|
آرایشگاه سی سه بونیتا (کاويانپور)
|
|
۷-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۵۰ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: آرایشگاه سی سه بونیتا ( مریم دربندی )
من هم با سبک کار سی سه خیلی موافقم و کاملا می پسندم. حالا خانم هایی که عروسیشونو باهاش گذروندن بیان اطلاع بدن چطور بوده.
با آرزوی بهترینها |
||||
|
۷-دي-۱۳۹۰, ۱۰:۳۸ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها منم کارشو میپسندم 2نمونه از کاراش رو دیدم خوب بود
|
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۱:۰۳ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-دي-۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ صبح توسط shila.)
|
||||
|
||||
|
بچه ها من هیچکدوم از ارایشگاها رو نرفتم ببینم چون عروسیم چند ماه عقب افتاد اما از روی بعضی عکسا متوجه شدم که نیکادل ارایش صورت خوب اما شینیون بد و تقریبا یکسان در مورد همه عروسا داره،مریم متقیان ارایش نسبتا خوب اما ارایشش صورتو کمی لاغر میکنه،ستاره ها ارایش خوب اما تنوع شینیونش کمه اما حس میکنم نسبت به بقیه گزینه بهتری بیاد،سی سن بونیتا ارایش صورت با تنینگ داره،میکاپ خیلی خاص نیست اما بازم شینیون کار خاصی نمیکنه،ازیتا ارباب همه شینیون یکسان مو رو محکم بالا میکشه زیاد کاری نمیکنه،کلاسیک شینیون کم پشتی درست میکنه ارایش صورتاشون ماسیده،
حالا کجا بلم خوجل شم؟ |
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۰۷ صبح
|
||||
|
||||
|
دقیقا
|
||||
|
۱۸-دي-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
ما یکی از فامیلامون برای جشنش آرایشگاهی رفته بود که خیلی جیگر شده بود شینیون پر پشت و شیک و ارایش خیلی ناز و ملیح اما چند سال پیش بود و فامیلمون هم اسم ارایشگرو یادش رفته زیاد معروفم نبوده اگه اونو گیر میووردم میرفتم اونجا
حیف |
||||
|
۱۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۵ عصر
|
||||
|
||||
|
ای بابا..من هر چی میخوام یه جا رو انتخاب کنم یو خط پایینتر یکی گفته وای اینجا افتضاحه..کمکککک
|
||||
|
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۴:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
شري جان منم رفتم همين رو بهم گفتن .گفتن عروس امادست ولي داماد نيومده گفتم ميشه برم بالا ببينمش گفت نه خانم دربندي اجازه نمي ده
بعد ساعت 1شد داماد اومد زنگ در رو زد بعد به داماد گفتن عروس اماده است فقط داره لباس مي پوشه باور كن نيم ساعت بعد عروس اومد بيرون اونم چه عروسيييييي به خودم فحش دادم 1.5 منتظر موندم چنين چيزي ببينم البته اولشم گفتن عروس قرار بوده 8بيا 9اومده خودش دير كرده |
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۴:۱۳ عصر
|
||||
|
||||
|
پس ارزش نداره دوباره برم. پس شگردشونه حیف وقتم میتونستم برم یه آرایشگاه دیگه. مرسی عزیزم
25 خرداد عروس شدم
|
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۵:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
اره شري بهت نگفتن عروس دير اومده؟؟؟
|
||||
|
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۵:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۰۵:۲۱ عصر توسط شری.)
|
||||
|
||||
|
نه امروز فقط تقصیر داماد بود
!!!! البته من دیگه اومدم اگر بیشتر میموندم شاید میگفت
25 خرداد عروس شدم
|
||||
|
|

چوق: 

!!!! البته من دیگه اومدم اگر بیشتر میموندم شاید میگفت