|
آرایشگاه گل آرا
|
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: آرایشگاه گل آرا
آرایشگاه گل آرا
تلفن : 77744393 و 77298119 آدرس : سه راه تهران پارس، خیابان دماوند، بعد از تقاطع رشید، نبش خیابان مهرنامی، آرایشگاه گل آرا خونه نوعروس اينجاست khooneh.nowaroos.com |
||||
|
۱۲-مرداد-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-مرداد-۱۳۹۰ ۰۴:۲۳ عصر توسط saba.)
|
||||
|
||||
|
آرایشگاه گل آرا
بچه ها آرایشگاه گل آرا شعبه دیگه ی گلسرخه ولی آرایشش به اون غلیظی و قدیمی نیست (بیشتر گریم میکنه تا آرایش).من برای عقدم اونجا رفتم و کاملاً راضی بودم.گل ها هم شعبه دیگه ی گلسرخه که من نمیدونم چطوره!ولی گل آرا که من راضی بودم تهرانپارس خ رشید هست
تکرار همه چیز توی دنیا خسته کنندست،اما تو مثل نفسی تکرارت تضمین زندگیه.. |
||||
|
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۰ ۱۱:۳۶ صبح توسط jila.)
|
||||
|
||||
|
از گل آرا هر چی بگم کم گفتم.کارشون محشره.........
اینکه میگم محشر یعنی محشـــــــــــــــــــرااااااااااااااا (۲۶-شهريور-۱۳۹۰ ۰۸:۳۸ صبح)عروس خانم نوشته است: اهان اتفاقامن ميخواستم درمورد اين گل ارا بيشتر بدونم كاراش چطوريه؟ یه جوری آرایشت میکنه که بهت میاد. بیشتر گریم میکنه تا آرایش و لایته.
|
||||
|
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۰, ۱۱:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
|
منم برای عروسیم میخوام برم گل ارا خیلی شیک و لایت و خوشگل گریمت میکنه من که خیلی راضی هستم....
دوست داشتن از عشق برتر است.... |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۰, ۱۲:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
ببين گل ارا :
77865382 77298119 77297966 قيمتشو منم ميخوام |
||||
|
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۰, ۱۲:۱۴ عصر
|
||||
|
||||
|
نغمه جان کار گل آرای تهرانپارس و دیدی؟
آخه آرایشگاه به اسم گل آرا زیاد داریم |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۰, ۰۵:۰۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من نامزدیم گل آرا بودم کارش خوبه بد نیست المیرا منو درست کرد 250 هم اون موقع از من گرفت 2 سال پیش بود
فرق است میان دوست داشتن و داشتن دوست، داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است
|
||||
|
۲۸-شهريور-۱۳۹۰, ۰۱:۰۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من یه عروس از گل ارا دیدم به نظرم خوب بود موهاش کاملا جمع بود ارایش چشمشم سورمه ای محو بود قیمتشم خوبه فکر میکنم الان 350 باشه
انقدر باورت دارم که وقتی میگویی افتاب...گرم میشوم |
||||
|
۲۸-شهريور-۱۳۹۰, ۰۵:۱۹ عصر
|
||||
|
||||
|
قیمتش 380 تومنه که شامل ( شیو، اپیلاسیون، نهار، ناخن) میشه و رنگ و تور و تاج جداست...
دوست داشتن از عشق برتر است.... |
||||
|
۲۹-شهريور-۱۳۹۰, ۱۱:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
من برای عقدم اونجا بودم.اینقدر راضی بودم که 2هفته پیش برای عروسیم هم رفتم اونجا قرارداد بستم..عروس ویژه 450 بدون پاتختی،عروس معمولیش 380 یا 350..پاتختی معمولیش 45و ویژش 80 تومن بدون موی اضافه..برای عروسی اگه رنگ بخوای 30تومنش رو نمیدی(تخفیف) بقیش پای خودته..تور هم کرایه میده تاج هم 50میدی وقتی آوردی پولتو میگیری ..
راستی ویدو جون تاج هاش رو هم دیدم قشنگ بود خیالت راحت |
||||
|
|
|

چوق: