونم چه تعدادی بگیرم ![]() !!!! 4 خرداد روز دزفول به همه ی نوعروسای دزفولی و همه ی ایران مبارک
|
||||
|
۶-خرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۰۵ صبح
|
||||
|
||||
|
عزیزم بستگی داره به چند نفر بخوای بدی
قبلا هم گفتم اکثرجاها فقط به دخترا مجرد فامیل گیفت رو میدن میتونی بشماری و به همون اندازه بگیری بستگی داره خودت به کیا بخوای هدیه بدی از کودکی منتظرشاهزاده ای با اسب سفید بالدار بودم که بیاد و مرا به رویاها ببرد شاهزاده آمد مرا به رویاها برد ولی با 206 خاکستری متالیک بدون بال
|
||||
|
|
|

چوق: 

میشه دوباره بزارین؟