|
آرايشگاه - تالار - آتليه ********* اهواز ********
|
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۸:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آرايشگاه - تالار - آتليه ********* اهواز ********
نه فقط عکس...آخه جشن خاصی نداریم همینجوری تو خونه فامیلای درجه 1کو برا شام گفتیم. صبحش میریم محضر عقد میکنیم عصرم مهمونی میگیریم، حتی سفره هم خودم میخوام یه چیزی سر هم کنم
هر قطعه عکس 20* 25 رو گفت 16 تومن، شاسی هم دقیقاً نمیدونم چه سایزی آخه آویزون بود تو مغازش، 58 تومن...ولی گفت که برای تعداد و اندازه شاسی چیزیو فیکس نکنیم که بعداً اگه خواستیم تغییر بدیم، پولشم همون موقع حساب میکنه...تازه شاسی های رومیزی که معمولاً اشانتیون میدن رو هم قطعه ای 4 تومن حساب میکرد...آخه برای خواهر نامزدم یه آتلیه دیگه اشانتیون بشون داده بود... عروسِ گرما...6 شهریور
|
||||
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۰۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-شهريور-۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ عصر توسط banooye mohsen.)
|
||||
|
||||
|
امل من عکسارو دونه 11 برام حساب کرد 6 تا گرفتیم شد 66 تومن که خیلی هم خوب بودن
میزمم خودم درست کردن همه تعریف کردن دوستم البته 30 یا 40 تا عکس گرفت 6 تاشو من خواستم حالا کم کم پول اومد دستم چنتا دیگه هم ظاهر میکنم چون همشون قشنگه از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
:-o... یعنی 20*25 رو 11 براتون حساب کرد؟؟؟؟؟؟ کی بوده مراسمتون بانو جان؟ واااای نکنه من اشتباه کـــــــــــــــردم؟؟ چون همش فکر میکردم که جاهای دیگه 20*25 رو قطعه ای 20 حساب میکنن اومدم اینجا، ولی وقتی سایز عکس مدیا رو دیدم حس کردم از اون چیزی که فکر میکنم این سایز عکس کوچیکتره....یعنی قاطی کردم؟؟
عروسِ گرما...6 شهریور
|
||||
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-شهريور-۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ عصر توسط banooye mohsen.)
|
||||
|
||||
|
عزیزم من 18*21 گرفتم آخه گفت برای نامزدی نباید بزرگتر از این باشه من 28 اردیبهشت نامزدیم بوده
در ضمن شاسی نزن اگه چندتا میخوای بگیری واسش آلبوم بگیر بهتره ماندگاریش بهتره از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۶ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-شهريور-۱۳۹۱ ۱۲:۰۹ صبح توسط golshana.)
|
||||
|
||||
|
بچه ها کار کوتاهی موی کدوم آرایشگاه خوبه؟
اسم اون شخص هم که کارشو تایید میکنید رو هم بگید..لطفا |
||||
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۱۳ صبح
|
||||
|
||||
|
خانم میر خشتی نمیدونم کجاست ولی کارشو دیدم کیانپارس
لیلا تو آرایشگاه پرشان کیان آباد فرزانه خانم آرایشگاه مروارید کوروش از میان همه ی مردهای دنیا... فقط کافیست پای تو در میان باشد ! نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...!
|
||||
|
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-شهريور-۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ صبح توسط fereshteh8.)
|
||||
|
||||
|
سلام..بچه هاي عزيز اهوازي ميشه اسم اين پاساژ ها كه ميگم رو بگيد تو كدوم خيابون هستن؟؟؟؟
پاساژ مرو پاساژ رضا پاساژ كارگهي پاساژ دنيا..... مرسيييييييييييييييييييييييييي..................................................... همه چيز قراره تغيير كنه...يه تغيير خوب و مثبت....انشالله كه خير پيش مياد.... خدا جووون......
|
||||
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ صبح
|
||||
|
||||
|
شماره تلفن میر خشتی تو کدوم صفحه نوشته شده بود؟؟من گوشیم ریست شده دیگه ندارمش...گریهههههههه
|
||||
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸ صبح
|
||||
|
||||
|
پاساژ مرو فکر کنم میشه کیانپارس 20 شرقی، پاساژ رضا میشه کیانپارس میهن شرقی، کارگهی هم دقیق نمیدونم فکر کنم تو خیابون امام باشه. دنیا رو اصلا نشنیدم
عروسِ گرما...6 شهریور
|
||||
|
|
۱۱-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۱۳ صبح
|
||||
|
||||
| RE: آرايشگاه - تالار - آتليه ********* اهواز ******** | ||||
|