|
آرایشگاه گل سرخ
|
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۲:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
|
آرایشگاه گل سرخ
من رفتم کارشون از نزدیک دیدم حدود 5 تا عروس اونجا دیدم ،برخلاف گذشته آرایششون لایت وخوشگل بود اما اینم بگم که آرایش همه تو یه سبک بود با اینکه آرایشگراشون فرق میکرد.آرایش معمولی 400 وآرایش ویژه همراه با تج عروس وناهار 550 تومان میگرفت که خیلی عالی بود.فقط ابرو تیغ میزد یعنی تمام عروسایی که اونجا بودن ابروشون تیغ زده بودن.
هرروز ساعت 12 گل سرخ عروس داره حتما برید واز نزدیک ببینید |
||||
|
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۲:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آرایشگاه گل سرخ
خوب اين طبيعيه همه جا ابرو رو تيغ ميزنن خوب خيلي بهتر ميشه
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۳:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
اونوقت شب كه عروس ميره خونه و دوش ميگيره ، ابروهاش پاك ميشه ، داماد چي كار كنه؟
|
||||
|
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۴:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
|
داماد محترم يك عدد مداد بر ميداره ابروهاي عروس خانم را طراحي ميكنه هنر مندم كه هست يك مدل خوشگل ميكشييييد
بعدم چون تيغ زدن زودي در مياد سر هفته درومده زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۸:۰۱ عصر
|
||||
|
||||
|
من فقط مدل ابروي لينچان بلدم بكشم !
|
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۸۹, ۰۸:۴۴ عصر
|
||||
|
||||
|
آرایشگاه من تو نامزدی ابروی من تیغ نزد ،آخه تیغ زدن کار آرایشگر راحت تر میکنه
|
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۱۲:۳۵ عصر
|
||||
|
||||
|
منم برای عروسیم ابرومو تیغ نزد چون به اندازه کافی بالا بود فقط خیلی باریکش کرد البته برای بیشتر عروسا اینکارو میکنه چون با مداد خیلی راحت طرحی رو که می خواد میکشه البته آرایشگر من کارش خیلی عالی بود چند روز پیش هم که رفتم پیشش عروس داشت و خیلی قشنگ درستش کرده بود اسم آرایشگاه کابوک میدان مادر ساختمان همایون
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن های نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۰۵:۳۸ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-اسفند-۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
من خودم ترجيح ميدم تيغ بزنم تا بر داره باريكش كنه چون از باريك متنفرم و ديگه هم مال من در نمياد ولي تيغ رشدش رو سريع ميكنه تقويتم ميشه ،ميشه توفيق اجباري!!
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۰۶:۲۳ عصر
|
||||
|
||||
|
نمی دونم ولی ابروی من که خیلی زود دوباره پر شد آخه من هیچ وقت خیلی باریک نمی کنم
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن های نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
۱۵-اسفند-۱۳۸۹, ۰۸:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
خوش به حالت من یک بار یک آرایشگر بی سلیقه برام بر داشته دیگه مثل اولش نشد کملا" معلومه خالی شده
||||
|
|

چوق: