|
آرايشگاه - تالار - آتليه ********* اهواز ********
|
|
۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۴۰ صبح
|
||||
|
||||
RE: آرايشگاه - تالار - آتليه ********* اهواز ********
(۸-آذر-۱۳۹۱ ۰۶:۲۵ عصر)sonia63 نوشته است: سلام دوستان من بالاخره با تالار کوروش برای 130 نفر قرارداد بستم دیشب تاریخ 21 اسفند رو اوکی کردم .شامم که نفری 32200 شد + 15% حق سرویس + 650 ورودی + 500 دی جی + 800 تزیینات امیدوارم که همه مبارکه عزیزم ایشالا همه چی همونی بشه که انتظارشو داری براندازه و زیبا ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۴۳ صبح
|
||||
|
||||
|
اره ولی همون آقای وراج کارش از همه بهتر بود
از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
|
۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۵۰ صبح
|
||||
|
||||
(۹-آذر-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح)emel نوشته است: چقدر سخته تو اهواز تالار گرفتن...واااای امل جونم از من میشنوی اصلا طرف تالارهای جاهای دولتی نرو فقط سرم شام میشه توشون یعنی بیخیال رقص و اهنگ و دی جی و.......... من 10 جدم تو نفت و حفاری و پتروشیمی بودن رابط هم داشته باشی کمتر از نصف قیمت هم ازت میگیرن با این حال اصلا نرفتم ببینم تالارها رو ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۳:۳۵ صبح
|
||||
|
||||
|
فدات شم بانو
والا عروسي فهلا درش تختس تا بعد شما چکار کردين چه کار خوووبخوووبي کردى به همه سرزدى ادرس روناک و رسانه فيلم کجا ميشه |
||||
|
|
۹-آذر-۱۳۹۱, ۰۳:۴۸ صبح
|
||||
|
||||
|
روناک همون راشینه طبقه بالای آسمانه و رسانه نبش خیابون 5 غربی
ما هم بعد از صفر عقد محضری میگیریم ولی گلی خانم 25 اسفند رزرو کرد به امید خدا از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۴۴ عصر
|
||||
|
||||
|
اِ بچه ها من آتلیه راشین قرارداد بسته ام ولی نمیدونستم همون روناکه ، داشتم نگران میشدم که چرا هیچکس نمیشناسش ، البته عاشق نمونه کاراش شدم ، چه خوب اسم روناک رو قبلا شنیده بودم
تابلو نقاش را ثروتمند کرد شعر شاعر به چند زبان ترجمه شد کارگردان جایزه ها را درو کرد و هنوز ... سر همان چهارراه واکس میزند کودکی که بهترین سوژه بود |
||||
|
|
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
|
||||
|
||||
|
بانو جون بسلامتی باشه عزیزم
بچه ها چند تا آتلیه خوب بهم معرفی کنید که برم کاراشونو ببینم خودم که مد نظرم ( رسانه فیلم - دفینه - آراز فیلم ) 21 اسفند بهترين روز زندگيم خدايا تو هر چه باشكوه تر شدن اين روز ياريم كن. |
||||
|
|
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-آذر-۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ عصر توسط banooye mohsen.)
|
||||
|
||||
|
کاش بهش میگفتی از نو عروسی آخه من نامزدیم اونجا بود میخوام عقد و عروسیمم همونجا قرار داد ببندم
مرسی سونیا جونم برو حتما 1 سر به راشین بزن حتما خوشت میاد از بین این همه که دیدم کار راشین و رسانه فیلم از همه بهتر بود ولی راشین باز بهتره آقای سر افراز واقعا خدا وکیلی زحمت میکشه و تمام تلاششو میکنه اینو همه ی همکارای توی آسمانشون هم میگفتم رسانه عکسش خوب بود ولی فیلمش خیلی رویایی و بدور از واقعیت کار میکنه که اینم سلیقه ای هست که من دوست نداشتم ![]() رسانه عکسش خوب بود ولی فیلمش خیلی رویایی و بدور از واقعیت کار میکنه که اینم سلیقه ای هست که من دوست نداشتم
از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
|
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۵۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-آذر-۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ عصر توسط sonia63.)
|
||||
|
||||
|
فرزانه جون تبریک میگم میشه بگی چی برداشتی و چند شد قیمتش بیشتر در موردش توضیح بدی؟ ممنون میشم دوست خوبم
حتما میرم کاراشو میبینم بانو جون اگه شد همین فردا میرم عزیزم. 21 اسفند بهترين روز زندگيم خدايا تو هر چه باشكوه تر شدن اين روز ياريم كن. |
||||
|
|
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۱۱ عصر
|
||||
|
||||
|
ببین 2 دوربینه HD همراه با کرین و آلبوم 20 برگ و آلبو اشانتیون فکر کنم 2 یا 2200 میشه
|
||||
|
|
|

چوق: