|
آتليه شراره ثابت
|
|
۲۸-اسفند-۱۳۸۹, ۰۱:۰۴ صبح
|
||||
|
||||
|
آتليه شراره ثابت
ما يک سر به خانم ثابت زديم. خانم خوب و خوش برخوردي بود. کارش رو پسنديدم و قيمتهاش هم نه کم بود نه زياد. 1 تومن بابت فيلمبرداري 2 دوربينه و يک عکس 100*70 ، يک کليپ کوتاه در آتليه و ليت و هديه پدر مادر و اين چيزها ميگرفت.
آلبوم ديجيتال هم 60*30 بود 650 تومن و 80*40 هم 1 ميليون تومن. اگر آلبوم ديجيتال برداريد ، سي دي عکسهاتون رو هم ميداد. اين يکي از مزاياي اين آتليه بود. يعني کلا 2 تومن برا خانم ثابت کنار بگذاريد. کرين 400 و پروجکشن هم 400 تومن. سال آينده هم افزايش قيمت! تو آتليه ، خودش عکس ميگيره و باغ و سالن رو ظاهرا عروسهاش. گفت کارها رو يک ماهه تحويل ميده. تلفن : 22976025 تلفن همراه: 09121438697 - 09329261164 آدرس : میدان هروی - ابتدای خیابان وفامنش - ساختمان ارگ تجارت ( بالای بانک سرمایه ) - طبقه 5 - واحد 10 |
||||
|
|
۲۹-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۲۵ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: آتليه شراره ثابت
خیلی قیمتهاش خوبه اگه کارش هم خوب باشه
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۲۳ صبح
|
||||
|
||||
| RE: آتليه شراره ثابت | ||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۵۲ صبح
|
||||
|
||||
|
عروسهاش یعنی زن پسرهاش.
الان هم قیمتش همونه. با این بازار خراب فکر نکنم کسی قیمت افزایش بده. مردم توان مالی ندارن ، کلا بی خیال میشن. اما کارش خوب بود. ما آتلیه زیاد رفتیم. کار خودش از همشون بهتر بود بعد هم عروس کوچیکش. عکس اسپرت روی منوی اصلی هست. فقط بابت چاپش پول میدین. یا یه قرارداد 1650 به بالا میبندین و فایل عکساتونو میگیرین. اونوقت هرکاری خواستین با عکسا بکنین. |
||||
|
۳-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۰۳ صبح
|
||||
|
||||
|
به نظر شما كه تو عكاسي وارد هستين اين خانم كاراش (جدا از قيمت و اينكه فايل عكس رو ميده ) از روفيا خيلي بهتر بود؟ منظورم كيفيت عكسها هست ؟!
||||
|
۸-خرداد-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من تقریبا 2 سال پیش برای نامزدیم رفتم پیش خانم ثابت. راستش خیلی خانم خوش برخوردیه و آدمو جذب خودش میکنه. نمونه کاراشو هم عکس و هم فیلم نشونم داد و من کاراشو پسندیدم و قرارداد بستیم.قرار داد ما یک میلیون و دویست شد که شامل این موارد بود. (دو سری عکس فشن و اسپرت - عکسبرداری آتلیه و باغ در روز نامزدی - فیلمبرداری یک دوربینه - آلبوم دیجیتال 10 صفحه ای - شاسی برای مهمانان و مجلس - شاسی بزرگتر برای والدین) قبل از نامزدی من و شوهرم رفتیم یک سری عکس اسپرت انداختیم تا توی مجلسمون پخش کنیم. البته اون روز خود خانم ثابت ازمون عکس ننداخت. چشمتون روز بد نبینه.
اولا نمونه کارای ایشون در آتلیه های مختلف و متنوع بود مثل انبار کاه و غیره. اما تمام عکسای ما رو پشت سیاه یا سفید انداخت و گفت عکسای نامزدیتونو توی اون آتلیه ها میندازم. دوما چند بار به خاطر بدقولی ایشون رفتیم و اومدیم تا تونستیم سی دی رو درست 2 روز قبل از نامزدی بگیریم. سوما انقدر عکسا افتضاح شده بود که به زحمت تونستیم 3 تا عکس درست و حسابی از بین 70 تا عکس برای پخش توی مجلسمون پیدا کنیم. حتی لنز دوربین کثیف بود و لکه های سیاه توی عکسامون بود. ( درسته عکسا رتوش نشده بودن اما به هر حال لنز دوربین که باید تمیز باشه!) برای روز نامزدی هم به من گفتن ساعت 12 حاضر باشم اما متاسفانه من 2 ساعت با صورت آرایش کرده و لباس نامزدی توی آرایشگاه معطل شدم و عکاس و فیلمبردار 2 بعد از ظهر اومدن دنبالم. رفتیم باغ عکس انداختیم و بعدش هم رفتیم آتلیه. باز هم مجددا همه عکسای آتلیه مون رو پشت سیاه یا سفید انداخت و والسلام. ای کاش حداقل عکسا خوب میشد. اما وقتی سی دی عکسای نامزدیمونو داد راستش خیلی حالم گرفته شد. چون عکسا اصلا خوب نشده بودن. کیفیت عکسا پایین بود مخصوصا عکسای باغ. پارچه سفیدی که توی آتلیه پشتمون بود انقدر چرک و سیاه بود که بدجوری توی ذوق میزد. حتی ژستایی که گفته بود بگیریم خوب از آب در نیومده بود. خیلی از عکسای باغمون تار یا تاریک شده بود انگار که دوربین عکاس تنظیم نبود. حتی عکسایی که توی مجلس از ما و مهمونا انداخته بودن تار یا تاریک شده بود. ( البته خود خانم ثابت عکسای آتلیمونو انداخت و عکسای باغ و مجلسو کس دیگه ای انداخت.) فیلم نامزدی هم آش دهن سوزی نبود. همه فیلمبرداری از نماهای دور بود و همه صحنه ها تکراری. در مجلس هم فیلمبردار به خودش زحمت نداده بود تا یک خورده از خودش ابتکار به خرج بده و مثل یک فرد آماتور فیلم گرفته بود. حتی پدرم و مادربزرگم جز یک صحنه کوتاه در فیلم نبودن. برای گرفتن آلبوم دیجیتال هم نزدیک به 6 ماه به خاطر بد قولی های مکرر معطل شدیم. (البته آلبوم دیجیتالمون بدک نشد اما اصلا کیفیتش در حد نمونه آلبومی که نشونمون داده بود نشد.) خلاصه سرتونو درد نیارم من که خیلی پشیمون شدم که به آتلیه ثابت رفتم. کارش اصلا اون چیزی نبود که از نمونه کاراش انتظار میرفت. 3 ماه دیگه هم عروسیمه و به هیچ وجه قصد ندارم دوباره اونجا برم. حالا موندم چه آتلیه ای خوبه؟ راهنماییم کنید لطفا. |
||||
|
|
۹-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۵۶ صبح
|
||||
|
||||
|
جالب بود. یادتون هست عکاسش کی بود؟ عروسش بود یا کس دیگه؟
ما خیلی آتلیه رفتیم و واقعا کارهای خانم ثابت ، یعنی دقیقا خودش ، خیلی خوب بود. خانم خوش برخوردی هم هست. روزی که رفتیم قرارداد ببندیم ، رفتیم توی دفتر آتلیه نشستیم ، دیدیم چقدر شلوغ و درهم برهمه. در همین وضعیت یه عروس داماد اومدن تو ، چون آتلیه پر بود ، همونجا کنار ما نشستن. من کف کرده بودم از این قضیه. فک کن کلی آدم غریبه ، این بنده خداها اومدن اونجا با لباس عروس گرفتن نشستن. خلاصه ما بیخیال قرارداد شدیم پا شدیم رفتیم. رفتیم یه آتلیه دیگه رو هم دیدیم و باز دیدیم که کارای شراره قشنگتر از همه اینا بوده. ساعت حدود 8 شب بود بهش زنگ زدم گفتم اومدیم اونجا ، اینطوری شده. گفت نه اونا عروس داماد ما نبودن ، عکاسشون آتلیه رو اجاره کرده بوده و از این حرفا. خلاصه ما رفتیم قرارداد بستیم. اما واقعا نمیدونم ، یعنی شیشه لنز عکاس رو هم من مشتری باید ببینم تمیزه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی نگرانم کردین. باید زودتر برم یه سری عکس اسپرت اونجا بگیرم ببینم همونجوریه یا نه. نامزدی هم که ما یه عکاسی دیگه رفته بودیم ، اون هم بلبشو بود. همشون سر و ته یه کرباسن! در مورد بک مشکی ، آتلیه روزبه که رفتم ، کلا فقط بک مشکی داشت. گفت من سبک کارم اینجوریه! من خودم هم به بک های شلوغ اعتقادی ندارم. |
||||
|
۹-خرداد-۱۳۹۰, ۰۸:۵۹ صبح
|
||||
|
||||
|
وايييي پس صد رحمت به روفيا !!! من حد اقل شايد 6تا از نزديكام پيشش رفتن و همه خيلي راضي بودن تنها ايرادش تو تحويل عكس هست كه بد قولي ميكنه و دير تحويل ميده!
||||
|
۹-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰ صبح
|
||||
|
||||
|
اکثر جاها دیر تحویل میدن،کارش خوب باشه مهم نیست
فرق است میان دوست داشتن و داشتن دوست، داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است
|
||||
|
۹-خرداد-۱۳۹۰, ۰۱:۲۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۹-خرداد-۱۳۹۰ ۰۱:۴۴ عصر توسط cinderella.)
|
||||
|
||||
|
وای نگو واقعا انقد بد بوده ؟آتلیه شما کجا بود؟؟؟مال ما میدون هرویه،من خیلی نگران شدم،چیکار کنیم حالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من خیلی ناراحت شدم آخه عکس از همه چی مهمتره!!!!!میشه قرار داد فسخ کرد؟؟؟ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|

چوق: