|
آتلیه برگها
|
|
۲۹-آبان-۱۳۹۰, ۰۸:۳۱ عصر
|
||||
|
||||
|
آتلیه برگها
سلام دوست جونا
کار آتلیه برگها خیلی حرفه ای و شیک هست . کسی از قیمتاش خبر داره؟ شمارشو براتون می ذارم |
||||
|
۲۹-آبان-۱۳۹۰, ۰۸:۵۴ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: آتلیه برگها
ایسان جون برگ ها معکس. من یه عکسی ازش دیدم تو ارایشگاه نیکادل که کلیییییییییییی خوشم اومد. فقط خیلی گرونه گویا.
|
||||
|
۲۹-آبان-۱۳۹۰, ۰۹:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
|
بهم میگید قیمتاش در چه حدیه؟ شمارشم میدید بچه ها لطفا
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۲:۵۹ عصر
|
||||
|
||||
|
BACHEHA KHAHESHAN HARCHI DARMOREDE IN ATELIYE MIDONID BEGID?
|
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۳:۴۰ عصر
|
||||
|
||||
|
يكي از همكارام رفته بود برگها فوق العاده ساده بود كار خاصي نكرده بود من نمي دونم چه جوري معروف شده حتي فيگوراشون هم خوب نبود
|
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۴:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
من خواهرم 4 سال پیش عکاسش اسدالهی یا همین برگها بود . برای 4 سال پیش بنظرم کارهاش خوب بود . برای عروسی خودم هم رفتم پیشش گفت معمولی 7 میلیون و ویژه 9 میلیون / حالا چون آشنایی 4/5 میلیون بدون کلیپ...
شانسی همون روزها عروسیه دوستم بود . دیدم چه عکسهای خوشگل و محشری عکاسش سر مجلس آورده بود. منم رفتم با عکاس دوستم قرارداد بستم . انصافا کارهاش بهتر از اسدالی نباشه کمترهم نبود. تازش اینکه جویای نام بود خیلی برامون زحمت کشید . مسئول ژستش چقدر حرفه ای بود .مخصوص تو اون برف آبان چه عکسهای خوشگلی از ما گرفت . به نظر من فقط اسم در کردن . |
||||
|
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۵:۱۷ عصر
|
||||
|
||||
|
پروانه جون آتليه كجا رفتي چقدر شد هزينتون؟
|
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۵:۲۱ عصر
|
||||
|
||||
|
پروانه جون
تو کدوم آتلیه رفته بودی ؟ |
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۵:۴۳ عصر
|
||||
|
||||
|
eli جون اگه میشه فارسی بنویس عزیزم که راحت بتونیم مطالبت رو بخونیم
مرسیییی در جستجوی قلبِ زیبا باش نه صورتِ زیبا/ زیرا هر آنچه زیباست همیشه خوب نمیماند/ امـا آنچه خوب است همیشه زیباست
|
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۸-آذر-۱۳۹۰ ۰۶:۲۹ عصر توسط maya.)
|
||||
|
||||
|
برگ ها کارش خیلی شیک اما خیلییییییی گرونه به نظر من بگردی تو این کیفیت آتلیه های بهتر و ارزون تری پیدا می کنی.
88774784 88774785 09121435954 http://www.bargha.com پروانه جون تو کجا رفتی؟هزینت چقدر شد؟ خداجون ممنونم بابت همه خوبی هات... |
||||
|
|

چوق: