|
آرایشگاه هستی
|
|
۲۳-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۱۹ عصر
|
||||
|
||||
|
آرایشگاه هستی
سلام
کسی در مورد آرایشگاه هستی توی جردن چیزی شنیده یا عروس اونجا بوده؟ کار عروس هاش خوبه؟ |
||||
|
۲۳-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آرایشگاه هستی
فریبا جون یکی از فامیلای من عروس اونجا بود.خودش انقدر زیباس که میبینیش فقط 1 دقیقه همینطور نگاهش میکنی ولی روز عروسیش با اینکه بازم زیبا بود ولی نسبت به خودش خیلی معمولی بود.
|
||||
|
۲۳-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۴۰ عصر
|
||||
|
||||
|
مرسی Shaden جان ، من خودم هنوز کارهاش رو ندیدم چون تعریفش رو شنید بودم می خواستم ببینم کارش رو کسی می شناسه
|
||||
|
۲۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۰:۳۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ عصر توسط وینی.)
|
||||
|
||||
|
من یه مدت کوتاه اونجا برای آموزش رفتم ، و یکی از همدوره ای هام هم عروسش شد . ولی نمی دونم چطوریه که عروسهای سن بالا بیشتر اونجا می رن و تو آلبومش پر از عکس عروسهای سن بالا بود . ولی این همدوره ایمون خوب شده بود . یکی از همکارام هم نامزدیش رفت که عکساش خیلی قشنگ بود ولی خودش از کرم پودرش راضی نبود .(البته اخلاقش یه جوریه که از همه چیز ایراد می گیره )
هستی اصغری سبک ماری کور کار می کنه و از همون مارک هم معمولا برای عروسهاش استفاده می کنه .(تدریس هم که تحت نظر اون انجام می شه مدرک ماری کور می دن ، بماند که هیچ نظارتی نمی کنه و من عطای آموزششون رو به لقاشون بخشیدم ) -گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۵۵ عصر
|
||||
|
||||
|
دو تا از فامیلهای ما عروسش بودند.من خیلی کارش رو نمی پسندم با توجه به قیمتی که میگیره
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
کاراش انگار آدمو پیر میکنه
منم خالم رفت اونجا انگار 3 -4 سال پیر شده بود البته خالم 2 سال پیش رفت الانو نمیدونم من دارم لاغر میشم
|
||||
|
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۱۵ عصر
|
||||
|
||||
|
یکی از فامیلامون نامزدیش اونجا رفته بود...فوق العاده بد شده بود...یعنی خیلی بدددددددد
|
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۴۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳-خرداد-۱۳۹۱ ۰۷:۵۰ صبح توسط kosar.)
|
||||
|
||||
|
دختر دائی من تیر 88 عروسش بود ارایشش خیلی بی روح بود انگار خودش درست کرده بود خودشو به من که گفت 1 میلیون تومان داده ولی نسبت به قیمتی که گفت نمی ارزید...عکسشو براتون میذارم ببینید..خودتون نظر بدید....تا اخر شب نه سایه داشت نه رژ به نظرم هیچ زیر سازی واسش انجام نداده بودن الان که عکس کلیشو نگاه کردم دیدم بچه ها درست میگن واقعا بیشتر از سنش نشون میداد مخصوصا پوستش
![]() ![]()
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم گذر تک تک این ثانیه های سپری گشته ی عمرم..... به قدیمی شدن دوستیت می ارزد....
|
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۴۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳-خرداد-۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ عصر توسط وینی.)
|
||||
|
||||
(۳-خرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ عصر)kosar نوشته است: اینم عکس دختر دائیم.....البته این اول مجلسه تا اخر شب دیگه هیچی نداشت..... مدل سایه اش در کل خوبه یکی از همون سبکای معروفیه که یاد می دن ! ولی رنگ سایه اش فوق العاده بد و بی روحه ، این رنگ طوسی نقره ای سن رو می بره بالا و عرو س رو بی حال و سن بالا نشون می ده .مدل شینیونش هم جالب به نظر نمیاد. -گذاشتن عکس ایرانی مطلقا ممنوع و پیگرد قانونی دارد -لباس عروس خارجی بایدباپوشش سر و دست باشد -به منظور حفظ حریم خصوصی، از گذاشتن عکس خود برای سایر اعضاءبصورت آنلاین جداخودداری نمائید - به هر گونه مطلب وبحث خارج ازموضوع تاپیکها اخطار داده میشود . پس دوستان گلم خودتون بیشتر رعایت کنید تا دچار مشکل نشیم
|
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۴۹ عصر
|
||||
|
||||
|
وینی فقط اولش فکر کردم من اینجوری حس میکنم بعد دیدم همه دارن میگن خوب نشده...صورتش خیلی چروک داشت خط پیشونی و خط لبخند هیچ کدومو سعی نکرده بود خوب کار کنه بعدشم دختر دائیم موهاش خیلی کم پشته و هیچ مویی براش نذاشته بود شینیونشم خیلی مبتدی بود...
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم گذر تک تک این ثانیه های سپری گشته ی عمرم..... به قدیمی شدن دوستیت می ارزد....
|
||||
|
|

چوق: