|
آرایشگاه خوب تو شیراز؟
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۳:۵۵ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آرایشگاه خوب در شیراز
خب ماجرا چی بوده؟
حالا کی تو آرایشگاه کار میکنه؟ مژگان خواهر شوهر رزیتا هستا!!!!!! زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ------------------------------------------------------- دوستای عزیزم واسه منم دعا کنید که کارم درست بشه 2شنبه هفته آینده مشخص میشه6خرداد اگه کارم درست بشه یه مهمونی توپ میخوام بگیرم و همگی دعوتید |
||||
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
|
من خیلی میگفتم فقط حنا از وقتی اومدم اینجا و تعریف لیلیان و قصر شنیدم گفتم برم ببینم که بعد پشیمون نشم
دیروز اول رفتم لیلیان عروس داشت,کاراشو دیدم,خدایی کار صورتش عالیه چشمو خیلی خیلی قشنگ درست میکنه,عروسشم خوب شده بود,آرایشش سبک بود اما من کار موشو نپسندیدم البته سلیقه ایه من زیاد مو باز دوست ندارم اما به نظرم مورو شلخته درست میکنه تمیزو مرتب نیست بعد رفتم حنا کاراشو قبلا دیده بودم,عروس داشت,وقتی عروس بیچاره رو دیدم حالم بد شد واقعا,بتونه کاری کرده بود همه ی کرم ها روصورتش ماسیده بود افتضااااح مو هم که شلخته ه ه ه ه ه بعد رفتم قصر,کاراشو دیدم,کار موش عالی ی ی ی ی بود خیلی مرتب و تمیییییز,کار صورتشم خوب بود نه به خوبی لیلیان اما خیلی خوب بود,مو و صورتم مژگان درست میکنه,عروس داشت خوب شده بودن,مخصوصا موهاشون امروزم از یه آشنا شماره ی رزیتارو گرفتم زنگ زدم,گفت دارم آرایشگاه میزنم مشغول دکوراسیونم آماده شد اس ام اس میدم با آدرس قیمتای همرو هم پرسیدم منم عروس شدم ![]() فکر نمیکردم عروسی خودم انقدر بهم خوش بگذره شکرت خدااااااا |
||||
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من عقدم لیلیان بود.راضی بودم.رزیتا از دوستامونه.با خواهرشوهرش مژگان مشکل داره جدا شدن.مژگان که کارش خوب نیست اصلا.
خدا جونم اول سلامتی بده و بعدش یه خونه خوشکل که زودتر عروس بشم عاشقتم خدای گلم
|
||||
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۲۸ عصر
|
||||
|
||||
|
آره کار لیلیان خوب بود دیدم
مژگان هم داره از اسم قصر استفاده میکنه که به خاطر رزیتا معروف شده مینا جون از موهات راضی بودی؟؟؟ چه مدلی بود موهات؟؟؟ منم عروس شدم ![]() فکر نمیکردم عروسی خودم انقدر بهم خوش بگذره شکرت خدااااااا |
||||
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۳۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر توسط میناااا.)
|
||||
|
||||
|
جمع و باز بود موهام.جلوشم فرق وسط.واسه اولین بار تو عمرم فرق وسط بود موهام که عالی شد.خیلی باکلاس بود.
من تازه نگفتم عقدمه.آرایش معمولی بود.شاگرداش کار کردن.سهیلا دوستمه موهامو درست کرد.میکاپم نگار بود.خیلی راضی بودم.عروسیم هم میرم خونه سهیلا که خودش و نگار تو خونه درستم کنن. خدا جونم اول سلامتی بده و بعدش یه خونه خوشکل که زودتر عروس بشم عاشقتم خدای گلم
|
||||
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۳۵ عصر
|
||||
|
||||
|
آره تقریبا تمام عروساش فرق وسط دارن
من واسه عقدم پشت موهام باز بود میخوام واسه عروسی کامل جمعش کنم منم عروس شدم ![]() فکر نمیکردم عروسی خودم انقدر بهم خوش بگذره شکرت خدااااااا |
||||
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۴۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۹۱ ۰۴:۴۶ عصر توسط میناااا.)
|
||||
|
||||
|
من خیلی وقته که کارای حنا رو ندیدم.گزینه بعدیم حناست.
منم واسه عروسی جمع میخوام.عروسی من 1سال دیگس.وقت زیاد دارم. خدا جونم اول سلامتی بده و بعدش یه خونه خوشکل که زودتر عروس بشم عاشقتم خدای گلم
|
||||
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ عصر
|
||||
|
||||
|
حنا میگه 800
پستای منو ببین میگفتم فقط حنا زن داداش من 2 سال پیش رفت حنا شد عروسک همه تعجب کرده بودن اما خودشم خیلی خوشکل بود و خیلی سفیییید اما دیروز که رفتم دیدم افتضاح بود,خودمم میخواستم برم حنا اما حالا میگم حیف پوووول من جای عروسه بودم خودمو میکشتم منم عروس شدم ![]() فکر نمیکردم عروسی خودم انقدر بهم خوش بگذره شکرت خدااااااا |
||||
|
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۴:۵۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-بهمن-۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ عصر توسط میناااا.)
|
||||
|
||||
RE: آرايشگاه خوب در شيراز
(۲۲-آذر-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ صبح)fafa2012 نوشته است: یکی از آشناهای ما 3 ماه پیش رفته بود فریده سجادی ولی اصلا راضی نبود یه آرایشگاه توی زرهی هست میگن کارش عالی هست به اسم رایاسان شاید اون باشه منم کار رایاسان رو دیدم واقعا خوب بود.عکس کار نشده زن داداش یکی از دوستام.کارش واقعا ملایم و شیییییییک بود
خدا جونم اول سلامتی بده و بعدش یه خونه خوشکل که زودتر عروس بشم عاشقتم خدای گلم
|
||||
|
۱۹-بهمن-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
|
ليليان بودي ارايشت نماسيد؟